30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

yeterde de mı aynı sorun vardı ? ya erken menopoz dıyıp hemen tup bebege aldılar esıme hıcbırsey yapmadılar benım yumurtalar catlamayınca da yarıda kaldı tedavı. fsh dusurme yumurta kalıtesı ve sayısını arttırma uzerıne bıtkısel kürler ıle ugrasacam 4-5 ay. baktım bır degısıklık yok ozaman tup bebek ya da enazından simermiyogram yaptıracagım. oyle dusunuyorum yanlıs mı dersın ? doktorum cok mukemmel bır ınsan cok ıyı ama asıl bransı tup bebek degıl. erken menopoz, asırı kılolu kısılerde hamılelık surecı ve dogum vs. calıstıgı klınıgı begenmedım zaten ve bırdaha aynı yere gıtmeyecegım. antalyayı dusuyorum antalya tup bebek

zerdal öle takıntılı olma bben verdim şeker baktım yoğurt ekşi yemiyo attım içine yedir annem benim boddiye 40lıydı cicibebe verdiğinde korkma annelerimiz bizi nasıl büyütmüş
Doğru söylüyon tatlım ya, benim bebeğim ilk başta memeyi tutamadı annem biz şerbetle tuturuyorduk diye, ağzına şerbet akıttık yandan, öyleli memeyi tuttu, yoksa halimiz haraptı. O zaman ihtiyaçtan yapmıştık, şimdi bile bile veremiyom. annelerimiz bize süt bile emzirmemiş, annem lokumu ağzınıza verirdik, akşama kadar onla dururdunuz diyor. zekamdan fena sayılmaz. Bizim uşaklar biraz internet çocuğu oldu çıktı. Annem ne derse, anne ben interntte şunu okudum olmaz, bunu okudum olmaz. Bu olur. Kadın yakında interneti atarsa yeridir.:26::26:
arkadaslar hepınıze cok tsk ederım. adet donemıme az kaldı ve deneyecem bunu bakalım ınsaallah. sıze gelısmelerı haber edecegım. belenayı da forumda bulup gorusebılırım umarım

belenay diğer topinkimize gelmiş ama yeni doğum yaptığı için bu sıralar gelemeyebilir. Aynı sen gibi erken menopoz durumları onda da vardı.

GESHENK canım 32+6 haftamızdayız....az kaldı ama işler daha çok evde tadilat bitmek bilmiyor. İnşallah oğlum da zamanın da gelir. Yarın kontrolümüz var.

canım bende de aynı sorun vardı. AMH değerim düşüktü.. 2 aşılama 2 tüp denedim. 2 tüptede 1 yumurta oluştu. Allahıma şükürler olsun kii şuan hamileyim...

Kızlar oğluma şampuan,yağ,krem,bibero vs almadım ne önerirsiniz?

belenay erken menopozdaymıssın daha once lutfen yardımlarını yorumlarını beklıyorum tebrık ederım anne olmussun ınsaallah ben de olurum

amh degerı ne oluyor benım fsh cok yukseklerde hap ıle ancak baskılanıyor ınıyor yanı ama su da var ınse de sayı ve kalıte olarak dusuk

canım ben hepsini chicco kullandım biberon olarak avent güzel chicco da güzel bizimki pek kullanmadığı için biberon ayrıca sebamettin bbakım ürünleride cok güzel

hayırlı kandiller kızlar pc yok gelemedim

cok şükür iyi gidiyor hamileleik Gesom, iştahımda gecen yıla orahla çoook iyi, yiyorm yiyorm doymuyorm :)
evet yaa tecrübe önemli hakkaten, ama gereksiz bi rahatlık veriyo insana, mesela ben hala doğum yapacağm dr. bulamadım yarıyıda gectm aslında.. bi sürü şey duyuyrm burdaki dr.lar hakkında ama nereye kaa di mi bulmak gerek artk bi hastane bi dr.(

senin minişin fotoyu görmedim ben, nasıl görebiirim ki?

antalya tıp iyiymiş canım devlet desteği istersen özelleri bilmiyorm,

ben Yeteri yönlendiriym sana iyisi mi...

bebek bakm ürünlerinin hepsini sebamed kulluanıyrm, oldukçu memnununm..
bibironda chicconun kauçuk olanından, emzik alırsanda kaucuk tercih et derim ben canım...

hayırlı kandiller kızlar pc yok gelemedim

nerdesin sen ayolll... hoşgeldin.. bi sorun yok umarım pc.de gelcenmi artık??

yukarda bi arkadaşın yumurta kalitesi düşükmş, sen hangi ilicı kullanıyodun Yetercim, bi cvp yaziversennn

antalya tıp cok duydum ordakı doktorlar antalya tup bebek merkezını de acmıs orayı da cok duydum. yetercıgım sanırım aynı sorunumuz var. bılgılerını paylasır mısın benımle ?

antalya tıp cok duydum ordakı doktorlar antalya tup bebek merkezını de acmıs orayı da cok duydum. yetercıgım sanırım aynı sorunumuz var. bılgılerını paylasır mısın benımle ?

benim tüp deneyimim orda oldu antalya tüp bebek merkezinde şimdi vitali mi ne olmuş ismi dr kemal bey di cok iyi bir dr ama benimki tutmadı o ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…