- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.205
- 423
- 42
yeter isminde bi arkadaş var canım ama görünmüyor bayağıdır. eşine de sipermiyogram yapsalar iyi olur, varsa bi prob. hap kullanması gerekir çünkü, şimdi sana yüklenecekler bakacaklar olmadı bide eşin icin ayrı bi sürec, heray üzüntü bizim icin ama umurlarında mı, sistem yok ki hastanelerde, bide özele gidiyosan...
Doğru söylüyon tatlım ya, benim bebeğim ilk başta memeyi tutamadı annem biz şerbetle tuturuyorduk diye, ağzına şerbet akıttık yandan, öyleli memeyi tuttu, yoksa halimiz haraptı. O zaman ihtiyaçtan yapmıştık, şimdi bile bile veremiyom. annelerimiz bize süt bile emzirmemiş, annem lokumu ağzınıza verirdik, akşama kadar onla dururdunuz diyor. zekamdan fena sayılmaz.zerdal öle takıntılı olma bben verdim şeker baktım yoğurt ekşi yemiyo attım içine yedir annem benim boddiye 40lıydı cicibebe verdiğinde korkma annelerimiz bizi nasıl büyütmüş
arkadaslar hepınıze cok tsk ederım. adet donemıme az kaldı ve deneyecem bunu bakalım ınsaallah. sıze gelısmelerı haber edecegım. belenayı da forumda bulup gorusebılırım umarım
kıslar sayfaları okuyorum amma velakin cevap veremiyorum işyerinde şu fortguard var ya güvenlik duvarı her yanı kaplamış siteye giriyorsun ama cevap vermek imkansız. görmek serbest yani katılım asala.. önceden tv açabiliyorduk o da yok.. bende eve geldim kızım kucağımda emiyor uyumaya çalışıyor bende tek elle yazmaya çalışıyorum tuş seslerini en aza indirme çabasıyla gayet yavaşça.bir gelen ve söylenen olmuş gerekli cevaplar verilmiş sanırım kişi anlamış o nedenle es geçiyorum bende.
zeytin bebeğin durumu nasıl? seninledir umarım meleğin.
zerdalcım oğluşun pek bende babasına daha çok benzettim gözleri hariç.benimki de babay benzetiliyor kendimize benzetemedik tuuu bize :))) şeker bisküvi muhabbeti gördüm bir ara sen vermeye başaldınmı canım biz meyve püresi günlük taze yoğurt ve dönüşümlü sebze püresi şeklinde gidiyoruz gerisi cop cop meme :)
lovelim prensimiz ilk göz ağrımız erenimiz topiğin abisi artık tabi bir sürü kardeşi oldu yakışıklım benim şimdi tam yarım konuşup ısırmalık olmuştur dimi o.. ayy yerim onu.
denizanası sana birisi valide sultan demiş hoşuma gitti :)) eh saltanatı hemencik genişletirsen kapıları açtım deyi öyle derler işte :) nasıl gidiyor yeni hamilelik? alıştın nasılsa demi arkasını kesme boşver en iyisi valla beraber büyürler onca sene yalvarmadıkmı bir oğlan bide kız oooh bundan iyisi şamda kayısı :)) hem deneyimlisinde şimdi. tecrübesizlik pek zor şeymiş bana çok zor geldi bebek bakmak yalan değil rahata alıştık tabi yıllardır bebekten sonrası bambaşka bişi.. başları hepten çok çok zor şimdi en azından ele almak kolay dilinden anlamaya başlıyorsun birbirine alışıyorsun ama her şeye değer bir gülücükleri..
melony seninki tam olarak ne kadar oldu şimdi ? anacım şu uğursuz myomdan sende mi aldın nasibini.. tedavisi olan bişi olsa içim gam yemeyecek ama tek çare ya ameliyat yada menapoza girmek yok başka yolu.. benimkide doğumdan sonra ilaçla küçültülüp alınacaktı ama hesaplar karıştı myom hortlamış büyümüş yetmemiş bitane daha oluşmuş o da kesmemiş benim grubu kist de olmuş rahim görünmüyor muayenede bu ayın 25 inde nasipse tabi bu defa ameliyat olacam.. hayırlısı ne diyelim artık çocuk engelleyecek diye üzüntüm bari yok çok şükür geldi fıstığım bana yeter Rabbim sağlık uzun ömür hayırlı ömür versin evlatlarımıza.
lalehan gelmiş ne güzel ya hepimiz neredeyse anne olduk çok mutlu oluyorum.
beloş da gelmiş benim diğer topiğe de yazmış orayada yazacam inşallah.. kızının resmini gördüm bu bebeklerin hepsi tatlı ama yaa.. hepsini yerim ben bunların..
