30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

lovely, geçmiş olsun..Allah bir daha göstermesin..
kan pıhtılaşması bende de var.. hatta burda topiğimiz de var.. davet etmek istemezdim, keşke böyle bir sorunun olmasaydı ama eğer istersen güzel paylaşımların olduğu bir bölüm, aramıza katılmanı isterim..orda da var 30 luk çıtırlar kaydirigubbakcemile3
İnş bundan sonra sağlıklı hamilelikler nasip eder Rabbim hepimize...

canlarım sağolun iyiyim şimdi elden ne gelir
kahvelokumcum geldim artık ayrıca ordayım

canlarım sağolun iyiyim şimdi elden ne gelir
kahvelokumcum geldim artık ayrıca ordayım

loveliyim geçmiş olsun
Allah şifalar versin
inş. diğer sefer bebeğin sana tutunur..en azından hamile kalman bile güzel...hiç kalmayanlar da var...Umarım hepimiz o güzel duyguya sahip oluruz...anne sözcüğünü kulaklarımızda işitiriz....hepbirlikte sağlıklı nice güzel umutlara doğru yol alalım...a.s.

loveliyim_ben çok geçmiş olsun, umarım hayırlısı ile hepimiz 2010 da bu duyguyu yaşaız...

Benim prolaktin 54 çıkmıştı, doktor dostinex verdi, bu ay korka korka tahlil verdim ve 10'a düştü..ama tekrar çıkar mı bilmiyorm... birde artık çok fazla eskisi gibi moralimi bozmamaya çalışsam da sanırım pek başarılı olamıyorum ...ama umudumuzu aslaa kaybetmemiz gerekli...
forumda bakıyorum pek çok kişi, tedaviler onca sıkıntılar çekmiş ama sonra bebeklerine kavuşmuşlar, onları okuyunca o kadar seviniyorum ki, kayıp ettiğim umudum azıcıkta olsa yerine geliyor

sevgiler

sağolun kızlar destek sözcükleri yarama çok iyi geliyorr sağolun rabbimm hepimizin kucağına sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun

Merhabalar,
dün sevgili doktorumu ziyaret ettim, Prolaktinim bu ay dusuk cıkmasına ragmen ve 12.de gunde olmasına ragmen, yumurtaıklar halen olusmamıs ve tum bunlara ek olarak bırde kist olusmus ve o kist gecen adetimde patlamıs ve azıcıkta olsa kan karın boslugunda bırıkmıs... Allah'ım gücüne gitmesin ama her ay bir olay ve konu...

Sonra doktor beni odasına çağırdı, eşim gelememişti. Ve bana dedi ki, bazen boyle sebepsiz yere kısırlık olur, artık tüp bebeği düşünmeniz gerek dedi...O an hemen oradan çıkmak istedim...Asansöre bindim, ağlamak istedim ama ağlayamadım...birde aynaya bakıp kendı kendime espri yapıp sakın moralını bozma prolaktınını yukseltme dedım ...

Gidebileceğim son noktaya kadar gideceğim, bazen moralim bozulacak, bazen yerine gelecek..prolaktinim nasıl olacak o da belli değil...Eşime artık acaba ben bu konuyu kapatsam mı diyorum.....Moralim o kadar bozuldu ki yani tüp bebek olayına mı yoksa 2 senedir ugrastıgımız tum tedavilerin sonucsuz kalmasına mı... akşam akşam moralinizi bozdugum ıcın cok, çok ozur dilerim...

onumuzde ki ay doktor klomeni son kez deneyelim dedi, olmadı, tup bebek merkezi ile konusurz dedi...Umarım hepimizin hayırlısı ile guzel haberleri gelir...

sevgiler...

sağolun kızlar destek sözcükleri yarama çok iyi geliyorr sağolun rabbimm hepimizin kucağına sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun
İNŞ CNM

KİME nereye ney güvenceğiz çok karmaşık işler bunlar

RABBİM hayırlısıyla evlatlarımıza kavuştursa en kısa zamanda

bir daha adet tarihiymiş olmuşmuş olmamışmış düşünmeyeceğim

canım bende 30 olcam al benden de 6 yıla girişimde bişi yok sorunda yok bi gelse ısırcam her yerini koparcam yicem bende beter durumdayım zırlayan aynı zamnda insanlardan darbe gören bi tipim işte çok şükür hayatta tek piyangom eşim ne yapcam bilmiyorum kafayı yedimmmmmmmmmm

kızlar günaydın, hayırlı cumalar...eşim grip oldu hafta sonu...kaç gündür onunla uğraşıyorum..nete giremedim...acilde 3 şişe serum yedi...idrar testinde kan çıktı...asıl endişelendiren de o oldu zaten...dr basit bir kum dökme de olabilir ancak tümör de olabilir dedi...kızlar dua ein ne olur...inşallah düşündüğüm gibi değildir...dr gelecek hafta yurt dışında olacakmış...cumaya alabildik randevuyu...hakkımızda hayırlısı bakalım...siz nasılsınız...çok öptm

nerdesiniz arkadaşlar
herkeste bir sessizlik
neseme hiç görünmüyorsun...
bu topik sensiz olmazdı hiç ?
iyimisiniz ?

