30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

canımm senden haber almak ne güzel... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Kendine dikkat et canım

sagolasın kaderiya. heyecanla yarını bekliyorum. bakalaım kaç tanesi ısrarcı çıktı :)

oy geshenkim haberlerini hep alıodum zerdalda. hadi sen de sona geldin. verin artık şu elinizdeki bayrakları bana :)) yeterin :)

çok geçmişler ola. inşlh dogumun da kolayına olur.
maşalah hadi inş güzel haberler getireceksin bize

ivit inşlh. yarın kesinleşçek embriyocuklarımın durumu :) evlatlarımmm

tentation inşallah bu sfer gol olur tatlım :)sizin topikte hemen hemen herkes hamiş kalmış maşallahhhhhhhhhh size sen de en yakın zmanda mutlu haberi alırsın tatlım inşallah..bu arada kaç embriyo ısrarcı çıktı :)

Son düzenleme:
mrh kızlar eşimin kontroleri vardı gelemedin bir kaç gündürr
GESHENK sağol canım
tentation canım inşşşşşş inşşşşş anne olursun
melodi ben varık kız

tenyosum dualarımız senınle ınsallah bu sefer tutacak .bıde bakmısız aylınt gıbı üçüz :)) hahaaay genshenk sende ne guzel yazmıssın herkese moral oldu bırden allah tek avazda kurtarsın senıde arkadasım

GESHENK sağol canım
melodi ben varık kız

yeterim inşallah arkadaşlarının uğuru sanada bulaşır tez vakitte anne olmanı diliyorum yetti gari artık değilmi gelsin şu veledler:)banada bulaşşsın bebiş artık yaa gelsin benimde inatçı sıpammmmm :)sevgilerrr ..ne güzel umut dolu bir topik..mücadeleden vazgeçmeyenler bebişlerine kavuşmuş tebrik ederim hepinizi darısı bizim gibi uğraş verip bekleyenelre :)

slm fıstıklarrrrrr nasılsınız bakem şöyle bi okudum gçmişi iyisiniz maşallah
bana takılmıyor diye kzıyorsunuz belki ama girdiğimde kimse olmuyor yaa çok özledim halbuki sizi..bizim ağustos analarının face i var ordayım bende ...zaten ahmet mert tüm vaktimi aıyor...ama yinede sizlerle aynı zmanda den gelip kaynatmak isterim tabee

denizanası ikinci bebik geliyor ha yavaş ghirdin hızlı çıktın drmişimm :) şaka şaka korkma oluyor düzensizlikler değilsindir bence..ammmaaa olursada e ala..hoşgelsin minikin
bu arda denziin ishal olduğundan sözetmişsin.günde 8 e yakın olursa ishal kabul ediyorlar.ki ishalde çok önemli cnm..uyanık olmakta fayda var..bol bol emzir cnm sıvı kaybı olmasın...

tentoşşşum çok güldürdün beni.okudukça güldüm sana...ben hep çoraplarımla yattım masaya hatırladım da:) hemde dize kadar olan kalın çoraplarla 3 minik askerinden en sağlıklı olanları senle kaslın inş...büyük gün bugünmüş okuyorumsana cnm...şuan saat 14:00 belki tranfer oluyosundur inşşş gelecek bu sefer kuzuların...

geshenk ne güzel haberler aldık senden..cnm benim...sağlıkla doğur inş...

zerdalım kraliççem :) oğluşlara feda artık herşey..güle güle kullanmak nasip olsun inş...seninde çok az kaldı ayy çok heyecanlı bu aralar topik :18:

lovelimmmm seni sevorummmm ve özlüorummmm erenin son hallerini merak ediyom çok öp benim için...

zeytin 2. yoldaymış :) maşallah bende temmuz 27 de doğurdum felekat sıcaktı emziremiyodum şıpır şıpr su akıyodu çocuğun üstüne o kadar yani..

kaderiyee geçmiş olsun cnm kocana ....iiiiiiyileşir iyileşmez çalışmaya devam...

slm seni hep görüym zaten :)

leyliko hayırlı olsun.kitap yaz demişya eşin çok güldüm :) yaz kız sende...

yeterimmmm artık yeterrrrrr olacak seninde bbeik biliyorum....

