30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

günaydınnn canlarımmmm hayırlı kandillerr rabbimdularımız kabul etsin inşşşş

deniziminanası canım kızın olacakmış gözün aydınnnn sağlıkla inşş

hayırlısı olsun canım iğne kullanırsın benim gibi sağlıkla alırsın bir dahaki bebeğini hamilelik ilerlemeden böylr olması daha iyi
hayırlısı canım olursa yok demeyiz hiçbirimiz dimi
ama erken daha ben de mert eren bir 2 yaşını geçsin ufaktan başlarım diyorum gözüm kesmiyor ama yaş hadi hadi diyor tabi

kinderimiz kız olacak heee oy maşallahhhhh
o isteksizlik yorgunluktan oluyor canım her işe koşturunca tek isteğin uyku oluyor aha benim yakışklı uyandııııı

valla bayağı yüksekti 287 yanlış hatırlamıyorsam
sıkma canını canım bana da çok dediler dr takılma diyetini harfiyle yap gerisi sorun olmaz düşer zaten dedi rahatladım ben de sıkma canını

diyet sonucunu belirlemek için kan verdim. çok şükür düşmüş şeker, diyete devam. çarşamba gene kan vericem :) ilaca gerek kalmıcak anlaşılan

diyet sonucunu belirlemek için kan verdim. çok şükür düşmüş şeker, diyete devam. çarşamba gene kan vericem :) ilaca gerek kalmıcak anlaşılan

ben ilaç kullanmadım diyet yaptım arkadaş vardı diyet yapmadı ilaç kullandı beslenmemi kesemicem dedi ilaçla düşmedi tabii bebeği 5600 doğdu yanlış hatırlamıyorsam sıkıntı olmadı yani ama sen d,yet,ne harfiyen uy tamamm mı sıkıntı olmaz hem dengeli beslenmiş oluyorsun kilo almıyorsun bebişler de sağlıklı kilo alıyor bu sayede 2.bebişte allah nasip ederse diyet uygulayacağım hem düzenli besleniyorsun hem de kilo almıyorsun hem de şekerini kontrol altında tutuyorsun yanii bir taşla 3 kuş ne güzelllllll

selam arkadaşlar. Benim bebişim 5 aylık, aptamilin sütlü pirinçli kaşık mamasına başladık. ağzının kenarlarında kırmızı alerjik bişeyler yaptı normal mi, aranızda kullanan var mı?

evet ya, diyet olayına sevindim aslında, dediin gibi, hem bebek besleniyor hem de kilo almıyorsun.
rutinimde de diyetten çok farklı yiyen biri değildim, zorlanmıyorum bu yüzden :)

selam arkadaşlar. Benim bebişim 5 aylık, aptamilin sütlü pirinçli kaşık mamasına başladık. ağzının kenarlarında kırmızı alerjik bişeyler yaptı normal mi, aranızda kullanan var mı?

valla ben daha kullanmadım zerdalım

valla ben daha kullanmadım zerdalım

Yakında kullanırsın canım ya, bende bebek bakımıyla ilgili yerlerde araştırma yapıyorum. annem olur diyor, 15 dakka sonra geçiyor. erik suyu falan veriyom onlar yapmıyorda bu hazır mama yapıyor. günde 1 öğün verince iyi oluyor geceye biraz süt birikiyor.

Sende durumlar nasıl. Bende sıcaklardan pişiyoz, oğlumda pişecek diye korkuyom. şimdilik iyi gidiyoruz bakalım.

Açıkçası ben kullanmadım ve daha 5 aylıkken mamaya başlamak zorunda kalmanıza üzüldüm. Ben çocucuğumu anne sütü ile büyüttüm. Çok şükür çok sağlıklı büyüdü.

Ama bence mamayı deiştirseniz bence düzelecektir. Doktora da görünmeniz de fayda var..

Son düzenleme:

yapıyorsa kes canım pirinç unu al onlar zararsız bi de su ile pişir azcık şeker koy yeter yine de sen bilirsin

canım cevap yazdığın için sağol da öyle bir yazmışsın ki mama çok kötü birşeymiş gibi. Ben allaha şükür bebeğimi emziriyorum zaten, ama günde 1 öğün veriyordum. oda sıkıntı yaptı. Onun dışında verdiğim diğer meyvelerden falan bişey olmadı.

Öyle bir söylemişsinizki anne sütü veremeyen bayanlar şu sizin yazdığınızı görse sanki bebeği sağlıksız olacakmış gibi, sen sütün olduğu için vermişin anne sütünü maşallah yarasın bebeğine, hadi olmayan ne yapsın bebek açlıktan mı ölsün. hem bende 40 gün mü ne annemi emmişim yani bi sağlık sıkıntım yok çok şükür.

