30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

canım çok üzüldüm... ama inş en kısa zamanda tekrar güzel haberler vereceksin...

inşallah kahvelokumcummm yaa inşallahhhh hayırlısı tatlımm dualarlan yaşıyoruz iştee bakalımmmm herbirimizin allahım gönlüne göre versin inşallahhhhhhhhhh

merhaba arkadaşlar 30 uma 4 ay kaldı. 4,5 yıllık evliyim. 9 aydır istiyoruz. gelmiyor eşşek. yanarım yanarım yağmurluklara verdiğimiz onca paraya yanarım. tüp bebek parası çıkardı onlardan. adetim bi gün gecikse bebiş olacak diye gece uyumuyordum ya valla bana hak bu. neyime güvenip hemen bebişim olcak sanıyosam artık. aşılamanın mikro enjeksiyon olduğunu sanan ben öğrenmediğim halt kalmadı. ya artık insanların kendiliğinden bebeklerinin olması bana acayip tuhaf geliyor. inşallah Allah o tuhaflığı hepimize yaşatır...

ah seni ne kadar anlıyorum bir bilsen...

selam kızlar geçmişi okuyamadın inş herkezler iyidir

size birşey itiraf edeyim ben bu sayfayı unuttum ve uzun zamandan beri yazmadım işte ben bu kadar akıllı oldum

oncelikle 9 ay icin hiccccccccc morelini bozma eli kulagindadir seninkinin:)) gercekten de ilk bir yil doktorlar bosuna soylemiyor cok ornek var onbir ay onuncu ay ya da onikide hamile kalan.
ama birkac ayda hamile kalanlara ben de sokla bakiyorum uzayli gb geliyorlar bana kaydirigubbakcemile3
ben 22 ayda hamile kalmistim herturlu testimiz normaldi ama onuncu haftada kaybettim yavrumu :gitme:

merhaba neşemeşe ben de yüzmeye başladım...ben de gireyim mi listeye :kedi: insan kafasını dağıtıyor, tavsiye ederim

Son düzenleme:
Merhaba kızlar... Biliyorsunuz 2 haftadır adetim gelmiyor, dr gidiyorum ve hızla kilo alıyorum. Bu arada tez öneri sınavım var çok yakında. Ders çalışmam gerekirken yok testlerdi yok kürlerdi derken metabolizmamı bozdum iyice. Biraz toparlanmak ve ders çalışabilmek için KK'ne çok sık girmemeye karar verdim. 2 belki 3 ay herşeyden elimi eteğimi çekmek istiyorum. Artık bebek konuları ve kilo vermeye yoğunlaşmak yok,herşeyi oluruna bırakıcam. Stres yapacak herşeyden uzaklaşmak istiyorum.Son gittiğim jinekoloğum da dedi. Bu kadar herşeyi didikleme diye. "Oluruna bırak bak görceksin 2-3 ay sonra hamileyim diye geleceksin" dedi. "Ayrıca hergün düzenli yürü ve yediklerini değiştirmeden azalt, kilo da vereceksin" dedi. Bilmiyorum kızlar birkaç ay bana izin verir misiniz? Ben olmadığımda herşey size emanet. Arada uğrarım yazamasa da, bitirebilirsem örgümü paylaşırım. Bir miktar herşeyden uzaklaşmak istiyorum. ızniniz var mı?

Ömrünün En Güzel Yaşlarında Hayatın Tadını Çıkaran Güzel Hatunlar​

1-mumudihaba---------hiçbirşeyi düşünmeden mutlu olarak eski mumu olmak için kendimi toparlamam gerek

2-pinkrose--------------

3-librarian--------------Kitap kurdumuz bol bol kitap okuyacak. Şimdi tatilde..Dönünce bize anlatacağı çok şey olacak..

4-nesemese------------bir süveter örüyor, örgüde yok yok, kaçan ilmekler, yamulan yer değiştiren burgular, ama çok mutluyum:)) hala değişik örnekler arıyorum..

