eferim bal polen arı sütü faydalı iyi yapmışsın bu ay yememen iyi olmuş ilaçlarla çok büyüyyebilirdi yarın da haber ver temem miiii
bişeycik olmas iğneden ben 9 ay vurdum göbüşüme hehehehe bazen çok açırdı bazen hiç hissetmezdim
ya valla bu farklı lovelim. ben de göbekten ipne çok vurdum ama bu sefer ağlayasım geliyo acısından. ötekilerinde anlamazdım bile
Naper kızlar bugün doktora gidecektim vazgeçtim yarın gidecem. İstediğim doktorun sabahtan ameliyatı varmış .kendi doktorumla randevum 9 ocakta.
Tentoşum demek çorap işine girdin. Bende masaya çıkarken çoraplarımı çıkarırıdım. Bi acayip duruyorlar. Bu sefer olacak inşallah.
Arniyetsiz nerde sonucu ne oldu acaba.
Elfoş: deniz bebek nasıl büyüdümü.
Kızlar venus gelmiyor bu sıralar sanırım göremedim.
Loveli bende bu sene 15 tatili bekleyenlerdenim, kardeşim öğretmen tatile girince benim yanıma gelecekler. Son zamanlarımda annemler yanımda olacak. okul açılmadan doğrurumda kardeşimde yiğenini görür inşallah.
leyli kaç haftalık oldun. kalp atışalrını duydunuz mu?
Belanayda büyüyordur.
Geshenk ne yaptı acaba ondan bi haber alayım bakalım. Doğumu yaklaşmışdır iyice.
Çılgınım senide görelim ara sıra.
bende doğuma kadar ara sıra uğrayacağım. Banada dua edin arkadaşlar. Normal doğum düşünüyorum ve korkuyorum. gittikçe yaklaşıyoruz.
Bu arada kızlar bebek eşyaları alırken biraz kazık yedik ama ilk uşak acemiliğimize geldi. bebek detarjanaları ve bakım setlerinde ben bi hevesle hepsinden aldım, şimdi başka marketlerde gördükçe. vay be bunun fiyatı böyle biz kaçlara aldık diyoruz. Eşim artık fiyatlara baktırmıyor.Moralimiz bozulmasın diye. Napalım oğluşumuza feda olsun artık.İçelim.
oo ne tatlı telaşlar. allah bi avazda kurtarsın zerdalım boşver yau feda olsun oğlana alınanlar :)
benim yaptıgım masrafı düşünün bide. şindie iş yeri açmıştım oğlana
ben 1 kez oda tedaviye ilk başladığımda 4-5 gün yedimdi heralde bal-polen... ama lovelinin dediği gibi de olabilir ters etki yapabilir tabi..
akşama güzel heberlerle gel arkadaşım
denizimin yarın 4.ay kontrolü var teyzesi, bakalım kaç kilo kaç cm olduk :44:
sorma Zerdalım benimde aynı oldu, söylemişimdir hastane cantamı ramazan bayramı sonrası hazırlayacaktım, oğlum bekleymedi o günü, babam hastanein karşısındaki yerlerden ne bulabilidiyse onu kullandık pahalı ve istediğim kalitede olmasada... bebek eşyalarını da memlekete ilk geldiğimde girdiğim marka satan bi dükkandan alıverdimdi gezmeye üşenip :)) pahalı oluyor dediğin gibi ama o sıcaklarda hiç gözüme görünmedi inan, aldım kurtuldum diye düşündüm, değilse aylar öncesinden internetten bakıyordum hangisi en iyi ve daha uygun ama girdim bi tükkandan alıverdim işte .... sıkma canını yani bi sen dğilsin kazık yiyen... hatta biz pusetini 180den 140a indirimli aldık diye sevinirken başka yerde 100e gördük aynı marka aynı renk sinir oldukdu
ilk eşyaları kazık oluyor zaten ben çok almadım kaliteli almadım fazla ve aldığım hrerşeyi giydirdim içimde kalmasın diye
lovelim bizim bi tanıdık tekstil lab da çalışıyor. bi markanın da bebek bölümüne bu bakıo. dio ki işin işine girmesem bilmezdim durumun bu kadar vahim oldugunu, ya çıtçıtlarında kurşun vvar, ya tekstil boyalarında ya da baskılarında zaralı bişiler. gelen çogu ürün geri dönüyor dedi ve söylediği de bilinen bi marka..
mümkün oldugunca az renkli baskısız ürünler filan alın dedmişti
allah kolaylık versin smlslm kızlar uzun zaman oldu gelmeyelı kadınlar klubune... bugun doblerımız var dua edın benım ıcın olurmu... sızı fazla ıhmal etmısım sımdı anladım. bu arada cok guzel haberler aldım hamıle arkadaslar varmıs cokk sevındım benımde dualarım sızınle yerınız baska. bambaska hemde öpuyorum hepınızıı
gelelim bana
yumoşlardan biri almiş başını gtimiş. digerler 7-8 ken bu 11 olmuş riskli bi durum . yumurta baskılayıcı iğneye erken başlatçaklar sanrım
başlangıç Lh ı gene yüksek, senin kimyan bu dedi doktor.
biraz canım sıkıldı
yarın sabah gene kontrol var
menogonla ilgili bi iki kişiden olumlu şeyler okudum , içim rahatladı
allah kolaylık versin bana