Ebrubu canım çok geçmiş olsun. Sıkıntıları atlabildiniz mi? Loveli canım nasılsın? Lalehan bu topik bensiz olmak zorunda çünkü epeydir giremedim ufk tefek sağlık sorunlarım ve iş yoğunluğum yüzünden. Şim de Aralıkta önemli bir sınavım var inşallah çok ders çalışmam gerek. Tüm bunlara rağmen herzaman aklımdaasınız. Bu arada gene adetim çok zor geldi 2 gündür şükür gelmeye başladı. Hala bende hiçbir değişiklik yok. Yalnız birşeye çok üzülüyorum, ilaç niyetine biletopiğimizin 1 tanecik bile hamişi yok, işte bu beni umutsuzluğa sevkediyor. Buralara pek sık uğramak istemiyorum. rüyalarımda bebişler görüyorum, bebek battaniyeleri görüyorum ama hiçbirşey yok. Umutsuzluğa kapılmak da istemiyorum ama gücüm tükeniyor. 3 yıl hiç de az değil.

Hepinizin Kurban Bayramı mubarek olsun. Kocaman öpüyorum sımsıkı sarılıyorum.

senle aynıyım neşecim kimse hamiş değil umutsuzluk ben de de itiraf ediyorum hala bebeğime ağlıyorum tam toparlandım diyorum ama bişe oluyor kopuyor dvreler içim kan ağlamaya yaram kanamaya başlıor ahhh ahhh hala içim acıyor halaaa çalışmaya devam adet olduğumda ilk gün üzülüyorum sonra yeni ay yeni umut diyorum

herkese merhaba,
Benim ilk mesajım olacak bu. Ben de 33 yaşındayım 4 senelik evliyim. bir senedir de bebek için korunmuyoruz ama henüz bir sonuc yok.. Başlarda hiç bebek istemedim, biraz evliliğim nasıl gidecek görmek istedim. Rutin kontrollerim normaldi, aklıma bu kadar uzun süre olmayacağı gelmemişti. Ama artık umutsuzluk başladı bende de. Moralim cok bozuk. Hayat zaten genel olarak zor, bir de bunun zor olması mı gerekirdi diyorum. Mesajlarınızı okumaya çalıştım, umuyorum sonunda hepimiz istediğimize kavuşuruz da geçen zor zamanları unutur gideriz.

Kızlar uzun süredr giremedim, doğruyu söylemek gerekirse girmek canım istemedi. Kızlar gene bgün adet oldum, onca ilacı iç, umutlan bekle gene aynı sonuç. 3 yıla yakın korunmuyoruz ve 2-2,5 yıldır da tedavi görüyorum. Sıra tüp bebeğe geldi ama eşim kesinlikle karşı çıkıyo. Yapacak bişeyim kalmadı. Duadan başka...Bugün moralim bozuk, hepiniz biliyorsunuzbu duyguyu..Demekki hayırlısı buymuş..Ne lur en az biriniz çıksın ve "ben hamişim hem de 30lu yaşlardayım" desin de ben de uutlanayım birazcık. ıçim acıyor. Loveli, ebrubu, çılgınkız, mumudihaba, library, lalehan, çiçekçik ve şimdi isimleri aklıma gelmeyen, buraya yolu düşen herkes nerdesiiz ya? Demiştim ki sayfalar ilerlemiştir okumak zor olur. Bi baktım kimseler uğramamış. Birbirimize destek olmayacak mıyız? Buradan uzaklaşsam da hiçbirşey değişmiyor

Son düzenleme:
Evet Anjelic, nasılsın canım ya? Tanıdık birini görmek e güzelmiş, buralar hepten ıssızlaşmış. Tam yatmak üzereydim. Bugün bomboş geçti diye düşünüyordum hiç değilse yatayım kalkayım da yeni bir güen başlayayım..Sende durumlar nasıl? Ne olur güzel bir haber versin biri burada, lütfen..Çok ihtiyacım var...

Canım ben 2. düşükten sonra 2 aydır denemelerdeyim ama doktordan çok ümit verici haberler almadım, bu ay da zor görünüyor boşver beni... Güzelim sen ve eşine hangi test/tahliller yapıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…