5-kahvelokum--------

6- Duru_ ----------

7- lansor17------------- okunabilen herşeyi okurum (kitap gazete dergi ve hatta yakınımda varsa ansiklopedi)

8- Çiçekcik---------

9-nelke-------------

10-ayrederya------------puzzle yapmayı çok seviyorum (arkadaşımız yeni birşeyler yapmak istiyor, önerilere açık..)

11-Loveliyim_ben------------------örgü örmeye ve puzzle'a devam

12- Burp---------bahçemle uğraşmayı çok seviyorum..

13- buketİmm--------- biraz dinlenmek,denize girmek,acık da kilo vermek istiyorum( umarım )....

14- Hazeran---------

15- lalehan---------

16- sevgi_burak---------

17- ezine77---------

18- minaaa---------

19- zeynepenes---------

20- hasretim57---------

21- vawe78---------

22- daglarr---------

23- pembepamuk---------

24- cimbomlu---------

25- asyam06---------

26- himhim---------bir kitap kurdu daha:)) ne okuyorsun bizimle paylaş

27- gizemx---------kitap okumayı, örgü örmeyi ve örgülerimle yeni tasarımlar yapmayı seviyorum..Yeni hedefim ahşap boyama..

28- ozlem80---------

29- kumsal---------

30-casper-----------

31-ebrubu-----------yüzüyor, yunuslar gibi özgür...[/B]

Listenin son durumu size emanet canlarım....

İnşallah canım hepimizin herşeyi çok güzel olacak. Ben tüm kalbimle inanıyorum. Yalnız biraz bu konulardan uzaklaşalım. Kendimiz içn, ailemiz için, bebeklerimiz için. Yaradan "ol" demeden olmuyor. Biz istediğimiz kadar çırpınalım...

ben varım loveli örgü örüyommm hala

Canım ne örüyordun? Modeli nasıl? Bne de süveter yapıorum yakasını kare mi üçgen mi, yuvarlak mı yapsam? Örneğim burgu 3+3...

İnşallah canımcım...

Kızlar netten alıntı hepsi kızlar

a eşim geliyor, kapatmalıyım, davamını akşama gönderirim inşallah...

nesemese listeye aldığın için çok teşekkür ederim...bence kür vs uygulanmamalı zaten..herşeyden sağlıklı bir biçimde eşit yenmeli...kürler direk hormonları etkiliyor -ki bu çok tehlikeli bence...madem yüzme bilmiyorsun niye kursa gitmiyorsun ki..hem kilo da verirsin...vücuduna da iyi gelir...ben cemal kamacı ya gidiyorum...orada eğitmenler var ve hiç yüzme bilmeyenler, korkanlar nasıl yüzüyor sonradan anlatamam...ayrıca beni o kadar rahatlatıyor ki...neden önceden yazılmamışım yüzmeye şaşıyorum kendime...işten vakit yoktu önceden tabii...işten çıkarılınca boş vaktimi değerlendireyim dedim...platese de başlayacağım...ya da takı kursuna mı gitsem diyorum....nesecim sana içtenlikle tavsiye ediyorum..ayrıca özel yüzme havuzlarını da araştırdım...en güvenilir yerlerin başında...özel havuzlarda klor çok kullanılıyormuş, ayrıca su değişimine vs pek önem verilmiyormuş...
kk dan uzaklaşmak bence pek de iyi değil...önemli olan hamiş kalma stresini yenebilmek...hayatın güzel yanlarını görebilmek ...ve de tabii sevdiğinin kıymetini bilmek... zemuszemus opuyorumnanaktan
sevgiler

Ebrubu canım ne güzel şeyler yapıyorsun, devam et canım. Ben ıstanul'da değilim, o eşim beni bulamasın diye. Yinede tavsiyelerin için teşekkür ediyorum. Krler hakkında sana sonuna kadar katılıyorum..

