çok saol gerçekten, bu ay adetimin 3.günü bi daha hormon testi yaptırıp bir prof kadın doğumcuya gidicem,ben edirnedeyim tentation sen? tamam depresyon var ama anne olamazsam bu depresyon sanki tekrarlamıcak,1 yıl uzun bakalım prof ne diyecek, o erteleme hamile kal bırak antidepresanları derse bırakcam...
ben istanbuldayım.. o depresyon zaten bizde sürekli var :))
3 aşılama 2 negatif tüp denemem var. 3.yü denedik beklemediyiz :)
öylesine ilk gittiiğim doktor, hatalı teşhis yüzünden 1 senemi yedi. oyalandık durduk boş yere.
inşlh senin doktorun da iyi çıkar. kolay gele
kızlar bu akşam evime geldim. evde eskiden kalmış dandirik bi idrar testi vardı. son kullanma tarihi geçmemeiş ama.. bi deneyem dedim. çişi damlattım baktım hiç bişi yok ne tek ne çift. bırkatım kenara. bi 10 dk sonra gittim baktım. çooooooooook silik bi 2. çizgi var ama emin degilim :18::18::18::18:
la noliyy:18::18::18:
tentoşummmmmm kaçıncı gününn? bu sefer oldu diyorum ben Allahın izniyle
ben tedavi dönemi öncesindn internetten 50 tane aldım. :Kargo dahil 22 tl. vee çok memnun kalmıştım...... tüp sonrası bende yaptım 9.10.11.12 günler hep pozitifi gördüm
tentoşşşş niye yazmıyorsunnn??
kızlar bu akşam evime geldim. evde eskiden kalmış dandirik bi idrar testi vardı. son kullanma tarihi geçmemeiş ama.. bi deneyem dedim. çişi damlattım baktım hiç bişi yok ne tek ne çift. bırkatım kenara. bi 10 dk sonra gittim baktım. çooooooooook silik bi 2. çizgi var ama emin degilim :18::18::18::18:
TENTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOcnm sevineyim mi yoksa erken mi daha ? :26:Allah ım inş ya bu sefer olucak bak herkes benimle aynı fikirde.. sıra sende cnm bugün okurken çok duygulandım ben ...
ayy inş doğrudur cnmcım yaa... yarın sen çıkma alsın birisi..dikkat et lütfen heryer kar buz ...
umarım haberlerin en güzelini alırsın allahım arzu eden herkese nasip etsin nasıl güzel nasıl muhteşem bir duygu Rabbim dileyen düşleyen herkese nasip etsin.ve düşün canım ben daha monitörde görünce bu duyguyu tadıyorum kucağıma alınca nasıl bişeydir diye düşünüp duruyorum inşallah olur seninde sende bebeğinin güm güm atan kalbini duyarsın inşallah Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin
venüsüm inşlh dogrudur. ne bilem :) o kadar alıştım ki negatife pozitiffi kendime yakıştıramıyorum :)))
yarın eşim çıkçak alcak bi tane daha.
daha sevinmiyorum . du hele :) pazartesi kesinleşecek :)
teşekkürle fasta. inşlh dileklerin doğrudur. :) şu an çok erken :)
allah herkese hayırlısıyla nasip etsin
ne kadar oldu
tüp bebek yaptıralı bide ne zaman belli oluyor tüp bebekte
belli bir tarihi varmı yani canım test yapacağın inanki bende çok merak ediyorum seni biliyorum beklemeyi bende 1,5 sene bekledim bebeğimi nasıl bir psikolji yarattığını insanın her adet olduğunda ne hale geldiğini aaaaaaayyyyyyyyy inşalllahhhhhh hamilesindir inanki o kadar canı gönülden diliyorumki
Bence tamamdır canım ama sen yarın bi daha yap yine de, emin olmak için, ayyy tentoooo duygulandım ya senden sonra sıra bende ve isteyen herkeste inşallahHaber ver mutlaka :)) Öpüyorum
ayyy bu sefer oldu inşallah. idrarda bende de silik çıkmıştı 2. çizgi göz yanılmasımı diye gelene geçene gösterip sormuştum burada silik de olsa çizgi varmı diye:))) herşeyin yolunda gitsin inşallah kanda da değerlerin çok güzel çıksın katlanarak gitsin. haberlerini bekliyoruz dualarım seninle.
iyi dileklerin için sağolasın tülay :)
:)) aynen ben de öle dün anneme şime gösterdim siz ne görüyonuz die:)
şimdi :) eşim test almaya gitti. du bağalım onu da yapem de ona göre emin olem :)
tentoşummmmm yaptın mıı testi____?????
valla bende yaptımı diye merak ettim umarım hayırlı haberler alır senin sekiz haftalıkmı allah bağışlasın allah tamamına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?