30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

canım başka doktora git muhakkakkk tek dr kalma kese nasıl bebek oluşmuş mu

Kese olusmus, icindeki de bariz belliydi pazar günü hastaneye gittigimde , sali günü dr.uma gittim kalp atislari göremedi, ama karnimdan ultrson yapti, bende deyince ama hastanede gördüler diye... ozaman cuma günü tekrar gelin bakalim dedi.
Bugün baska bir dr.a gittim cünkü dün hafif koyu kanamam olustu, bu dr. keseyi görüyor icindekinin biraz silinik oldugunu söyledi ve kalp atisi yok normal degil bu boyuta göre dedi, kizini cagirdi oda dr. oda bakti yok hic normal degil, hic hareket de etmiyor dedi, alinirsa temiz olur rahim hamile kalmaniz daha cabuk mümkün olur dedi.

ama tecrübelerinizi yazin, yarin sabaha kadar karar vermek zorundayim

ALLAHIM SANA KUL ,PEYGAMBERİN HZ. MUHAMMEDE UMMET, ASRIN MURSIDI KAMILINE EVLAT VE MUSLUMAN DIN KARDESLERIMEDE YOLDAS OLMAYI SEN NASIP EYLE hayırlı cumalar .....

Ben de aynısını yaşadım 7. haftada göremedik kalp atışını, benim doktorum hep biraz daha bekleyelim dedi, 8. hafta gördük ama çok zayıf atıyodu kalbi birkaç gün sonra da durdu, 3 tane doktora gittim 3 ü de yok dedi, gerçekten bunları yazmak istemezdim biliyorum bunlar duymak istediğin en son şeyler ama şunu da söyleyebilirim bi arkadaşımın da 8. hafta anca gördüler kalp atışını ve sapa sağlam doğdu bile şu an inşallah seninki de öyle olur, Allah yardımcın olsun.

ben boş gebelik yaşadım 7.haftada bebek oluşmadı dr bekleyelim dedi ama oluşmadı ve kesenin şekli bozulmaya başladı 10.haftaya kadar bekledik kesenin şekli çzgi gibi olmuştu o derece bozulmuştu .kürtaj oldum kürtajdan 4 ay sonra tekrar hamile kaldım oğlum var şimdi allaha şükür
diğerleri de öyle diyorsa üzgünüm hiç kolay değil ama

Yapilcak birsey yoktu , dün iki dr ayni seyi söyledi.

Bugün hastaneye gittim ordaki dr. da aynisini söyledi, sonra kürtaj yapan dr. da önce bakti ve oda aynisini söyledi, vel aldilar bugün.
Kismet buraya kadarmis....

kese büzüsmeye basladigi icin beklemeye gerek yok dediler... ve gecen pazar benim cok siddetli bel agrilarim vardi, böyle agrilari lütfen dikkate alin.

Umarim artik en yakin zaman da saglikli bir hamilelik sonucunda saglikli bir cocuk dünyaya getiririm , en yakin zaman da insallah....

Benimde alindi bugün, umarim en yakin zaman da saglikli bir sekilde saglikli bir bebege hamile kalirim , aminnnnnn

ben sunu anladim özelikle bu yaslarda ve ilk cocuk yapanlar gercekden cok cok dikkatli olmali, gerci hersey kismet ve sans, ama dikkatli olmak gerekiyor gercekden...

ALLAHIM SANA KUL ,PEYGAMBERİN HZ. MUHAMMEDE UMMET, ASRIN MURSIDI KAMILINE EVLAT VE MUSLUMAN DIN KARDESLERIMEDE YOLDAS OLMAYI SEN NASIP EYLE hayırlı cumalar .....

canııımm benim AMİİİİİİNNN... hiç bi cuma atlamıyorusun arkadaşım maşallah, her okudugumuzda binlerce sevabın olsun inş, ve avatardaki gibi ikiz bebişin olsun bi cırpıda güzel kalpli insan

gecmiş olsun jeylo, ne desem boş, cok büüyk bir üzüntü ama bak Loveli yamzış 4 ay sonra hanile kalmış, bol bol dua et ve kendini topladıktan sonra yeniden deneyin,
bir kez olmuşsa olmaması için bi sorun yok cok şükür diye düşün, dr.ların sizin asla cocugunuz olmaz dediği insanları düşünüp teselli olmaya calış arkadaşım, cok cok gecmiş olsın

ben sunu anladim özelikle bu yaslarda ve ilk cocuk yapanlar gercekden cok cok dikkatli olmali, gerci hersey kismet ve sans, ama dikkatli olmak gerekiyor gercekden...

geçmiş olsun canım üzgünsündür ben yaşadım ççünkü ama elden bişey gelmiyor sana bal ve poleni tavsiye ederim sabahları aç karna birer tatlı kaşığı ye bu yumurtaların beslenmesini sağlıyor kürtaj sonrası toparlanıyorlar ben kullandım herkese de tavsiye ediyorum

geçmiş olsun canım

canım aminnnnnnn aminnnnnnnnn denizim nasıl kız büyüdümüü

büyüyo yetercim , ARTIK KARDEŞİYLEBİR BÜYüyecek, ilkini arattıran RABBİM ikinciyi bonus yolladı :) darısı basına canım beniiiimm, dualarımdasın

aman allahımmmmm hamilemisinnnn maşalah sağlıkla inşşşşş
aminnnnnnnnnn

BU GÜN 23 nisan ATAYA ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZZZ VE ONUN TORUNLARI OLMAKTAN GRUR DUYORUZ

Kızlar bu ay progesteronuma bakılmıştı 3.23 çıktı doktor ilaç tedavisine başlayalım dedi, bence stresten hormonlarım kafayı yedi bu değerle hamile kalanınız var mı çok canım sıkıldı

HAYIRLI CUMALAR
Yokluğa sırf yok olduğu için varlık bahşedersin..Nankörlerin bile rızkını kesmez inkar edenlere bile nefes verirsin..Varlığımız Senin lutfundur..Senin ihsanındır..Aciz varlığımıza lütfunu ihsanını daim eyle..Yoklukta bırakma bizleri..Karanlıkta bırakma bizleri..Çirkinliğe daldırma bizleri..Güzel eyle her halimizi..

