iyiyz kuzum biz de oğlanla uğraşıyoruz valla canım çok öpüyoruz kuzunla seni
İletilerin arasına yamak zor olacak. Bu sıralar pek gelemiyomi yoğunum, oğlum sıcaklardan uyuyamıyor fazla.
Geshenk myom demek kötü durumda, baktır bakalım çaresine, demek işe başlıyon. Ay çok zor olacak senin için. Hadi hayırlısı. tecrübelerini yaz.
Denizanası, loveli herobeybini bebe bisküvisini kullandınız mı, bebeğe ağır oluyor diyorlar bende ondan almıştım, değiştirip eti cicci bebe alacam. bu konuda fikriniz nedri kızlar. Bide oğlumun bezinde pempe gibi lekeler oluyordu, doktr normal demişti, bizim bebek ağladığı için çok ne dediğini anlamdıydım, şimdi internetten araştırdımda susuz kalınca olurmuş, böyle bi şey yaşadınız mı.
Tentoş nasılsın, dokdor nasıl geçti. görüşemedik.
melony hoşgeldin. uzun zamandır sende yoktun sanırım.
Bizde iyiyiz, şükür. Dışarı yelli ,içeri sıcak, kaldık ortada.
Kızlar bişey daha soracam. Oğlum sağa ve ya sola yatarken kulakları bükülüyor ve iyice açılıyor. Düzelteyim derken uyandırıyorum. Sizin bebeklerde yatarken kulakları bükülüyor mu?
((
Buraya 30 lu yaşlarda olup gebe kalmayanlar dıye gırdım ama hep hamıleler yazmıs.
Ya da bebısı olanlar..
Sızın paylasımlarınız da cok onemlı ama..
Burada sadece konu baslıgında olup bılgıye, paylasıma ıhtıyacı olanlar yazsa olmaz mı.....
Yanı hamılelık sonrası ya da bebekle ılgılı sorunları baska topıc de paylaşsanız..,
Çunku bu skeılde yazılanların ıcınden konu baslıgı ıle ılgılı olanları bulmak ıcın saatler harcamak gerekıyor..(((
biraz anlayış rica ediyorum kızlar..............
bu haftalarda alıcaksın 32 haftada alınıyor geç kalma canım
((
Buraya 30 lu yaşlarda olup gebe kalmayanlar dıye gırdım ama hep hamıleler yazmıs.
Ya da bebısı olanlar..
Burada sadece konu baslıgında olup bılgıye, paylasıma ıhtıyacı olanlar yazsa olmaz mı.....
Yanı hamılelık sonrası ya da bebekle ılgılı sorunları baska topıc de paylaşsanız..,
Çunku bu skeılde yazılanların ıcınden konu baslıgı ıle ılgılı olanları bulmak ıcın saatler harcamak gerekıyor..(((
Madem sorularına cevap arıyorsan son sayfalar okunmaz, ilk sayfalar okunur, anlaşılan kadınlar külübünde yenisin, eğer ilk sayfalarda okuduğun kişilerin daha sonra sonuca ulaştığınıda görmek istiyorsan son sayfalara bakarsın. Anlaşılan 7000 bine yakın sayfamız var hepsini okudun, böyle bir sonuç çıkardın. Üstelik sorunuda sormamışsınki cevap alasın. Bu topinkteki kişiler o kadar tecrübeli ve karakterli kişilerdirki, onların yapacakları ve tavsiye edecekleri bilgiler için sabah akşam topinke girip cevap gelirmi mi diye bakman lazım. Senin amacın fırından ekmek mi almak, ekmekçiyi mi dövmek, Uyarı tarzında bir mesaj hiç samimi bulmadım. Soru sordun mu sen, cevap alasın.
Biraz anlayış derken zaten millet bebeğinden giremiyor topinke. Ayrıca başka topinklerimizde var, tavsiyen için sağol, biz nerelerden ne araştıracağımızı iyi biliriz. Kadınlar külübünün yeni üyesi değiliz.
Sağolsun loveli yine tüm asaletiyle sana cevap yazmış ama bende iki çift laf edeyim dedim.
Tamam da ilk sayfalarda o dönemdeki gebe olmayı bekleyen ınsanlar var, sız paylaşmışsınız devam etmıssınız ve basarmıssınız, ne guzel.
Sonra da 30 lu yaslarda cocuk sahıbı olanlarla ılgılı ayrı bır topıc de acmıssınız sanırım
sonrakı gelısmelerı oradan takıp etmelısınız.
cunku boyle olunca buraya gıren yenı kısıler bu paylaşımı yapamıyor.
