30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

loveli canım karnım iyice şişti inşalah biran önce olurum, beni görenler tekrar hamileyim sanıyor. Değilimdir diye düşünüyorum. öyle bi test falan yapmadım daha oğlum 5 aylık nerdeyse, neler denedik olmadıda, şimdi daha adet görmeden kalmam sanırım.
Ben şimdi biraz ek gıdaya başladım aptamilin sütlü pirinçli kaşık mamasını aldım. bebe bisküvisü aldık. Ara sırada meyvelerin sularını sıkıp veriyom, erik suyu karbuz suyu. Muz ezip veriyoz yavaş yavaş. Emziriyorumda. Yetmiyor diye çok yiyorum, süt olsun diye bu seferde acayip kilo aldım. günde bir sefer mama verecem artık.

Tentoş ne elfida hamile mi, kız ne hallerde denize sahip oldu. normal yolla mı olmuş. maşallah. kaç aylık nasıl.

yeter nasılsın eşin nasıl. Rabbim tez zamanda senide güldürsün.

Zeytinciğim en son seni bıraktığımda hamileydin ikinciye sanırım kaybettin, geçmiş olsun. tekrar hamilesin, yine sıkıntı var gibi. Tam konulara hakim değilim ama rabbim sağlık sıhat versin. Oğlun nasıl büyüdümü.

sermince merhaba geçmişi okumadım durumun ne bilmiyorum ama ben 2 ay karışım şeklinde satılan arısütübalpolen kavanozlarından aldım, hem eşime hem kendim adet başlayınca yedik. Yiyen arkadaşların hep bebeleri oldu. inşallah sanada yarar. Kaç yıldır bebek bekliyorsun.

elfida kazayla hamile kalmıştı. 2,5 aylıkken farketmiş :) oğluşunu emzirmeye devam etsem mi etmesem di die endişeleniyordu en son.
bi de ikili teste girmişti iyiyi o da.

sonrasında haber alamadık. buraya gelen de yok zate artık:)

loveli bende şeker çıktı, diyete başlattı beni doktor

sağol canım dün kontrolerimiz vardı dr durum stabil dedii ama pskyatri polikiniğine gönderdi artık birde pskyatr görecek eşimi ilaçlar başlandıı
KUZUM BENİM BEBEKLE İLİĞİ PEK UMUDUM YOK BİLİYORSUNUZ HER GEÇEN GÜNDE UMDUMU KAYBEDİYORUM

hayatta sahip olduğumuz en değerli şey umut Rabbimden asla umudunu yitirme verende aalanda o ..biz kullar sabırsısız sanıyoruzki biz isteyince olacak öyle değil yazıldığı zaman olacak herşey onun rızasıyla asla umutsuzluğa düşme en ummaduğın anda kuzun sana gelecek inşallah....

seni hiç tanımıyorum ama doğuma girerken sana dua edicem allahım senide bebekle güldürsün diye olacak dayan... demesi kolay deme hamile kaldıktan sonra söylemesi kolay deme adet olduğum zaman ağladığım zamanları hiç unutmadım bende yaşadım aynı sıkıntıları geçecek canım hamile kalınca hepsi dinecek inşallah allahım yar ve yardımcın olsun tez vakitte bebeğini sana bağışlasın inşallahhhhhhhhhhh

valla zerdalım olur mu olur diyim elfida da oldu bak maşallah hem de tüp bebekti deniz dimi ikincisi oluverdi rabbim aratmadı
hazır gıda yerine pirinç unu al ya da sen hazırla ben sadece pirinç unu yapıyordum suyla soğuyunca içine muz eziyordum mesela hazır ürünlerden kullanmadım ki oğlum sevmedi onları
ben de de çıkmıştı şeker ben de diyet yaptım her gün ölçüm yaptım kendime evde diyetle daha çok yiyor insan yaaa habire yiyordum ama kilo almadım bak 1o kilo da kaldım bu sayede sıkıntı etme kendine diyete uy yeter

yeter rabbim yüzünü güldürsün sıkıntını alsın götürsün arkadaşım içindeki umut gerçek olsun sağlıkla huzurla inşallah

inşlh tez zamanda allah seni de güldürür yeter.. dualarım seninle

kızlar nasılsınız
ben iyiyim
ama kanamam adet kanaması gibi olmaya başladı
sanırım bundan sonraki gebeliğimde iğne kullanacağım
benden haberler böyle haftaya çarşamba kontrole gideceğim
yeter canım allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
haktan hayırlısı

çokkk beğendim :)

alla alla ya, neden tekrarlıyor ki:26:.. çok geçmiş olsun zeytinim..

