30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

canım fsh için arkadaşlar hayıt tohumu çayı içmişlerdi iyanlış hatırlamıyorsam yumurta kalitesi için ve arttırmak için de bal ve poleni sana tavsiye ederim adetle başlıyorsun her sabah aç karna bir tatlı kaşığı yiyorsun bir sonraki adete kadar araştır istersen alternatif tıbba bir bak bunlara canım ben bal ve poleni kullandım bi sürü arkadaşım da kullandı ve sonuş aldı

mrblar ben de bu arkadasımız gıbı 29 lara cıkmıstı fsh 2009 yılında ve ozaman 26 yasındaydım. adetten kesıldım zaten ama 3 yıldır cyclp progynova dıye bır hap kullanarak adet goruyorum fsh 6 lara kadar dustu hatta bır kez 4 bıle oldu. hapı doktor verır vermez dustu bır anda 12 ye ınmıstı 6-8 cok cıkıyor genelde ama bır yıldı ne durumda bılmıyorum tahlıl yaptırmadım bırzamanlar her ay yaptırırdım ama bu ay yıne yaptırmayı dusunuyorum. bıtkısel olarak hıcbırsey denemedım. yumurta sayın az dedı doktor kalıtesız de dedı ve zaten tup bebek basarısız oldu ıkı kez. catlamıyor kesınlıkle yumurtalarım. benımle benzer durumda olan var mı acaba ;??

ben de deneyecem bunu. ıns faydası olur

arkadaslar ben yenı uyeyım zaten ve aslında bebek konularından kactım 3 haftadır belkı her konuda yazan bırıyım ama bu konudan kactım. bu topıc cok ılerlemıs herseyı okuyamıyorum halıyle. aksama kadar ısteyım aksam da vakıt olmuyor oyuzden duyduklarınızı ya da tecrube ettıklerınızı bana yazabılır mısınız lutfen ?

yook kuzum ben değilim int almadım kıyafet ben hepsiburadadan park yataktı oyuncaktı falan aldım tatlım

temem.. yanlış hatırladım o zaman canım... bende nete dadandım iyce herşeyi kapımdan alıyorum pek iyi oluyor :))

farmasanal diye b site var, ordan alıyorum sebamed ürünleri bayağı uyguna geliyor aklında olsun seninde

aman şükür canım benm cok sevindim sizle zorla bi bebek sahibi olun sonrada... aman neyseee demiyom bişi kocana gecmiş gitmiş cok şükr...

.. öp kuzunu benim için de...

hee hee Deniz Reis :)) kardenizlide değiliz ama adam Reis etcek bişi yokkk dedği dedik

sizin semirler vardı dimi.. bitti cok şükür de eylülü nasıl etcen sen, ağustosta alırlar gibi sonuna doğru di mi sezeryanla, bişi dedi mi dr.un?

canımm ben ilk kez aldım daha cicibebe, pek katkı meddeis olan ürünler vermemeye calıştım elimden geldiğince, cicibebenin diş kaşıyıcı bisküvisinden almıştım bide 1-2 ay önce yediydi bi sıkıntı olmadıydı, şimdilerde sıcaktan pek iştahı yok 45 i gördük b,z burda coktan klimayıda pöfür pöfür acamıyoruz tabi Reis hasta olmasın diye, zayıfladı bayağı naapcaz sapıttık cicibebe aldım suyla ezdm yedirdim severek yedi, ama ülkerin cicibebesini denemedik canım, ama bu kutuyu bitirince Ülker almayı düşünüyorum, türk malıymış diye, prima kullanıyordum beyaz paketinden mesela evdekiler bitsin onuda değiştircem yabancı menşeili ürünler hakkında hiç iyi şeyler söylemedi bebeği olan arkadaşlar aklım karıştı benim de :18::18:

o deidğin pembe leke hiç olmadı canım Deniz de, biberonla su versen de içmiyor mu??

memlekette bende ordan almıştım da, burda oyk mağazası sanrıım canım ya, kindeirnkileride alayım diyroum idilden ondan baktımdı da sayfa yok olmuş..
neyse daha başka yerleri arastırrıım yada daha 4-5 ay var doğuma bisüre sonra bakarım yine, cok biş ialmışycam zaten hastane cıkışı 3-4 zıbın takımı flaan, giysin evde Denizikileri diye düşünüyrpum...

