öyle düşünme neden yaşlı hissedeceksin gencim de ben de 32 olacam bir kaç ay sonra
günaydınnn çıtırlarımmm yaa hamileymişimm kızlarrr yaaa ben hala şoktayımmmmmmmmm
inşallah kızlar sizlerede gelicek meleklerinizzzz dualarım hep sizlerleeeeeeeeeeeeeeeee
canım benim bende 31 3 aysonra 32 olcemm yalnız değilsinnn:))))))amanın bu kk dakiler hep çıtır benim yaşta kimse yok derken bu başlığı buldum...ühü ühüüüüü :sinifsinif: ben de 32 yaşındayımmm...
kızlar çocuk olmuyor diye sakın üzülmeyin...demesi kolay diye de düşünmeyin...ben neredeyse 3 senedir çok istememe rağmen 1 kere bile hamiş olamadım...çok üzüldüm, çok içerlendim, kederlendim...taa ki eşime testis kanseri teşhisi konulana kadar...Allah tan erken teşhis sayesinde kurtuldu... bu yüzden herşeyin başı sağlık...inş hepimiz de bebişlerimize hayırlısıyla kavuşuruz....sevgiler
AMıNNNNNNNNNNNN canım benimmm darısı iszler inşallahh yaa bana hala şaka gibi geliyor inanamıyorumm yaaa
hayırlıolsun alkisalkisalkis
Allah sağlıcakla doğurmanı nasip etsin
darısı bizlere inş.
a.s.
Çiçekçiiiiikkkkk, amaniiinnnn ÇOK ÇOK GÖZÜNAYDIN.nE KADAR GÜZEL BıR HABER ÇOK SEVıNDıM....Arkadaşım anlat nasıl oldu bu iş, ne zaman öğrendin, belirtilerin neydi...???
benim de yarın dondurulmuşlarla ilk tranferim olacak inşallah...Allah hepimizin işlerini rast getirsin:Saruboceq:
günaydınnn çıtırlarımmm yaa hamileymişimm kızlarrr yaaa ben hala şoktayımmmmmmmmm
inşallah kızlar sizlerede gelicek meleklerinizzzz dualarım hep sizlerleeeeeeeeeeeeeeeee
merhaba kızlarrrrr
napalım hayırlısı değilmişşş bakalım kısmet işteee yaa resme başladım bendee bu hafta sonuuu dalinin ruhu girdi içimeee:)))))))))))))))))))))))
a.s. teşekkür ederim :kedi: ama işte 2 seneye yakın bebiş isteyip olmayınca böyle oluyorsun... haklısın....
benim de yarın dondurulmuşlarla ilk tranferim olacak inşallah...Allah hepimizin işlerini rast getirsin:Saruboceq:
merhaba kızlarrrrr
napalım hayırlısı değilmişşş bakalım kısmet işteee yaa resme başladım bendee bu hafta sonuuu dalinin ruhu girdi içimeee:)))))))))))))))))))))))
ay anlamadım şimdi.noldu ne nasip değilmiş.bir önceki sayfadan okumaya başlamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?