30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

tentoşummmmm yaptın mıı testi____?????

valla bende yaptımı diye merak ettim umarım hayırlı haberler alır senin sekiz haftalıkmı allah bağışlasın allah tamamına erdirsin

yaptım. bi saat filan oluyo yapalı. çooooook silik belli belirsiz bişiler var ama artık yarına kesinleşir.
dua edin kızlar

yaptım. bi saat filan oluyo yapalı. çooooook silik belli belirsiz bişiler var ama artık yarına kesinleşir.
dua edin kızlar

Canımm benimmmm hayırlısı olur inşallah. Düşünsene ilaçların etkisi çoktan geçmiştir.İnşallahh yarınnnnn en güzel haberini alırız. Yarın kaçta gideceksin? Zaten sana hep dua ettim emin ol. Cuma günü yasin okudum, dualar okudum hepsinde seninde sevinçli ve hayırlı haber alman için de dua ettim.

hemmm bayrağı sana ben verdimmm... O senin artık... sen de sıradaki arkadaşlara verirsin... belirtilerin neler???

sabah kan verip ordan işe geçerim. artık öğleden sonra alırım herhal sonucu
allah razı olsun ettiğin dualar için. kat kat sana dönsün daha güzelleri.

evde 3 kişi evire çevire eğidik büğdük baktık teste. belli belirsiz bişiler var ama işte insan hah oldu diyemiyor:)
dün yaptıgım buna oranla daha belirgin gibiydi

keşke ilk idrarla baksaydın.. daha net oluyor... tentoş bakkk ben çok dua ettim inan kiiiii...hatta şimdi otur ayetel kürsiyi tamamla 313 tane ben hep kendim okudum. meryem suresini oku, hatta bir kaç kere de eşin okusun... denizanası demişti hacet namazı kıl diye...hatta nasıl kılındığını bile bilmiyordum.internetten buldum baka baka kıldım :)))) resmennnnnn her anım dualarlaydı.elim karnımda hep okudum haa unutmadan sadece kendime dua etmedim.....isteyen herkese de ettim. ertesi günde hastaneye gidene kadar hatta sonucu alana kadar hep okudum. eee gazlı olduğumuzdan abdest durmuyor Allah kabul etti... sende oku derim.

canım ben çıkıyorum biraz dinleneyim. belim ağrıdı uzanacam. öptüm.... lütfen yarınnnnn çokkk merakta bırakma...erken yaz emii......

valla eşimi kaldırp eczaneye göndrene kadar bu saat oldu :) ben de dua etmeye çalışıyorum
ama gaz sorunu çok fena ya. :) üstüne kabız olmayayım die yediğim kaysılar ananaslar filan derken
oy oy oy :))
vosvos motoru gibin dolanıyorum evde
tor tor torrtt

tentoşum canım bende sonucu hayırlısı ile bekliyorum. 3 gündür aklımdaydın. demek silik çizgi gördün. inşallah olmuştur. merakla bekliyom seni. öptüm canım.

bende cuma kontroldeydim. Nst de biraz doğum sancım çıktı. ama daha tam doğum sancısı değil dediler. Biraz daha beklesin erken.

kızlar sonucum çıktı
163,32.

evet evet ben de artık bagıra bagıra yazabilirirm HAMİlEYİİİİMMMMMMMMM:))))))))

tebrik ederim canım.dün silik çizgide tebrik edecektim seni sonra ne olur ne olmaz diye vazgeçtim. kırkbirkere maşallah değerinde güzel.Allah tamamına erdirsin sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah. darısı tüm bebek isteyenlerin başına. kendine dikkat et fazla yorulmamaya çalış ani eğilip kalkma, yükseğe uzanma, yemene içmene dikkat et. bana da bu tavsiyeler verilmişti:))) inanamıyorsundur hala dimi :))) önce keseyi sonra gümbür gümbür kalp atışlarını sonra da kucağına aldığın günleri görmen dileğiyle..

kızlar sonucum çıktı
163,32.

evet evet ben de artık bagıra bagıra yazabilirirm HAMİlEYİİİİMMMMMMMMM:))))))))

kupa tentoşumun. çok mutluyum. canım arkadaşım seni çok seviyorum. allah dualarımız kabul etti. beni mutlu ettin, doğum iznine çıkmadan bu güzel günü gördüm.

tentossss canim allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin masallah
hayirli saglikli evlat olur ins iki bebe mi geliyo acaba
cilgin zerdal yeter sizler nasilsiniz
tentosum canim bende cok dua ettim sira yeterde ins hayirlisiyla hamis olmayan kalmayacak
gizemde hamis kalir ins.
ben kalp atislarini duydum canlarim 17 subatta ikili testimiz yapilacak
allahim saglikli gebelikler nasip etsin leyliko kalp atislarini duydun mu sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…