[

venüsümmm canım ben de çok özlüyorum canım hehehehe bizim de ekim anaları face var

kızlar ne kadar çok anne olmak istediğime yakından bilirisiniz ama olmuyor işte (artık korkuyorum hiç olmayacakmı diye) neler yapmadım ki neler denemedim ki ama olmuyor gelmiyor artıkkk bende umudumu kaybedyorummm:26::26::26: (insanız sonuçta)çok yoruldum hayta tek derdim bebek değilkiii :26::26::26:başka bir sürü sıkıntı var hayatımda ALLAHIM BU GÜNÜMÜ ARATMA DİYORUMMMM (bizi) BENİ UMUTSUZ BIRAKMA DİYORUMMM BENİ KULUNA MUHTAÇ ETME DİYORUMMM
ama artık yoruldum kızlarrrrr çaresizlikten beklemekten beklenenin gelmemesinden yoruldummm tam 8 yıl oldu kaç ay yapıyor saymıyorum (sayamıyorum )benim evlenenlerin bebekleri artık çocuk olduk büyüdü 2.3. leri olduuuu (rabbim sağlık versin hepsinede) ama yinde RABBİM HAKIMDA HAYIRLISINI VER DİYORUMMMM İSTEDİĞİMİ HAYIRLI KIL ÖYLE VER DİYORUMMMM ama çok yoruldum ben artık gücüm kalmadı

nasılda yazmışın yeteeer arkadaşım sanki ben yazmışım sandım okuyunca aynı duygulardayım benimle evlenenlerin çocukları okula başladı benimse umudum yoruldu isteğim yoruldu şevkim yoruldu bedenim yoruldu gönlüm yoruldu aklım yoruldu tek sıkıntımda bu değil ki üstelik hayatta rabbim cümlemize yardım etsinbide bugün amh testimi öğrendim 0.2 çıktı yaşım33 öffffff öfffffff inşallah bu sene kavuştursun rabbim bizi anneliğe(amin)

kızlar yazdıklarını çok üzdü beni beklemek çok acı insanın içi kavruluyor hele yaş 30 geçtükten sonra daha da dayanılmaz oluyor kolay değil hiç değil rabbbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin size annelik çok güzel çünkü yaşarsınız inşallah buna inanın

GESHENK sağol canım
melodi ben varık kız

Tentoşum Allah yardımcın olsun. Dua edeceğim kardeşim.

rabbim sana sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin bu sefer canım dostuımmmmmm

kılar dün transfer geçekleşti . 2 embriyo yerleştirildi. progesteran iğnelere devam.
totomun üstüne oturamıyoum yau agrıdan. ne bela iğnelermiş bunlar

ayliin nerdesinn

♥ ♥ ♥ Hayırlı Cumalar ♥ ♥ ♥

Rabbimmmmm bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun. Bizlere sağlık, esenlik versin. Ahir zaman fitnelerinden , kazalardan , belalardan , sıkıntılardan , şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun. Hakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyursun.
Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağış...la. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin

Sıkıntı çekenlerin sıkıntıları yok olsun, Borçlu olanların borçları hep eda olsun, Hasta olanlar hayırlı acil şifalar bulsun bu mübarek günde inşallahhhhhhhh
AminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnDevamını Gör

canımmmmm sakın amh ye takılma bak bende 2.50 çıkıyor ama gebelk oluşmuyor ama 0.5 ÇIKAN ARKADAŞIM HAMİLE KALDI (DOĞAL YOLDAN ) VE ŞİMDİ ANNE YETERKİ RABBİM OL DESİN

kızlar bunları yazıp sizi üzmek stemezdimmmm ama akşam yine kendimi kötü hisettimmm aslında yazmak istediklerim bunlar değildi ama oratya bunlar çıktıııı :18::18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…