Kızlar bugün moralim sıfırın altında. Sonuçlarımı aldım. Rahimde iltihap varmış, fitil verdi. Prolaktinim 92,7 ve bir hap verdi düşürmek için. En kötüsü de bu kadar yüksek olmasının sebebi beynimde bir ur olabilirmiş. Cumartesi sabah beynimin ilaçlı MR'ı çekilecek. Ne olur dua edin. Bebek işini unuttum kendi derdime düştüm. Hele eczanede ilaç beklerken bir bayan 2 küçük kızıyla girip yasmin isteyince öyle kötü hissettim ki...Bunları yaşayıp bir de işe gidip kimselere belli etmeden toplantıda kahkahalar attım ya, hiç normal değildim bugün. Dualarınızı bekliyorum kızlar. Herşeyde bir hayır vardır, bakalım neler yaşayacağım..Başım zonkluyor kızlar. Sonucumdan haberdar ederim sizi. Hepinizi en mikropsuzundan öpüyorum...

nesemese hiç panik yapma...benim prolaktinim 105 idi..MR çekildi temiz çıktı...stres çok önemli...sakın stres yapma...ben ilaç kullandım dostinex...çok iyi geldi...dönemsel olarak yüksek çıkabiliyor...bir de göüsünü sıkma...prolaktin hormonu aslında süt hormonu diye de bilinir..MR tedbir amaçlıdır canım
öncelikle hayatındaki mutluluklara odaklan...bebek yapma isteğini stres ve üzüntü ile kafanda büyütme..nasıl olacak deme..herşey kafamızda bitiyor..beyin gücü ile insan çok şey yapabiliyor

nesemese çok geçmiş olsun
acil şifalar diliyorum...inş. ii sonuçlar alırsın
her zaman olumlu düşünmek kin ve nefreti kafadan silmek beyinde serotonin hormonuna katkı sağlamış oluruz..stressiz yaşamak elbette mümkün değil ama bu gibi durumları aza indirmek bizim elimizde...hayatın amacını sadece bir noktada noktalamak çok dengeleyeci bir unsur değil tabi ama elden ne gelir....RAbbim böyle hayır etmiş belki deyip imtahanın sırrına erenlerden olmaya tabi olalım inş.. kadınlık içgüdüsünün veridiği bir olguyla anne olmak hepimizin isteği...ama olmazsa da vardır muhakkak bunda bir hikmet...biz elimzden geleni yapalım gerisi zaten O' na emanet...hayat kolay değil ama zor olanında geçici kolay yönü var...faniyata fani olalım... sağlığımız çok değerli kıymetini bilelim hepbirlikte....dualarda buluşalım....sevgiler a.s.

canım yaaa AMİNNNNNNNNNNNNNNNN
valla aynen zaman geçtikçe olumsuzluklar peşimizi bırakmadıkça her geçen günde yeni bi uzmanlık ediniyoruzz yakındaa kendimize diploma hazırlayabilirizz kaydirigubbakcemile3

selam kızlar geçmişi okuyamadın inş herkezler iyidir

size birşey itiraf edeyim ben bu sayfayı unuttum ve uzun zamandan beri yazmadım işte ben bu kadar akıllı oldum
ya tatlım uzundur inan bende aynı durumdaydımmm kaydirigubbakcemile3 merak etme yalnız değilsin bu konudaaa kaydirigubbakcemile3

canım benimm çok doğru demiş doktorun biz kendimizde biraz yapıyoruzz bu durumu herşeyi dert ederek kafamıza takarak yani allahım ol demeden olmuyor iştee gerisi boş biz elimizden geleni yapalım ki yapıyoruzda zaten gerisi allaha havale tatlımmm cidden sıkma canını herşey yaradandan gelende ondan gidende tatlım
sen nasıl iyi hissedeceksen öyle yapo buraya girmemek iyi gelicekse girme ama beyninde bitirmedikten sonra istersen internete girme bişey farketmez inşallah kafandada strese çare bulursun tatlım seni çok seviyorummm hayat çok kısaa bizim bu kadar dert edeceğimiz kadar vaktimizde yokk zaten bi bakmışız veletlerimiz gelmiş onların derdinden telaşından geriye dönüp baktığımızda bu yaşadııklarımıza nasıl gülücez kimbilir tatlım