tez zamanda kavuşursun inşlh

inşlh tez zamanda allah seni de güldürür yeter.. dualarım seninle

HİÇ TANIMADIĞIM YÜZÜNÜ GÖRMEDİĞİM İNSANLARIN DUALRI bu ne kadar güzel bir şeyyy allah hepinizde razı olsunnnnn Eki Görüntüle 444746 Eki Görüntüle 444746 Eki Görüntüle 444746 Eki Görüntüle 444746 Eki Görüntüle 444746 Eki Görüntüle 444746

sımsıcak bir günde merhaba herkese
nasılsnız uzun zamandır giremiyorum...ama hep aklmdasınız
oğlum yeni yeni yürümeye başladı fırsat bırakmıyor bana...
rabbim isteyen herkese nasip etsin inş..
geçmişi okuyamadım herkes iyidir inş.
bu arada mayıs annsi olan çılgınkız hiç uğramıyor bizim topiğe,
mayıs anne gurubumuzun face te sayfası var
bu topiğinkide varsa ordada görüşebilriz
çok yazamasamda en azından takip ediyorum arada oğlumdan fırsat buldukça
hamile olan arkadaşlar ve hamile kalmak için mucadele edenler zamanı iyi değerlendirin şimdiden
inş. bebeğinizde zamanında gelecek size..dualarım sizinle
30 lu yaşlarda bebek sahibi olmak çok farklı..daha bir nazlı daha önemli olyor sanki..
RAbbim hepsini korusun inş.
neyse benm bebiş kalmak üzere..birazdan kısa bir yolculuğa çıkacaz..bu sıcakta zor oluyor bebekle
gideceğimiz yer de daha sıcak iskenderuna gidecez gece geri dönecez inş.
çalışan arkadaşlara ve hamilelere Allah kolaylık versin..bu sıcakta çok zor
bn mayısta yapmıştım doğumu tam mevsiminde yapmışım meğer
şimdilik bu kadar yazabiliyorum..yarın yine girerim inş.
geçmişi okuyup öyle yazarım
herkese selamlar...

Havalar çok sıcak. Merhaba lalehan 30 lu yaşlarda bebek sahibi olunca dediğin gibi nazlı oluyor. Herkes bana oğlumdan içiri bu bebek ne kadar nazlı diyor. Yalnız çocuk sıcaklardan bişercek diye korkuyom.

Geçmiş olsun zeytin. Tahlil yaptırdın mı? Genetik bu durumum mu var.

Çılgın nabersin hiç uğramıyon.

Loveli siz yanıyorsunuzdur.

Tentoş sen seminere gidiyormusun. Aman dikkat et knedine.

Geshenk napıyor acaba. Hiç uğramamış.

Tentooomm ugruyorum da okuyup cıkıyom su sıralar... kinder süpriz iyi de başka sıkıntılarımız oldu yazarım geniş bi vakitte... sıcaklar bastı, Denizin diş sancıları var bide emeklemeye başladı hiç oturamuyom k.ç.mın üstüne :))))

gelicem geniş bi zaman gece uyutunca Denizi falan .. cooookkk öptümm seni, ikizlere selammm :)

ZERDALLLLLLLLLLLLLL hoşgeldin arkadaşım... başladınmı işe? kaç aylkık oldu miniğimiz

haa kızlarrr... hemencceik bunuda yazıp kaçıyorummm....

kinder süprizin nüfus cüzdanı pembe olacaaamıışş.. haftaya ayrıntılı ve son ultrasonu var ve ben hiç dikkat edemiyom kendime (( inş. bi sıkıntı cıkmaz

hoşbulduk elfoşum. işe başlamadım 1 ay annemlerdeyim. ücretsiz izin aldım 2yıl, istediğim zaman kesip başlıyacağım. en az 1 yıl kullanıp, süpersin ya hamilesin tekrar. Sen ne hallerle gebe kal, sonra normal yoldan olsun. Allah büyük. Nasılsın nasıl gidiyor. ikincinin cinsiyeti ne. ikisi bi arada büyür, oh güzel olmuş.

iyi iyi çok güzel bende yukarda sormuştum. kaçma ya az sohbet edelim. Gerçi benimkide uyanıyor.

iyi iyi çok güzel bende yukarda sormuştum. kaçma ya az sohbet edelim. Gerçi benimkide uyanıyor.

kız oalcakmış canımcım 2 numara inş.

sorma yaa bizde öyle işte dr.ların tedaviyle bile %50den az ihtimal verdikleri bebek doğal yoldan cıktı geldi :)) 5 aylıkken hamile kalmışım Zerdal.. şimdi Deniz 9 aylık kinder 4 aylık işte :)

burdaymışsın ne güzel denkgelmişiz.. net acık dursun burdaysan geliş gidiş laflarız, bi mutfaga bulaşığa, bi sana hep ve herzaman ooluşun peşinde :)))

Nasıl oldu kinder senmi istedin, korunma falan yok muydu. Bizde korunmaya çalışıyoz. Zaten bebekten dolayı benim hiç aklıma gelmiyorda, işte arada oluyor. Önceden bebek yapacağız diye az koşturmuyordum. Şimdide hiç gözüm kesmiyor. Bide doğumdan sonra isteksizlik oldu bende.

maşalah oğluşuna, yürümeye de başlamış :)
kolay gelsin bu socakta çocukla yolculk. güle güle gidin gelin :)

seminerlere gidiyorum zerdalım, artık araba kullanamıyorum, arkadaş alıyo evden, araçlarla in bi yapıp da yorulmuyorum allahtan.

heheh allah kolaylık versin. gülüyorum ama seneye bu zamanlar aynı dertlerden muzdarip olacağım çifter çifter :)

eneeem kız mı geliyo deizim. ne mutlu sana. allah sağlıkla kucağına almak da nasip etisn :)

o kadar sıkıntılı dogumdam sonra az bile :)

loveli senin şeker kaç çıkmıştı?

bugün burdaki özel hast şeker ölçüm cihazını yazdırmak için giitm, dahiliye doktoruna.

yüksek müksek bebege zara veriri bişiler dedi, canımı sıktı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…