30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

kızlar günaydın
şükretmemiz gereken bir olay daha söyleyim
domuz gribi yüzünden ikiz bebeklerine hamile bir kadın bebekleriyle birlikte vefat etmiş...ne olur yaşadıklarınıza üzülün ona birşey demiyorum ama kısa sürsün üzüntünüz...sonra hep birlikte halimize şükredelim

Ebrubu canım tam da bu gece MR ve kontrast madde ile ilgili master yapıyordum nette ki yazını gördüm gerçekte haklısın. Şimdi de yarın film çektirmekten korkuyorum ve çektirmek istemiyorum. Ya o kontrast maddeyi nereden verecekler? Tüm gün endişe ile geçirdim vaktimi. Sanırım ben hala ilk dönemdeyim. Bu arada hepinizin Cumhuriyet Bayramınızı kutluyorum. Bu filmi çektirmek istemiyorum inşallah hiç birşeyim yok zaten. Bana gereken 2. aşamaya geçebilmek:))

canım nesecim günaydın
endişelenmeye hiç gerek yok...ben çektirdim...toplamda eğer kıpırdamazsan 20 dk mı yarım saat mi ne sürüyor...kulağına müzik veriyorlar..eğer sakin olamam diyorsan sakinleştirici iğne veriyorlar..ama gerek yok bence...öenmli olan kıpırdamamak...o kontrast madde çekimin bitimine doğru veriliyor..koldan veriyorlar..ben söylemese hissetmezdim bile...hiç korkma...müziğe dal canım...zaten bişey çıkacağını sanmıyorum...sadece tedbir amaçlı çektiriliyor

yauw isminin hakkını versene neşelen accık...endişeye ne gerek var..olumlu düşün olumlu şeyler gelsin başına...sen endişelenerek stres yapıyorsun...stres prolaktinini artırıyor
ne gerek var be güzelim...ben prolaktini yendim
sen de yenebilirsin...derin nefes al ve atla ikinci devreye..inan pişman olmayacaksın

Kızlllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Allah'ıma çok şükür sonucumu aldım. Hiçbirşeyim yok turp gibiyim maşallah. Ebrubu canım öyle güzel moral verdin ki bana sanki hergün gidip çektiriyormuş gibiydim. Sabah 8'de gittik. Benim allerjim olduğunu duyunca telaşlandı hastanedekiler. Başka dr çağırdılar, tedbir amaçlı. Önce ilaçsız çektiler sonra ilaçlı çekilmesine karar verdiler. ıntraket ile kolumdan verdiler ilacı çok şükür yanımda dr ve hemşire hazır bekledi ve hiç sorunum olmadı. 2 sefer çekilmesine bile bozulmadım. Yeterki iyi sonuçlar çıksın dedim. Çekimde hep "güzel hipofizim benim, hadi güzel snuçlarla dönelim arkadaşlarıma müjdeyi vereyim" dedim. Allah kabul etsin 2 çekimde 2 Yasin okudum içimden hiç rahatsız olmadım. Herşey bittiğinde hemşireye bu kontrast maddeyi omurilik sıvısından veriyorsunuz sanıyordum çok korkmuştum dedm, kız tuhaf tuhaf baktı:)) nerden bilsin karşısında pimpirik bir hatun var. Sonucum da şükür tertemiz. Şimdi sırada ne var? Ebrubucuğumun bahsettiği 2. aşamaya atlamak ve bu hormonla arkadaş olmak:))) ızlar bebişlerimiz çok yakınlaştı bunu hissediyorum inşallah hadi hep birlikte Yasin okuyalım. Hamile haberini veren bir arkdaşta okumuştum 500 Yasin okumuş kayınvalidesi ve ailesi, Yaradan'ın izniyle o ay hamile kalmış. Hamile kalmasak bile Yaradan'ın rızası hepsiden önemli.
Bugün az da olsa sadaka vermeye çalışıyorum. Hepinizi çok seviyorum. Allah hepinizi 2 cihanda mutlu kılsın...

