yumurta sayın az dedı doktor kalıtesız de dedı ve zaten tup bebek basarısız oldu ıkı kez. catlamıyor kesınlıkle yumurtalarım. benımle benzer durumda olan var mı acaba ;??
adet düzensizliği de var mı canım? bak ne diycem benim fsh çok yüksekti. soğan kürü yaptım. doktorum inanamadı. nasıl düşer bu kadar dedi. lütfen sen de dene. inşallah yararını göreceksin.
adet duzensızlıgım hep vardı bekarken 40 gunde bıle adet gorurdum ama belırgın bır sorunum yoktu evlendıkten 7 ay sonra adetten kesıldım 4 ay ugrastık bırcok hap ıse yaramadı cyclo progynova ıse yaradı 3 yıldan fazladır kullanıyorum ve adet goruyorum bu sekılde. gecen ay bıraktım adet gordum hapsız bakalım bu ay da olabılecek mıyım ? fsh 26 ıdı adet goremezken ama hap sayesınde gordukce 6 ya kadar dustu. bır yıldır nasıl bılmıyorum ama yıne de dusuktur dıye dusunuyorum cunku adet gorebılıyorum hapla olsa da. sogan kuru ben de bır ay denedım gorumcem bır deneme sonrası hamıle kaldı ama benım ne adetıme ne gebelıgıme fayda etmedı. tup bebek ıkı kez denedım ıgneler bıle catlamadı yumurtaları.
canım başka çözüm geliyor aklıma. internetten bi araştırsana çatlamak için kürler vardır belki.
var mıdır oyle kürler ? en onemlısı deneyen olmustur acaba ? catlatma kürü. hıc duymadım. gercı arkadas cevrem de yok yasadıgım sehır ve ısım nedenı ıle . vardır da belkı ben duymadım[/QUOTE
google da aradım konuyu. hem kk de varmıs bılgı hem de baska bır bılgı daha buldum. topıc yumurta çatlatma
merhaba kızlar
zerdal cım ben ülkerin büskivisini kullanıyorum..memnunum
etinin ürünleirni kullanmıyorum..çukulata sever biri olarak ta ülkeri tercih ediyorum..
eti de sanki yağ oranı fazla gibi değişik geldiği için tercih etmiyorum
bir de bebe büskivüsünü rondoda çekip içine ceviz, badem, fındık koyup un haline getirip kavanoza koyuyorum
yapacağım zaman hazır oluyor hemencecik...
yaz tatilini denizde geçirenler için çok güzel bir ürün gördüm bir sitede
bebekler için kullanışlı ...çocuk botu oturaklı, tutunmalı bir şey
her güne yeni bir ürün yazın, göreceksiniz
tatile gideceklere iyi tatiller
öptüm herkesi
benım esımde sorun yok dıye bılıyorum ama su da var ona sperm testı falan yapmadı bızım klınık. once bana odaklandılar. bır dahakıne gıdersem hem klınıgı degıstırecem hem de detaylı taleplerım olacak bu sekılde. rahım rontgen fılmı falan da cekılmedı smear testı yapıldı sadece. ama tuplerım ne durumda onu bıle bılmıyorum mesela. ama asıl sorun benım erken menopozdu yanı. kım bana yardımcı olur fsh ıle ılgılı yumurta kalıtesı ıle ılgılı onu anlayamadım ısım soyleyebılırmısın tekrar ?
arısutu polen bunlar en dogal nerden temın edebılırım acaba ? lovely nezaman baslamam gerekıyor nekadar sure gerekıyor ?
Banada ülkerin herobaybisinde yağ oranı fazla dediler. Şimdi bide eti cici bebe aldım. Bende çikolatalarda ülker tercih ederim. senin bebek nasıl büyüdümü. iyisindir inşallah lalehan.
benım esımde sorun yok dıye bılıyorum ama su da var ona sperm testı falan yapmadı bızım klınık. once bana odaklandılar. bır dahakıne gıdersem hem klınıgı degıstırecem hem de detaylı taleplerım olacak bu sekılde. rahım rontgen fılmı falan da cekılmedı smear testı yapıldı sadece. ama tuplerım ne durumda onu bıle bılmıyorum mesela. ama asıl sorun benım erken menopozdu yanı. kım bana yardımcı olur fsh ıle ılgılı yumurta kalıtesı ıle ılgılı onu anlayamadım ısım soyleyebılırmısın tekrar ?
arısutu polen bunlar en dogal nerden temın edebılırım acaba ? lovely nezaman baslamam gerekıyor nekadar sure gerekıyor ?
