30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

kızlar ve tentoşum iyi kötü bi albüm yaptım, yalnız oğlumun eşyaları o kadar değil. inşallah ilerde iyisini yapacam. dolaba düzleyince çekmemişim. sonrada çantaya koyduk. biraz bişeyleri koydum canlar bakarsanız. yelekler aynı yalnız.

güzl günlerde giysin :)) tatlı olmuşlar :)

güzl günlerde giysin :)) tatlı olmuşlar :)

sağol canım daha iyileri senin olsun. Oğlumuza gelin bakıyoruz. Haftaya haberini alacağız inşallah. Gözümüz, kulağımız, kalbimiz senle. İki embriyo transfer demi. hadi bakalım bir kız, bir oğlan. allah en sağlıklı sıhatlisinden nasip etsin sana. Bu arada oğlum kıpır kıpır tekmeliyor. Gelin alacam dedim ya, durmuyor içerde tentoş oğlum heycanlandı.

:))) ana beni eversene, ana beni eversene :)) valla zerdalım oğlan da bizim kız da :)

iki embriyo. beklemek çok zor. vakit geçmek bilmioyor

:))) ana beni eversene, ana beni eversene :)) valla zerdalım oğlan da bizim kız da :)

iki embriyo. beklemek çok zor. vakit geçmek bilmioyor

geçer canım geçer 16 sına bişey kalmadı. 16 sından önce yapma testi, horman aldın ya. Zaten hissedersin. ben sık wc ye çıkmıştım. ondan şüpelendim.

tentoş gel şöyle canım ya, iki lafın belini kıralım, gezme başka topinklerde, bak tüpçünün kralını getirdim sana. Eğer senin ikizler tutarsa tacı, tahtı sana verecem. gerçi aylin çetesiyle bi süre götürürde. Onun rekorunu kırmak zor.

heyy tentomm ben de beklemeye geldimmm

oo kim gelm,ş hoşgelmiş :))

geçer canım geçer 16 sına bişey kalmadı. 16 sından önce yapma testi, horman aldın ya. Zaten hissedersin. ben sık wc ye çıkmıştım. ondan şüpelendim.

nasıl hissettin. wc olayından anlamam herhal. normalde de çok su içip çok sık çıkarım çünkü:))

valla iki gündür sadece ağlayasım var.:) bu bi belirti olabilü mü?:)))

sizin rüzgariniz, bir göbekli meltem ile bir çekirdekli lodos

anacım yüzünden dombili olmaya dogru gidiom. ye iç yat. :)

ivit aylinin çeteseini eline kimse su dökemez:))

adetime daha 4 gün vardı, bi gece 2 kere wc ye kalktım, normalda taş çatlasın 1 kere. O iki kere kalktığımdan huylandım. Sabahleyin tarihi geçmiş bir çubuk test vardı onunla test yaptım. belli belirsiz çıktı. 3 gün sonrada kanda 118 çıktı. demekki ben 50 de falan yakaladım.

6 gün kaldı ha tentomm..sırf heyecan..
ağlama hissi normal o kadar hormon yiyion tavanlardadır hormonlar. da sen gül kızım yaa..
koca göbekli zerdalım, resimlerine bakayım..

benim tombilik zibidi bir kızım var. tam zibidi oldu artık, çok çabuk büyüyorlar.
bundan sonra da benden cocuk olmaz heralde:) Allah buna sağlık versin.

hmm . ne bilem ki. ben bişi anlamıom
şiştim sadece. karnım göbeem belim şambriyel kıvamına geldi

anacım yüzünden dombili olmaya dogru gidiom. ye iç yat. :)

ivit aylinin çeteseini eline kimse su dökemez:))

normal günlük hareketlerini yaparsında, çok bi yerlere uzanma. ağır kaldırma. eğilip kalkerken dikkat et yeter. internette bi sıkıntı oluştu. yazdığım mesajlar geç gidiyor.

lovelinin ders bitmedi daha.

hehe senin kızın çok tatlı ya :) allah uzun ömür versin. bi de kardeş versin :)))) teyzeler gibin başlim :)

dokunsan ağlıcak gibiyim çılgınım. adet öncesi olursun ya öle

bak bakalım resimlere beğecekmisin, yalnız kızlar daha var bebeğimin eşyası bu kadar değil beşik bugün gelecek. sipariş ettik gelmedi gitti. ne gelmez kargoymuş. eşimde telaş ediyor, neyse doğuma kadar yolu var dedim. Çılgın dur bakalım 1-2 yıl geçsin belki heves edersin ikinciye. Daha birinciler bitsin ikincileride duyacağız. bu topink neler görecek.
hmm . ne bilem ki. ben bişi anlamıom
şiştim sadece. karnım göbeem belim şambriyel kıvamına geldi

mecburen canım o kadar iğne yedin şişersin. rahat ol, bol bol dua et. Rabbimin izniyle olacak inşallah. Herşeyde vardır bi hayır.

Yalnız kızlar arada karnıma bi ağrı giriyor. Adet sancısı gibi, doğum sancısımı yoksa. daha erken ya.Az daha dur oğlum.

kasılamalar normaldir zerdalım.. dogum sancısı degildir o daha

olmadı bi karton kutuya yastık koyar yatak niyetine kullanırsınız. el kadar bebe ,nolcek :)

biz de annemle alışveriş sitelerinin bebek eşyalarına bakıp duruyoruz. benim yegen de yolda ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…