nasılsınız size bir müjdem var test yaptım teyze oluyosunuz bu sabah çift çizgiyi gördüm
rabbim isteyen herkese nasip etsin
hepinizi kocaman öpüyorum
nasılsınız size bir müjdem var test yaptım teyze oluyosunuz bu sabah çift çizgiyi gördüm
Merhabalaaar bu topicte herkes 30 yas uzerimi acaba
Bende 34 yasindayim 5 yasinda bir oglum var 9 ay evvel 5.5 aylik hamileyken ( 21+2 haftalikken) rahim agzi yetmezliginden kaybettim simdi tekrar hamile kalirsam ucuncu ayda dikis atilacak yatacam bu sebepten esim istemiyor oyle yatarak hamilelik mi gecer diyor ama ben cook istiyorm bir bebis daha oglumu hic bir zaman tek dusunmedim oglumda bir kardes istiyor ism bile bulmus olmayan kardesine yusuf eymen olsun diyor ama esim hala hazir degilmis oyle diyor
Rabbim hayirlisini nasip etsin
Rabbim isteyen herkesin gobisini doldursun meleklerini gondersin
Rabbim tum hamile arkadaslarin sorunsuz bir hamilelik gecirip bebislerini saglikla kucaklarina almalarini nasip etsin
canım arkadaşım çok sevindimmmmmmmmm hayırlı olsun
kuzum abi oluyor darısı oğluma olur inşallah daha korunmayı bırakmadım 2 yaşını bir geçsin diyor sanki çok kolay hamile kalabiliyormuşum gibi
amin canımmmm benim henüz yok bebişim ama yaşım geçiyor diye üzülüyorum artık hayırlısı olsunnn herkes için
demi ancak 3 yaşına yetişir tek tüplelovelim sen de başla ufaktan çalışmalara :) 2 yaşa ne kaldı ki şurda :)
canım çok özledim ya sen aylin geshenk aklımızdasınız neler yapıyorsunuz diyenabersiniz. doğumdan sonra ilk defa girebildim. annemlere geldim 1 ay burdayım ara ara görüşürüz. Çok şükür oğlumla ben iyiyiz. tentoşum ikizler nasıl.
loveli sohbetlerini özledim.
Bütün kızlarımız iyidir inşallah.
zeytin hayırlı olsun.
çılgınkız, geshenk, belenay, leyliko, venus, yeter, kaderiya, denizanası, herkesler iyidir inşallah.
Müsait bi zamanda doğum hikayemi yazarım. Bi ce deyim dedim.
çok şükür iyisiniz kuzucuğumun resimini ekle bi ara maşallah 5 aylık olmuş bile zaman ne çabuk geçmiş öyleİzne çıkmamın üzerinden hemen doğurdum. Bu arada son güne kadar işte çalışan bi ben olarak tarihe geçtim. Oğlum 1 gün bile yatırmadı evde. Rapor alayım diye gittik. Birde kar kış. Karlara bata çıka, eve tekrar oğluşumla döndüm. Üstümle başımla yattım. Picamaları falan eşim buz üstünde gide gele getirdi. Tam 1 gün önce camdan dışarı bakıp şu havada doğum yapana allah sabır versin demiştim. Neyse her zamanki gibi kanı verdik, nst ye girdik herşey iyiyken, ultrasyonda bişeylerin ters olduğunu anladım. Ne oldu dedim radyoloji uzmanına pek birşey demedi. Sonra doktoruma götürdüm sonucu hemen sana yatış yapıyoruz dediler. Plesantam görevini kaybetmiş artık bebiş beslenemiyormuş. Seni hemen doğuma alıyoz dedi doktor. Yani hiç doğuma hazırlamadım kendimi, (bi yandanda mzıırdıyor arkadan oğlum zor yazıyom) 21 ocakta doğumu yaptık. plesantanın görevini kaybetmesi sonucu. suni sancı ile zor bi doğum oldu. Ama şükür doğurdum. Biraz bağır çağır oluyor tabi. nasıl bir sancı anlatamam yatağın nerdeyse demirlerini sökecek kadar asılıyordum. Şimdi çok şükür iyiyiz. 2,5 ay gaz sorunu ile uğraştık. Geceleri hiç uyuyamadık. Çok şükür şimdi geçti o günler.
oğlum 5 aya yaklaştı. Yalnız daha adet görmedim. hemşire normal dedi.
sizleri merak ediyom. aylin ne yapıyor acaba. 3 tane hep aklımda o var.