sağol canım çok şükür bugünümüze geldik
yürümeye başlayınca iyice yaramaz oldu
karıştırmadık hiç bir yer kalmıyor
şu saatte kadar uyumadı daha...
uyku sorumuz hiç bitmedi ..benm gibi gece kuşu oldu:)
hamileyken uyku düzensizliğim vardı sanırım onunda etkisi var
her ayın farklı farklı güzelikleri var, zorluğu olduğu gibi
Allah eksik etmesin
korusun hepsini mevlam..
dua ile
pştt deniz anasııııvalde sultaann
o 2 ay önceki fotosu bide düsün, sıcaklardan isilik olduda kestirdik sacları pek cirkin simdi, gözler kulaklar cıktı koca koca ortaya :) yei foto koymadım o yüsden...enee fotoyu yeni gördüm :) hey maşalah oğlışunakoca adam olmuş fırlama
kıslar sayfaları okuyorum amma velakin cevap veremiyorum işyerinde şu fortguard var ya güvenlik duvarı her yanı kaplamış siteye giriyorsun ama cevap vermek imkansız. görmek serbest yani katılım asala.. önceden tv açabiliyorduk o da yok.. bende eve geldim kızım kucağımda emiyor uyumaya çalışıyor bende tek elle yazmaya çalışıyorum tuş seslerini en aza indirme çabasıyla gayet yavaşça.bir gelen ve söylenen olmuş gerekli cevaplar verilmiş sanırım kişi anlamış o nedenle es geçiyorum bende.
zeytin bebeğin durumu nasıl? seninledir umarım meleğin.
zerdalcım oğluşun pek bende babasına daha çok benzettim gözleri hariç.benimki de babay benzetiliyor kendimize benzetemedik tuuu bize :))) şeker bisküvi muhabbeti gördüm bir ara sen vermeye başaldınmı canım biz meyve püresi günlük taze yoğurt ve dönüşümlü sebze püresi şeklinde gidiyoruz gerisi cop cop meme :)
lovelim prensimiz ilk göz ağrımız erenimiz topiğin abisi artık tabi bir sürü kardeşi oldu yakışıklım benim şimdi tam yarım konuşup ısırmalık olmuştur dimi o.. ayy yerim onu.
denizanası sana birisi valide sultan demiş hoşuma gitti :)) eh saltanatı hemencik genişletirsen kapıları açtım deyi öyle derler işte :) nasıl gidiyor yeni hamilelik? alıştın nasılsa demi arkasını kesme boşver en iyisi valla beraber büyürler onca sene yalvarmadıkmı bir oğlan bide kız oooh bundan iyisi şamda kayısı :)) hem deneyimlisinde şimdi. tecrübesizlik pek zor şeymiş bana çok zor geldi bebek bakmak yalan değil rahata alıştık tabi yıllardır bebekten sonrası bambaşka bişi.. başları hepten çok çok zor şimdi en azından ele almak kolay dilinden anlamaya başlıyorsun birbirine alışıyorsun ama her şeye değer bir gülücükleri..
melony seninki tam olarak ne kadar oldu şimdi ? anacım şu uğursuz myomdan sende mi aldın nasibini.. tedavisi olan bişi olsa içim gam yemeyecek ama tek çare ya ameliyat yada menapoza girmek yok başka yolu.. benimkide doğumdan sonra ilaçla küçültülüp alınacaktı ama hesaplar karıştı myom hortlamış büyümüş yetmemiş bitane daha oluşmuş o da kesmemiş benim grubu kist de olmuş rahim görünmüyor muayenede bu ayın 25 inde nasipse tabi bu defa ameliyat olacam.. hayırlısı ne diyelim artık çocuk engelleyecek diye üzüntüm bari yok çok şükür geldi fıstığım bana yeter Rabbim sağlık uzun ömür hayırlı ömür versin evlatlarımıza.
lalehan gelmiş ne güzel ya hepimiz neredeyse anne olduk çok mutlu oluyorum.
beloş da gelmiş benim diğer topiğe de yazmış orayada yazacam inşallah.. kızının resmini gördüm bu bebeklerin hepsi tatlı ama yaa.. hepsini yerim ben bunların..