Desteğini ve dualarını benden esirgemeyen sizlere çok teşekkür ediyorum...Hepinizi kocaman öpüyorum...

nesecim hakikaten çok sevindim...bak grdün mü korkulacak bişey yokmuş...şimdi sıra kendi kendini telkin etmeye geldi...sakin ol...hani kanım beynime sıçradı tabiri vardır ya...ben çalışırken, eğer işe geç kalmışsam, akşam eve gelip acele acele yemek yaparken, ne bileyim en ufak birşey yaparken bile hep stres yapardım...ya kötü sonuç alırsam ya geç kalırsam diye...şimdi hiiiç aldırmıyorum...aldırmıyorum derken iyice saldım anlamında değil...yetişmezse dünyanın sonu değil, her işin başlangıcı ve sonu var vs. diye beynimi kontrol ediyorum..inan ki prolaktini yendim...inan ki bu şekilde daha güzel sonuçlar alıyrsun....hadi gözün aydın 2. aşamaya girdin sayılır yerimseniben inan ki yaklaştın bebişine...her zaman diyorum..bebek yaşama amacınmış gibi olmasın...öncelikle sağlık ve ağız tadı..bunlar elinden uçtu gitti mi hiçbir şeyin önemi kalmıyor hayatım...
bravo ayrıca yasini ezbere biliyorsun...ben bilmiyorum ..ne kadar sürede ezberledin?
neye karşı alerjin var canım
ben de kocaman öptm opuyorumnanaktan

ayy nesee şu ruh halini hemen değiştirrr :umursamaz: ne o öyle...accık ccesaretli ol be yauwww naniknanik

canım benim çok saolll bende dediğin gibi düşünüyorum zaten stres yapa yapa geçmez bu hayat valla dün düşündümde olduda bebeğim dünyaya geldi dünyaya geldikten sonra kaybetseydim neler olurdu allahım çok büyük herşey insanlar için öyle bi tecrübe yaşıycağımıza kendi adıma en azından hiç sahip olamıyım daha iyi sahip olamamanın acısını yaşayım yani hayırlısı tabi olanla ölene çare yok dünya dönmeye devam ediyor sonuçtaa

koşu bandı ses o kadar yapmıyor yaa yapıyor ama çokta değil yani bizim alt kattakiler o kadar gürültü yapıyorki bizimde duvarlar ince kendi gürültülerinden bizi duyamazlar zatii kaydirigubbakcemile3

evet çok haklısınnn bende sanırım 2. dönemdeyimmm kaydirigubbakcemile3 eskiden harbiden reglime yakın zamanda hamilelelik belirtileri kısmından çıkmazdım yaaa ama son iki aydır bakmıyorum bile baksamda kendim için değil başkalarına elimden geldiğince yardımcı olabilmek için sanırım zaman meselesi inşallah neşede kafasındakileri atıcakkkk

çok çok haklısınn canımmm halimizee şükürler olsunnnnnnn

çok çok sevindimmm canım benimmmmm biz biliyorduk ama sonunda sende gördünnnnn kafanı dağıttt olumsuz düşünmeeeee allahım ol deyince sen merak etmeeeee herşey bahaneeeee inşallahh allahım gönlüne göre vercek canım benimmmmm
şimdi artık stresten uzak durmak için ne geliyorsa yappp şekerimmm biz arkandayızzzzzzzzzzzzzzzzzz :1hug:

merhaba arkadaşlar...
bi kimyasal gebelik haberi de benden.... 3 gün geçikti reglim, dün hem evde test yaptık, hem de kanda baktırdık.. sonuç pozitif ama hcg değer çok düşük... bekliyorum kanamanın başlamasını...
çiçekcik, sen de nasıl olmuştu paylaşabilir misin? benim doktorum ankarada, şu an gidemeyeceğim için kanama başlayınca ne yapmam gerektiği konusunda kararsız kaldım.. sen ne yapmıştın?

