hayırlısı olsun canım iğne kullanırsın benim gibi sağlıkla alırsın bir dahaki bebeğini hamilelik ilerlemeden böylr olması daha iyikızlar nasılsınız
ben iyiyim
ama kanamam adet kanaması gibi olmaya başladı
sanırım bundan sonraki gebeliğimde iğne kullanacağım
benden haberler böyle haftaya çarşamba kontrole gideceğim
yeter canım allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
haktan hayırlısı
hayırlısı canım olursa yok demeyiz hiçbirimiz dimiHavalar çok sıcak. Merhaba lalehan 30 lu yaşlarda bebek sahibi olunca dediğin gibi nazlı oluyor. Herkes bana oğlumdan içiri bu bebek ne kadar nazlı diyor. Yalnız çocuk sıcaklardan bişercek diye korkuyom.
Geçmiş olsun zeytin. Tahlil yaptırdın mı? Genetik bu durumum mu var.
Çılgın nabersin hiç uğramıyon.
Loveli siz yanıyorsunuzdur.
Tentoş sen seminere gidiyormusun. Aman dikkat et knedine.
Geshenk napıyor acaba. Hiç uğramamış.
Tentooomm ugruyorum da okuyup cıkıyom su sıralar... kinder süpriz iyi de başka sıkıntılarımız oldu yazarım geniş bi vakitte... sıcaklar bastı, Denizin diş sancıları var bide emeklemeye başladı hiç oturamuyom k.ç.mın üstüne :))))
gelicem geniş bi zaman gece uyutunca Denizi falan .. cooookkk öptümm seni, ikizlere selammm :)
ZERDALLLLLLLLLLLLLL hoşgeldin arkadaşım... başladınmı işe? kaç aylkık oldu miniğimiz
kinderimiz kız olacak heee oy maşallahhhhhhaa kızlarrr... hemencceik bunuda yazıp kaçıyorummm....
kinder süprizin nüfus cüzdanı pembe olacaaamıışş.. haftaya ayrıntılı ve son ultrasonu var ve ben hiç dikkat edemiyom kendime(( inş. bi sıkıntı cıkmaz
o isteksizlik yorgunluktan oluyor canım her işe koşturunca tek isteğin uyku oluyor aha benim yakışklı uyandıııııNasıl oldu kinder senmi istedin, korunma falan yok muydu. Bizde korunmaya çalışıyoz. Zaten bebekten dolayı benim hiç aklıma gelmiyorda, işte arada oluyor. Önceden bebek yapacağız diye az koşturmuyordum. Şimdide hiç gözüm kesmiyor. Bide doğumdan sonra isteksizlik oldu bende.
loveli senin şeker kaç çıkmıştı?
bugün burdaki özel hast şeker ölçüm cihazını yazdırmak için giitm, dahiliye doktoruna.
yüksek müksek bebege zara veriri bişiler dedi, canımı sıktı..
hayırlısı olsun canım iğne kullanırsın benim gibi sağlıkla alırsın bir dahaki bebeğini hamilelik ilerlemeden böylr olması daha iyi
hayırlısı canım olursa yok demeyiz hiçbirimiz dimi
ama erken daha ben de mert eren bir 2 yaşını geçsin ufaktan başlarım diyorum gözüm kesmiyor ama yaş hadi hadi diyor tabi
kinderimiz kız olacak heee oy maşallahhhhh
o isteksizlik yorgunluktan oluyor canım her işe koşturunca tek isteğin uyku oluyor aha benim yakışklı uyandııııı
valla bayağı yüksekti 287 yanlış hatırlamıyorsam
sıkma canını canım bana da çok dediler dr takılma diyetini harfiyle yap gerisi sorun olmaz düşer zaten dedi rahatladım ben de sıkma canını
diyet sonucunu belirlemek için kan verdim. çok şükür düşmüş şeker, diyete devam. çarşamba gene kan vericem :) ilaca gerek kalmıcak anlaşılan
ben ilaç kullanmadım diyet yaptım arkadaş vardı diyet yapmadı ilaç kullandı beslenmemi kesemicem dedi ilaçla düşmedi tabii bebeği 5600 doğdu yanlış hatırlamıyorsam sıkıntı olmadı yani ama sen d,yet,ne harfiyen uy tamamm mı sıkıntı olmaz hem dengeli beslenmiş oluyorsun kilo almıyorsun bebişler de sağlıklı kilo alıyor bu sayede 2.bebişte allah nasip ederse diyet uygulayacağım hem düzenli besleniyorsun hem de kilo almıyorsun hem de şekerini kontrol altında tutuyorsun yanii bir taşla 3 kuş ne güzelllllll
selam arkadaşlar. Benim bebişim 5 aylık, aptamilin sütlü pirinçli kaşık mamasına başladık. ağzının kenarlarında kırmızı alerjik bişeyler yaptı normal mi, aranızda kullanan var mı?
valla ben daha kullanmadım zerdalım
selam arkadaşlar. Benim bebişim 5 aylık, aptamilin sütlü pirinçli kaşık mamasına başladık. ağzının kenarlarında kırmızı alerjik bişeyler yaptı normal mi, aranızda kullanan var mı?