Kızlar bişey daha soracam. Oğlum sağa ve ya sola yatarken kulakları bükülüyor ve iyice açılıyor. Düzelteyim derken uyandırıyorum. Sizin bebeklerde yatarken kulakları bükülüyor mu?

benimkininde kafası sağa doğru yamuk doğmuştu kulağıda yağışıktı sola yatırcam diye canım cıkıyordum az bişi kaldı yamukluk, kulaklarda yelken misali oldu :)) yapışıklık falan kalmadı, Lovelinin deidği mantıklı, azcık etkisi olur ama genelde genetik kulağın kepçe olup olmaması, yapışık kalsa Denizin kalrıdı babası nınkiler gibi oldu kepçe değil ama azcık yelken :)))

ALLAH ım yaa... hangi topik varki hamile kaldıktan sonra arkadşalarını unutup o topiğe uğramamış, varsada 20. sayfada falan kalmıştır o topic, eskiler girmeyince bu topic ölürdü ki, o günlerinide biliyoruz topiğin,

hem bi örnek bul da ver sen arkadaş kim soru sormuşta bilgi alamamış, keşke bende hamile kalmadan önce bu topiğin şimdiki hali gibi bi topic bulsaydım da faydalansaydım tecrübelerden, doğal yoldan-tüp bebeğin 3. denemsine kadar tecrübeli arkadaşlar var burdan.. bak FSH problemi varmış arkadaşın, bende öyle bi sorun yoktu cvp yazamadım ama cvp yazmış Loveli, bende erkek infertiletisi olana yardım ederm mesela...

buldun da bunuyon ha, tekrar diyorum sorun varsa sor, cvp alamazsan öyle sitem yap, bi sürüde topic var zaten biz acmadıysak seni, daha bilemedin yeni topic ac kendine buna yakın başlıkla...

kızlar ben taşınıyorum bugün bir süre yokum merak etmeyin en yakın zamanda görüşmek üzere öptüm sizi

Mellonn hoşgeldin canımcııımmm :))

Loveli neden taşınıyon nereey atşınıyon Adana yazmıştın Adnaaya mı?

Tento ben sebamed aldım bütün bebek bakım rüünlerini cok memnunum, mağazadan bayağı pahalı almışım meger Deniz doğmadan, bi site buldum ordan alıyorum artık, farmasanl.com almadınsa bi bak derim benn

bizim mamasandalyesi cok kullanışlıymış kraftta indirim var, diycem öneri yapcam ama daha sneinki 6 aylık olunca al onu, şimdide 6 aylık ama M.Ö. 6. ay :)))

Geshenk fotograf mı koymuş kızının??? ben baktım göremedim (

bende Denizinkini koycam diye en az 5 kez uğrasmışımdır, ama bugun başardım sanırım.. bi bakın tatlışıma :)

hoşbulduk canım bende dun sebametin sabununu aldım denemedim daha ama ben kullanırdım menundum sebametten

hoşbulduk canım bende dun sebametin sabununu aldım denemedim daha ama ben kullanırdım menundum sebametten

denizcim nerde foto bende yükleyeim dur
DUR SANA ARKADAŞLIK YOLLAYAYIM GÖREMEZSİN BELKİ CANIM...

kullanıcı kontrol panali var sağ üstte oraya gir, sol atarafta albümlerim diye bişi var oraya gir ordan yükle canım,, ama büyük geliyor foto kıpman gerek.. ben pek zor yapabilidm de :)

tamam canım bende albume koydum cok tatlı oğluşun maşşallah

Ben mi yanlış anlıyom bana mı çatıyor diye, çok kızdırdı beni. Yıllardır girdiğimiz topinkten nerdeyse kovulacaktık. Burda yazmayın diyoda başka bişey demiyor. Niye gelip cevap yazmamış. Daha ne soracağını bilmiyor neyle uğraşıyor anlamıyorum. Zaten şurda 2 gün internete girmeye geldim. onada hatun göz koydu. Bu konuşmanın yeri burası değilmiş çok biliyor.