merhaba çiçekcim...ben de sürekli kötü haberler veriyorum ama ...naapıyım şükredelim diye...haberlerde 6 aylık bebeğini sele kaptıran bir babayı gösterdiler...akrabalarına götürüyormuş bebeği...tahta köprü üstündeyken yıkılmış...bebek boğulmuş...çok üzüldüm...akrabaların seni görmeye gelsin...o havada o bebek çıkarılır mı dışarı...gerçi ecel geldiyse mekana baş ağrısı bahane...ama bi yandan da tedbir senden takdir Allah tan...ay ne bileyim yaa...

demek sen de 2. dönemdesin gel babeem seninle bi topik açalım, bi masa kuralım kk ya.. ' moral verilir, hayat tecrübesi paylaşılır, motive edilir' diye nasıl ama

kahvelokum, canım bence stres yapmadan bekle...hcg ne kadar düşük, kaç çıktı?...ümitlendirmek istemem, kesinlikle istemem ama geç döllenme de olabilir...yazdıklarımızı oku ve şükret, dua et..inşallah hayırlısıyla hamilesindir ve bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın

Canımcım inşallah bundan sonra stressiz olmaya çalışacağım elimden geldiğince. 2. aşamaya ben çok önceden geldim sonra tekrar başka aşamalara zıpladım tekrar ilk aşamaya geldim gibi geliyor. Malum 2,5 senede neler geçti. Canım Yasin'i ne kadar sürede ezberledim hatırlamıyorum ama ezberledikten itibaren her akşam-sabah okumaya çalıştım bu yüzden unutmadım. Sanırım 12 yaşımda ezberlemiştim. Canım allerji konusu çok karışık neye test yapsalar hepsine allerjim çıkıyor. Normalde allerjim olmayan birşeye bir anda allerji olabiliyor. Canım hayırlısıyla hepimiz bas bas bağırıcaz hamişiz, doğum yaptık, bizim veledi evlendirdik diye:))

ayy nesee şu ruh halini hemen değiştirrr :umursamaz: ne o öyle...accık ccesaretli ol be yauwww naniknanik

sorma ya çok değişken bir ruh hali içindeyim. Ama şu MR'dan sonra daha iyiyim şükür. Allahsevdiği kula önce eşeğini kaybettirir, sonra buldurur sevindirirmiş:))

Canımsınız hepiniz. Hepinizi çok seviyorum.

Canım çok merak ettim belki geç döllenme olmuştur. Değerin kaçtı? Şimdi durumun nasıl?

Sorma ya o haberi görünce ben de dedim bunun karısı şimdi bu adamı boşasa yeridir. Nerden baksan kadın göndermek istememiştir.

Ben desenin gibi düşündüm canım. Bakalım ne çıkacak sonuç?

şu eşek hikayesine çok güldüm be yauw..Allah da seni güldürsün inşallah... :roflol: :roflol:
ben eşeğimi değil ama az kalsın eşimi kaybediyordum (gerçi arada sırada eşeeek desem de kendilerine) o yüzden herşeyi olduğu gibi karşılıyorum...kafamı takmamaya çalışıyorum

canım benim adına sevindim diycem ama inşallah kimyasal değildir kuşum yaaa du bakalım benim işte 26. gün olmam gerekiyordu olmadım iki gün geçti test yaptım pozitif sonra kanda pozitif değerim 29. günde 25 ti değerim bana düşük gelmişti zatende yinedee umut işte neyse 31. gün hafif lekelenmeyle bi süre sonra regli oldum bi kaç saat sonra eğer kimyasalsa bişey yapılmıyo zaten atıyo bünye kese mese oluşmadığı için endişelenme ama belkide değildirr benim kasık ve bel ağrım çok oluştu gelmeden önce reglimmm yani anormaldiii anlamıştım zatii du bakalıım inşallah geç döllenmedirrrr

