30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

heheh aynen elee
iyii yıllarrrrrrrrr canlarımmmmm

merhaba arkadaşlar nasılsınız?

Hepinizin yeni yılını kutlar, sağlıklı,bebişli ve mutlu bir yıl olmasını dilerim.....

hepinize ii yıllar. yarın sabah yumoşlar toplanıo. dularınız benimle:)

Hoşgeldin 2012 herkese sağlık, mutluluk, huzur, bebeği olanlara birlikte uzun ömürlü yaşamalar. Gebelere hayırlı doğumlar, anne adaylarımızada güzle tatlı, mis gibi bebişler nasip etsin yarabbim. Allah herkesin gönlündekini dileğini nasip eylesin.

Tentoşum maşallah yumoşlarına aylindede yumurtalar fazal gelişmişti. 3 taneyle durumu kurtardı. bakalım kız bide sen dördüz patlatırsan
tabi rabbim gönlüne göre versin. inşallah bu sefer olur. hem bu sefer yumoşta çok olacak tutma ihtimali daha yüksek.

Biraz kazık yedik ama dediğin gibi oğlana feda olsun dedik. Hamilelikten önce doktorlara, aktarlara az para kaptırmadık. Bu arada ben arısütü bal polen kavanozlarından baharatlık yaptım. O kadar çok yani. 230 gramlık kavanozlar.

Slm özlem uzun zamandır yoktun. inşallah iyi geçer.

ben arniyetsiz özlemi iyice merak ettim.

Bide 1 numaralı özlemimiz vardı, o hiç uğramaz oldu.

zeytin sen nasılsın gittin mi doktora.

Denizanası sen ücretsiz izin kullancakmısın. yoksa işe başlayacakmısın.

leyliko bu kadar çok ağlama artık, bebişin çok şükür göbüşünde. En güzel zamanları büyüyünce içinde sürekli kıpır kıpır o zamanlar.

Şimdi benimki içimde tırtıl gibi geziniyor. Akşamda fasulye şeklinde bi tarafa toplandı, kocaman fasulye gibi düşün. Eşim diyor şimdide uşağı fasulye yaptın. Ama en çok hoşuma giden tırtıl tabi.

Lovelim tatlım, seninde yeni yılın kutlu olsun.

Kızlar cuma günü doktorumu değiştirdim. Yeni bi foktora başladım. Doğumu hastanede düşündüğüm için. Doktor çok iyiymiş. Şimdiye kadar yapılan testleri inceledi. 4 tüp kan aldı benden bütün tahliller yapıldı. Hıv virüsüne kadar. Nst ye girdik gayet güzel dedi. Ultrasyona girdik. Cuma günü akşama kadar hastanedeydim. iyi geçti.

iyii yıllarrrrrrrrr canlarımmmmm

Mutlu yıllar Loveli ..

Deniz ishal oldu, bugun dr.a götürdüm Maflor probiyatik şase verdi, 5 gün kullan gecmezse hastaneye yatırır serum takarız dedi..

ama ne kakasını gördü, ne de kaka örneği alıp test yaptırdı ishal oldugunu nasıl anladı da ilaç verdi ki?

sen kullandın mı Erene hiç Mafloru?

heheh aynen elee

hepinize ii yıllar. yarın sabah yumoşlar toplanıo. dularınız benimle:)

hannnaaa... kız maşallah ne cabucak oldu bu iş böyle benim ayın 11 ini bulduydu, az doz ilaçla büyüdü demek yumoşlar

geriside ayenn böyle iyi ilerlesin, hadi güzel haberlerle gel yine arkadşaım buraya...

canım inşşşşş 2012 senin yılı olur

inşlh :)

hannnaaa... kız maşallah ne cabucak oldu bu iş böyle benim ayın 11 ini bulduydu, az doz ilaçla büyüdü demek yumoşlar

geriside ayenn böyle iyi ilerlesin, hadi güzel haberlerle gel yine arkadşaım buraya...

