30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

günaydınnn çıtırlarımmm yaa hamileymişimm kızlarrr yaaa ben hala şoktayımmmmmmmmm
inşallah kızlar sizlerede gelicek meleklerinizzzz dualarım hep sizlerleeeeeeeeeeeeeeeee

hayırlıolsun alkisalkisalkis
Allah sağlıcakla doğurmanı nasip etsin
darısı bizlere inş.
a.s.

Çiçekçiiiiikkkkk, amaniiinnnn ÇOK ÇOK GÖZÜNAYDIN.nE KADAR GÜZEL BıR HABER ÇOK SEVıNDıM....Arkadaşım anlat nasıl oldu bu iş, ne zaman öğrendin, belirtilerin neydi...???

canım benim bende 31 3 aysonra 32 olcemm yalnız değilsinnn:))))))

eşinede çok geçmiş olsun canım yaa verilmiş sadakanız varmış her işte bir hayır vardır bebek isteğiniz olmasa belkide saptanamıycaktı benim rahim ağzı kanseri başlangıcım gibi işte bebek isteği olmasa doktora gitmiycem test neyim yaptırmıycaktım ve çıkmıycaktı inşallah tez zamanda kucaklarınız dolucak canım inşallahhh opuyorumnanaktan

hayırlıolsun alkisalkisalkis
Allah sağlıcakla doğurmanı nasip etsin
darısı bizlere inş.
a.s.
AMıNNNNNNNNNNNN canım benimmm darısı iszler inşallahh yaa bana hala şaka gibi geliyor inanamıyorumm yaaa

Çiçekçiiiiikkkkk, amaniiinnnn ÇOK ÇOK GÖZÜNAYDIN.nE KADAR GÜZEL BıR HABER ÇOK SEVıNDıM....Arkadaşım anlat nasıl oldu bu iş, ne zaman öğrendin, belirtilerin neydi...???

valla canım benimm ben bu ay cidden bezdiğim bi aydı hatta eşime dedim bu ay olmazsa korunlaım ben artık dayanamıyorum dedim eeeehh moduna gelmiştim yanii stres olmaktan hatta meme ucundan çok az sıvı geldi hay allah dedim prolaktinim çıktı herhalde diye kendime teşhis koydum tühh dedim ama gitmiycem doktora diye kafamda da oturttumm çünkü bu ay testler tahlillere başlancaktı bi sene olmuş olucaktıı
bu aya ben yine adaçayı içerek başladım adaçayı içdim her gün bazı günler unuttum ama kür gibi değil sora taze incir yedim arada çok çok değil tabi, her gece yoğurt yedim yatmadan birde ben koşu bandı almıştım iki ay önce sinirlerim dağılsın rahatlasın diyee koşup yürüyordum düzenli olaraktan, ateş ölçüyordum zaten sonra ovulasyon tetslerinden ilk defa kullandım koyu silik çizik buldum fikfiki zoraki yaptım hatta uzanmadım bileeee hemen kalktım fikfikten sonraa eee yeter giden gitmiştir diyerekten bi rahatlık vardı bende nasılsa olmuycak diyee sonra yumurtlamanın olduğu hafta evdeydim ev işi bile yapmadım bütün gün 6şar dvd izleyerek geçirdim iki günüdee kaydirigubbakcemile3 işlerimiz çok yoğuynlaşmıştıı o ara işte onun güzelliği olduu işler yoğun olunca hiç aklıma gelmedi geliyordu ama çok az yani yumurtlamadan sonra düşüncek çok zamanım olmadı burayada çok giremedim o ara giriyordum iki geyik yapıp çıkıyordum hamilelik belirtileri falan hiç bakmadım bilee
çünkü bende direk regli belirtileri başladıı 4-5 gün önce kasık ağrısı falan ahanda ahan geliyor dedim bir tek bende kabızlık başladı reglime 10 gün kala acaba dedim sonra saçmalama mevsimdendir belki dedim çünkü kabız olamm kolay kolay bu kadarda sürmez neyse regli günüm geldi ben bekliyorumki olucamm eminim yani ateşim yükseldii inmedii şok oldumm yok dedim yarın iner reglime 4-5 gün kala nezle oldum çok şiddetli teraflu içtim ama çok kötü oldum inşallah bebek yoktur diyorum ama başkada içemedim ilaçç yattım kör kütükk ki en son dayanmayıp içtim ilacı bayağı kötüydüm ateşim diyorum nezledenmi ama ateş yapan bir durum yokk,sonraki gün yine devam yüksekk o zaman anladım ama onun dışındaa reglimde ne yaşıyorsam aynı belirtilerdi canlarım yaa birebir aynı hatta reglimin geçtiği günün ertesi günü aynı regliyken ki kaıslmaları yaşadım habire gittim tuvalete geldi mi diye diyee yani cidden biraz kafadan atmakla ilgilii yaa bunu biraz olsun başardım ve inatla test yapamdım 4-5 gün geçti silik test çıktı itimat etmedim daha önce beni yanıltmıştı çünkü kan testi yaptırdım ve çıktı hamişimmm inanamadım halada inanamıyorumm yaa şaka gibiii