kızlar nasılsınız ben pek iyi değilim sanırım bebeğimi kayıp edeceğim lekem geliyor
bhcg dün 31 çıktı dr. progestan kullanmaya devam et dedi c.tesi tekrar bakılacak kanda gebeliğe
tabi o zamana kadar kanama artıp meleğimi kaybetmezsem:)
hayırlısı olsun artık ne yapalım rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere herzaman
zerdal iyi olmana sevindim canım allah analı babalı büyütsün
tentoş sen nasılsın aylin hiç uğramaz oldu
leylikom canım senin hamişliğin nasıl gidiyor
deniz anam canım meleklerin nasıllar
lovelim canım nasılsın mert nasıl
belenay yeter çılgınkız venüs kaderiya yeter geshenk hepinizi kocaman öpüyorum
kendinize ve meleklerinize iyi bakın
rabbim önce sağlık versin hepimize isteyen herkesi evlat sahibi etsin amin
kızlar nasılsınız ben pek iyi değilim sanırım bebeğimi kayıp edeceğim lekem geliyor
bhcg dün 31 çıktı dr. progestan kullanmaya devam et dedi c.tesi tekrar bakılacak kanda gebeliğe
hayırlısı olsun artık ne yapalım rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere herzaman
Slm benimde yok bebis yas oldu 32.8 yıldır uğraşıyoruz Eylül'de ilk tup bebeği deneyeceğiz Rabbim tüm isteyenlere hayırlısı ile nasip eder inşallah
Canım bende 32 oldum tüp bebek öncesi aşılma yaptırdınızmı benim yumurtam gelişmediği için aşılma olamadım acaba direk tüp bebekmi yapsak sevgilerrr
nabersiniz. doğumdan sonra ilk defa girebildim. annemlere geldim 1 ay burdayım ara ara görüşürüz. Çok şükür oğlumla ben iyiyiz. tentoşum ikizler nasıl.
loveli sohbetlerini özledim.
Bütün kızlarımız iyidir inşallah.
zeytin hayırlı olsun.
çılgınkız, geshenk, belenay, leyliko, venus, yeter, kaderiya, denizanası, herkesler iyidir inşallah.
Müsait bi zamanda doğum hikayemi yazarım. Bi ce deyim dedim.
İzne çıkmamın üzerinden hemen doğurdum. Bu arada son güne kadar işte çalışan bi ben olarak tarihe geçtim. Oğlum 1 gün bile yatırmadı evde. Rapor alayım diye gittik. Birde kar kış. Karlara bata çıka, eve tekrar oğluşumla döndüm. Üstümle başımla yattım. Picamaları falan eşim buz üstünde gide gele getirdi. Tam 1 gün önce camdan dışarı bakıp şu havada doğum yapana allah sabır versin demiştim. Neyse her zamanki gibi kanı verdik, nst ye girdik herşey iyiyken, ultrasyonda bişeylerin ters olduğunu anladım. Ne oldu dedim radyoloji uzmanına pek birşey demedi. Sonra doktoruma götürdüm sonucu hemen sana yatış yapıyoruz dediler. Plesantam görevini kaybetmiş artık bebiş beslenemiyormuş. Seni hemen doğuma alıyoz dedi doktor. Yani hiç doğuma hazırlamadım kendimi, (bi yandanda mzıırdıyor arkadan oğlum zor yazıyom) 21 ocakta doğumu yaptık. plesantanın görevini kaybetmesi sonucu. suni sancı ile zor bi doğum oldu. Ama şükür doğurdum. Biraz bağır çağır oluyor tabi. nasıl bir sancı anlatamam yatağın nerdeyse demirlerini sökecek kadar asılıyordum. Şimdi çok şükür iyiyiz. 2,5 ay gaz sorunu ile uğraştık. Geceleri hiç uyuyamadık. Çok şükür şimdi geçti o günler.
oğlum 5 aya yaklaştı. Yalnız daha adet görmedim. hemşire normal dedi.
sizleri merak ediyom. aylin ne yapıyor acaba. 3 tane hep aklımda o var.
KIZLARRRRRRRRRR nasılsınızzzzz pek kimseler gelmiyor artıkkk topikler boş kk boşşş
deniz anasını bende merak ediyorum ama gelmiyor kaç zamandır
sermincim acaba bal ve poleni denedin mi yumurtayı çok geliştiriyor ben kullandım zerdal tentanion geshenk daha bir sürü hepimiz faydasını gördük denemeni tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?