denizim benim yumoşlar tez canlılardı ya. ondan çabucak topladılar çatlamadan
zerdalım 5 yumoş almışlar benden :) inşlh halleşmişlerdir :))
moralimiz düzgün geldik 5 i duyunca :)

bakalaım yarına belli olar :)

dualarınız benle :)

gaviskonun çocuklar için olanı var onu kullandık şimdi eşimle hatırladık canım toz halinde olandan ama kaka tahlili yaptır mutlaka canım

ay hadi inşallhaaaaaaaahh güzel haber verirsin canım yarına kadar çok dua etcem sana

nasılsınız kızlar
tentoş canım 5 yumoş maşallahhh
inş. bu sefer olacak canım yaaa 2012 hayırlı ve sağlıkla geçer
bebeleri olmayanların kucakları dolar hamişlerin sağsağlim doğurmalarını nasip eder mevlam
zerdal canım geçen hafta çarş. keseyi gördük 16 sında kalp atışı için gidecem inş.
allahım hayırlısını nasip etsin
loveli canım nasılsın mert nasıl
deniz anam denizimiz hastaymış geçmiş olsun kuzuyaa
yeter sen nasılsın canım
leyliko kalp atışlarını duydun mu benim bulantılar hafiften başladı
allahım sağlıklı ve hayırlı çocuklar nasip etsin amin isteyen herkese :))

belli oldu mu tento? halleşmişler mi?

bu verdiği de toz halinde canım, olacak ya dün ki kakaları daha koyuydu, buugn sayıcam bakalım gece 12de başladım saymaya bak öğlen oldu daha 2 kez kaka yaptı, 5i gecmezse vermicem tozu

teşekkür ederiz Zeytin teyze :)

evet canımm çokkk şükürr duyuldu...maşallah kuzuma.rapor aldım. 1 ay evdeyim... senin kaç haftalık oldu? benimde bulantılar hafiften başladı ama çıkaramıyorum.en kötüsü bu herhalde...

leylikom canım yarın 6 haftalık olacam galiba takvim yapmayınca takibi zor oluyor
sen takvim yapsana sana yapayım mı takvim son adet tarihini ve doğum gününü ver güzel bir takvim yapayım
tentoş canım inş. olacak 1 tane olsun sağlam olsun
meleğine kavuşacaksın inş. olumsuz düşünme
denizin ishali azalmış maşallah valla bizim buralarda da salgın ishal
kızlar dikkat edin meleklerinize

Kızlar, 2012 hepimize sağlık, mutluluk, huzur, şans, bol para ve elbette olmayanlara bebiş getirsin inşallah Ben kaç gündür topiğe giremiyordum, sistem bakımdadır diyordu, nihayet düzelmiş, ama sanırım sadece benim böyleydi(
Tentocum yumoşların hayırlı olsun canım, 2012 uğurlu gelecek inşallah...
Denizimiz ishal mi olmuş, kıyamam... Geçmiş olsun canım arkadaşım...
Umarım herkes iyidir, biz bugün hastanede koşuşturduk, eşim dün akşam mide kramplarından uyuyamadı, sabah da makattan kan geldi, çok korktuk, şimdi daha iyi ama yarın kolonskopi yapılacak, bakalım
Kendinize iyi bakın kızlar, öpüyorum hepinizi..
Arada gelmeye çalışırım

MERHABA TÜM ARKADAŞLARIM, KIZLAR, HAMİŞLER, anne OLAN CİCİ HANIMLAR !

