30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

canımtedvailerden sonra böyle erken gelen yada gelmeyen kanamalar olabilir normaldir bunlar aldığımız hormonların etkisi bence çok fazla takılma bu duruma

Annelerimize, kıymetlimize özel..

"Elini tuttuğunuzda tüm samimiyetiyle elinizi tutan, sevgisini elinden kalbinize yollamayı başarabilen, kalp acınızın dinmesini sağlayabilen tek canlıdır yeri geldiğinde.gözyaşlarınızın gerçekliğine inanıp, o gerçeklik karşısında yüreği cız edip göz yaşlarını tutamayan en büyük sevgi kaynağınızdır.kanından canından yaratılmışsınızdır, kandır, candır.her sıkıntıya sizin için göğüs germeyi göze alabilecek, en zor zamanlarınızda yanıbaşınızda bitecek, en mutlu olduğunuz zamanlarda ise içtenlikle gülümseyecek tek varlıktır.kıymeti bilinmesi gereken, bilinmese bile sizi sonsuz sevebilen tek melektir anne.her nerede her ne şekilde yaşıyor olursanız olun bir yerlerde sevgi dolu bir yeriniz olduğunu her daim hissettiren varlıktır anne.."

canım gene boşa gitti sayılır bu gün doktordaydım yumurta aynı kalmış yani aşılama yapılmayacak çok üzüldüm nerdeyse her gün doktordayım ama elden gelen birşey yok teşekkürlerrr

hangi ilacı kullandın ve ne kadar?
tüp yaptırdım, tedavide benim yumoşlar da yavaş büyüyorlardı ve ilave ilaç verince de erkenden çatladılar. LH hormonu da biraz yüksekmiş benim, bu erken çatlamaya neden oluyordu, sonraki tedavide ilacı değiştirdi doktor. az doz verip her gün takip edildim.

iki tüp arasında 3 ay ara vermiştim, o süreçte de arı tüt bal polen yedim. burdaki arkadaşlar da yaptılar ve etkisni gördüler. tavsiye ederim.
adetle berbaer başlayıp 14 gün boyunca yiyorsun.

tez zamanda emeklerinin karşılıgını alırsın umarım.
çok geçmiş olsun

yetercim inşlh sen de en kısa zamanda kavuşursun bebişine.. dualarım seninle

tedaviden kaynaklı erken adetlet olabiliyor.

al benden de o kadar ....o kadar moralim bozuk ki.kızacak kimse de yok çocuk olmadığı için.ben de kocamla kavga ediyorum onun üzerine gidiyorum kızıp üzüldükçe.dün gece olmadık bişey yüzünden kafaya takıp sabaha kadar uyuyamadım.ben uyuyamadıkça kocam mışıl mışıl uyudukça sinirlendim.başladım ağlamaya.ağlıyorum ama neden ağlıyosun deseler şundan da diyemiycem.resmen kafayı yemek üzereyim.oysa ki bi çocuk olsa evde, kimseyi hiç bişeyi kafaya takmam.hele bugün resmen depresyondayım.uykusuzluktan artık sanki bayılacak gibiyim.hiç bişeyin Allahın gücüne gitmesin anlamı yokmuş gibi sanki.yaşamaya değer bişey bile bulamıyorum.bi de anneler günü ve bi çocuğum olsayd dünyanın en değerli insanı ben olacaktım bugün onun gözünde belki de.ama yok ve sebebi bile bulunamadı.yaşsa oldu otuz.işte böyle kendimi parçalaya parçalaya geçti neredeyse 5 yıl ve bu gidişle daha kaç yıl daha geçeceği de belli değil.kimse yardımcı olamıyor.ne doktor,ne anne baba,ne koca,ne de arkadaş.sadece Allah olabilir sadece Allahsenağlama[/QUOTE]

seni çok iyi anlıyorum. Aslında bu sitede olan herkez birbirini çok iyi anlıyor demeliydim.. Ben bazen diyorum ki böylesi hayırlısıymış ve zamanı var demek ki diyorum.Rabbin bir bildiği var demekki diyorum.kime ne zaman nerde nasip olmuyor bilinmez.Ne kadar üstüne gidirsek psikolojik olarak ayaklardayız. sürekli bir tepkinleme, kısıtlamalar bunlar amaçtan uzaklaştırmaktan başka birşey değil.çocuk demek herşeyin güllük gülüstanlık geçicek demek değil.sen şimdi tek mutluluk buymuş gibi düşünmüşsün kimseyi takmam felan olurmu öyle şey.. uykusuzluktan ne düşüneceğini bilememişsin... güzel bir uykun olsun mümkün mertebe düşünmemeye çalış... Ben öyle yapmamaya çalışıyorum... temizliğimi yapıp, çamaşır sepetimide kaldırıyorum kısıtlamıyorum... verecek olan rabbim öyle de böylede verir zamanı geldiğinde kapını, kapamızı çalar inşallah....

