30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

zerdal, loveli+, tentation+

selam loveli. yorumlarını okudum. çok güzel, demek o yelekten ereninde var. benim oğluşun 2 tane oldu. Napalım kullanırız artık.

loveli şimdi profilinde erenin resmini gördüm, maşşalah ya, fıstık olmuş. çok tatlı. Allah nazardan esirgesin. benimde böyle tatlı bi oğluşum olsun.

valla o yelekler süveterler çok lazım oluyor ben giydiriyorum erenin 7-8 tanesi var hepsini kullanıyor çünkü ek gıdadan sonra kirletiyor

sağol teyzesi hehehe senin oğluşun çirkin olma şansı yok annesi iyi temiz biri

tentoşumm benim transferin yapıldığı gün daha hastanede yatarken göğüs uçlarımda sızı oldu.baş dönmesi de.... onun dışında ben wc ye gece pek kalkmam gece çok kalkmaya başladım..iştahım önceleri iyiyken sabahları zor kahvaltı yapmaya başladım....Adet dönemii yaklaştığı içinn acayiiippp bel ve kasık ağrısı yaşadım.sanki heran adet olacam sandım...ayrıca ÇOKKK güzell rüyalar görüyordum. pastalar,börekler ve meyveler rüyalarımdaydı......

oo geçmiş ola..:)

selammmm canlarrrr
selam

hmm. hadi bakalaım darısı başıma

evet zerdal eşim almaya gelecek, bugun gelir yarın yola cıkarız dua edin emi oğlumu hasta etmeden varalım evimize,
bide salgın varmış, ciddi ciddi uyardı hemşire cocuga dikkat et diye (

ay ne bilim beklemek çok zor. kendimi dinlememeye çalışsam da dinliyorum işte. iki sabahtır dokunsan ağlıcak şekilde uyanıom umarum sen haklı çıkarsın denizim :)
.
biz şimdi yol telaşına düşüyoruz Tentom, valiz hazırlığına başlamadn yazayım bi dedim, eşim yolda akşama gelir, yarında biz tın tın düşücez bakalım yollara, Deniz de cok huysuz bu günlerde bakalım napıcaz yaww ( ben evime varıcam, işe gitcem gelcem bi acçam neti bizim kız naapmış diyeee bağıran biri var HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMM diye :)) dualrım sneinleeee

oyy maşallahhh cook datlu olmuş Eren kime benziyor Lovelki oğlun, benimki aynı baba , ilk cocuklar genelde babaya benzermiş ya ndan sordum...

süveter yelek iyi de, örgü olması sıkıntı değil mi, elde yıkanıyor ya, ben üşeniyorum benimde cok var annane, babanne, heidyede geldi 10dan fazla olmuştur, sen kullanışlı diyosan öyledirde penye olaydı keşke dedim.

hayden yolunuz açık ola.. denizizn sağlıklı ola.. inşlh öle olur :)

neden elde yıkıosunuz ki. onlara uygun detercanlar filan var artık

selam loveli nasılsın canım??? yaaa benim 2 gündür aşırı akıntım varr su renginde. sanki adet oldum gibi gidip bakıyom su gibi akıntı. bel ağrımda var. bu normal mi?

birde birazdan sağlık ocağına gidecem.orda ne yapıyorlar? kalp atışını duabilirmiyim ki?

ben 30 derece bazen 40 derece narin yıkamada yıkıyorum bişy olmadı valla olursa da olsun kız elde ne yıkıcan bir iki güzel ayır dışarı çıkarken kullanmalık onun dışındakileri evde giydiriyon nasılsa

erenin ten rengi ben tip aynı baba küçüklük resimleri aynı o derece

normaldir canım koku kaşıntı peynir kesiği gibi değise ve çamaşırı aşırı ıslatacak kadar değilse normaldir bol su iç canım ve sürekli iç çamaşır değiştir ne kadar kuru kalırsa o kadar iyi ki bakteri oluşturmasın

kalp atışını duyabilirsin canım iste yapsınlar ama bazen duyulmayabilir bulamayabilirler çünkü korkma tamam mı ben de öyle oldu ondan biliyorum