sadece okumakla olmuyor kı
paylasmak sormak gerek ama
bı acıyorum benım cocugum soyle oldu senınkı nasıl
acaba bu soyle mıdır sıye cocuklu annelerın sorunlarını okuyunca
ınsanın soru sorma azmı kalmıyor cunku
benım bekledıgım su duurmda henuz cocugu olmayanları bulup konusmak
ama onlar topıgın basında kalmıs
sımdı cocukları olanlar sorunlarını paylasıyorlar
bu topıgın amacı bu degıl
KK de eskı olununca topıc dısı konusmalar da mı yapılıyor
elbette arada olabılır ama
son sayfalada hep bu turden konusmalar var ve sankı
o basta buraya gırıp hamıle kalanlara ozguymus ve dıgerlerı gıremezmıs gıbı bır hıs olusturuyor bu durum
ve ben rahatsız oldum
sanki her 30 yaşı aşan bu sorunu cozdu ve ıs sadece bebeklerımızın sorunlarına kaldı
hayır oyle degıl
buraya her gun yenı ınsanlar gırıyor ve sızın
sen yenısın galıba dıye dıslamaya hakkınız olmadıgını dusunuyorum
Bizim topinkide amma sahiplendin eskiden nerdeydin anlamadım. Bu topink kaç kere dağılma teklikesi atlatırken. Zaten birkaç kişi ayakta tutuyoz topinki onlarında çoğunun bebekleri var. Mecbur konuşacağız. Yoksa arka sayfalara düşer. Böyle bir topinkin varlığınıda göremezdin. Zaten sorusunu soran soruyor ve cevap veriyoz. Sen hala sorunu sormayıp neyin peşindesin anlamadım gitti. ilk sayfalardan belirle birini sor sorunu bakalım bulabilecekmisin. Kimler geldi geçti. Bizde girmesen zaten yok, birbirimizden haber almak için yazıyoz. Ben birçok topinke giriyorum, her topinkte topink dışı konuşma yapılıyor.Buna sen karar veremezsin. Sen niye bundan rahatsız oldun anlamadım. Sen istersen kendine başka bi topink bul, burdaki konuşmalar seni rahatsız ediyorsa. Biz gelen yeni arkadaşlara ve bebek sahibi olamamış arkadaşlara yardımcı oluruz. doğru düzgün sorusunu sorana.
Bir dahada muhattap olmak istemiyorum seninle.
Bizim topinkide amma sahiplendin eskiden nerdeydin anlamadım. Bu topink kaç kere dağılma teklikesi atlatırken. Zaten birkaç kişi ayakta tutuyoz topinki onlarında çoğunun bebekleri var. Mecbur konuşacağız. Yoksa arka sayfalara düşer. Böyle bir topinkin varlığınıda göremezdin. Zaten sorusunu soran soruyor ve cevap veriyoz. Sen hala sorunu sormayıp neyin peşindesin anlamadım gitti. ilk sayfalardan belirle birini sor sorunu bakalım bulabilecekmisin. Kimler geldi geçti. Bizde girmesen zaten yok, birbirimizden haber almak için yazıyoz. Ben birçok topinke giriyorum, her topinkte topink dışı konuşma yapılıyor.Buna sen karar veremezsin. Sen niye bundan rahatsız oldun anlamadım. Sen istersen kendine başka bi topink bul, burdaki konuşmalar seni rahatsız ediyorsa. Biz gelen yeni arkadaşlara ve bebek sahibi olamamış arkadaşlara yardımcı oluruz. doğru düzgün sorusunu sorana.
Bir dahada muhattap olmak istemiyorum seninle.
((
Ya da bebısı olanlar..
slm kızlar.bende 32 yaşındayım ve şunu sormak istiyodum.benim eşimde sorun yok.bende fsh yüksekliği var yani şuan 36 larda.ve yumurta rezervim yani amh 0.1 altında.aranızda bu durumda olan yada bu durumda olupta hami,le kalandığını bildiğiniz arkadaşlar oldumu.bana umut olsun diye... inşallah bende bebeğimi kucağıma aldığım güneri görürüm ve kkya yazarım...
bana de rezervlerim az demişti, yumurtlamayla ilgili bi sıkıntı vardı. ilk tüp te farkedilmedi, ikince denemeyi başka yerde yaptım ancak, hem gidşitaan hem de sağlıklı embriyo bile oluşmayınca ortaya çıktı. ve son denememde yumurtalar daha sıkı takibe alındı. çok şükür pozitif neticeyi aldım.
ama senin fsh düşüklüğünle ilgili çok bilgim yok mlsf
Tamam da ilk sayfalarda o dönemdeki gebe olmayı bekleyen ınsanlar var, sız paylaşmışsınız devam etmıssınız ve basarmıssınız, ne guzel.
Sonra da 30 lu yaslarda cocuk sahıbı olanlarla ılgılı ayrı bır topıc de acmıssınız sanırım
sonrakı gelısmelerı oradan takıp etmelısınız.
cunku boyle olunca buraya gıren yenı kısıler bu paylaşımı yapamıyor.
sadece okumakla olmuyor kı
paylasmak sormak gerek ama
bı acıyorum benım cocugum soyle oldu senınkı nasıl
acaba bu soyle mıdır sıye cocuklu annelerın sorunlarını okuyunca
ınsanın soru sorma azmı kalmıyor cunku
benım bekledıgım su duurmda henuz cocugu olmayanları bulup konusmak
ama onlar topıgın basında kalmıs
sımdı cocukları olanlar sorunlarını paylasıyorlar
bu topıgın amacı bu degıl
KK de eskı olununca topıc dısı konusmalar da mı yapılıyor
elbette arada olabılır ama
son sayfalada hep bu turden konusmalar var ve sankı
o basta buraya gırıp hamıle kalanlara ozguymus ve dıgerlerı gıremezmıs gıbı bır hıs olusturuyor bu durum
ve ben rahatsız oldum
sanki her 30 yaşı aşan bu sorunu cozdu ve ıs sadece bebeklerımızın sorunlarına kaldı
hayır oyle degıl
buraya her gun yenı ınsanlar gırıyor ve sızın
sen yenısın galıba dıye dıslamaya hakkınız olmadıgını dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?