tentoşum canım benimiyice ağırlaşmaya başlamışsındır iki can taşımak kolaymı bir yerde bide sıcaklara geldin sen.. ikiside kızmıydı bunların? isim düşünmüşsündür sen.seninde resmini gördüm nasıl yakışmış arkadaşıma hamilelik..içim coşuyor görünce silah zoruyla yedirdik sana karışımları faydası oldu bence bizi kandırmayıp yediysen tabi bu kez :) ama valla ben çook dua ettim kaç saat sancı çektim yeterince zamanım oldu yani bu sancıları hepsi çeksin diye tek tek isimleri sayacak kadar zamanım oldu yani beddua oldu ama iyiye rotalıydı :)
çılgınım yoğun anlaşılan gelemiyor yaflum tatilde yapıyordur şimdi o tabi büyüttü kısçeyi :)
aylin kafayı yemiştir herhalde 3 taneyle hep aklıma geldi ben birine zorlanırken bu kız ne yaptı acaba diye.. valla Allah yardımcısı olsun kuvvet versin arkadaşıma.
venüs gelmiyor galiba.. boğuşuyordur o da iş ev çocuk.. telaşeler değişti ama tatlı telaşe bunlar çok yorucuda olsa.
kaderiya misafir gitmiş artık gelsene soğudunmu netten misafir sayesinde :)
leyliko kaçıncı ayındasın? nasıl gidiyor?
neşe hiç uğrayamıyor galiba artık büyümüştür oğlu o da sıkıntılı zamanlar yaşadı inşallah artık yoluna girmiştir her şey..
diloş vardı bide en son tüp çalışması vardı inşallah olmuştur artık..
özlemler vardı iki tane kütahyalı özlem ne oldu varmı onda bişi?
anne olmayan kimler kaldı çok az sanırım artık onlarda inşallah olacak
inşallah unuttuğum üzdüğüm kimse yoktur varsa da telafi ederim ben sitemlere açığım :)
yeterde de mı aynı sorun vardı ? ya erken menopoz dıyıp hemen tup bebege aldılar esıme hıcbırsey yapmadılar benım yumurtalar catlamayınca da yarıda kaldı tedavı. fsh dusurme yumurta kalıtesı ve sayısını arttırma uzerıne bıtkısel kürler ıle ugrasacam 4-5 ay. baktım bır degısıklık yok ozaman tup bebek ya da enazından simermiyogram yaptıracagım. oyle dusunuyorum yanlıs mı dersın ? doktorum cok mukemmel bır ınsan cok ıyı ama asıl bransı tup bebek degıl. erken menopoz, asırı kılolu kısılerde hamılelık surecı ve dogum vs. calıstıgı klınıgı begenmedım zaten ve bırdaha aynı yere gıtmeyecegım. antalyayı dusuyorum antalya tup bebek
Doğru söylüyon tatlım ya, benim bebeğim ilk başta memeyi tutamadı annem biz şerbetle tuturuyorduk diye, ağzına şerbet akıttık yandan, öyleli memeyi tuttu, yoksa halimiz haraptı. O zaman ihtiyaçtan yapmıştık, şimdi bile bile veremiyom. annelerimiz bize süt bile emzirmemiş, annem lokumu ağzınıza verirdik, akşama kadar onla dururdunuz diyor. zekamdan fena sayılmaz.Bizim uşaklar biraz internet çocuğu oldu çıktı. Annem ne derse, anne ben interntte şunu okudum olmaz, bunu okudum olmaz. Bu olur. Kadın yakında interneti atarsa yeridir.:26::26:
belenay diğer topinkimize gelmiş ama yeni doğum yaptığı için bu sıralar gelemeyebilir. Aynı sen gibi erken menopoz durumları onda da vardı.
GESHENK canım 32+6 haftamızdayız....az kaldı ama işler daha çok evde tadilat bitmek bilmiyor. İnşallah oğlum da zamanın da gelir. Yarın kontrolümüz var.
canım bende de aynı sorun vardı. AMH değerim düşüktü.. 2 aşılama 2 tüp denedim. 2 tüptede 1 yumurta oluştu. Allahıma şükürler olsun kii şuan hamileyim...
Kızlar oğluma şampuan,yağ,krem,bibero vs almadım ne önerirsiniz?
GESHENK canım 32+6 haftamızdayız....az kaldı ama işler daha çok evde tadilat bitmek bilmiyor. İnşallah oğlum da zamanın da gelir. Yarın kontrolümüz var.
canım bende de aynı sorun vardı. AMH değerim düşüktü.. 2 aşılama 2 tüp denedim. 2 tüptede 1 yumurta oluştu. Allahıma şükürler olsun kii şuan hamileyim...
canım ben hepsini chicco kullandım biberon olarak avent güzel chicco da güzel bizimki pek kullanmadığı için biberon ayrıca sebamettin bbakım ürünleride cok güzel
biberonları dr brown aldım.
