slm kızlar.bende 32 yaşındayım ve şunu sormak istiyodum.benim eşimde sorun yok.bende fsh yüksekliği var yani şuan 36 larda.ve yumurta rezervim yani amh 0.1 altında.aranızda bu durumda olan yada bu durumda olupta hami,le kalandığını bildiğiniz arkadaşlar oldumu.bana umut olsun diye... inşallah bende bebeğimi kucağıma aldığım güneri görürüm ve kkya yazarım...
canım fsh için arkadaşlar hayıt tohumu çayı içmişlerdi iyanlış hatırlamıyorsam yumurta kalitesi için ve arttırmak için de bal ve poleni sana tavsiye ederim adetle başlıyorsun her sabah aç karna bir tatlı kaşığı yiyorsun bir sonraki adete kadar araştır istersen alternatif tıbba bir bak bunlara canım ben bal ve poleni kullandım bi sürü arkadaşım da kullandı ve sonuş aldı
Hamile Kalmak İsteyenlere Yeni Bir Kür! Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
kızlar ben 2 yıllık evliyim ve son 1 yıldır korunmuyoruz..klomenden tutun gonafen,serephone herşey kullandım..sonra rahim filmi çektirdim temzi çıktı tüplerim açık..olmadı sonra aşılama oldum oda olmadıı neden sizcee piskolojik tamameen kafaya fazla takmamdan..neyse ben saddete gelim GEÇEN KUAFÖRDE Bİ BAYANIN 7 YIL ÇOCUĞU OLMAMIŞ VE ONA HAMİLE KALAN Bİ BAYAN ;1 ÇAY K.POLEN TOZU VE 1ÇAY K.BAL AÇKARNINA HER SABAH YEMİŞ VE YARISINA GELMEDEN HAMİLE KALMIŞ TABİ BU KÜRDEN 3 KİŞİ SIRAYLA HAMİLE KALMIŞ ONDAN SONRA..BEN BUNU DUYAR DUYMAZ HEMEN AKTARCIYA GİTTİM VE ALDIM FİYATTIDA ÇOK UYGUN AYRICA BEN BUNA DİĞERLERİNDEN DAHA ÇOK İNANDIM(isterseniz polen tozunuda internetten araştırın nekadar yararlı bi besin olduğunu göreceksiniz) ..ben bunu 1 hafta oldu kullanmaya başlayalı dayanamadım sizinle paylaşmak istedim belki sizin metabolizmanız buna daha hızlı tepki veriri diye hiç belli olmaz ayrıcaa kızlar ayağınızı sıcak tutmaya çalışın ..AYRICA babaanemgilin 2 çocuktan sonra bidaha çocuğu olmuyomuş taki ELMA YAĞINI (aynı zamanda ada yağı diye bilinen)bir pamuğa sürüp bide sıvıyağına batırıp kiloduna koyup öyle 2-3 sefer yaptıkatn sonra aşırı derece akıntısı olmuş meğerse tüplerdeki ve rahimdeki iltihapı akıtmış üşütmeyi almış ve ondan sonra tekrar hamile kalmış..ben onuda yaptım adet sancımı yoketi zaten oda karnını çok ısıtıyo ...KIZLAR UMARIM BU YAZDIKLARIM SİZE FAYDASI DOKUNUR HAYIRLISI OLUR HEPİMİZ İÇİN..
kızlar arnavutguzelın kuru bu deneyın lutfennnnnnnnn
yook kuzum ben değilim int almadım kıyafet ben hepsiburadadan park yataktı oyuncaktı falan aldım tatlım
şükür herşey yolunda canım ama baya yıprandık yeni yeni tamir oluyo
hemde nası tatlandı sıpam
sen nasılsın
diğer kızlar geshenk gözün aydın canım loveli zerdal nasılsınızz ve adını sayamadığım diğer arkadaşlar hepinizi öpüyorum
maşalah maşalah. t:) telaşın yazına bile yansımış geshenkim :) allah kolaylık versin. kızın çok tatlı, allah nazarlardan saklasın. miyomlar için de çok geçmiş olsun, tez zamanda şifa bulursun umarım
bakalaım ben napıcam iki veletle, hep aklımda aylin var, 3 taneyle neler yaptı neler etti?
