kasılamalar normaldir zerdalım.. dogum sancısı degildir o daha
olmadı bi karton kutuya yastık koyar yatak niyetine kullanırsınız. el kadar bebe ,nolcek :)
biz de annemle alışveriş sitelerinin bebek eşyalarına bakıp duruyoruz. benim yegen de yolda ya..
Benim arada oluyorda oğlum dışarı soğuk çıkma dedim, hele bi ocak ayı çıksın. Yeri rahat. Biraz oturakaldım ya ondan, azcık dolaştım wc ye gittim. Tentoş son zamanlarda 5 dk ya bir wc desin. hiç tuvaletten çıkamıyorum. gece 5-6 kere kalkıyorum. hayırlısı ile şu zamanlar geçsin. Kardeşinin mi çocuğu olacak. Hadi hayırlı olsun yiğenin. kaç aylık.
karton kutu, beşik gelmedi öyle yapacağız artık. büyük leğende var, onada koyabiliriz. sıpa sağlıklı gelsinde. nerde olursa yatar.
paluk burcu olsun.. beklesi az daha :)
oğlaklar zor oluyorlar:)
6 aylık oldu teyzesi:) olmadı benim yeğene alırım senin oğlanı:)
hehehe legen de olurmuş:) ii fikir:)
ben biraz kaçmaca. öptm sizi:)
resimler ne geç yüklendi..ama hepsi çok güzell..güle güle kullansın yakısıklııı
sende belirti neyin olmuş mydu? ne olmuştu?
annesi üzme kendini ..loveli yardımcı olur sana, zeytin de..
embiryomuz donduruldu ama yumurtayı duymadım Deniz malesef, Tentonun dediği doğrudur amaYumurta dondurma hakkında bilgisi olanlar lütfen yazsın, çok önemli
5 e kadar calışıyoruz ya Zerdalım, 2de cıkarım diye düşündüm,ben çıkacam sen başlıyacaksın elfoş. Şimdi süt izni 3 saate çıkarılmış. Yarım gün çalışırsın. İdari amirinle konuş öğle yemeğinden önce çık. 1 saatte idare ediversinler.
Çoğu kişi öyle yapıyor. Ben ücretsiz izinde düşünüyorum. 1 yıl olamıyacağım sanırım. Evdede net yok. bakalım biraz deneyelim, olmazsa eve bi jet atarız napalım
çifter çifter nasipler maşallahhhh, aynı ipten bulup örmekte tevafuk olmuş yaniii ):)Haftaya çarşamba gününe kadar burdayım o zamana 37 inci haftamda olacam, herkes diyor izne çıkmadın mı daha, ne zaman doğuracaksın sık sorulan sorular. Diyorum sanırım burdan gidecem doğum haneye. Eğer sancım tutarsa hemen 112 yi arayın. Bide eşimi arayın diyorum. Ama inanın işe gelmek daha iyi evde akşamları öfleyip böflemekten vakit geçmiyor. 15 tatil giriyor, son haftalarımdada ailem gelecek. kardeş im öğretmen ya. 15 tatil içerisinde inşallah doğururum.
Bu arada oğluşuma bi yelek örmüştüm, annemde yelek örmüştü. ikimizde aynı ipten örmüşüz. yani oğlumun 2 tane aynı renkten yeleği oldu. iyimi.Bu gün resmini gönderdiler bide baktım benimkinin aynısı.
olabilüü, bende de vardı duygu dalgalanmaları, hapşırsam öksürsem tutmadı işte diye ağladığımı biliyorumoo kim gelm,ş hoşgelmiş :))
nasıl hissettin. wc olayından anlamam herhal. normalde de çok su içip çok sık çıkarım çünkü:))
valla iki gündür sadece ağlayasım var.:) bu bi belirti olabilü mü?:)))
o yeleğin aynısı benim kardeşimin vardı yıllarca giydi Zerdal ya, kocaman gülümsed,im görünce,kızlar ve tentoşum iyi kötü bi albüm yaptım, yalnız oğlumun eşyaları o kadar değil. inşallah ilerde iyisini yapacam. dolaba düzleyince çekmemişim. sonrada çantaya koyduk. biraz bişeyleri koydum canlar bakarsanız. yelekler aynı yalnız.