allahım inaşllah sizlerde en kısa zamanda yaşarsınız bu duyguyuuu inşallahhhhh opuyorumnanaktan dualarım hep sizinleee kızlarrrrr

Son düzenleme:
tebrikler çiçekcik..burda bu haberleri duymak çok keyifliymiş..darısı tez vakitte hepimizin başına olsun :teytey: hadi bakalım..sana yetişiriz de 40 ımız birbirine karışır hepimizin inşallah :Saruboceq:

kızlar malesef çiçekçik düşük yapıyormuş kanaması varmışmafoldumben

benim de yarın dondurulmuşlarla ilk tranferim olacak inşallah...Allah hepimizin işlerini rast getirsin:Saruboceq:

merhaba kızlarrrrr
napalım hayırlısı değilmişşş bakalım kısmet işteee yaa resme başladım bendee bu hafta sonuuu dalinin ruhu girdi içimeee:)))))))))))))))))))))))

günaydınnn çıtırlarımmm yaa hamileymişimm kızlarrr yaaa ben hala şoktayımmmmmmmmm
inşallah kızlar sizlerede gelicek meleklerinizzzz dualarım hep sizlerleeeeeeeeeeeeeeeee

çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.Yaşın kaçtı çiçekçik ne yaptın tedavi falan gördün mü?Belirtilerin var mıydı?Hem bizi aydınlat hem de bize dua et olur mu?

merhaba kızlarrrrr
napalım hayırlısı değilmişşş bakalım kısmet işteee yaa resme başladım bendee bu hafta sonuuu dalinin ruhu girdi içimeee:)))))))))))))))))))))))

ay anlamadım şimdi.noldu ne nasip değilmiş.bir önceki sayfadan okumaya başlamıştım.

Merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum, canım da hiç istemedi birşeyler yazmak çünkü durumum tam bir belirsizlikti. Geçen cuma adet olmam gerekiyordu, cumartesi hafif bir leke geldi ve bitti tabi ben de umutlandım. İdrar testi yaptım birkaç sefer biraz zaman geçtikten sonra hafif çizgi belirdi hepsinde. Tabi ben gene umutlanıyorum. Kan testi yaptırdım, sonuç 1 çıktı, yani bişi yok. Adetim de gelmek bilmiyor. Bu sabah en son karar verip başka bir doktora çıktım ve herşeyi anlattım, 2 aşılama geçirdiğimi, tutmadığını, hepsini. Rahim filmlerimi de götürmüştüm yanımda baktı ve "rahmin çok dar" dedi. Ayrıca rahmimin tavanı çökükmüş bu da düşüklere yol açarmış ve rahmim tersmiş. "İlişkiden sonra yüzüstü yat" dedi. Çok şaşırdım önceki doktorumun "herşey normal" dediğini söyledim. Pko tedavisi yapmıştı önceki, bu doktor "sende pko falan yok" dedi. Çok şükür. Şimdi Farlutal isimli hapı verdi. Adetimin gelmesi içinmiş ayrıca tahlil için kan verdim prolaktinime falan bakılacak. Smear testi yapılacak, parça aldı. Bu doktor şimdilik içime sindi. Kızlar ne olur dua edin hepimiz hayırlısıyla yavrularımıza kavuşalım. Bir de "herşeyi özellikle bu olayı kaana çok takıyor musun?" diye sordu. Bu çok açık zaten. Genelde senin gibi hastalara "git biraz herşeyi oluruna bırak" dediğimizde 2-3 ay sonra ahmileyim diye geliyorlar dedi. Bunu defalarca KK'de de okudum ama yapmak hiç kolay değil. Doktorun biri 1,5 yıl oyaladı, diğeri "hemen tüp yapalım, tanıdığım dr var" dedi. İnşallah bu doktor vesile olur da sonuca ulaşırız hayırlısıyla. Kızlar sizlerde durumlar nasıl???

a.s. teşekkür ederim :kedi: ama işte 2 seneye yakın bebiş isteyip olmayınca böyle oluyorsun... haklısın....

