valla mı yaz günlerinde çok seviyoruz biz de ben de karadenizle ilgili bii görünce aklıma geliyorsun
kızlar bugün huzursuzum yauinşlh emekler boşa çıkmaz
hamileliği yaşayan arkadaşlar adet dönemi yaklşatığında ay sancıları olur mu? 3 gündür bel ve kasık ağrım var.özellikle bel yoğun adet dönemindeki gibi(( çok korkuyorum
hayra yor kuzum stres yaşaman doğalkızlar bugün huzursuzum yauinşlh emekler boşa çıkmaz
hamileliği yaşayan arkadaşlar adet dönemi yaklşatığında ay sancıları olur mu? 3 gündür bel ve kasık ağrım var.özellikle bel yoğun adet dönemindeki gibi(( çok korkuyorum
ediom ediom ama oy oy , biri çıksa dese beyle beyle yada eyle eyle de bu beklemek olmasa :)sakin ol ncanım elin karnında hep dua et......
hayra yor kuzum stres yaşaman doğal
oluyor canım ben de de olurdu rahat ol dinlen hamileliğin yeni ya ondan da olabilir
iiçindeki umut seni mutlu ederken kardeşi ümitsizlik bu hale koyor seni işte Tentom, cook normal belirsilikten oluyor bu hallerin, sonu hayrolacak inşALLAH tek temennimiz bu arkadaşım :26:kızlar bugün huzursuzum yauinşlh emekler boşa çıkmaz
olur Leyli bana 3 ay adet döneminde yoğun bel ağrısı oldu o zaman araştırmıuştım normalmiş, adet gelecekmiş gibi oluyor aynı dimihamileliği yaşayan arkadaşlar adet dönemi yaklşatığında ay sancıları olur mu? 3 gündür bel ve kasık ağrım var.özellikle bel yoğun adet dönemindeki gibi(( çok korkuyorum
iiçindeki umut seni mutlu ederken kardeşi ümitsizlik bu hale koyor seni işte Tentom, cook normal belirsilikten oluyor bu hallerin, sonu hayrolacak inşALLAH tek temennimiz bu arkadaşım :26:
olur Leyli bana 3 ay adet döneminde yoğun bel ağrısı oldu o zaman araştırmıuştım normalmiş, adet gelecekmiş gibi oluyor aynı dimi
kızlar ya haftaya bugun işe başlıcam nasipse, ama şimdiden içime acısı düştü(
Tentom güzel haberlerle gelcek buraya o akşam, ben Denizimi cok özledim zaman gecmek bilmedi diye( hayırlısı artıkın
bu secimi yapan biziz, hayat telaşı uğruna can parcamızdan uzak kalan anneler gurubuna eklenivericem 1 hafta sonra
Yumurta dondurma hakkında bilgisi olanlar lütfen yazsın, çok önemli
kızlar ya haftaya bugun işe başlıcam nasipse, ama şimdiden içime acısı düştü(
Tentom güzel haberlerle gelcek buraya o akşam, ben Denizimi cok özledim zaman gecmek bilmedi diye( hayırlısı artıkın
bu secimi yapan biziz, hayat telaşı uğruna can parcamızdan uzak kalan anneler gurubuna eklenivericem 1 hafta sonra
günaydıııııııın okuldaki bilgisayardan merhaba şimdi derse gidiyorum byyyyy
tentoşum nabersin, haftaya perşembe çıkıyom izne, çıkmadan senin hayırlı haberini alacam inşallah. Nasılsın canım.
ben çıkacam sen başlıyacaksın elfoş. Şimdi süt izni 3 saate çıkarılmış. Yarım gün çalışırsın. İdari amirinle konuş öğle yemeğinden önce çık. 1 saatte idare ediversinler.
Çoğu kişi öyle yapıyor. Ben ücretsiz izinde düşünüyorum. 1 yıl olamıyacağım sanırım. Evdede net yok. bakalım biraz deneyelim, olmazsa eve bi jet atarız napalım
tentoşum geldiğimde burdaydın ama, gitmişsin iki lafın belini kırardık.
Haftaya çarşamba gününe kadar burdayım o zamana 37 inci haftamda olacam, herkes diyor izne çıkmadın mı daha, ne zaman doğuracaksın sık sorulan sorular. Diyorum sanırım burdan gidecem doğum haneye. Eğer sancım tutarsa hemen 112 yi arayın. Bide eşimi arayın diyorum. Ama inanın işe gelmek daha iyi evde akşamları öfleyip böflemekten vakit geçmiyor. 15 tatil giriyor, son haftalarımdada ailem gelecek. kardeş im öğretmen ya. 15 tatil içerisinde inşallah doğururum.
Bu arada oğluşuma bi yelek örmüştüm, annemde yelek örmüştü. ikimizde aynı ipten örmüşüz. yani oğlumun 2 tane aynı renkten yeleği oldu. iyimi.Bu gün resmini gönderdiler bide baktım benimkinin aynısı.
günaydıııııııın okuldaki bilgisayardan merhaba şimdi derse gidiyorum byyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?