Hiç bir anne durup dururken mamayada geçmez, ihtiyaçtan oluyor. Ben mama kullananlardan yorum istedim, halime üzülecek bi durum yok. Bu zamana kadarda bebişim emdi dahada ne zamana kadar emerse veririz. Bi yerdende ek gıdalara başlamak lazım. Bebişin gelişimi için.

yapıyorsa kes canım pirinç unu al onlar zararsız bi de su ile pişir azcık şeker koy yeter yine de sen bilirsin

Lovelim tatlım balım, bende senin yorumunu bekliyordum. bende kesecem bakalım, dediğin gibi pirinç unu alacam. daha doğal şeyler yapacam. yavaş yavaş yeni şeyler tatdırıyorum. Ama emzirmede devam. Sen ereni emziriyormusun, kestinmi?

Bu haftaiçinde oğlumu genel bi kontrole götüreceğim, iyi bir çocuk doktoru varmış. Bakalım doktorada sorarım ne diyecek.

canım ben mert ereni 20 aylıkken kestim yani geçen ay kestim çünkü süt gelmiyordu damla gibi bişey ama mert eren istiyordu yemesini etkilemiyordu ama yeter dedim yaz gelince keseyim kış gelince kessem oyalanması zor olur diye

tabi ver kuzuma sebze çorbası yap mesela bir sebzeyle başla 2- günde bir bir sebze ekle blendırdan geçme çatalla ez pütürlü olsun ki alışsın damağıyla eziyorlar ben hep böyle verdim merte blendır kullanmadım cam rende de elmayı direk kaşıkla sıyırarak veriyordum hem suy hem posası aynı anda oyalanmadan yiyordu dışarda acaip rahat oluyor haberin olsun canım
bir dr olsum utlaka malesef oğlumun yok vardı gitti aile hekimine götiriyoruz şimdi adanaya geçince iyi birini bulacağım inşallah

betülicim arkadaşımız emziriyor ama artık 5 aylık oldu ve tadlara başladı onu soruyordu .
bi de mama neden üzsün ki ben de oğluma günde 2 kere veriyordum çünkü sütüm yoğun değildi aç bırakmamak için verdim hiç olmasaydı hep mama verecektim l ki veren arkadaşlarım vardı herkes yavrusunu sütüyle beslemek ister ama olmuyorsa da üzülmemek gerek diye düşünüyorum ki bu topikteki arkadaşlar hemen sahip olamadılar bebeklerine ben de dahil yavrularımızın üstüne titriyoruz

Merhaba,
sana bir konuda danışmak istiyorum, fırsatın olurda cevaplarsan sevinirim,
senin kan sulandırıcı kullandığını daha önce okumuştum hangi marka iğneyi kullanıyordun, ben kullandığım marka ile ilgili büyük ihtimalle yanlış olan bir yazı okudum kk da, ama yine de işte bende zor hamile kalanlardanım ve her şeyden evhamlanıyorum, sen bu yoldan daha önce geçtin ve yavrunu sağlıkla kucağına aldığın için aynı markaysa en azından kendi kendimi rahatlatmış olacağm şimdiden teşekkürler.

canım ben innohep 0.6 kullandım diğer iğnelerle aynı demişti dr genellikle claksan mıydı ne ondan kullanılıyordu .sen ne kullanıyorsun canım

Bu gün bizimkini doktora götürdük. Dünya kadar sorum vardı. hiç birini sormadan geldik. Bi ağladı, daha doğrusu bağırdı hastaneyi başımıza geçirdi. özele götürmüştüm öyle bi kontrole boşa gitti paramız. iyi kötü doktor sağına soluna baktı sonra fırladık geldik.

bide benim gibi sütü oldugu halde, oğludaemmeyi sevdiği halde 2. bebege hamile kalıp sütten kesmek zorunda kalıp mama verenler var tabi (
ön yargılı olmamak gerek, bende cok cırpındım mama vermemeye emzirirken ama RABBİM benden olan nasibini o kadar uygun gördü...

ZERDAL sen mama kullananlardan yorum mu istedin farketmedim arkadaşım, ben aptamil kullandım, bebelac, ülker hero baby ve SMA da denedim ara ara ama aptamili biberonu bitirene kadar cekiyor, digerlerinin içinde doyunca bırakıveriyor :)) iyi-kötü bilemem de ben hala gece uyuturken ve gece uykusunda toplamda 3 biberon yani 500-600 ml mama veriyorum, dr.da davam et 1 yaşına kadar 1 yaşında süte gecersin dedi... muhallebide yesin mamada içsin, sebze corbalarına, yoğurda, meyve püresine de başlasın ooluş yavaş yavaş büyüdü artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…