çiçekcim aramıza dönmene sevindim...olsun kimyasal olsun...demek ki hamiş kalabiliyorsun....hiç üzülme...olacaktır elbet...rabbim demek ki daha ol dememiş...inşallah hayırlı olan en kısa zamanda...koşu bandını ben de istiyorum ama çok ses çıkarıyor..komşular kafama uçuşur burada...duvarlar çok ince...kendin duymuyorsun ama aşağıdaki kat bayağı duyuyor...karşına tv ni de al ya da müzik aç oohhh koş koşabildiğin kadar....inan ki çok iyi geliyor...ben bu sene çok sınandım, çok sınav verdim..Allah eşimle sınadı beni...Allahtan sağlıklı şimdi...o yüzden artık hiçbir şeye kafayı takmamaya çalışıyorum...elbet ki kötü günler başladıysa sonu da gelecektir diyorum ve hayata devam ediyorum...o suya girince kendimi o kadar rahatlamış hissediyorum ki anlatamam...normalde ben atlayarak havuza giremezdim..ilk önce bacaklarımı daldırırdım suya...ama şimdi çivileme atlayarak dalıyorum..iyice dibe dalmak için...o saniyeler var ya...yaşadığımı bana hatırlatıyor...her kulaç atışım benim moralimi 1000 kat artırıyor...hiiiç canınızı sıkmayın..vardır bu şerde de bir hayır...bulun kendinize oyalanacak birşeyler...üzüntünün sizi ne kadar yıprattığını anlayacak ve hayata sımsıkı sarılacaksınız
evet çok haklısınnn bende sanırım 2. dönemdeyimmm kaydirigubbakcemile3 eskiden harbiden reglime yakın zamanda hamilelelik belirtileri kısmından çıkmazdım yaaa ama son iki aydır bakmıyorum bile baksamda kendim için değil başkalarına elimden geldiğince yardımcı olabilmek için sanırım zaman meselesi inşallah neşede kafasındakileri atıcakkkknesemeşe canım iyi ki de bu sayfaya bakmışım...hiçbir şeyin tesadüf olmadığına bir kez daha karar verdim...ben kk da kendimi iki döneme ayırıyorum...
1- stresimi artıran dönem - ki her an kendimde bir belirti arar, adımı olmadık listelere yazdırır, her reglimin ilk gününde sanki dünyanın sonuymuş gibi hissettiğim zamanlar
2- bilmediklerimi öğrendiğim, isyan eden-üzülen arkadaşlara yaşadıklarının geçecek olduğunu anlattığım, yaşanan kötü olayları gösterip ne kadar şükretmemiz gerektiğini tekrarladığım, çeşitli konularda sıkıntısı olanlara yol göstermeye çalıştığım zamanlar
tabii ki 2. zamanı çok çok seviyorum...kendimi daha yararlı, daha pozitif olarak görüyorum ve bu moralize ediyor..
sen de kk dan vazgeçme canım...sen de 1. dönemi atlattın bence 2. döneme girdin...stresle mücadeleyi öğren ve hayatın bir bebekten ibaret olmadığını kabullen...hayat o kadar kısa ki...o kadar çabuk geçiyor ki günler...ne gerek var...önemli olan buradaki paylaşımları çoğaltmak ve çevremizdekilere bilgiler vermek...bak ilk önce ağlamayı kesmişsin ne güzel...bu sayede üzülmenin ve stresin prolaktini artırdığını öğrenmiş oldun...ayyy ben de sürekli ağlardım, işten dönerken serviste bile kaç kez ağladım...servisten inince mahallede...nasıl gülüyorum şimdi kendime...ne oldu...sanki o göz yaşları birikip paraya da da bebeğe mi çevrildi...herşey kafamızın içinde...beynimiz emredecek, geri organlar yapacak...