tentoşum canım benimiyice ağırlaşmaya başlamışsındır iki can taşımak kolaymı bir yerde bide sıcaklara geldin sen.. ikiside kızmıydı bunların? isim düşünmüşsündür sen.seninde resmini gördüm nasıl yakışmış arkadaşıma hamilelik..içim coşuyor görünce silah zoruyla yedirdik sana karışımları faydası oldu bence bizi kandırmayıp yediysen tabi bu kez :) ama valla ben çook dua ettim kaç saat sancı çektim yeterince zamanım oldu yani bu sancıları hepsi çeksin diye tek tek isimleri sayacak kadar zamanım oldu yani beddua oldu ama iyiye rotalıydı :)
çılgınım yoğun anlaşılan gelemiyor yaflum tatilde yapıyordur şimdi o tabi büyüttü kısçeyi :)
aylin kafayı yemiştir herhalde 3 taneyle hep aklıma geldi ben birine zorlanırken bu kız ne yaptı acaba diye.. valla Allah yardımcısı olsun kuvvet versin arkadaşıma.
venüs gelmiyor galiba.. boğuşuyordur o da iş ev çocuk.. telaşeler değişti ama tatlı telaşe bunlar çok yorucuda olsa.
kaderiya misafir gitmiş artık gelsene soğudunmu netten misafir sayesinde :)
leyliko kaçıncı ayındasın? nasıl gidiyor?
neşe hiç uğrayamıyor galiba artık büyümüştür oğlu o da sıkıntılı zamanlar yaşadı inşallah artık yoluna girmiştir her şey..
diloş vardı bide en son tüp çalışması vardı inşallah olmuştur artık..
özlemler vardı iki tane kütahyalı özlem ne oldu varmı onda bişi?
anne olmayan kimler kaldı çok az sanırım artık onlarda inşallah olacak
inşallah unuttuğum üzdüğüm kimse yoktur varsa da telafi ederim ben sitemlere açığım :)
kıslar sayfaları okuyorum amma velakin cevap veremiyorum işyerinde şu fortguard var ya güvenlik duvarı her yanı kaplamış siteye giriyorsun ama cevap vermek imkansız. görmek serbest yani katılım asala.. önceden tv açabiliyorduk o da yok.. bende eve geldim kızım kucağımda emiyor uyumaya çalışıyor bende tek elle yazmaya çalışıyorum tuş seslerini en aza indirme çabasıyla gayet yavaşça.bir gelen ve söylenen olmuş gerekli cevaplar verilmiş sanırım kişi anlamış o nedenle es geçiyorum bende.
zeytin bebeğin durumu nasıl? seninledir umarım meleğin.
zerdalcım oğluşun pek bende babasına daha çok benzettim gözleri hariç.benimki de babay benzetiliyor kendimize benzetemedik tuuu bize :))) şeker bisküvi muhabbeti gördüm bir ara sen vermeye başaldınmı canım biz meyve püresi günlük taze yoğurt ve dönüşümlü sebze püresi şeklinde gidiyoruz gerisi cop cop meme :)
lovelim prensimiz ilk göz ağrımız erenimiz topiğin abisi artık tabi bir sürü kardeşi oldu yakışıklım benim şimdi tam yarım konuşup ısırmalık olmuştur dimi o.. ayy yerim onu.
denizanası sana birisi valide sultan demiş hoşuma gitti :)) eh saltanatı hemencik genişletirsen kapıları açtım deyi öyle derler işte :) nasıl gidiyor yeni hamilelik? alıştın nasılsa demi arkasını kesme boşver en iyisi valla beraber büyürler onca sene yalvarmadıkmı bir oğlan bide kız oooh bundan iyisi şamda kayısı :)) hem deneyimlisinde şimdi. tecrübesizlik pek zor şeymiş bana çok zor geldi bebek bakmak yalan değil rahata alıştık tabi yıllardır bebekten sonrası bambaşka bişi.. başları hepten çok çok zor şimdi en azından ele almak kolay dilinden anlamaya başlıyorsun birbirine alışıyorsun ama her şeye değer bir gülücükleri..
melony seninki tam olarak ne kadar oldu şimdi ? anacım şu uğursuz myomdan sende mi aldın nasibini.. tedavisi olan bişi olsa içim gam yemeyecek ama tek çare ya ameliyat yada menapoza girmek yok başka yolu.. benimkide doğumdan sonra ilaçla küçültülüp alınacaktı ama hesaplar karıştı myom hortlamış büyümüş yetmemiş bitane daha oluşmuş o da kesmemiş benim grubu kist de olmuş rahim görünmüyor muayenede bu ayın 25 inde nasipse tabi bu defa ameliyat olacam.. hayırlısı ne diyelim artık çocuk engelleyecek diye üzüntüm bari yok çok şükür geldi fıstığım bana yeter Rabbim sağlık uzun ömür hayırlı ömür versin evlatlarımıza.