sana kesinlikle katılıyorum canım kürleri bende yapmıştım 5-6 ay önce benim bünyemi mahvettiler resmenn herşeyden kararınca tüketmek kesinliklee en güzeliii
bende eve koşu bandı aldım kendimi ona verdim iyi gidiyor şimdilik benim amacım kilo vermek değilde işte stres atabi,lmek gece uykularım düzene girsin falan ki koşu bandında bi ay geçirdikten sonra kimyasalda olsa gebelik elde ettik yani demekki bu tarz faaliyetler çok işe yarıyor inşallah yüzmede sana çok iyi gelir canım

canım benimm yaa sakın moralini bozma bu normal bi prosedür tatlım çok geçmiş olsun
ben geçen sene göğüs ağrısıyla genel cerraha gitmiştim ama öyle böyle değil yaş 30 acaba meme kanseri falanmı diye cidden korktum ucundan sıvıda geliyordu neyse gittim muayende çift taraflı kist buldu doktor hemen prolaktin diye bi hormon var oda memede kistlere sebep olabilir dedi ben o zamana kadar ne o hormonu biliyordum nede neler yapabilceğini ulturasondu prolaktindi derken prolaktin yüksek çıktı görüntü sonuçlarından korkma dedi kist var ama iyi dedi kötü gözükmüyor dedi ben ama ilk önce çok telaş yaptım bu süreç tabi bu kadar anlattığım gibi kolay geçmedi neyse bana ilaç verdi iki ay düzenli kullan gel dedi ben kullandım ve herşey normale döndü göğüs ağrım gitti ucundan sıvı gelmesi bitti zaten sıkmıyordumda reglimi düzensizleştirmişti o süreçte ki ben bilmem reglimin düzensiz olmasını ama o ara olmuştu 20 günde bir regli oluyordum sonraki ay 40 günde yani bu hormon beni altüst etmişti resmen sonrasında ama doktora kontrole bile gitmedim kistler gitmiştir dedim düşün üzerinden 1,5 sene belki daha fazla geçti
yani canım korkma sakın bu hormon böyle yan etkiler yapabiliyor illa kötü bişey olcak diye bişey yok ve bu hormonu besleyen en büyük şey STRESSSSSS doktor dedi yani canım benim inşallah kötü bişey çıkmıycak sen kalbini ferah tut herşey inşallah güzelcene gitcek ilerliycekk

geçen ay kimyasal gebelik geçirdiğim ay yumurtlamadan önce bi baktım göğsümden yine sıvı geldi çok çok azz ayy dedim yine çıktı bu hormon tüh dedim hamiş kalamıycam bu seferde bu sebepten dedim aman ya dedim gidip kan testi yaptırmam dedim gebelik fikrinide öylelike atmıştım kafamdan çünkü nasılsa kalamam diye kafam bundan da rahattı ve kimyasal gebelik geçirdim yani cidden kafanı boşalt yüz koş yürü resim yap bişeyler yap kendiliğinden de kontrol altına alabilrsin bütün hormonlarını doktorunun veridği ilaçları kullanarak zaten düzene girer inşallahhh inşallah kötü şeylerde çıkmıycak tatlım içini ferah tut
dualarım seninlee canım opuyorumnanaktan

Ebrubu canım tam buraya epeyce bir girmeme kararı verdim bu olay olunca yine bu durumları yaşayan sizlere başvurdum. İyiki de size sormuşum.Ağlamaktan başım çatlıyordu. Canım Allah razı olsun bana nasıl moral oldu yazdıkların anlatamam. Allah da sizi sevindirsin tez zaamnada bebeklerle inşallah. Şimdi çok daha iyiyim inşallah cumaresi günü herşey çok güzel çıkacak:) yine haberdar ederim sizi...

Haklısın Lalehan canım. Sağlıktan öte hiçbirşey yok.