seni çok iyi anlıyorum. Aslında bu sitede olan herkez birbirini çok iyi anlıyor demeliydim.. Ben bazen diyorum ki böylesi hayırlısıymış ve zamanı var demek ki diyorum.Rabbin bir bildiği var demekki diyorum.kime ne zaman nerde nasip olmuyor bilinmez.Ne kadar üstüne gidirsek psikolojik olarak ayaklardayız. sürekli bir tepkinleme, kısıtlamalar bunlar amaçtan uzaklaştırmaktan başka birşey değil.çocuk demek herşeyin güllük gülüstanlık geçicek demek değil.sen şimdi tek mutluluk buymuş gibi düşünmüşsün kimseyi takmam felan olurmu öyle şey.. uykusuzluktan ne düşüneceğini bilememişsin... güzel bir uykun olsun mümkün mertebe düşünmemeye çalış... Ben öyle yapmamaya çalışıyorum... temizliğimi yapıp, çamaşır sepetimide kaldırıyorum kısıtlamıyorum... verecek olan rabbim öyle de böylede verir zamanı geldiğinde kapını, kapamızı çalar inşallah....[/QUOTE]

İnşaallah çalar canım.. Hayırlısıyla..

Kızlar merhaba Bende 32 yasındayım ve 7 senelik evliyim 2 defa asılama yaptırdım 3. yü yaptırmayı düsünmüyorum kendimizi iyi hissettiğimiz zaman tüp bebeğe geçmek istiyoruz. Bizimki sebepsiz infertilite.. Cok kötü zamanlar gecidim kızlar çok ağladım ama olmayınca olmuyor iste. Bu sıralar tuhaf bir bicimde iyilesme hissediyorum psikolojik açıdan bir kabulleniş söz konusu beni en iyi siz anlarsınız tabiki duygulardaki dengesizlik, inişler cıkışlar oluyor haliyle.. Herneyse çok uzatmıyayım fırsat buldukca paylasmak isterim, Sevgiyle kalın...

Kızlar merhaba Bende 32 yasındayım ve 7 senelik evliyim 2 defa asılama yaptırdım 3. yü yaptırmayı düsünmüyorum kendimizi iyi hissettiğimiz zaman tüp bebeğe geçmek istiyoruz. Bizimki sebepsiz infertilite.. Cok kötü zamanlar gecidim kızlar çok ağladım ama olmayınca olmuyor iste. Bu sıralar tuhaf bir bicimde iyilesme hissediyorum psikolojik açıdan bir kabulleniş söz konusu beni en iyi siz anlarsınız tabiki duygulardaki dengesizlik, inişler cıkışlar oluyor haliyle.. Herneyse çok uzatmıyayım fırsat buldukca paylasmak isterim, Sevgiyle kalın...

inşşşşşşşşş canım inşşşşşşşşşşşş

merhaba arkdaslar bende hamile kalamiyorum ustelik hic problemimiz yokken..bende 31 yasimin icindeyim (doldurmadim...) esimde 76 dogumlu
2007 de evlendik ilk 2 sene istemedim gezmeyi tozmayi tatilleri seven biri olarak evliligimin tadini cikaralim dedik..
simdi 2009 dan buyana olmuyor butun tahlilleri yaptirdik yok olmadi..doktor esime sigarayi birakmalisin dedi deniyor ama yapamiyor...
tuplerim acik hormon tahlilleri normal hic bir sebep yok ustelik gunu gunune adet olurum sukurler olsun ki..
yok yok stress yapiyoruz cok fazla artik bunu yetenek haline getirmis durumdayiz yeteneksiz gibi gormeye basladik kendimizi sanki
insanlar yuzunden filanca hamile kaldi yok bilmem kimin kizi dogum yapti oglu oldu kizi oldu...
esim cok uzuluyor bende oyle yarin regl gunum ama kesin yine adet olucam belli yani her ay ki belirtilerim var...
ozel bir klinik bulduk asilama icin basvuru yapicaz ben adet olduktan sonra...birde biz yurtdisindayiz dunya para burada boyle seyler
TR ye de bunun icin gelemeyiz is guc burda malum... klinigi aradik gelin goruselim dediler...keske ben adet olmasamda hic bunlara gerek kalmasa ama sanmiyorum olucam ben anlarim kendimi... biz esimle sevgiliyken aman diyordum cocuk ne zaman istesen olur gezelim tozalim yasda onemli degil diyordum...meger ne zormus buyuk konusmamak lazim insan yasim geciyor
eyvah napicazz zorlasicak diyormus....