dostinex i kullanmıyorum artık...göğüslerim eskiden bomba gibi şişer, acırdı...reglim düzensizleşmişti...20 güne düşmüştü sirkülasyon...ama şimdi 26 günde fixlendi....merak ettiğin birşey olursa sorarsın canım..beraber araştırır birbirimizle paylaşırız... opuyorumnanaktan
bayramımız kutlu olsun turkbayragi
kızlar günaydın
şükretmemiz gereken bir olay daha söyleyim
domuz gribi yüzünden ikiz bebeklerine hamile bir kadın bebekleriyle birlikte vefat etmiş...ne olur yaşadıklarınıza üzülün ona birşey demiyorum ama kısa sürsün üzüntünüz...sonra hep birlikte halimize şükredelim
çok çok sevindimmm canım benimmmmm biz biliyorduk ama sonunda sende gördünnnnn kafanı dağıttt olumsuz düşünmeeeee allahım ol deyince sen merak etmeeeee herşey bahaneeeee inşallahh allahım gönlüne göre vercek canım benimmmmmKızlllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Allah'ıma çok şükür sonucumu aldım. Hiçbirşeyim yok turp gibiyim maşallah. Ebrubu canım öyle güzel moral verdin ki bana sanki hergün gidip çektiriyormuş gibiydim. Sabah 8'de gittik. Benim allerjim olduğunu duyunca telaşlandı hastanedekiler. Başka dr çağırdılar, tedbir amaçlı. Önce ilaçsız çektiler sonra ilaçlı çekilmesine karar verdiler. İntraket ile kolumdan verdiler ilacı çok şükür yanımda dr ve hemşire hazır bekledi ve hiç sorunum olmadı. 2 sefer çekilmesine bile bozulmadım. Yeterki iyi sonuçlar çıksın dedim. Çekimde hep "güzel hipofizim benim, hadi güzel snuçlarla dönelim arkadaşlarıma müjdeyi vereyim" dedim. Allah kabul etsin 2 çekimde 2 Yasin okudum içimden hiç rahatsız olmadım. Herşey bittiğinde hemşireye bu kontrast maddeyi omurilik sıvısından veriyorsunuz sanıyordum çok korkmuştum dedm, kız tuhaf tuhaf baktı:)) nerden bilsin karşısında pimpirik bir hatun var. Sonucum da şükür tertemiz. Şimdi sırada ne var? Ebrubucuğumun bahsettiği 2. aşamaya atlamak ve bu hormonla arkadaş olmak:))) ızlar bebişlerimiz çok yakınlaştı bunu hissediyorum inşallah hadi hep birlikte Yasin okuyalım. Hamile haberini veren bir arkdaşta okumuştum 500 Yasin okumuş kayınvalidesi ve ailesi, Yaradan'ın izniyle o ay hamile kalmış. Hamile kalmasak bile Yaradan'ın rızası hepsiden önemli.
Bugün az da olsa sadaka vermeye çalışıyorum. Hepinizi çok seviyorum. Allah hepinizi 2 cihanda mutlu kılsın...
nesecim hakikaten çok sevindim...bak grdün mü korkulacak bişey yokmuş...şimdi sıra kendi kendini telkin etmeye geldi...sakin ol...hani kanım beynime sıçradı tabiri vardır ya...ben çalışırken, eğer işe geç kalmışsam, akşam eve gelip acele acele yemek yaparken, ne bileyim en ufak birşey yaparken bile hep stres yapardım...ya kötü sonuç alırsam ya geç kalırsam diye...şimdi hiiiç aldırmıyorum...aldırmıyorum derken iyice saldım anlamında değil...yetişmezse dünyanın sonu değil, her işin başlangıcı ve sonu var vs. diye beynimi kontrol ediyorum..inan ki prolaktini yendim...inan ki bu şekilde daha güzel sonuçlar alıyrsun....hadi gözün aydın 2. aşamaya girdin sayılır yerimseniben inan ki yaklaştın bebişine...her zaman diyorum..bebek yaşama amacınmış gibi olmasın...öncelikle sağlık ve ağız tadı..bunlar elinden uçtu gitti mi hiçbir şeyin önemi kalmıyor hayatım...
bravo ayrıca yasini ezbere biliyorsun...ben bilmiyorum ..ne kadar sürede ezberledin?
neye karşı alerjin var canım
ben de kocaman öptm opuyorumnanaktan
ayy nesee şu ruh halini hemen değiştirrr :umursamaz: ne o öyle...accık ccesaretli ol be yauwww naniknanik
canım benim çok saolll bende dediğin gibi düşünüyorum zaten stres yapa yapa geçmez bu hayat valla dün düşündümde olduda bebeğim dünyaya geldi dünyaya geldikten sonra kaybetseydim neler olurdu allahım çok büyük herşey insanlar için öyle bi tecrübe yaşıycağımıza kendi adıma en azından hiç sahip olamıyım daha iyi sahip olamamanın acısını yaşayım yani hayırlısı tabi olanla ölene çare yok dünya dönmeye devam ediyor sonuçtaa
koşu bandı ses o kadar yapmıyor yaa yapıyor ama çokta değil yani bizim alt kattakiler o kadar gürültü yapıyorki bizimde duvarlar ince kendi gürültülerinden bizi duyamazlar zatii kaydirigubbakcemile3
evet çok haklısınnn bende sanırım 2. dönemdeyimmm kaydirigubbakcemile3 eskiden harbiden reglime yakın zamanda hamilelelik belirtileri kısmından çıkmazdım yaaa ama son iki aydır bakmıyorum bile baksamda kendim için değil başkalarına elimden geldiğince yardımcı olabilmek için sanırım zaman meselesi inşallah neşede kafasındakileri atıcakkkk
çok çok haklısınn canımmm halimizee şükürler olsunnnnnnn
çok çok sevindimmm canım benimmmmm biz biliyorduk ama sonunda sende gördünnnnn kafanı dağıttt olumsuz düşünmeeeee allahım ol deyince sen merak etmeeeee herşey bahaneeeee inşallahh allahım gönlüne göre vercek canım benimmmmm
şimdi artık stresten uzak durmak için ne geliyorsa yappp şekerimmm biz arkandayızzzzzzzzzzzzzzzzzz :1hug:
merhaba arkadaşlar...
