30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

hoşgeldin cemrem... bogazım düğümnlendi okurken (
bende 31 yaşında hamile kalabildim ve 32 yaşındayım 2. bebek karnımda :))
... bol bol dua et ve iyi bi dr bul kendine arkadaşım ve olacagına inan lütfen...

tedavi oldunmu hiç, hangi aşamalardan gectiniz, hangi aşamadasın???

anne olamamak demek
anne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek; baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek…

Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek…

Hiç sebep yokken iki de bir ‘belki hamileyimdir’ deyip gidip test yaptırmak demek…

Her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek…

Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek…

Çocuk tedavisi görürken ‘ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum’ diye gözyaşı dökmek demek…

Aşılanıp aşılanıp düş kırıklığına düşmek demek…

Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan ‘çocuk yok mu?’ diye sorup, yaranı kanatması demek…

Türbelere gidip “Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et” diye gözyaşlarıyla dua etmek demek…

Yastığı karnına koyup gizli gizli aynada kendini seyretmek demek…

Aynada kendini seyrederken yakalandığın eşine karşı mahcup olup, saatlerce ağlamak demek…

Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, ‘hadi gel artık tükeniyorum’ diye yalvarmak demek…

anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek…

allh evlatlarını san ve esıne bagıslasın cnm
ben 6 senelık evlıyım esımın azolu oldugunu evlılıgımızın 3cü ayın öğrendik
eşim 2006 tese oldu sonuc 0 2009 da micro ese oldu sonuc sercolly cell
şimdi eşim panax kullanıyor 3 ay önce sperm testinde sperm dışı hucre cıktı
çıkış o çıkış bı daha öyle bişey cıkmadı
artık beklıyoruz allhın ıznıyle belkı olur benimde bebişim
cnm sen nasıl hamıs oldun tup ile mi yoksa normal yollamı oldu cnm

azolu mu eşin demek, en zor en kötü durum der dr.lar ama sen bakma onlara, bir yumurta bir tek sperm yetiyor inan ALLAH OL derse,
ben tamamen inandım ve sende inan, duanı eksik etme cemrem, en önemlisi o, gerisi olur inş. tedaviyi de bırakmayın...

eşin için bitkisel bişey denediniz mi, infertilite sayfasında erkek infertiletesi bölümünde eşi azı olan arkadaşlarla görüşüyor musun? artısütü-bal-polen var bi tanede hap vardısanırım
cok etkili diyolardı...

evet benim ilki tüp ikincisi süpriz bi şekide dopal, bizde şaşrıdık kaldık ama bilim olmaz dediğine hiç takılma olmasa bizim olmayacaktı 2. doğal yoldan...

gözlerim dolu dolu okudum.
alahım tez zamanda isteyen herkese hayırlısıyla versin bebişlerini

benim de 6 sene üstüne oldu. negatif 3 aşılama ve 2 tüpten sonra 3. denememde gebe kaldım.
allahtan ümidinizi kesmeyin.
ist da oturuyorum . memorailda tedavi gördüm. gerçekten tüp bebek konusunda çok profesyoneller.
tavsiye ederim

hayırlı olsun tatlım bende memorıale gıttım cok ıyı alakadar oluyorlar ınsanlara ama
cıkmayınca drlar ne yapsın bıze baska care olmuyor
rabbımden umıdımı kesmıyorum da ara sıra bı bosluga dusuyorum allhtan cabuk cıkıyorum
hamiş olmakj bana ve cümle evlat hasretı cekenlere nasıp etsın
rabbım sanada evladınla saglıklı omur versınnnnnnnn

amin.
inşlh sen de tez zamanda kavuşursun bebişine

Kızlar bu ay pregon kullanıyorum 12 günüm bu gün ve yumurtam 12milim olmuş sizce daha kolay büyümesi için soğan kürü ile desteklesem mi yoksa zararı olur mu bilgisi olan lütfen yardım etsin