♥ ♥ ♥ HAYIRLI CUMALARRRR ♥ ♥ ♥
Ya Rabbimmmmmm, bu mübarek Cuma gününde günahlarımızı bağışla, bizleri affet
Nerde varsa tüm hastalara şifalar, dertlilere devalar, borçlulara edalar nasip eyle
Daralan yüreklere ferahlık ver, sana açılan ellerimizi ettiğimiz duaları kabul eyle
Bizlere verdiklerin için çok şükür Allahımmmmmmmm
Aminnnnnnnnnnn

Arkadaşlar merhaba ben de yeni katıldım foruma. 30 yaşındayım,bi türlü hamile kalamayınca kadın doğuma gittim,rahim ve yumurtalıklar normal kist de yok ama prolaktinim:39.5 çıktı yüksekmiş ondan hamilelik olmamış Fsh:17.7 ve Lh: 20 test adetin 5.günü yapıldı bu arada,doktor fsh ve lh için bişi demedi ama internette araştırdım bu değerler kötü galiba ve sizce prolaktin yüzünden mi fsh ve lh bozuldu? Birde doktor beni psikiyatriste gönderdi prolaktin stres hormonuymuş, psikiyatrist de hamileliği 1 yıl daha ertelememi istedi,depresyon teşhisi koydu ve ilaç yazdı ve kadın doğumun yazdığı dostinexi kullanma dedi,benim asıl sorum eğer 1 yıl daha bekleersem bi daha hiç normal yollardan hamile kalamazmıyım?Çok korkuyorum eğer bilginiz varsa nolur yardımcı olun...

dedgerlerin hakkında bilgim yok ama fsh ve lh yüksekliği bildiğim kadarıyla yumurta çatlaması- kalitesi ilgili. prolaktini stres artırabildiği gibi yumurtalıklardaki kistler de arttırabilir. pko- polikistikover deniliyiro.

nasıl bir doktora giitin bilmiyorum ama tek doktorun yönlendirmesiyle iş yapma derim. 1 yıl ertelemek dile kolay tabi onlara göre..
işinin ehli uzman doktorlara görün. hangi şehirdesin?

prolaktinin yüksekse eger normal yolla hamile kalman imkansız değil tabiki de uğraştırabilir.
bi de bu hormonu düşürmek için hayıt tohumu kullandı bu forumdaki arkadaşlar. düştü ve kendiliklerinden hamile kaldılar. hayıtla ilgili detaylı bilgileri forumda bulabilisirsin

ama benden sana tavsiye çook ii araştırarak bir kadın dogumcu doktora görünmen
sağlıkla kal :)

Son düzenleme:
çok saol gerçekten, bu ay adetimin 3.günü bi daha hormon testi yaptırıp bir prof kadın doğumcuya gidicem,ben edirnedeyim tentation sen? tamam depresyon var ama anne olamazsam bu depresyon sanki tekrarlamıcak,1 yıl uzun bakalım prof ne diyecek, o erteleme hamile kal bırak antidepresanları derse bırakcam...

hoş geldin aramıza canımmm benim bildiğm kadarıyla fsh lh hormonları arkadaşın(tentation) dediği sorunlarla beraber erken menepoz habercisidirde (benim dr öyle demişti) :26::26::26::26:
prolaktine gelince ilaç kulanmadan düşeceğine zamnetmiyorummm:18::18: ayrıca prolaktin hormonu sadece stres hormonu değildir beyinde bulunana kistlerin kitlelerin habercisidir(KİTLENİN BULUNDUĞU YERE GÖRE HABERCİDİR) benim eşimdede prolaktin hormonu yüksekliği sebebyle( beyin cerahi dr )kist bulundu ve ameliyat oldu şu anda dostinex kulanıyor pazartesi perşebe 3 er tane haftada 6 tane kiiii bu en yüksek dozdur (ve şu anda benim eşimin prolaktini 35 lerde )yani bencebir mr çektir sonrasındada yine ARKADAŞIMIN DEDİĞİ GİBİ İŞİNDE İYİ BİR DR GİTTT :44::44::44::44:ÇOK GEÇMİŞ OLSUNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…