bi kimyasal gebelik haberi de benden.... 3 gün geçikti reglim, dün hem evde test yaptık, hem de kanda baktırdık.. sonuç pozitif ama hcg değer çok düşük... bekliyorum kanamanın başlamasını...
çiçekcik, sen de nasıl olmuştu paylaşabilir misin? benim doktorum ankarada, şu an gidemeyeceğim için kanama başlayınca ne yapmam gerektiği konusunda kararsız kaldım.. sen ne yapmıştın?
merhaba çiçekcim...ben de sürekli kötü haberler veriyorum ama ...naapıyım şükredelim diye...haberlerde 6 aylık bebeğini sele kaptıran bir babayı gösterdiler...akrabalarına götürüyormuş bebeği...tahta köprü üstündeyken yıkılmış...bebek boğulmuş...çok üzüldüm...akrabaların seni görmeye gelsin...o havada o bebek çıkarılır mı dışarı...gerçi ecel geldiyse mekana baş ağrısı bahane...ama bi yandan da tedbir senden takdir Allah tan...ay ne bileyim yaa...
demek sen de 2. dönemdesingel babeem seninle bi topik açalım, bi masa kuralım kk ya.. ' moral verilir, hayat tecrübesi paylaşılır, motive edilir' diye nasıl ama
kahvelokum, canım bence stres yapmadan bekle...hcg ne kadar düşük, kaç çıktı?...ümitlendirmek istemem, kesinlikle istemem ama geç döllenme de olabilir...yazdıklarımızı oku ve şükret, dua et..inşallah hayırlısıyla hamilesindir ve bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın
merhaba arkadaşlar...
bi kimyasal gebelik haberi de benden.... 3 gün geçikti reglim, dün hem evde test yaptık, hem de kanda baktırdık.. sonuç pozitif ama hcg değer çok düşük... bekliyorum kanamanın başlamasını...
çiçekcik, sen de nasıl olmuştu paylaşabilir misin? benim doktorum ankarada, şu an gidemeyeceğim için kanama başlayınca ne yapmam gerektiği konusunda kararsız kaldım.. sen ne yapmıştın?
aman yaaa zaten hayat bi garip şekerim herşey bizler içinn allah sonumuzu hayretsinnn bizim de laboratuvarı bi su bastıki sormayınnn diz hizasına kadar bi sürü cihazz peltt olduu yanii geliyorda gidiyordaa allah sonumuzu hayretsin sabır versinnnn yani şekerimm napalım her olana üzülsekkk erenköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinin kadrolu oyuncusu olmam gerekk napalımmm yaniii ölümden gerisi yalannnmerhaba çiçekcim...ben de sürekli kötü haberler veriyorum ama ...naapıyım şükredelim diye...haberlerde 6 aylık bebeğini sele kaptıran bir babayı gösterdiler...akrabalarına götürüyormuş bebeği...tahta köprü üstündeyken yıkılmış...bebek boğulmuş...çok üzüldüm...akrabaların seni görmeye gelsin...o havada o bebek çıkarılır mı dışarı...gerçi ecel geldiyse mekana baş ağrısı bahane...ama bi yandan da tedbir senden takdir Allah tan...ay ne bileyim yaa...
