canım başka doktora git muhakkakkk tek dr kalma kese nasıl bebek oluşmuş mu
Kese olusmus, icindeki de bariz belliydi pazar günü hastaneye gittigimde , sali günü dr.uma gittim kalp atislari göremedi, ama karnimdan ultrson yapti, bende deyince ama hastanede gördüler diye... ozaman cuma günü tekrar gelin bakalim dedi.
Bugün baska bir dr.a gittim cünkü dün hafif koyu kanamam olustu, bu dr. keseyi görüyor icindekinin biraz silinik oldugunu söyledi ve kalp atisi yok normal degil bu boyuta göre dedi, kizini cagirdi oda dr. oda bakti yok hic normal degil, hic hareket de etmiyor dedi, alinirsa temiz olur rahim hamile kalmaniz daha cabuk mümkün olur dedi.
ama tecrübelerinizi yazin, yarin sabaha kadar karar vermek zorundayim.
Kese olusmus, icindeki de bariz belliydi pazar günü hastaneye gittigimde , sali günü dr.uma gittim kalp atislari göremedi, ama karnimdan ultrson yapti, bende deyince ama hastanede gördüler diye... ozaman cuma günü tekrar gelin bakalim dedi.
Bugün baska bir dr.a gittim cünkü dün hafif koyu kanamam olustu, bu dr. keseyi görüyor icindekinin biraz silinik oldugunu söyledi ve kalp atisi yok normal degil bu boyuta göre dedi, kizini cagirdi oda dr. oda bakti yok hic normal degil, hic hareket de etmiyor dedi, alinirsa temiz olur rahim hamile kalmaniz daha cabuk mümkün olur dedi.
ama tecrübelerinizi yazin, yarin sabaha kadar karar vermek zorundayim
Ben de aynısını yaşadım 7. haftada göremedik kalp atışını, benim doktorum hep biraz daha bekleyelim dedi, 8. hafta gördük ama çok zayıf atıyodu kalbi birkaç gün sonra da durdu, 3 tane doktora gittim 3 ü de yok dedi, gerçekten bunları yazmak istemezdim biliyorum bunlar duymak istediğin en son şeyler ama şunu da söyleyebilirim bi arkadaşımın da 8. hafta anca gördüler kalp atışını ve sapa sağlam doğdu bile şu an inşallah seninki de öyle olur, Allah yardımcın olsun.
ben boş gebelik yaşadım 7.haftada bebek oluşmadı dr bekleyelim dedi ama oluşmadı ve kesenin şekli bozulmaya başladı 10.haftaya kadar bekledik kesenin şekli çzgi gibi olmuştu o derece bozulmuştu .kürtaj oldum kürtajdan 4 ay sonra tekrar hamile kaldım oğlum var şimdi allaha şükür
diğerleri de öyle diyorsa üzgünüm hiç kolay değil ama
ALLAHIM SANA KUL ,PEYGAMBERİN HZ. MUHAMMEDE UMMET, ASRIN MURSIDI KAMILINE EVLAT VE MUSLUMAN DIN KARDESLERIMEDE YOLDAS OLMAYI SEN NASIP EYLE hayırlı cumalar .....
Yapilcak birsey yoktu , dün iki dr ayni seyi söyledi.
Bugün hastaneye gittim ordaki dr. da aynisini söyledi, sonra kürtaj yapan dr. da önce bakti ve oda aynisini söyledi, vel aldilar bugün.
Kismet buraya kadarmis....
kese büzüsmeye basladigi icin beklemeye gerek yok dediler... ve gecen pazar benim cok siddetli bel agrilarim vardi, böyle agrilari lütfen dikkate alin.
Umarim artik en yakin zaman da saglikli bir hamilelik sonucunda saglikli bir cocuk dünyaya getiririm , en yakin zaman da insallah....
ben sunu anladim özelikle bu yaslarda ve ilk cocuk yapanlar gercekden cok cok dikkatli olmali, gerci hersey kismet ve sans, ama dikkatli olmak gerekiyor gercekden...
Yapilcak birsey yoktu , dün iki dr ayni seyi söyledi.
Bugün hastaneye gittim ordaki dr. da aynisini söyledi, sonra kürtaj yapan dr. da önce bakti ve oda aynisini söyledi, vel aldilar bugün.
Kismet buraya kadarmis....
kese büzüsmeye basladigi icin beklemeye gerek yok dediler... ve gecen pazar benim cok siddetli bel agrilarim vardi, böyle agrilari lütfen dikkate alin.
Umarim artik en yakin zaman da saglikli bir hamilelik sonucunda saglikli bir cocuk dünyaya getiririm , en yakin zaman da insallah....
canııımm benim AMİİİİİİNNN... hiç bi cuma atlamıyorusun arkadaşım maşallah, her okudugumuzda binlerce sevabın olsun inş, ve avatardaki gibi ikiz bebişin olsun bi cırpıda güzel kalpli insan
gecmiş olsun jeylo, ne desem boş, cok büüyk bir üzüntü ama bak Loveli yamzış 4 ay sonra hanile kalmış, bol bol dua et ve kendini topladıktan sonra yeniden deneyin,
bir kez olmuşsa olmaması için bi sorun yok cok şükür diye düşün, dr.ların sizin asla cocugunuz olmaz dediği insanları düşünüp teselli olmaya calış arkadaşım, cok cok gecmiş olsın
büyüyo yetercim , ARTIK KARDEŞİYLEBİR BÜYüyecek, ilkini arattıran RABBİM ikinciyi bonus yolladı :) darısı basına canım beniiiimm, dualarımdasıncanım aminnnnnnn aminnnnnnnnn denizim nasıl kız büyüdümüü
büyüyo yetercim , ARTIK KARDEŞİYLEBİR BÜYüyecek, ilkini arattıran RABBİM ikinciyi bonus yolladı :) darısı basına canım beniiiimm, dualarımdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?