30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

kılar dün transfer geçekleşti . 2 embriyo yerleştirildi. progesteran iğnelere devam.
totomun üstüne oturamıyoum yau agrıdan. ne bela iğnelermiş bunlar

ayliin nerdesinn

canım hayırlı olsun bebişli olsun inşşşş
evet ilk tedavimde bu iğnelereden bende kulandımmm çok kötü yapıyor totoyu sıcak su ile (ılık değil sıcak olsun )havluyla pansuman yapsın eşinnn en iyi bu geliyor ve dr önermişti bana birde eğer çok dayanılmaz olursa dr söyle onlar sana jel yazarlar toton biraz rahat eder
AMA BEBEK İÇİN BUNLARA DEĞERRRRRR İNŞŞŞŞŞŞŞ KUCAKLADIĞINDA BUNLARI UNUTACAKSINNN

saol ytercim
allah sabredenlerle beraberdir. inşşlh sen de biz de alırız karşılgını

hakkatten çok fena yapıo bu iğneler, deneyem dedğini..

tentoşummmm canım benimmm yavruların hayırlı olsun.Anneciklerine sıkı sıkı tutunsun. İçim de bir umut var bu sefer oldu diye. Birazdan dua okuyacağım.1 ay rapor aldım. Sana da dua edeceğim canım emin ol...

ben transferden sonra 2011 kasımda tüp bebek yaptıranlar topiğine takıldım... tabii burayıda ihmal etmeden. İstersen sende oraya gel. Diyeceksin ben Ocak transferiym diye ama topiğin adı öyle kalmış.....

saol ytercim
allah sabredenlerle beraberdir. inşşlh sen de biz de alırız karşılgını

hakkatten çok fena yapıo bu iğneler, deneyem dedğini..

AMİN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
canım bende çok işe yaramıştı

saol. inşlh içindeki dogru çıkar. ben de 10 gün aldım. anacım bakçek bana. allah emeklerimizi boşa çıkarmaz işlh.
tüple ilgili topikleri okuyorum ama yeni bi topige takılmak zor geliy. burda kendi evimde gibiyim hane :))

tentoşum bol bolll kabak çekirdeği ve ananas ye... bol su iç. dimesin %100 ananas suyunu al derim.....

Tentom hayırlı olsun transferin arkadaşım...

kabak çekirdeği-ananas-ananas suyu- beyaz dut kurusu yemiştim ben, sakın kabız olma, sabahları açkarnına gün kurusu kayısı ye 3-4 tane sıcak suyla yudum yudum iç, yatak örtüsünü sermek için bile germe kendini çamasır asma... annen varmış yanında ama tezcanlılık yapıp bunları yapma diye yazdım... başkada bişey gelmiyor aklılma şimdilik, sen biliyondurda bunları hatırlatayım dedim, sen dikkat et gerisi ALLAH tan artık, ben hapşırmaya korkuyordum ki alerjik benim hapşurugum bişey olmadı cok şükür, ferah tut içini bol bol dua edelim olar?

canım tentom inşallah bu sefer tutar yavruların seni sımsıkı kızların dediklerini destekliyorum bol moral bol d,nlenme ananas ben de yedim kabak çekirdeği de güzel haberler ver bize
oy zavalllı toto çok acıyor desene olsun sonu iyi olsun

aa kayısı almayı unuttum ii ki hatırlattın kayısı da yiyem. vurundugum iğne kabızlık da yaparmış. ananas ve kabak çekirdekleri işe yarıo ama eski performansım yok
anam ii bakıo bana çok şükür. tek derdim duş alamamak, sokmuolar beni banyoya:))) bişi olmaz ama ne olur ne olmaz die.
ateş basmalarım var ara ara sancılarım var.
totomu ise hiç sormayın hem morardı hem de dayak yemiş gibi ağrıyor. forumlardan baktım da herkes aynı rahatsızlığı yaşamış, daha beter bile olanları varmış..
olsın da olsun :))

inşlh lovelim, bu sefer çok olumluyuz, moral olarak da iyiyiz. elcek bebişler

süpersin süper canım ne zaman belli olacak sonuç

canım 12 saatten sonra ılık su ile (sıcak olmasın su) ayakta duş alamnda hiç bir sakınca yokturr birde kabızlık için mürdüm eriği (hani şu siyah iri olanlar)iyi geliyorrr bol bol su içi dinlen ama hep yatma eğer sürekli yatarsan rahmine kan gitmediği için bebişlerin tutunması zorlaşırrrr HADİİİİİİİİİ BAKEMMMMMM SENİ KOCA GÖBÜŞLÜ GÖRMEK İÇİN SABIRSIZLANIYORUZZZZZZZZ

ev içinde hareket edebildigim kadar ediom işte. bi de totomun izin verdiği kadar, otursam kalkamıom , kalksam oturamıom :)
banyo olayı evet de gel de evdekilere anlat :))
inş canım inş ümitliyiz moralliyiz herşey g üzel

inşlh inşlh

16 sında pazartesi günü. inşlh olcak di mi lovelim :)

hayırl uğurlu olsun canım. 16 sında da haerleri en pozitifini al inşallah. bence de sen evdekileri dinle sonra aklna takılan brşey olmasın. enim transferim temmu ayında olmuştu o sıcaklarda 8-9. gün kadar banyo yapmadım düşün kokuyu:))) ananas yemedim ama kabak çekirdeğini bende yedim tavsiye üzerine. yat dinlen ama arada evde dolaş biraz. inşallah sonucun pozitif canı gönülden diliyorum.

Tentom bişi olmas iki gün banyo yapma ne olcek hava soğuk zaten hehehee su da soğuktur şimdi bııııııııııırrrrr yıkanma yıkanma

Tentooooo hayırlı olsun canım, kesinlikle bu sefer tamamdır, ben hissediyorum, güzel haberler vereceksin bize :))
Venüs gelmişşşşş, canım çok sağol, özledik kız seni!!!
Geshenk de gelmiş, hoşgeldin canım, doğuma az kalmış, sağlıklı, kolay bir doğum olsun inşallah:))
Ben de bugün kırmızı kartı yedim kızlar, pazartesi dr.a gideceğim kısmetse...

saolsaın tülay inşlh alırız bu sefer pozitif i:) .. oyyy temmuzda bi de:) bugün duş aldım. resmen kırkladım kendimi:)) sağlık olsun, olsun da olsun :)
Tentom bişi olmas iki gün banyo yapma ne olcek hava soğuk zaten hehehee su da soğuktur şimdi bııııııııııırrrrr yıkanma yıkanma
yaptım ki bıcıbcımı
bıcıbıcı dedim de , biz mersine gitmiştik ya, bbicibici tatlılarını gördükçe aklıma hep sen geldin :))

saolsaın kaderiya
geçmiş ola. dr a tedavi için mi gitçen. misafir postaladın ihmal etme kendini:)

valla mı yaz günlerinde çok seviyoruz biz de ben de karadenizle ilgili bii görünce aklıma geliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…