30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

ya valla bu farklı lovelim. ben de göbekten ipne çok vurdum ama bu sefer ağlayasım geliyo acısından. ötekilerinde anlamazdım bile

oo ne tatlı telaşlar. allah bi avazda kurtarsın zerdalım boşver yau feda olsun oğlana alınanlar :)
benim yaptıgım masrafı düşünün bide. şindie iş yeri açmıştım oğlana

ilk eşyaları kazık oluyor zaten ben çok almadım kaliteli almadım fazla ve aldığım hrerşeyi giydirdim içimde kalmasın diye

lovelim bizim bi tanıdık tekstil lab da çalışıyor. bi markanın da bebek bölümüne bu bakıo. dio ki işin işine girmesem bilmezdim durumun bu kadar vahim oldugunu, ya çıtçıtlarında kurşun vvar, ya tekstil boyalarında ya da baskılarında zaralı bişiler. gelen çogu ürün geri dönüyor dedi ve söylediği de bilinen bi marka..
mümkün oldugunca az renkli baskısız ürünler filan alın dedmişti
allah kolaylık versin sml

gelelim bana
yumoşlardan biri almiş başını gtimiş. digerler 7-8 ken bu 11 olmuş riskli bi durum . yumurta baskılayıcı iğneye erken başlatçaklar sanrım
başlangıç Lh ı gene yüksek, senin kimyan bu dedi doktor.
biraz canım sıkıldı
yarın sabah gene kontrol var

menogonla ilgili bi iki kişiden olumlu şeyler okudum , içim rahatladı

allah kolaylık versin bana

ALLAH klaylık versin ve de yardımcın olsun arkadaşım, yarın sabah neden kontrol ki üstü üste, hem yumurta baskılayıcı iğne en başta evrilmiyor mu yani gonal f den önce falan? neden sonra veriyolar ki sana,, b,i sürü yöntem var demek ki k,işiye göre dğeişen

Tüm kadınlar, yumurtlamadan hemen önce güzelleşir
Kadınlar, yumurtlamadan hemen önce güzelleşiyor! Bu s araştırma, Newcastle Üniversitesi’ndeki araştırmacılar tarafından yapılan bir tespit. 48 kadının yumurtlamadan hemen önce ve yumurtlamadan yaklaşık 1 hafta sonra vesikalık fotoğrafları çekildi. Bu fotoğraflar, 260 kadın ve erkeğe gösterildi. Deneklere kadınların hangi fotoğraflarının daha çekici olduğu soruldu. http://www.hamilemiyim.net/Denekler, yumurtlamadan hemen önce çekilen fotoğraflardaki kadınları daha güzel buldular. Güzel bulmalarına neden olan etkenleri ise dudakların kalınlığı ve rengi, göz bebeğinin büyüklüğü ve cilt rengi olarak belirttiler

ammannnn ben hiç güzel bulmuyroum artık kendimi , calışmayınca da iyce saldım kendime ayna bana küs ben aynaya

Denizin fotosunu koyacaktım ama albüm yapmayı bulamadım bi türlü, ticker yapayım vakit bulmuşken diyorum onuda beceremedim,
sinir olmak üzereyim

yoo benim baskılayıcı iğneler hep sonlara dogru verildi. 2. sinde ortalarında başmaıştım :) bu da öle olacak sanırsam
neden çünkü başlangış LH ı yüksek. onun yüksek olması da erken çatlama demek.
hane haşlansın die suya yumurta atarsın da namıssız daha suyun içşndeyken ordayken çatlar dagılır ya.. sora çöpü boylar
benimkiler ona benziyo galiba :))))

sık kontrolun sebebi de benim yumurtaların bu teterekli halleri.
gözaltındalar anlıcaan. abidik bişi yapmasınlar uslu uslu buyusunlar yuvalarında :)

bu arada bakındım da LH yüksekliği pko demekmiş ama bende öle bi durum yok çok şükür.
hayıtla düşürdüm dienler varmış. bileydim hayıt da içerdim.

ama bu LH yüksekliği erken menopoz riski demek erken kemik erimesi demek

ben de su toplamaya başladım :)) tartıya çıkmaya korkuyorum :))
ticekr ları aylin yapardı . eyliiiiinnnnn

örnek yine 10 numara :)) bayılıyorum senin şu benzetmelere, laflara..yumurtalaraın teterekli halleri ha :)

benim LH seviyesinden demek tedav,i farklığı...
vardır dr.ların bi bildiği, sonuç iyi olacak inş. bu kez

slm kızlar nasılsınız
tentoşum allahım emeklerini boşuna çıkarmasın canım
içini ferah tut inş. olacak canım
allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
deniz ben sana takvim yaparım ne yazmamı istiyosun doğum tarihi ne zaman
onları yaz yapar özelden gönderirim ok
lovelim nasılsın mert nasıl canım
zerdal canım hazırlıklar son hız devam rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tüm hamişlerin
slm81 nasılsın bebişimiz nasıl güzel haberlerle gel inş. yeter canım sen nasılsın

Ya Rabbi.. Ya Rabbiiiiiii !
Sana açılan elleri, Sana yönelen gönülleri, Sana bükülen boyunları, Sana yalvaran bu dilleri boş çevirme, tüm hastalarımıza şifalar, dertlilere devalar, borçlulara edalar, daralan gönüllere ferahlık nasip et Allahımmmmmm...

Amiinnnnnnnnnnnnnnnnnn

hayırlı cumalar yetercim, amin amin aminnn

6+1 olmuşuz canım. Çok şükür keseyi de kalp atışlarını da gördük... Umarım hep böyle güzel gider. Bulantı var ama çıkaramıyorm. Dün akşam ilk defa çıkardım..... meleğim iyi olsunda bunları yaşayayım. Kızlar bebeğime günlük hazırladım. Sonucu ilk öğrendiğim günkü duygularım dahil kese ve kalp atışına kadar yazdım. hem yazıyorum hem ağlıyorum sevinçten.yazdıkça yazıyorum.sayfalar doldu. eşime okurken bile hıçkırarak ağlayıp okuyorum.:)) eşim kitap yaz diyor

tentoşum bu sefer olacak Allaın izniyle.

Artniyetsizi bende merak ettim ne yaptı acaba???

yeterimmm tentoştan sonra sıra sende.....

inşşşş hep böyle devam etsin
sağol canım inşşşşşşşşşşşşşşşş

iyi seneler kızlarrrr 2012 bizim yılımız olsunnn inşşşş sağlık huzur ehhh birazcık para veeee bol bol bebişli olsunnnn
yarın belki gelemem

amin zeytincim. bu sefer inşlh..
amin.

:) ne güzel.. darısı başımıza leyliko..

bugün de kontrol vardı. menogonon dozunu azaltıp ilave olarak cetrotine başladık. cetrotine baskılayıcı ilaç. çatlayıp patlamasınlar die.
benim yumoşlar da ben gibi tezcanlı:)

merhaba arkadaşlar nasılsınız?

Hepinizin yeni yılını kutlar, sağlıklı,bebişli ve mutlu bir yıl olmasını dilerim.....

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 3 ziyaretçi)
denizANASI

hu huuu ziyaretciler MUTLU Bİ 2012 OLSUN SİZE DE :))

Yılbaşı kutlamak dğeilde amac yeni başlayan bi yıl var ortada... madem ki yeni geliyor 2012 mutlulukla-huzurla-sağlıkla-güzel haberlerle
geldin yanımıza inş.

HEPİNİZE İYİ YILALR ARKADAŞLAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…