demek sen de 2. dönemdesingel babeem seninle bi topik açalım, bi masa kuralım kk ya.. ' moral verilir, hayat tecrübesi paylaşılır, motive edilir' diye nasıl ama
canım benim adına sevindim diycem ama inşallah kimyasal değildir kuşum yaaa du bakalım benim işte 26. gün olmam gerekiyordu olmadım iki gün geçti test yaptım pozitif sonra kanda pozitif değerim 29. günde 25 ti değerim bana düşük gelmişti zatende yinedee umut işte neyse 31. gün hafif lekelenmeyle bi süre sonra regli oldum bi kaç saat sonra eğer kimyasalsa bişey yapılmıyo zaten atıyo bünye kese mese oluşmadığı için endişelenme ama belkide değildirr benim kasık ve bel ağrım çok oluştu gelmeden önce reglimmm yani anormaldiii anlamıştım zatii du bakalıım inşallah geç döllenmedirrrr
çicekcik saol canım... benimde kanamam başladı.. dr a gittim tekrar kan testi yaptırayım diye ama ukala dr. ultrasonda bakalım dedi, tabi bir şey göremedi.. yarın için kan testi yaptırmamı söyledi... kimyasal gebelik olabilir mi dedim, ben hiç öyle bir şey duymadım da görmedim de diye salak salak konuştu.. dış gebelik olabilir diye de moralimi bozdu.. ya lütfen dış gebelik olmasın.. uff ya...
canım benim adına sevindim diycem ama inşallah kimyasal değildir kuşum yaaa du bakalım benim işte 26. gün olmam gerekiyordu olmadım iki gün geçti test yaptım pozitif sonra kanda pozitif değerim 29. günde 25 ti değerim bana düşük gelmişti zatende yinedee umut işte neyse 31. gün hafif lekelenmeyle bi süre sonra regli oldum bi kaç saat sonra eğer kimyasalsa bişey yapılmıyo zaten atıyo bünye kese mese oluşmadığı için endişelenme ama belkide değildirr benim kasık ve bel ağrım çok oluştu gelmeden önce reglimmm yani anormaldiii anlamıştım zatii du bakalıım inşallah geç döllenmedirrrr
çicekcik saol canım... benimde kanamam başladı.. dr a gittim tekrar kan testi yaptırayım diye ama ukala dr. ultrasonda bakalım dedi, tabi bir şey göremedi.. yarın için kan testi yaptırmamı söyledi... kimyasal gebelik olabilir mi dedim, ben hiç öyle bir şey duymadım da görmedim de diye salak salak konuştu.. dış gebelik olabilir diye de moralimi bozdu.. ya lütfen dış gebelik olmasın.. uff ya...
o nasıl doktor olmuşş yaa delimidir nedir acayip sinirlendim duymamışmıı gerzek şabann yaa aaaaa sinir olduym heee boşver tatlım canını sıkma sakın dış gebelik olcak diye bişey yok sakın aklına kötü şeyler getirme doktorunuda hemen değiştirmeni şiddetle tavsiye ederim ne yaa delimidir nedir yaa valla şu anda bi kaşık suda boğardım heeklava: klava:
sen canını sıkma sakın herşey olucağına varır inşallah dış gebelik falan değildir bugün kan tetsi yaptırınca mutlaka haber ver tatlımm opuyorumnanaktan
aaa çiçekçiği kaçırmışımmm....keyifler ii inşallah canım...
neşecim yiyeceklere karşı mı yoksa toza, parfüme vs ye mi alerjin var canım...benim toza karşı alerjim var..astıma çevirecek diye çok korkuyorum...bir de çölyak hastalığını duydum..test yapacağım...hamilelik testleri gibiymiş..ve ucuzmuş...glutene karşı alerji şeklinde gerçekleşiyor...ve birçok yiyecekte gluten madde olduğu için de bu hastalık zor teşhis ediliyormuş..genetikmiş ayrıca...eczaneye gitsem alacağım hemen
o nasıl doktor olmuşş yaa delimidir nedir acayip sinirlendim duymamışmıı gerzek şabann yaa aaaaa sinir olduym heee boşver tatlım canını sıkma sakın dış gebelik olcak diye bişey yok sakın aklına kötü şeyler getirme doktorunuda hemen değiştirmeni şiddetle tavsiye ederim ne yaa delimidir nedir yaa valla şu anda bi kaşık suda boğardım heeklava: klava:
sen canını sıkma sakın herşey olucağına varır inşallah dış gebelik falan değildir bugün kan tetsi yaptırınca mutlaka haber ver tatlımm opuyorumnanaktan
ay canım ne kadar sinirlenmişsin öyle..dur sakin ol.. merak etme benim kendi doktroum değil zaten.. kan testi yaptırmak için gittiğim yerin doktoru.. ben ilçedeyim o yüzden kendi doktoruma hemen gidemedim..zaten gerek de kalmayacak, kan değeri sadece 11.8 çıktı bugün.. kanamam var.. birkaç gün sonra yine bi kan testi yaptırırım sıfırlamış mı diye.. neyse çalışmalar devam..
sana doktor tekrar çalışmalara başlamak için bekle falan demiş miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?