lalehan gelmiş ne güzel ya hepimiz neredeyse anne olduk çok mutlu oluyorum.
beloş da gelmiş benim diğer topiğe de yazmış orayada yazacam inşallah.. kızının resmini gördüm bu bebeklerin hepsi tatlı ama yaa.. hepsini yerim ben bunların..
tentoşum canım benimiyice ağırlaşmaya başlamışsındır iki can taşımak kolaymı bir yerde bide sıcaklara geldin sen.. ikiside kızmıydı bunların? isim düşünmüşsündür sen.seninde resmini gördüm nasıl yakışmış arkadaşıma hamilelik..içim coşuyor görünce silah zoruyla yedirdik sana karışımları faydası oldu bence bizi kandırmayıp yediysen tabi bu kez :) ama valla ben çook dua ettim kaç saat sancı çektim yeterince zamanım oldu yani bu sancıları hepsi çeksin diye tek tek isimleri sayacak kadar zamanım oldu yani beddua oldu ama iyiye rotalıydı :)
çılgınım yoğun anlaşılan gelemiyor yaflum tatilde yapıyordur şimdi o tabi büyüttü kısçeyi :)
aylin kafayı yemiştir herhalde 3 taneyle hep aklıma geldi ben birine zorlanırken bu kız ne yaptı acaba diye.. valla Allah yardımcısı olsun kuvvet versin arkadaşıma.
venüs gelmiyor galiba.. boğuşuyordur o da iş ev çocuk.. telaşeler değişti ama tatlı telaşe bunlar çok yorucuda olsa.
kaderiya misafir gitmiş artık gelsene soğudunmu netten misafir sayesinde :)
leyliko kaçıncı ayındasın? nasıl gidiyor?
neşe hiç uğrayamıyor galiba artık büyümüştür oğlu o da sıkıntılı zamanlar yaşadı inşallah artık yoluna girmiştir her şey..
diloş vardı bide en son tüp çalışması vardı inşallah olmuştur artık..
özlemler vardı iki tane kütahyalı özlem ne oldu varmı onda bişi?
anne olmayan kimler kaldı çok az sanırım artık onlarda inşallah olacak
inşallah unuttuğum üzdüğüm kimse yoktur varsa da telafi ederim ben sitemlere açığım :)
Her gün karşımızda babayı görünce mecbur ona benzedi. Dediğin gibi benim oğlanın gözleri ben. Diğer yerleri baba, senin kız aynı baba, hiç sana benzemiyor. Ama prenses ya, yerim ben onu. Ben yoğurdu yediremiyorum pek beğenmiyor. içine şeker atıp verin diyorlar ama 1 yaşına kadar şeker, tuz beyin gelişimi için zararlı diyorlar. ben aptamilin kaşık maması var sütlü pirinçli günde 1 defa içine birkaç bisküvi koyup onu yediriyorum. onun dşındada meyvelerin sularından tattırıyom. gerisi cop cop meme.
venüs görünürde yok. iyidir inşallah.
Deniznası böyle daha iyi, deniz kardeşini pek kıskanmaz. şimdi benim bi arkadaş doğurduda oğlu 2,5 yaşındaydı. valla küçüğü manyak kıskanıyor, kıskançlıktan ateşlenip hastalanmış. bebeğede sürekli vuruyormuş, sacını yoluyormuş. sen ikisini bi arada büyütürsün.
Aylini bende çok merak ediyorum.
Bizim topinkte belenay vardı onunda fsh sorunu vardı. baya bide sıkıntı çekti. tam tüp düşüneceği zamanda hamile kaldı.şimdilerde doğurmuştur.
Bizim topinktekiler çok uraştık hamile kalmak için ama topinkce arısütübal polen yedik. Yemeyen arkadaşlarada zorla yedirdik artık. Tüp bebek yaptıranlar yedikten sonra yumurtaların kalitesinin ve gelişiminin nasıl arttığını gördü. Tüp bile düşünsen yumurta kaliten için ye bence. adetin 1 günü başlayıp 15 güne kadar aç karnına sabah akşam. 1 tatlı kaşığı. tahta kaşıkla. ama ben 2 ayda verimini aldım. Birkaç ay karı koca yeyin. Birçok kürler denedik ama kolay olmadı tabi baya uğraştık. ovulasyon testleri, kürler, karışımlar. çok şükür hemen hemen herkes muradına erdi. inşallah sizinde olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?