annem benimkle kalıyor sagolsun. yoksa bu süreci atlatmak zor olurdu, hem okul hem gebelik ı ıh.. cuma bitiyor neyse ki. sonra biraz annemde kalırım biraz kendi evimde derken atlatırız bu yazı.
karnım daha şimdiden 9 aylık gibi oldu bile, ilerleyen zamanlarda ne olcam bakalaım
reis demek ha :)) ne güzel de uydurursun bu isimleri
topiğe uğrayan pek yok, geliyorum gidiyorum aynı yerde, sonra bi iki gün gelmiyorum ahan da coşmuş
İletilerin arasına yamak zor olacak. Bu sıralar pek gelemiyomi yoğunum, oğlum sıcaklardan uyuyamıyor fazla.
Geshenk myom demek kötü durumda, baktır bakalım çaresine, demek işe başlıyon. Ay çok zor olacak senin için. Hadi hayırlısı. tecrübelerini yaz.
Denizanası, loveli herobeybini bebe bisküvisini kullandınız mı, bebeğe ağır oluyor diyorlar bende ondan almıştım, değiştirip eti cicci bebe alacam. bu konuda fikriniz nedri kızlar. Bide oğlumun bezinde pempe gibi lekeler oluyordu, doktr normal demişti, bizim bebek ağladığı için çok ne dediğini anlamdıydım, şimdi internetten araştırdımda susuz kalınca olurmuş, böyle bi şey yaşadınız mı.
Tentoş nasılsın, dokdor nasıl geçti. görüşemedik.
melony hoşgeldin. uzun zamandır sende yoktun sanırım.
Bizde iyiyiz, şükür. Dışarı yelli ,içeri sıcak, kaldık ortada.
Biraz hızlı yazıp çıkmıştım, bazı kelimeler yanlış yazılmış. Umarım anlaşılmıştır.
Tentoş ne demek yardımcı olurum, bazı şeyleri çevreden duyup uygulamak iyi oluyor. Hemde bebekle her zaman doktora gidemiyoz. belki basit birşey, uşağıda sürekli test yaptırmaya gerek yok. Biraz araştırmak, erkek bebeği olanlardan sorup ona göre bi karar vermek iyi oluyor.
Maşallah 1 kilo olmuşlar ha, süper. Hadi bakalım 2 kiloyu aşarlarsa iyi olur, biraz ele avuca gelir. Tentoş cam biberon tavsiye ederim, ben aldım ama daha kullanmadık. Kaşıkla veriyom ben, memeyi bırakmasın diye. Biraz büyüsün kullanırım biberon.
Denizanası bende bebeğimin ürünlerini idlibeybiden aldım. Hatta araştırdım, internetle mağazada satılanlar aynı fiyat, gidip görerek bakarak aldım.
Kızlar bişey daha soracam. Oğlum sağa ve ya sola yatarken kulakları bükülüyor ve iyice açılıyor. Düzelteyim derken uyandırıyorum. Sizin bebeklerde yatarken kulakları bükülüyor mu?
Tamam da ilk sayfalarda o dönemdeki gebe olmayı bekleyen ınsanlar var, sız paylaşmışsınız devam etmıssınız ve basarmıssınız, ne guzel.
Sonra da 30 lu yaslarda cocuk sahıbı olanlarla ılgılı ayrı bır topıc de acmıssınız sanırım
sonrakı gelısmelerı oradan takıp etmelısınız.
cunku boyle olunca buraya gıren yenı kısıler bu paylaşımı yapamıyor.
sadece okumakla olmuyor kı
paylasmak sormak gerek ama
bı acıyorum benım cocugum soyle oldu senınkı nasıl
acaba bu soyle mıdır sıye cocuklu annelerın sorunlarını okuyunca
ınsanın soru sorma azmı kalmıyor cunku
benım bekledıgım su duurmda henuz cocugu olmayanları bulup konusmak
ama onlar topıgın basında kalmıs
sımdı cocukları olanlar sorunlarını paylasıyorlar
bu topıgın amacı bu degıl
KK de eskı olununca topıc dısı konusmalar da mı yapılıyor
elbette arada olabılır ama
son sayfalada hep bu turden konusmalar var ve sankı
o basta buraya gırıp hamıle kalanlara ozguymus ve dıgerlerı gıremezmıs gıbı bır hıs olusturuyor bu durum
ve ben rahatsız oldum
sanki her 30 yaşı aşan bu sorunu cozdu ve ıs sadece bebeklerımızın sorunlarına kaldı
hayır oyle degıl
buraya her gun yenı ınsanlar gırıyor ve sızın
sen yenısın galıba dıye dıslamaya hakkınız olmadıgını dusunuyorum
kızlar ben taşınıyorum bugün bir süre yokum merak etmeyin en yakın zamanda görüşmek üzere öptüm sizi
Mellonn hoşgeldin canımcııımmm :))
Loveli neden taşınıyon nereey atşınıyon Adana yazmıştın Adnaaya mı?