resimler ne geç yüklendi..ama hepsi çok güzell..güle güle kullansın yakısıklııı
Direk albüme girince göremiyormusun canım, benimkinde hemen açılıyor. Biraz mavi oldu herşeyi ama kısmet artık, dolabı ve beşiğide mavi.
beğendinmi canım. bide onları yıkayıp ütüledik, küçük küçük zor çıktık içinden.
hey ALLAH ım ya, kaçırmışım gül giib muhabbeti, benim oğluş cıok az uyuyo Zerdal, yarım saati gecmiyor gündüz uykuları ve cok seyrek uyuyosabah beri burdayım bügün kızların çoğu gelmedi. denizanası, venus, leyliko, yeter, zeytin, loveli bi ders arası ce dedi. Belenay yok uzun zamandır.
özlemler nerdeler. artniyetsiz özlem senide merak ediyoruz.
Kızlar bugünlerde elimden geldiğince uğramaya açlışacağım. Önümüzdeki haftadan sonra uzunca bir süre olmayacağım. Ama bulduğum en yakın internetlerden gireceğim. Validelerde var. annemlerdede var. onlara gittikçe girerim. haber veririz kendimizden.
Sendin di mi o hayalaetmrhb kızlar nasılsınız ben grip oldum yine ilaç falan kesmiyor benim gribimi
amaninnnnnnn burası ne kadar kalabalık olmuş böleeee.... kaçırdım güzel muhabbeti....
Herkesin iyi olmasına çok sevindim... Allah hep iyi etsin hepinizi ve yavrularınızı.
ben evimin keyfini çıkarıyorum. Ne özlemişim evde kalmayı...... 1 ay bitince 1 ay daha alacam.... belkimmm doğuma kadarr :))))) çokkk şımardımmm :)) ne yapayım kızlar iş yerinin yorucu olmasından çokkk insanların çok kırıcı ve anlayışsız olması beni izne itti... ben herşeye kafaya takan biriyim o nedenle huzur önemli dedim onlardan uzak kaldım.....
denizanası canım benim arkadaşta doğum izninde hergün saat 1'de çkıyorr.Birdaha gelmiyor.Öğlen yemeğini de kullanmıyor o nedenle erkenden çıkıyor.
Zerdalimmm canımm Allah yardımcın olsun.Doğuma az kaldı.yavruna kavuşmaya az kaldı....
Tentoşşşş sabır bitanem....
Yeter geçmiş olsun canım...
Kızlar venüs aminosentez yaptırmışmıydı???
yaptırmıştı Leyli...noldu hayırıdr neden sordun? send aha düşünme bunları..
yatıştasın ha, yata yata büyütcen miniği anlaşılan, iş yerinde sorun olmaz mı bu şekilde rapor alman, hani daha cok gıcıklaşırlar san adönünce, bizde öyledir de , 5 gün rapor bile büyür gözlerinde ki heyet raporu?
Geçmiş olsun tatlım dikkat et, ben öksürüğü 2 ayda zor attım üstümden. şükür iyiym şimdi.mrhb kızlar nasılsınız ben grip oldum yine ilaç falan kesmiyor benim gribimi
çok uzun yol ya, küçük bebekle nasıl gideceksin canım. eşin mi almaya gelecek. Oğlan diye herşeyini mavi yaptık. artık süt saatini kafana göre ayarlarsın. Bizim kredi borçlarımız eşya borçlarmız bitti, biraz ücretsiz izin alıp 1 yaşına kadar kendim bakmayı düşünüyorum ben.o yeleğin aynısı benim kardeşimin vardı yıllarca giydi Zerdal ya, kocaman gülümsed,im görünce,
oğluşumada mavisini getirmişler bebek görmeye :) moda demekki o renk...
iyi günlerde kullansın herseyini inşALLAH bıdığın...