şampuan mustele aldım, teyzem de buchben geitrecek almanyadan
hayırlı kandiller kızlar pc yok gelemedim
güle güle kullansınlar kuzucuklarrrr
amh degerı ne oluyor benım fsh cok yukseklerde hap ıle ancak baskılanıyor ınıyor yanı ama su da var ınse de sayı ve kalıte olarak dusuk
cok şükür iyi gidiyor hamileleik Gesom, iştahımda gecen yıla orahla çoook iyi, yiyorm yiyorm doymuyorm :)denizanası sana birisi valide sultan demiş hoşuma gitti :)) eh saltanatı hemencik genişletirsen kapıları açtım deyi öyle derler işte :) nasıl gidiyor yeni hamilelik? alıştın nasılsa demi arkasını kesme boşver en iyisi valla beraber büyürler onca sene yalvarmadıkmı bir oğlan bide kız oooh bundan iyisi şamda kayısı :)) hem deneyimlisinde şimdi. tecrübesizlik pek zor şeymiş bana çok zor geldi bebek bakmak yalan değil rahata alıştık tabi yıllardır bebekten sonrası bambaşka bişi.. başları hepten çok çok zor şimdi en azından ele almak kolay dilinden anlamaya başlıyorsun birbirine alışıyorsun ama her şeye değer bir gülücükleri..:)
yeterde de mı aynı sorun vardı ? ya erken menopoz dıyıp hemen tup bebege aldılar esıme hıcbırsey yapmadılar benım yumurtalar catlamayınca da yarıda kaldı tedavı. fsh dusurme yumurta kalıtesı ve sayısını arttırma uzerıne bıtkısel kürler ıle ugrasacam 4-5 ay. baktım bır degısıklık yok ozaman tup bebek ya da enazından simermiyogram yaptıracagım. oyle dusunuyorum yanlıs mı dersın ? doktorum cok mukemmel bır ınsan cok ıyı ama asıl bransı tup bebek degıl. erken menopoz, asırı kılolu kısılerde hamılelık surecı ve dogum vs. calıstıgı klınıgı begenmedım zaten ve bırdaha aynı yere gıtmeyecegım. antalyayı dusuyorum antalya tup bebek
bebek bakm ürünlerinin hepsini sebamed kulluanıyrm, oldukçu memnununm..GESHENK canım 32+6 haftamızdayız....az kaldı ama işler daha çok evde tadilat bitmek bilmiyor. İnşallah oğlum da zamanın da gelir. Yarın kontrolümüz var.
cok şükür iyi gidiyor hamileleik Gesom, iştahımda gecen yıla orahla çoook iyi, yiyorm yiyorm doymuyorm :)
evet yaa tecrübe önemli hakkaten, ama gereksiz bi rahatlık veriyo insana, mesela ben hala doğum yapacağm dr. bulamadım yarıyıda gectm aslında.. bi sürü şey duyuyrm burdaki dr.lar hakkında ama nereye kaa di mi bulmak gerek artk bi hastane bi dr.(
senin minişin fotoyu görmedim ben, nasıl görebiirim ki?
antalya tıp iyiymiş canım devlet desteği istersen özelleri bilmiyorm,
ben Yeteri yönlendiriym sana iyisi mi...
bebek bakm ürünlerinin hepsini sebamed kulluanıyrm, oldukçu memnununm..
bibironda chicconun kauçuk olanından, emzik alırsanda kaucuk tercih et derim ben canım...
nerdesin sen ayolll... hoşgeldin.. bi sorun yok umarım pc.de gelcenmi artık??
yukarda bi arkadaşın yumurta kalitesi düşükmş, sen hangi ilicı kullanıyodun Yetercim, bi cvp yaziversennn
AMH değeri yumurta sayını gösteriyor. Mutlaka yaptır derim.
sen nasıl bır tedavı uyguladın ? hangı hastaneden basarı sagladın ben 2 kez tup bebek denedım ama yumurta olusmadı
hamıle olmana cok sevındım hayırlı olsun gozunaydın canım
sen nasıl bır tedavı uyguladın ? hangı hastaneden basarı sagladın ben 2 kez tup bebek denedım ama yumurta olusmadı
hamıle olmana cok sevındım hayırlı olsun gozunaydın canım
amh artırmak ıcın neler yaptı doktorun ?
antalya tıp cok duydum ordakı doktorlar antalya tup bebek merkezını de acmıs orayı da cok duydum. yetercıgım sanırım aynı sorunumuz var. bılgılerını paylasır mısın benımle ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?