Kızlar bu ay pregon kullanıyorum 12 günüm bu gün ve yumurtam 12milim olmuş sizce daha kolay büyümesi için soğan kürü ile desteklesem mi yoksa zararı olur mu bilgisi olan lütfen yardım etsin

canım bende hiç bir şey kulanma

cnm bencede bı şey kullanma

HAYIRLI CUMALAR
Allah'ım dilimizden ve gönlümüzden adını eksik etme Bizlere senin sevdiklerinin arasında olmayi ve cemalini görebilmeyi nasip et. Ey Rabbim... Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin. Ya Rabbi ! Cuman Hürmetine Kardeşlerimizin Dertlerine Derman , Hastalıklarına Şifa, Borçlu Olanlara da Edalar Nasip Eyle.... Hayatın Şereflisini, Rızkın Bereketlisini, Vücudun Sıhhatlisini, Ahlakın Faziletlisini, Evladın Edeplisini, Nasip Eyle Ya Rabbim.... Bizlere verdiklerin için şükürler olsun Allahımmmmmmmm...
Duaların geri çevrilmeyeceği bugünde Rabbim Dualarımızı kabul etsin.. Bizleri Rahmetinden mahrum bırakmasın İnşallah ... AMİNNNNNNNNN ♥ ♥ ♥

arkadaişar yanıt vermiş ama bence de hiç bişi kullanma. erken çatlar bişi olur, onca tedavi boşa gider

arkadaişar yanıt vermiş ama bence de hiç bişi kullanma. erken çatlar bişi olur, onca tedavi boşa gider

canım gene boşa gitti sayılır bu gün doktordaydım yumurta aynı kalmış yani aşılama yapılmayacak çok üzüldüm nerdeyse her gün doktordayım ama elden gelen birşey yok teşekkürlerrr

canım gene boşa gitti sayılır bu gün doktordaydım yumurta aynı kalmış yani aşılama yapılmayacak çok üzüldüm nerdeyse her gün doktordayım ama elden gelen birşey yok teşekkürlerrr

canım lütfen üzülme benim kız kardeşimdede aşılama için aynısı olmuştu yumurtaları belli bir yerden sonra büyümeyi durmurmuştu dr 2 ay ara verdi sonradA ilacı değiştiridi ve deneme yapıldı gayet normal şekilde ilerledi aşılaması sonuç negatif oldu ama bir önceki tedvaideki sorunlar olmadı

ANNESİ olan,
ANNE olan,
ANNE OLMAYI BEKLEYEN,
ANNE OLMAK için uygun zamanı bekleyen
Tüm güzel kadınlar; Rabbim bize böyle bir şans verdiği için mutlu olmalıyız...
İnanıyorum ki beklentilerimiz mutlu sonlanacak... Dualarım ve umutlarım, dileklerim hep bu yönde....
Bizler bu dünya için çok değerliyiz lütfen bunu unutmayın... Böyle kutsal bi mucizeyi gerçekleştirmek sadece bizlere bahşedilmiş Rabbim tarafından....
İşte bu yüzden şimdiden Hepinizin ANNELER GÜNÜNÜZÜ kutluyor, Hepinizi kocamannnn öpüyorum...
Unutmayın Annelik ve Kadınlık bir gün değil bir ömür boyu sürecektir...
En kısa zamanda Rabbimin hepinizin kucağına sağlıklı ve hayırlı evlatlarınızı vermesini diliyorum...
HEPİNİZİ ÇOKKKKKKKKKK SEVİYORUM ♥ ♥ ♥

bizim doktorda bir ay ara verelim ilacın dozunu arttıralım diyor artık gene büyümezse ne yaparım bilmiyorummmm sağolasın canım benim gibi birilerinin olması içimi rahatlattı sanırım bana destek gibi oldu mesajın :)

kızlar gene bir sorum var ben ayın 25inde adet olmuştum iğne tedavisi ile yumurta geliştirmeye çalıştık ama olmadı dün kanamam oldu adet olsa çok erken olmasa bu neden oldu,doktorum kötü oldu bu dedi ama durdurmaya çalışmadı yada ne yapacağımı söylemediiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…