çılgın nabersin ya, güzellik tombiş mi oldu iycee
ben herseyini bilerek mavi aldım, bebek maileri ne tatlı ya,
sne koydun ya bende heveslendim koyaydım keşke aldıklarımı diye ama erken doğdu ya benimki fırsat lmadı,
şimdide oğlanın fotosunu koyucam koycak yeri bulamıyom(
haftaya evime gitcem artık 1500 km yol tepip ordan tarif edinde koyimm bol bol olur mu, hevescikler bastı içimi :)
hey ALLAH ım ya, kaçırmışım gül giib muhabbeti, benim oğluş cıok az uyuyo Zerdal, yarım saati gecmiyor gündüz uykuları ve cok seyrek uyuyo
gelemiyom ondna ötürü, biyeri mi agrıyopda uyuyamıyo ki
Sendin di mi o hayalaet
Benle arkadaş olman lazım canım. porfilime yaptım. sadece arkadaşlar görebilir. aktif olduğumuz zaman bana arkadaşlık gönder kabul ederim seni.kızlar ben albumlerinizi niye göremiyorum kiiiii(((((((((((((((((((
maşallah seni tınlamayan arkadaşlarına birde hediyemi aldın. Bırak ya boş ver. İş yerinde böyle şeyler oluyor.bilmemmmm benimde olabilir demii? testler yaklaştıkça korkuyorum.Allahımın izni ile inşallah herşey temiz çıkar...
Artık umurumda değil... yılbaşından sonra işyerine uğradım.10 kişiye çamsakızı çoban armağanı hediyeler aldım.o gün olmayanlarınkini diğerlerine bıraktım.Düşün arayıp teşekkür bile etmediler(((( ya diğerleriii hal ve hatırımı sormak için bile aramıyorlar.zaman zaman içim acıyor. keşke acımasız olsam diyorum....
kızlar wının kotası çok az kaldı.2 gün sonra yenilenecek. inşallah yeter
geçmiş olsun yeter. ben grip aşısı olmuşum. hala hasta olmadım :)mrhb kızlar nasılsınız ben grip oldum yine ilaç falan kesmiyor benim gribimi
belirti falan yoktu tentom hatırladıgım kadarıyla, zaten adetimde sessiz sedasız gelirdi benim, sonradan belime agrısı vururdu, hamilleiğimde aynı oldu, sonucu ögrendikten sonra göğüslerime dokunamaz sağa sola yatamaz olmuştum..ama duygu dalgalanması var idi de, ben onu bekleme stresinden sandımdı, belki senin bebelerde yapışırken streç yapıyolardır ruhen :))
Loveli öğrretmen, keşke bende mesleğimi yapsamda erkenden gelebilseydim oolumun yanına,
zeytin ne iş yapar? nasıl ayarlamış ki süt iznini?
embiryomuz donduruldu ama yumurtayı duymadım Deniz malesef, Tentonun dediği doğrudur ama
5 e kadar calışıyoruz ya Zerdalım, 2de cıkarım diye düşündüm,
ya da öğlen 11de giderim, 1,5 da gelirim 4de cıkarım diye düşündüm arada emzirim oğlumu, evde yakın değil ki elin memleketinde
çifter çifter nasipler maşallahhhh, aynı ipten bulup örmekte tevafuk olmuş yaniii ):)
olabilüü, bende de vardı duygu dalgalanmaları, hapşırsam öksürsem tutmadı işte diye ağladığımı biliyorum
ne günlerdi heyytt bee, sende seneye kucagında bebeyle yeni arkadaşlara yazıcan bunalrı Tentom inş.
leyliko sende ne belirtisi oldu var mıydı bişi?amaninnnnnnn burası ne kadar kalabalık olmuş böleeee.... kaçırdım güzel muhabbeti....