Gözyaşlarımıza değer veren Sensin..Biliriz rahmet denizini bulandıramaz cümle günahlar..Rahmetinle arındır bağışla bizleri....

selam herkese...
ara ara paylaşımları okuyorum ama yazmamıştım daha önce... ben 32 yaşındayım yaklaşık 7 senedir evliyiz... ilk 3 sene hiç aklıma bile gelmemişti bebek sahibi olmak... 3. senenin sonunda işimden ayrıldım ve düşündük ki yeni bir işe başlamadan çocuk sahibi olalım...ilk sene olmayınca da doktora gittik haliyle...ilk başta sadece 3cmlik bir miyomum vardı ve gebeliğe engel değildi...eşimde de problem vardı sperm hareketliliği ile ilgili...hadi onu ilaç kullanarak çözdük, sonra bende hormon problemleri çıkmaya başladı prolaktin yüksek... doktor doktor gezdik, İzmirde gezmediğim doktor kalmadı... 3 kez aşılama yaptık.. yine olmadı... bu arada 2 ay içinde miyomum 12 cm ye çıktı... haydiii ameliyat dendi.. Rahim alınması gerekebilir dendi, sarkom olabilir dendi çünkü aniden büyümüştü içimdeki kitle... çocuk derdini bıraktık bu sefer düştük can derdine... çok şükür başarılı bir ameliyatla kurtuldum o dertten, neyse ki kötü huylu da değildi çıkarılan parça... sonra bir sene de rahmin iyileşmesi için bekledik...ve 6 aydır korunmuyoruz... bir kaç aydır yumurtlama problemim var prolaktin yüksek vs. vs.... anlayacağınız problemin biri bitiyor biri başlıyor... bu ay 1 hafta gecikme oldu reglimde.. o kadar umutlandım ki anlatamam... fakat hamile değilim maalesef... bu süreç o kadar yordu ki beni artık ne istediğimi bile bilemez hale geldim... belki de hayırlı bir evlat olmayacak gelirse bebeğimiz... belki biz onu mutlu edemeyeceğiz diye düşünmeye başladım...ne bileyim bize nasip değil belki de....gazetede okudum az önce adam 2 yaşındaki bebeğini döverek öldürmüş... inanamıyorum... gerçekten inanamıyorum...
ne kadar yıpranıyoruz bebeğimizi beklerken...herhalde en iyi bu forumdakiler anlayabilir beni... sevgiler...

İki dua vardır ki, asla ve asla ret olmaz
Dua eden ile Allah arasında, perde olmaz
Zulüm gören kişinin duası, hiç ret olmaz
Müminin gıyabında yapılan dua, ret olmaz

Günlerden bugün Cuma, Cumanız mübarek olsun
Allah’ın selamı ve rahmeti, üzerinize olsun
Gününüz aydın, işleriniz hep, yolunda olsun
Hasta olan kardeşlerimize, bu dua şifa olsun

Kısmetiniz bol, bereketli olsun
Geceniz gündüz gibi, aydınlık olsun
Yolunuz açık, gönlünüz nur olsun
Her gününüz bol, bereketli şen olsun

Melekler daima, duacınız olsun
Yüreğiniz ferah, İlhamınız bol olsun
Sevgili peygamberimiz, şefaatçiniz olsun
Cennetin sekiz kapısı, nasibiniz olsun

Sıkıntı çekenlerin, sıkıntıları yok olsun
Borçlu olanların, borçları hep eda olsun
Küs olanların, her birinin barışması olsun
Allah’ın selamı ve Cumanız mübarek olsun

kızlar bugün benim doğum günümm

DOGMAMIS BEBİŞLERİME MEKTUP

bugün benim doğum günüm
kızım,oğlum sizsiz 30 yaşıma girdim.Gene yoksunuz,gene bomboş bu ev.
her yıl yaşlanmak artık bana koyuyor çünkü;
yıllar geçtikçe sanki sizden uzaklaşıyorum
belki hiç gelmeyeceksiniz annenize, belkide çok yakında geleceksiniz bilmiyorum
ama artık gelin annenizi üzmeyin.
kızım benim gibi bembeyaz bi kız,oğlum babası gibi esmer, yakışıklı olsun isterimdim
bu dünyada bana en büyük hediye sizin bana gelmeniz,süt kokunuzu içime çekip,minicik ellerinizi öpmek,sizi pamuklara sarmak
içim yanıyor ne olur gelin artık
kimseye belli etmiyorum ama ben çok kötüyüm
ANNENİZİ KOKUNUZDAN MAHRUM BIRAKMAYIN
CANIM EVLATLARIMA ANNELERİ;TUĞBA................

herkese hayırlı cumalar
bende aranıza katılmak ısterım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…