Çiçekçik canım çok doğru yazdıkların. Herşeyi kendime stres yapıyorum he rne kadar yamıyorum desem de...İnşallah bundan sonra herşey çok güzel olacak. Nasıl olacak bilmiyorum ama olacak inşallah :lepi:

çiçekcim aramıza dönmene sevindim...olsun kimyasal olsun...demek ki hamiş kalabiliyorsun....hiç üzülme...olacaktır elbet...rabbim demek ki daha ol dememiş...inşallah hayırlı olan en kısa zamanda...koşu bandını ben de istiyorum ama çok ses çıkarıyor..komşular kafama uçuşur burada...duvarlar çok ince...kendin duymuyorsun ama aşağıdaki kat bayağı duyuyor ...karşına tv ni de al ya da müzik aç oohhh koş koşabildiğin kadar....inan ki çok iyi geliyor...ben bu sene çok sınandım, çok sınav verdim..Allah eşimle sınadı beni...Allahtan sağlıklı şimdi...o yüzden artık hiçbir şeye kafayı takmamaya çalışıyorum...elbet ki kötü günler başladıysa sonu da gelecektir diyorum ve hayata devam ediyorum...o suya girince kendimi o kadar rahatlamış hissediyorum ki anlatamam...normalde ben atlayarak havuza giremezdim..ilk önce bacaklarımı daldırırdım suya...ama şimdi çivileme atlayarak dalıyorum..iyice dibe dalmak için...o saniyeler var ya...yaşadığımı bana hatırlatıyor...her kulaç atışım benim moralimi 1000 kat artırıyor...hiiiç canınızı sıkmayın..vardır bu şerde de bir hayır...bulun kendinize oyalanacak birşeyler...üzüntünün sizi ne kadar yıprattığını anlayacak ve hayata sımsıkı sarılacaksınız

nesemeşe canım iyi ki de bu sayfaya bakmışım...hiçbir şeyin tesadüf olmadığına bir kez daha karar verdim...ben kk da kendimi iki döneme ayırıyorum...

1- stresimi artıran dönem - ki her an kendimde bir belirti arar, adımı olmadık listelere yazdırır, her reglimin ilk gününde sanki dünyanın sonuymuş gibi hissettiğim zamanlar
2- bilmediklerimi öğrendiğim, isyan eden-üzülen arkadaşlara yaşadıklarının geçecek olduğunu anlattığım, yaşanan kötü olayları gösterip ne kadar şükretmemiz gerektiğini tekrarladığım, çeşitli konularda sıkıntısı olanlara yol göstermeye çalıştığım zamanlar

tabii ki 2. zamanı çok çok seviyorum...kendimi daha yararlı, daha pozitif olarak görüyorum ve bu moralize ediyor..

sen de kk dan vazgeçme canım...sen de 1. dönemi atlattın bence 2. döneme girdin...stresle mücadeleyi öğren ve hayatın bir bebekten ibaret olmadığını kabullen...hayat o kadar kısa ki...o kadar çabuk geçiyor ki günler...ne gerek var...önemli olan buradaki paylaşımları çoğaltmak ve çevremizdekilere bilgiler vermek...bak ilk önce ağlamayı kesmişsin ne güzel...bu sayede üzülmenin ve stresin prolaktini artırdığını öğrenmiş oldun...ayyy ben de sürekli ağlardım, işten dönerken serviste bile kaç kez ağladım...servisten inince mahallede...nasıl gülüyorum şimdi kendime...ne oldu...sanki o göz yaşları birikip paraya da da bebeğe mi çevrildi...herşey kafamızın içinde...beynimiz emredecek, geri organlar yapacak...
dostinex i kullanmıyorum artık...göğüslerim eskiden bomba gibi şişer, acırdı...reglim düzensizleşmişti...20 güne düşmüştü sirkülasyon...ama şimdi 26 günde fixlendi....merak ettiğin birşey olursa sorarsın canım..beraber araştırır birbirimizle paylaşırız... opuyorumnanaktan
bayramımız kutlu olsun turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…