Herkesin iyi olmasına çok sevindim... Allah hep iyi etsin hepinizi ve yavrularınızı.
ben evimin keyfini çıkarıyorum. Ne özlemişim evde kalmayı...... 1 ay bitince 1 ay daha alacam.... belkimmm doğuma kadarr :))))) çokkk şımardımmm :)) ne yapayım kızlar iş yerinin yorucu olmasından çokkk insanların çok kırıcı ve anlayışsız olması beni izne itti... ben herşeye kafaya takan biriyim o nedenle huzur önemli dedim onlardan uzak kaldım.....
denizanası canım benim arkadaşta doğum izninde hergün saat 1'de çkıyorr.Birdaha gelmiyor.Öğlen yemeğini de kullanmıyor o nedenle erkenden çıkıyor.
Zerdalimmm canımm Allah yardımcın olsun.Doğuma az kaldı.yavruna kavuşmaya az kaldı....
Tentoşşşş sabır bitanem....
Yeter geçmiş olsun canım...
Kızlar venüs aminosentez yaptırmışmıydı???
arkadaş olarak eklemen lazım ondan sonrakızlar ben albumlerinizi niye göremiyorum kiiiii(((((((((((((((((((
bilmemmmm benimde olabilir demii? testler yaklaştıkça korkuyorum.Allahımın izni ile inşallah herşey temiz çıkar...
Artık umurumda değil... yılbaşından sonra işyerine uğradım.10 kişiye çamsakızı çoban armağanı hediyeler aldım.o gün olmayanlarınkini diğerlerine bıraktım.Düşün arayıp teşekkür bile etmediler(((( ya diğerleriii hal ve hatırımı sormak için bile aramıyorlar.zaman zaman içim acıyor. keşke acımasız olsam diyorum....
kızlar wının kotası çok az kaldı.2 gün sonra yenilenecek. inşallah yeter
Geçmiş olsun tatlım dikkat et, ben öksürüğü 2 ayda zor attım üstümden. şükür iyiym şimdi.
çok uzun yol ya, küçük bebekle nasıl gideceksin canım. eşin mi almaya gelecek. Oğlan diye herşeyini mavi yaptık. artık süt saatini kafana göre ayarlarsın. Bizim kredi borçlarımız eşya borçlarmız bitti, biraz ücretsiz izin alıp 1 yaşına kadar kendim bakmayı düşünüyorum ben.
Benle arkadaş olman lazım canım. porfilime yaptım. sadece arkadaşlar görebilir. aktif olduğumuz zaman bana arkadaşlık gönder kabul ederim seni.
maşallah seni tınlamayan arkadaşlarına birde hediyemi aldın. Bırak ya boş ver. İş yerinde böyle şeyler oluyor.
geshenk gelmiş diğer tarafa daha doğurmadı, aylin çetesiyle uğramış gitmiş. iyiymiş ama pek bişey yazmamış. tentoşu 16 sından sonra alacağız diğer tarafa. Ama kızlar burası ilk topinkimiz ve ilk göz ağrımız burayıda ihmal etmek yok
Lovelim sende 15 tatile gireceksin. Oğluşunla bol bol vakit geçirirsin.
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
denizANASI
2 üye 1 ziyaretci diyorr.. bi ben görünüyom.. Yeter sen misin??
o yeleğin aynısı benim kardeşimin vardı yıllarca giydi Zerdal ya, kocaman gülümsed,im görünce,
oğluşumada mavisini getirmişler bebek görmeye :) moda demekki o renk...
iyi günlerde kullansın herseyini inşALLAH bıdığın...
çılgın nabersin ya, güzellik tombiş mi oldu iycee
ben herseyini bilerek mavi aldım, bebek maileri ne tatlı ya,
sne koydun ya bende heveslendim koyaydım keşke aldıklarımı diye ama erken doğdu ya benimki fırsat lmadı,
şimdide oğlanın fotosunu koyucam koycak yeri bulamıyom(
haftaya evime gitcem artık 1500 km yol tepip ordan tarif edinde koyimm bol bol olur mu, hevescikler bastı içimi :)
hey ALLAH ım ya, kaçırmışım gül giib muhabbeti, benim oğluş cıok az uyuyo Zerdal, yarım saati gecmiyor gündüz uykuları ve cok seyrek uyuyo
gelemiyom ondna ötürü, biyeri mi agrıyopda uyuyamıyo ki
Sendin di mi o hayalaet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?