geçmiş olsun yeter. ben grip aşısı olmuşum. hala hasta olmadım :)
ay ne bilim beklemek çok zor. kendimi dinlememeye çalışsam da dinliyorum işte. iki sabahtır dokunsan ağlıcak şekilde uyanıomumarum sen haklı çıkarsın denizim :)
leyliko sende ne belirtisi oldu var mıydı bişi?
arkadaş olarak eklemen lazım ondan sonra
sıkma canını, boşver milleti
zerdalın en çok bu analitik
yonunu seviom. her şeyi tıkır tıkır yerine koyuyo :) işini becerio :) borçlar da bitmişş, iyi olmuş ücretsiz izin fikri.
Günaydın tentoşum. Bu gün bizim bura karlı. İş yerinin kapısının önüne kadar geldim. bi ara çamura saplandım. kapının önüde kaygaymış, arkadaşlar vasıtasıyla içeri alındım. bi dahada çıkmadım, şimdi eridi. yarın karlı olursa gelmem artık.
selamselammmm canlarrrr
tentoşumm benim transferin yapıldığı gün daha hastanede yatarken göğüs uçlarımda sızı oldu.baş dönmesi de.... onun dışında ben wc ye gece pek kalkmam gece çok kalkmaya başladım..iştahım önceleri iyiyken sabahları zor kahvaltı yapmaya başladım....Adet dönemii yaklaştığı içinn acayiiippp bel ve kasık ağrısı yaşadım.sanki heran adet olacam sandım...ayrıca ÇOKKK güzell rüyalar görüyordum. pastalar,börekler ve meyveler rüyalarımdaydı......
evet zerdal eşim almaya gelecek, bugun gelir yarın yola cıkarız dua edin emi oğlumu hasta etmeden varalım evimize,çok uzun yol ya, küçük bebekle nasıl gideceksin canım. eşin mi almaya gelecek. Oğlan diye herşeyini mavi yaptık. artık süt saatini kafana göre ayarlarsın. Bizim kredi borçlarımız eşya borçlarmız bitti, biraz ücretsiz izin alıp 1 yaşına kadar kendim bakmayı düşünüyorum ben.
.
biz şimdi yol telaşına düşüyoruz Tentom, valiz hazırlığına başlamadn yazayım bi dedim, eşim yolda akşama gelir, yarında biz tın tın düşücez bakalım yollara, Deniz de cok huysuz bu günlerde bakalım napıcaz yawway ne bilim beklemek çok zor. kendimi dinlememeye çalışsam da dinliyorum işte. iki sabahtır dokunsan ağlıcak şekilde uyanıomumarum sen haklı çıkarsın denizim :)
.
oyy maşallahhh cook datlu olmuş Erenvalla o yelekler süveterler çok lazım oluyor ben giydiriyorum erenin 7-8 tanesi var hepsini kullanıyor çünkü ek gıdadan sonra kirletiyor
sağol teyzesi hehehe senin oğluşun çirkin olma şansı yok annesi iyi temiz biri
evet zerdal eşim almaya gelecek, bugun gelir yarın yola cıkarız dua edin emi oğlumu hasta etmeden varalım evimize,
bide salgın varmış, ciddi ciddi uyardı hemşire cocuga dikkat et diye(
biz şimdi yol telaşına düşüyoruz Tentom, valiz hazırlığına başlamadn yazayım bi dedim, eşim yolda akşama gelir, yarında biz tın tın düşücez bakalım yollara, Deniz de cok huysuz bu günlerde bakalım napıcaz yaww( ben evime varıcam, işe gitcem gelcem bi acçam neti bizim kız naapmış diyeee bağıran biri var HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMM diye :)) dualrım sneinleeee
oyy maşallahhh cook datlu olmuş Erenkime benziyor Lovelki oğlun, benimki aynı baba , ilk cocuklar genelde babaya benzermiş ya ndan sordum...
süveter yelek iyi de, örgü olması sıkıntı değil mi, elde yıkanıyor ya, ben üşeniyorumbenimde cok var annane, babanne, heidyede geldi 10dan fazla olmuştur, sen kullanışlı diyosan öyledirde penye olaydı keşke dedim.
ben 30 derece bazen 40 derece narin yıkamada yıkıyorum bişy olmadı valla olursa da olsun kız elde ne yıkıcan bir iki güzel ayır dışarı çıkarken kullanmalık onun dışındakileri evde giydiriyon nasılsaoyy maşallahhh cook datlu olmuş Erenkime benziyor Lovelki oğlun, benimki aynı baba , ilk cocuklar genelde babaya benzermiş ya ndan sordum...
süveter yelek iyi de, örgü olması sıkıntı değil mi, elde yıkanıyor ya, ben üşeniyorumbenimde cok var annane, babanne, heidyede geldi 10dan fazla olmuştur, sen kullanışlı diyosan öyledirde penye olaydı keşke dedim.
selam loveli nasılsın canım??? yaaa benim 2 gündür aşırı akıntım varr su renginde. sanki adet oldum gibi gidip bakıyom su gibi akıntı. bel ağrımda var. bu normal mi?
birde birazdan sağlık ocağına gidecem.orda ne yapıyorlar? kalp atışını duabilirmiyim ki?
kasıklarım çok fena ağriyyyyy:18::18::18::18:
Arkadaşlar merhaba ben de yeni katıldım foruma. 30 yaşındayım,bi türlü hamile kalamayınca kadın doğuma gittim,rahim ve yumurtalıklar normal kist de yok ama prolaktinim:39.5 çıktı yüksekmiş ondan hamilelik olmamış Fsh:17.7 ve Lh: 20 test adetin 5.günü yapıldı bu arada,doktor fsh ve lh için bişi demedi ama internette araştırdım bu değerler kötü galiba ve sizce prolaktin yüzünden mi fsh ve lh bozuldu? Birde doktor beni psikiyatriste gönderdi prolaktin stres hormonuymuş, psikiyatrist de hamileliği 1 yıl daha ertelememi istedi,depresyon teşhisi koydu ve ilaç yazdı ve kadın doğumun yazdığı dostinexi kullanma dedi,benim asıl sorum eğer 1 yıl daha bekleersem bi daha hiç normal yollardan hamile kalamazmıyım?Çok korkuyorum eğer bilginiz varsa nolur yardımcı olun...
bebişler büyürken (tutunurken) de böyle ağrılar olabilirrrr
Arkadaşlar merhaba ben de yeni katıldım foruma. 30 yaşındayım,bi türlü hamile kalamayınca kadın doğuma gittim,rahim ve yumurtalıklar normal kist de yok ama prolaktinim:39.5 çıktı yüksekmiş ondan hamilelik olmamış Fsh:17.7 ve Lh: 20 test adetin 5.günü yapıldı bu arada,doktor fsh ve lh için bişi demedi ama internette araştırdım bu değerler kötü galiba ve sizce prolaktin yüzünden mi fsh ve lh bozuldu? Birde doktor beni psikiyatriste gönderdi prolaktin stres hormonuymuş, psikiyatrist de hamileliği 1 yıl daha ertelememi istedi,depresyon teşhisi koydu ve ilaç yazdı ve kadın doğumun yazdığı dostinexi kullanma dedi,benim asıl sorum eğer 1 yıl daha bekleersem bi daha hiç normal yollardan hamile kalamazmıyım?Çok korkuyorum eğer bilginiz varsa nolur yardımcı olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?