Uzun süredir giremedim uzun ve maceralı bir zaman dilimi geçirdim. zaten hep zorlu maceralı değilmiydi bebek hikayemiz :) kısaca özetleyim size bu geçen zamanı ; malum myom çok sorun çıkarttı bana. sürekli raporlu istirahat halindeydim. ağrım sızım ara ara çok arttı bu zamanlarda hastanede yattım.. ilaç kullanamadım öyle böyle geçirdik o günleri çok şükür bu haftaya kadar geldik. sonlara geldik çok şükür. bugün çatı ve rutin muayene yani kontrollerimden biri vardı ama çatı muayenem olamadı mantar olmuşum şimdi de.. tedavi olacağım kısa süreli zaten vakit de azaldı kesinleşecek doğum şeklim ondan sonra.. neden derseniz myom olunca otomatik sezeryan vardı kafamızda ama doktoruma göre myom büyük olduğu için bebekle aynı anda alması mümkün değilmiş kanama yapması ihtimaline karşılık hiç alma taraftarı değil. hatta normal doğum yapabileceğimi söylüyor sonrasında myomu almayı planlıyor.. kesinleşmemekle beraber gidişat bu şimdilik. bana yani şeklime gelince şaftım kaymış durumda :) hareketlerim çok ağırlaştı.. göbeğimle dolaşmak özellikle geceleri yatmak uyumak accık işkence desem abartı olmaz :) bebek sağlıklı deniyor inşallah öyle kucağıma gelsin temennim bu.. başkaaaaa.... başka bişi aklıma gelmiyor haberler böyle işte olurda erkenden doğurursam diye sizlere mutlaka yazmak istedim. aklım ve dualarım hep sizlerle.. umarım hepiniz iyisinizdir.. bebek sayısı gibi hamile sayılarımız da artmış çooook mutlu oldum.. zerdal sağolsun bilgi verdi bu geçen zamanda bana.. ne kadar mutlu oldum bahtımız açıldı hadi inşallah anne olmayan kalmayacak sırasına girdi.

aylin 3 çocuk annesi oluverdi bir anda.. yürekten kutluyorum arkadaşımı Rabbim evlatlarıyla sağlıklı mutlu uzun ömürler versin onlara..
zerdalım da dombalak oldu gitti anne olmaya az kaldı ardardarda çıkartacaz onunla inşallah..
elfoşum anne oldu denizi büyütüyor hamile kasın diye beklerken hay Allahım ne büyüksün ya.
lovelim herkesin yarımına koşan ilk annemiz canımız erenimizi büyüttü resmen..
zeytin ikinciye hamile kalmış hay maşallah 1 ler bitti 2 ler başladı darısı 3 lere. Allah bereket versin..
tentoşum tedavide yumurtalar artmış büyümüş gelişmiş kesin bebeiş bu defa geliyor dualarımız tentoşuma.. bu defa dinlemiş bizi yemiş içmiş eferin.
yeter ne çok şeyler yaşadın canım Rabbim mükafatını versin sana..
çılgınım kısçesini büyütmüş resimlerini gördüm beni mest etti çoook güzel yaa.. gözler yakıyor gülüşler cilveli anne kuzusu şekermi şeker yavrum.
günebakan sende sık dişini az kalmış yüzdük kuyruğuna geldik oğluş gelmek üzere doğurunca haber ver bize. Allah yardımcın olsun.
venüs, kaderiya, özlemler,aklımdan bir an çıkmış olabilir diğer arkadaşlar ne olur unuttuğum varsa gönül koymayın hamileyim ya ona verin :) inşallah hepiniz iyisinizdir hepinizi özledim valla tek tek aklıma geldikçe dua ediyorum hepinize..
leylikocum sende hamilesin dimi.. Allahım devamını getirsin hem senin gebeliğinin hem bu bereketli senenin inşalaaahhhh..
feri seni de hiiiç unutmuyorum özellikle en kısa sürede müjde almayı istediklerimin başındasın çok mutlu olurum güzel haberini alsam inşallah gönlüne göre versin Yaradan...

hepinize sevgilerimi yolluyorum .. mutlu, huzurlu, sağlıklı, başarılı, bebekli bir 2012 diliyorum.. öpüldünüz.

canım seni görmek çok güzel buralarda iyi olduğunu bilmek daha da güzel allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin mevlam
evet ikinci geliyo hayırlısıyla kucağıma alırım inş. canım senin kız mı erkek mi sağlıkla kucağına alırsın
bizler iyiyiz allaha şükür kib canım
kızlarr nerdesiniz yaw kimseler uğramamış

Son düzenleme:

zeytinnnn canımmm takvimiii çok isterim... zahmet olmazsa yaparmısın? 17 Kasım SAT doğum günü 23 Ağustos görünüyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…