Açıkçası ben kullanmadım ve daha 5 aylıkken mamaya başlamak zorunda kalmanıza üzüldüm. Ben çocucuğumu anne sütü ile büyüttüm. Çok şükür çok sağlıklı büyüdü.
Ama bence mamayı deiştirseniz bence düzelecektir. Doktora da görünmeniz de fayda var..
yapıyorsa kes canım pirinç unu al onlar zararsız bi de su ile pişir azcık şeker koy yeter yine de sen bilirsin
canım cevap yazdığın için sağol da öyle bir yazmışsın ki mama çok kötü birşeymiş gibi. Ben allaha şükür bebeğimi emziriyorum zaten, ama günde 1 öğün veriyordum. oda sıkıntı yaptı. Onun dışında verdiğim diğer meyvelerden falan bişey olmadı.
Öyle bir söylemişsinizki anne sütü veremeyen bayanlar şu sizin yazdığınızı görse sanki bebeği sağlıksız olacakmış gibi, sen sütün olduğu için vermişin anne sütünü maşallah yarasın bebeğine, hadi olmayan ne yapsın bebek açlıktan mı ölsün. hem bende 40 gün mü ne annemi emmişim yani bi sağlık sıkıntım yok çok şükür.
Hiç bir anne durup dururken mamayada geçmez, ihtiyaçtan oluyor. Ben mama kullananlardan yorum istedim, halime üzülecek bi durum yok. Bu zamana kadarda bebişim emdi dahada ne zamana kadar emerse veririz. Bi yerdende ek gıdalara başlamak lazım. Bebişin gelişimi için.
Lovelim tatlım balım, bende senin yorumunu bekliyordum. bende kesecem bakalım, dediğin gibi pirinç unu alacam. daha doğal şeyler yapacam. yavaş yavaş yeni şeyler tatdırıyorum. Ama emzirmede devam. Sen ereni emziriyormusun, kestinmi?
Bu haftaiçinde oğlumu genel bi kontrole götüreceğim, iyi bir çocuk doktoru varmış. Bakalım doktorada sorarım ne diyecek.
Açıkçası ben kullanmadım ve daha 5 aylıkken mamaya başlamak zorunda kalmanıza üzüldüm. Ben çocucuğumu anne sütü ile büyüttüm. Çok şükür çok sağlıklı büyüdü.
Ama bence mamayı deiştirseniz bence düzelecektir. Doktora da görünmeniz de fayda var..
Merhaba,
sana bir konuda danışmak istiyorum, fırsatın olurda cevaplarsan sevinirim,
senin kan sulandırıcı kullandığını daha önce okumuştum hangi marka iğneyi kullanıyordun, ben kullandığım marka ile ilgili büyük ihtimalle yanlış olan bir yazı okudum kk da, ama yine de işte bende zor hamile kalanlardanım ve her şeyden evhamlanıyorum, sen bu yoldan daha önce geçtin ve yavrunu sağlıkla kucağına aldığın için aynı markaysa en azından kendi kendimi rahatlatmış olacağm şimdiden teşekkürler.
canım ben innohep 0.6 kullandım diğer iğnelerle aynı demişti dr genellikle claksan mıydı ne ondan kullanılıyordu .sen ne kullanıyorsun canım
betülicim arkadaşımız emziriyor ama artık 5 aylık oldu ve tadlara başladı onu soruyordu .
bi de mama neden üzsün ki ben de oğluma günde 2 kere veriyordum çünkü sütüm yoğun değildi aç bırakmamak için verdim hiç olmasaydı hep mama verecektim l ki veren arkadaşlarım vardı herkes yavrusunu sütüyle beslemek ister ama olmuyorsa da üzülmemek gerek diye düşünüyorum ki bu topikteki arkadaşlar hemen sahip olamadılar bebeklerine ben de dahil yavrularımızın üstüne titriyoruz
canım cevap yazdığın için sağol da öyle bir yazmışsın ki mama çok kötü birşeymiş gibi. Ben allaha şükür bebeğimi emziriyorum zaten, ama günde 1 öğün veriyordum. oda sıkıntı yaptı. Onun dışında verdiğim diğer meyvelerden falan bişey olmadı.
Öyle bir söylemişsinizki anne sütü veremeyen bayanlar şu sizin yazdığınızı görse sanki bebeği sağlıksız olacakmış gibi, sen sütün olduğu için vermişin anne sütünü maşallah yarasın bebeğine, hadi olmayan ne yapsın bebek açlıktan mı ölsün. hem bende 40 gün mü ne annemi emmişim yani bi sağlık sıkıntım yok çok şükür.
Hiç bir anne durup dururken mamayada geçmez, ihtiyaçtan oluyor. Ben mama kullananlardan yorum istedim, halime üzülecek bi durum yok. Bu zamana kadarda bebişim emdi dahada ne zamana kadar emerse veririz. Bi yerdende ek gıdalara başlamak lazım. Bebişin gelişimi için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?