Canım benzer durumdayız. Bu ay neler yapıyorsun??Bu arada ben kahvenin yanında çikolatayı çok severim:))

benim de yarın dondurulmuşlarla ilk tranferim olacak inşallah...Allah hepimizin işlerini rast getirsin:Saruboceq:

Canım inşallah hayırlı güzel haberlerle bize döneceksin. Merakla bekliyoruz..

merhaba kızlarrrrr

Canımsın ya, kendini bırakmaman ne güzel. İnşallah herşey çok güzel ve hayırlı geçecek. Bebeğinin gelmesi çok yakın çiçeklerin en güzeli Şeniz

EEEE buralar çok boş kalmış kızlar....Ben olmasam da sizleri takip edenler var..Ben de itiraf edeyim sizi okuyorum girmeden ama..Bazen yazmak istemeyebiliyor canım..Sanırım siz de öylesiniz. Ancak durumumuz nasıl olursa olsun yazıp paylaşalım, yoksa altından kalkması zor günler geçiriyoruz bilmem farkında mısnız???Kendimi işlerime, derslerime ve örgüme veriyorum. Daha da vericem inşallah ama ne olur birbirimizle iletişimi kesmeyelim..Çiçekçiğim resimlerini görmek istiyoruz:))
Hadi kızlar yaptıklarımızı paylaşalım...

Ömrünün En Güzel Yaşlarında Hayatın Tadını Çıkaran Güzel Hatunlar​

1-mumudihaba---------hiçbirşeyi düşünmeden mutlu olarak eski mumu olmak için kendimi toparlamam gerek

2-pinkrose--------------

3-librarian--------------Kitap kurdumuz bol bol kitap okuyacak. Şimdi tatilde..Dönünce bize anlatacağı çok şey olacak..

4-nesemese------------Yağlı boya resim yapıp canım arkadaşlarımla paylaşacağım:)) zemuszemus

5-kahvelokum--------

6- Duru_ ----------

7- lansor17------------- okunabilen herşeyi okurum (kitap gazete dergi ve hatta yakınımda varsa ansiklopedi)

8- Çiçekcik---------

9-nelke-------------

10-ayrederya------------puzzle yapmayı çok seviyorum (arkadaşımız yeni birşeyler yapmak istiyor, önerilere açık..)

11-Loveli------------------örgü örmeyi ve puzzle'ı seviyorum...

12- Burp---------bahçemle uğraşmayı çok seviyorum..

13- buketİmm--------- biraz dinlenmek,denize girmek,acık da kilo vermek istiyorum( umarım )....

14- Hazeran---------

15- lalehan---------

16- sevgi_burak---------

17- ezine77---------

18- minaaa---------

19- zeynepenes---------

20- hasretim57---------

21- vawe78---------

22- daglarr---------

23- pembepamuk---------

24- cimbomlu---------

25- asyam06---------

26- himhim---------bir kitap kurdu daha:)) ne okuyorsun bizimle paylaş

27- gizemx---------kitap okumayı, örgü örmeyi ve örgülerimle yeni tasarımlar yapmayı seviyorum..Yeni hedefim ahşap boyama..

28- ozlem80---------

29- kumsal---------

30-casper-----------[/B]

Kızlar bu listeyi hatırladınız mı???????? Ben tembel teneke hala resmimi paylaşıcam sizinle klava::)) hadi bu listeden kimler kaldı??? Kimler girmek istiyor? hihoyyyt Kimleri çıkaralım gelmedikleri için???? zemuszemus

canım nesem benimmm yaa allahım inşallah hakkındaa hayırlısını verir canım yaaa napalım hayat devam ediyor allahım başka dert vermesin bunada şükür diyerek geçiriyoruz zamanı işte napalım kuşum yaa
inşallah seninde herşeyin yolunda gidicek testler güzel çıkıcak tatlım inşallahhhh dualarım seninle kuşum
herbirimizin allahım gönlüne göre versin inşallahhhhhhhhhh

ay anlamadım şimdi.noldu ne nasip değilmiş.bir önceki sayfadan okumaya başlamıştım.

kaydirigubbakcemile3 tatlım ya vur kaç yaptı benimmmm haylazzzzz napalım ksımet değilmiş şekercimmm yaa önümüze bakalımm allahım hayırlısını versin hepimizeee kısmet şekercimmm opuyorumnanaktan inşallah birbirimizi tebrik ederiz tekrar tez zamandaaaaa :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…