Ben her zaman şunu düşündüm, yıllar geçse bile biz uzun zaman internete girmesek bile, ilk internete girdiğimde gelip bakacağım yer burası, evimiz gibi konuştuğumuz her kişiyi hatırlıyoz. Çok sağlam dostluklar kurduk. Özellikle birçok karışım burda patladı. Daha bebeleri burdan kreşe okula göndereceğiz. İstermisiniz bu hatun onlarıda konuşmayın desin. Yandık.

denizanası, melony bebeklerinizi gördüm çok tatlılar. sizde benim oğluşuma bakın zar zor koydum bi resim. nasıl yapılacağını unutmuşum.

merhaba kızlar
zerdal cım ben ülkerin büskivisini kullanıyorum..memnunum
etinin ürünleirni kullanmıyorum..çukulata sever biri olarak ta ülkeri tercih ediyorum..
eti de sanki yağ oranı fazla gibi değişik geldiği için tercih etmiyorum
bir de bebe büskivüsünü rondoda çekip içine ceviz, badem, fındık koyup un haline getirip kavanoza koyuyorum
yapacağım zaman hazır oluyor hemencecik...
yaz tatilini denizde geçirenler için çok güzel bir ürün gördüm bir sitede
bebekler için kullanışlı ...çocuk botu oturaklı, tutunmalı bir şey
her güne yeni bir ürün yazın, göreceksiniz
tatile gideceklere iyi tatiller
öptüm herkesi

yumurta sayın az dedı doktor kalıtesız de dedı ve zaten tup bebek basarısız oldu ıkı kez. catlamıyor kesınlıkle yumurtalarım. benımle benzer durumda olan var mı acaba ;??

bebek konularından kactım. 3 haftadır belkı her konuda yazan bırıyım ama bu konudan kactım. bu topıc cok ılerlemıs herseyı okuyamıyorum halıyle. aksama kadar ısteyım aksam da vakıt olmuyor oyuzden duyduklarınızı ya da tecrube ettıklerınızı bana yazabılır mısınız lutfen ?

yumurta sayın az dedı doktor kalıtesız de dedı ve zaten tup bebek basarısız oldu ıkı kez. catlamıyor kesınlıkle yumurtalarım. benımle benzer durumda olan var mı acaba ;??
canım benim bende tüp bebekle anne oldum ama eşimden kaynaklıydı bizim, o yüzden hiç bişey bilmiyorum fsh ile ilgili...
yeter var gelir uğrar buraya ona amh testi yapmışlarıdı yumurta kalitesiyle ilgili bi ilaç kullanıyordu, o yardımcı olur sana ugradığında...

yumurta kalitesi için arısütü-bal-polen yedik biz hep tüp bebek ve aşılamalardan önce, oldukça işe yaradı hatta doğal yoldan hamişlerimizde var bal-polen yiyerek... denesene bi kaç ay arısütü-bal-polen alıp, tahta kaşıkla yiyeceksin, adetin bittiği gün başlayıp birdahaki adetine bırakacaksın... doğru mu Loveli,, ben 1 ay yaptım ya unutmuşummm

benım esımde sorun yok dıye bılıyorum ama su da var ona sperm testı falan yapmadı bızım klınık. once bana odaklandılar. bır dahakıne gıdersem hem klınıgı degıstırecem hem de detaylı taleplerım olacak bu sekılde. rahım rontgen fılmı falan da cekılmedı smear testı yapıldı sadece. ama tuplerım ne durumda onu bıle bılmıyorum mesela. ama asıl sorun benım erken menopozdu yanı. kım bana yardımcı olur fsh ıle ılgılı yumurta kalıtesı ıle ılgılı onu anlayamadım ısım soyleyebılırmısın tekrar ?

arısutu polen bunlar en dogal nerden temın edebılırım acaba ? lovely nezaman baslamam gerekıyor nekadar sure gerekıyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…