aman yaaa zaten hayat bi garip şekerim herşey bizler içinn allah sonumuzu hayretsinnn bizim de laboratuvarı bi su bastıki sormayınnn diz hizasına kadar bi sürü cihazz peltt olduu yanii geliyorda gidiyordaa allah sonumuzu hayretsin sabır versinnnn yani şekerimm napalım her olana üzülsekkk erenköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinin kadrolu oyuncusu olmam gerekk napalımmm yaniii ölümden gerisi yalannn

he valla yaaa öyle bi topik açılabilirr gel geç dünyaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

nesecim senin iyi olmana cidden çok sevindimmm yaa sal gitsin hayatım yaaaa 3 günlük dünyaa zatiiiii yarına ne olcağı belli değilllll yaaaaa canını sıktığına değmezzzzzz canım benimmmmmmmmmmmmmmm

aaa çiçekçiği kaçırmışımmm....keyifler ii inşallah canım...

neşecim yiyeceklere karşı mı yoksa toza, parfüme vs ye mi alerjin var canım...benim toza karşı alerjim var..astıma çevirecek diye çok korkuyorum...bir de çölyak hastalığını duydum..test yapacağım...hamilelik testleri gibiymiş..ve ucuzmuş...glutene karşı alerji şeklinde gerçekleşiyor...ve birçok yiyecekte gluten madde olduğu için de bu hastalık zor teşhis ediliyormuş..genetikmiş ayrıca...eczaneye gitsem alacağım hemen

kaçırmaa beniiiiiiiiiiiiiiiiii delikafadulden delikafadulden

ay geçmiş olsun tatlım yaa alerjin varmış neşenin de varmış valla şükür yinede allahımıza yinede allahım dermansız dert vermesinnnnn hiçbirimizeeeeee

benimde sanırım soğuğa var ellerim üşüdüğü an gözüm burnum deli gibi akıyor anlamadım gitti bu duruma tekabül eden bir alerji ismi varmı bilmiyorumda soğuğa resmen alerjim var bunu keşfetmem uzunca zamanımı aldı çünkü sabahları burnum gözüm habire akar beni görseniz nezle dersiniz ama bi kaç saate bişey kalmazz yıllarca böle alerji testleri yaptırdım çıkmadı bişeye alerjim enteresan sonra baktım elim soğuk olunca ki genelde soğukkk birden gözümden burnumdan akıntı başlıyorr yani ne cins biriyim yaa delikafadulden

selam çıtırlarım benim
biliyorsunuz bebeğim gelişmediği için kürtaj olmuştum .dr sebebini araştırdı test yaptırdı kann pıhtılaşması çıktı malesef cuma gününden beri ağlıyorum bebeğime üzülüorum ama düzeleceğim içimdeki acı boşalsınki sürekli kanamasın kürtajdan beri doğru dürüst ağlayamadım acımı yaşayamadım ve birikti üstüne kan pıhtılaşma çıkınca her günüm gözyaşıyla geçiyor
şimdi crasprin ve folbiol kullanıyorum. hamile kalınca göbekten iğne olacağım .
neşecim sonucunun iyii olasına sevindim canım ben de de tesadüf yaptırdığım kan testinde 157 çıktı dr beyinde ur var çocuğun olmaz amelşyat dedi ve ben doğuda görev yapıyordum o zaman başka hastaneye gittim orada 75 çıktı ikisi de özel hastaneydi.ankarada ablamı aradım hacettepeye randevu alıp gittim mr çektirdim haaa bu arada doğuda da mr çektirdim ilaçlı elimi şişirdiler
hacettepede prolaktin 11 çıktı mr temiz çıktı mr bakan prof kahkalarla güldü senin neyin var diye
meğerse aletlerin bakımı zamanında yapılmayınca yanlış sonuç veriyormuş bazen yükseliyor bi ara 26 çıktı aman stres yaptım yine diyorum takmıyorum sonra baktırıyorum düşmüş rahat ol sen sıkıldıkça artar
kahvelokumcum kimyasal gebelik nasıl yokmuş şaştım hayırlısı olsun arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…