Son düzenleme:
İlk basta umarım adet olmaz ve hamile kalırsın! Bizdede herhangi bir problem yok ama olmuyor Esim degilde ben sigara iciyordum doktora ilk basladıgımda bırakmalısın dedi bu sanssını arttırır dedi o gün daha bıraktım ama olmadı, sebep oldu baslamadımda...
Hiç tedaviye baslamdın galiba Allah yardımcın olsun insallah çok uzun sürmez ve mutlulukla sonuçlanır, biz ara verdik uzun bir süre gitmeyi düsünmüyorum çünkü tedavi olumsuz olunca daha çok üzülüyorum..

hic tedavi ye baslamadik cnm sorun yok diye,, size tedavi verdi mi doktor?
ben yumurtlama testlerinden kullanmaya basladim bu ay ,,,daha once bir kac kez kullanmistim zor geldi yapmadim...simdi dijital olnlari aldim iyimis....
burdaki hesaplayici yanlis gosteriyor.... gerci ben anliyorum akintilardan filan ama olsun iste aldim yinede...

Kızlar pregondan sonra 12. günde hemen adet oldum ama çok uzun sürdü ve nihayet bitti bundan sonra gelecek ay tedavi görmeyeceğiz ama sonrasında gene pregon yapılacak sanırım doktor vücutta eksik yani olması gereken şeyleri verdik dedi yani fazladan birşey yok muş iğnelerde sonuç henüz yok ama umutluyuz olmak zorundayız hepinize sevgiler ve kolay gelsin inş...

ccanım benim pregon kullanıdm ve yumurtam gelişmedi ,henüz tüp bebek denemedik ama ona doğru gidiyoruz sanırım artık hayırlısı tavsiyen için teşekkür ederim .hemen başlıyorummm

Canım ben 5-6 defa yumurta takibinden sonra asılamada yaptırdım 2 kez, biz tüp bebek asamasındayız ama su anda biraz dinlenmek istiyorum.
Evet dediğin gibi bende akintilardan anliyorum yumurtlama günümü Allah yardımcın olsun...

dinlen tabi ya bakarsin o arada hamile kalirsin bellimi olur allahin isine.... bu arada ben bugun adet oluyorum basladi koyu koyu idrarla gelen koyu kanli sivi...biliyordum zaten
ne zor degilmi her ay bir umutla beklemek...

Son düzenleme:
dinlen tabi ya bakarsin o arada hamile kalirsin bellimi olur allahin isine.... bu arada ben bugun adet oluyorum basladi koyu koyu idrarla gelen koyu kanli sivi...biliyordum zaten
ne zor degilmi her ay bir umutla beklemek...

ufff nedemek son zamanlarda iyice psikolojim bozulmustu her adette hıckıra hıckıra aglıyodum, sonra bir enfeksiyon rahatsızlıgı gecirdim, agrı, kusma, ates baktım ki saglık gibisi yok ben saglıklı olmazsam benim cocuguma benden baska kim bakabilir, esim mutlaka çok çok iyi bir baba olur ama anne yeri farklı hele bebeklikte...
Sonra dank etti, her serde bir hayır var gibi önce can diyomussun, sonra hafifledim oluruna bıraktım esimde cok sevindi bu duruma cünkü cok kızıyodu çok takıyorum diye, Sonra dedim ki bu ay adet oldugum da müziğin sesini son ses acıp dans edeceğim dedim ve yaptım nasıl iyi geldi anlatamam, simdi adetlerde aglamıyorum hayırlısı diyorum..
Yani canım, önce kendi saglıgın! İsimiz zor, birde sebepte yok durum karısık, ama kendini dinlersen farkediceksin, cok sükür ki, cook artımız var cogu insandan...

pardon canım yumurta testi ne ilk kez duydum

uzun bir aradan sonra yazıyorum tekrar, kusuruma bakmayın hem yoğunluk olsun hemde uzak kalmak istedim, yazılanları okumak sonra cevaplar yazmak ümitlenmek korkmak üzülmek vs. vs. yani kızlar çok karışıktım uzaklaşmak en güzeli olur dedim ve uzun bir kaçıştan sonra 28 Mayıs da rahim filmi çektirdim, İnşallah hayırlı olur kızlar, kim ne yaptı ne etti haberim yok, inşallah herkes iyidir hoştur mutludur, sevgilerle ...

nasılsınız size bir müjdem var test yaptım teyze oluyosunuz bu sabah çift çizgiyi gördüm
rabbim isteyen herkese nasip etsin
hepinizi kocaman öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…