Tento ben sebamed aldım bütün bebek bakım rüünlerini cok memnunum, mağazadan bayağı pahalı almışım meger Deniz doğmadan, bi site buldum ordan alıyorum artık, farmasanl.com almadınsa bi bak derim benn
bizim mamasandalyesi cok kullanışlıymış kraftta indirim var, diycem öneri yapcam ama daha sneinki 6 aylık olunca al onu, şimdide 6 aylık ama M.Ö. 6. ay :)))
hoşbulduk canım bende dun sebametin sabununu aldım denemedim daha ama ben kullanırdım menundum sebametten
DUR SANA ARKADAŞLIK YOLLAYAYIM GÖREMEZSİN BELKİ CANIM...denizcim nerde foto bende yükleyeim dur
DUR SANA ARKADAŞLIK YOLLAYAYIM GÖREMEZSİN BELKİ CANIM...
kullanıcı kontrol panali var sağ üstte oraya gir, sol atarafta albümlerim diye bişi var oraya gir ordan yükle canım,, ama büyük geliyor foto kıpman gerek.. ben pek zor yapabilidm de :)
tamam canım bende albume koydum cok tatlı oğluşun maşşallah
mrblar ben de bu arkadasımız gıbı 29 lara cıkmıstı fsh 2009 yılında ve ozaman 26 yasındaydım. adetten kesıldım zaten ama 3 yıldır cyclp progynova dıye bır hap kullanarak adet goruyorum fsh 6 lara kadar dustu hatta bır kez 4 bıle oldu. hapı doktor verır vermez dustu bır anda 12 ye ınmıstı 6-8 cok cıkıyor genelde ama bır yıldı ne durumda bılmıyorum tahlıl yaptırmadım bırzamanlar her ay yaptırırdım ama bu ay yıne yaptırmayı dusunuyorum. bıtkısel olarak hıcbırsey denemedım. yumurta sayın az dedı doktor kalıtesız de dedı ve zaten tup bebek basarısız oldu ıkı kez. catlamıyor kesınlıkle yumurtalarım. benımle benzer durumda olan var mı acaba ;??
arkadaslar ben yenı uyeyım zaten ve aslında bebek konularından kactım 3 haftadır belkı her konuda yazan bırıyım ama bu konudan kactım. bu topıc cok ılerlemıs herseyı okuyamıyorum halıyle. aksama kadar ısteyım aksam da vakıt olmuyor oyuzden duyduklarınızı ya da tecrube ettıklerınızı bana yazabılır mısınız lutfen ?
canım benim bende tüp bebekle anne oldum ama eşimden kaynaklıydı bizim, o yüzden hiç bişey bilmiyorum fsh ile ilgili...yumurta sayın az dedı doktor kalıtesız de dedı ve zaten tup bebek basarısız oldu ıkı kez. catlamıyor kesınlıkle yumurtalarım. benımle benzer durumda olan var mı acaba ;??
canım benim bende tüp bebekle anne oldum ama eşimden kaynaklıydı bizim, o yüzden hiç bişey bilmiyorum fsh ile ilgili...
yeter var gelir uğrar buraya ona amh testi yapmışlarıdı yumurta kalitesiyle ilgili bi ilaç kullanıyordu, o yardımcı olur sana ugradığında...
yumurta kalitesi için arısütü-bal-polen yedik biz hep tüp bebek ve aşılamalardan önce, oldukça işe yaradı hatta doğal yoldan hamişlerimizde var bal-polen yiyerek... denesene bi kaç ay arısütü-bal-polen alıp, tahta kaşıkla yiyeceksin, adetin bittiği gün başlayıp birdahaki adetine bırakacaksın... doğru mu Loveli,, ben 1 ay yaptım ya unutmuşummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?