selam çıtırlarım benim
biliyorsunuz bebeğim gelişmediği için kürtaj olmuştum .dr sebebini araştırdı test yaptırdı kann pıhtılaşması çıktı malesef cuma gününden beri ağlıyorum bebeğime üzülüorum ama düzeleceğim içimdeki acı boşalsınki sürekli kanamasın kürtajdan beri doğru dürüst ağlayamadım acımı yaşayamadım ve birikti üstüne kan pıhtılaşma çıkınca her günüm gözyaşıyla geçiyor
şimdi crasprin ve folbiol kullanıyorum. hamile kalınca göbekten iğne olacağım .
neşecim sonucunun iyii olasına sevindim canım ben de de tesadüf yaptırdığım kan testinde 157 çıktı dr beyinde ur var çocuğun olmaz amelşyat dedi ve ben doğuda görev yapıyordum o zaman başka hastaneye gittim orada 75 çıktı ikisi de özel hastaneydi.ankarada ablamı aradım hacettepeye randevu alıp gittim mr çektirdim haaa bu arada doğuda da mr çektirdim ilaçlı elimi şişirdiler
hacettepede prolaktin 11 çıktı mr temiz çıktı mr bakan prof kahkalarla güldü senin neyin var diye
meğerse aletlerin bakımı zamanında yapılmayınca yanlış sonuç veriyormuş bazen yükseliyor bi ara 26 çıktı aman stres yaptım yine diyorum takmıyorum sonra baktırıyorum düşmüş rahat ol sen sıkıldıkça artar
kahvelokumcum kimyasal gebelik nasıl yokmuş şaştım hayırlısı olsun arkadaşım
ay canım ne kadar sinirlenmişsin öyle..dur sakin ol.. merak etme benim kendi doktroum değil zaten.. kan testi yaptırmak için gittiğim yerin doktoru.. ben ilçedeyim o yüzden kendi doktoruma hemen gidemedim..zaten gerek de kalmayacak, kan değeri sadece 11.8 çıktı bugün.. kanamam var.. birkaç gün sonra yine bi kan testi yaptırırım sıfırlamış mı diye.. neyse çalışmalar devam..
sana doktor tekrar çalışmalara başlamak için bekle falan demiş miydi?
canım benimm iyi madem doktorun değilse sevindim bu durumaa kaydirigubbakcemile3
cidden kızdım ya nasıl bilmezz biz bile biliyoruz binlerce insanın yaşadığı bi gerçek tıp ta var yani bu şifacıların dediği bişey değilkii
gelelim çalışma olayına valla kimyasal gebelik sen tahlil yapmasan anlamıycan bi durujm hiç bir sorun yok tam gaz devam benim doktor öyle dedi yumurtamda varmış görmüştü hol bu ay bi beklentim yok çalıştık gerçide kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yani regli gibi düşün kimyasalı kuşummm devam edin fikfiklereeeeeeeeeeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile2
selam çıtırlarım benim
biliyorsunuz bebeğim gelişmediği için kürtaj olmuştum .dr sebebini araştırdı test yaptırdı kann pıhtılaşması çıktı malesef cuma gününden beri ağlıyorum bebeğime üzülüorum ama düzeleceğim içimdeki acı boşalsınki sürekli kanamasın kürtajdan beri doğru dürüst ağlayamadım acımı yaşayamadım ve birikti üstüne kan pıhtılaşma çıkınca her günüm gözyaşıyla geçiyor
neşecim sonucunun iyii olasına sevindim canım ben de de tesadüf yaptırdığım kan testinde 157 çıktı dr beyinde ur var çocuğun olmaz amelşyat dedi ve ben doğuda görev yapıyordum o zaman başka hastaneye gittim orada 75 çıktı ikisi de özel hastaneydi.ankarada ablamı aradım hacettepeye randevu alıp gittim mr çektirdim haaa bu arada doğuda da mr çektirdim ilaçlı elimi şişirdiler
hacettepede prolaktin 11 çıktı mr temiz çıktı mr bakan prof kahkalarla güldü senin neyin var diye
meğerse aletlerin bakımı zamanında yapılmayınca yanlış sonuç veriyormuş bazen yükseliyor bi ara 26 çıktı aman stres yaptım yine diyorum takmıyorum sonra baktırıyorum düşmüş rahat ol sen sıkıldıkça artar
ay kuşum yaaaaa üzülme tatlım ama yaaa du bakalım her şerde bi hayır vardır bak artık biliyonuz ne olduğunuuu bu bile ne kadar iyi hayırlısı değilmiş demekki kuşum allahım evladında hayırlısını versinnnnnnnn allahım hep iyi insanlarlan karşılaştırsınn üzülmen bi çare değilki bakk yeni ay yeni umutlardasın moralini bozarak hormonlarını etkileme kuşum yaaaa lütfennnnnn bakk seni seviyom kuşummm kendine gel silkelennn hamile kalabiliyorsun sonuçtaaa eşinde sende bi sorun yokkk sendekide çözümsüz değilll süper bi haber buna sevinmelisin bencee olanla ölene çare olsaydı tatlımmmm artık sıkma tatlı canınııııı
bence kahvelokuma bakan doktor kasaptan almış diplomasınııı denyoo yaaa adammklava:
canlarım sağolun iyiyim şimdi elden ne gelir
kahvelokumcum geldim artık ayrıca ordayım
İNŞ CNMsağolun kızlar destek sözcükleri yarama çok iyi geliyorr sağolun rabbimm hepimizin kucağına sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun
selam çıtırlarım benim
al benden de o kadar ....o kadar moralim bozuk ki.kızacak kimse de yok çocuk olmadığı için.ben de kocamla kavga ediyorum onun üzerine gidiyorum kızıp üzüldükçe.dün gece olmadık bişey yüzünden kafaya takıp sabaha kadar uyuyamadım.ben uyuyamadıkça kocam mışıl mışıl uyudukça sinirlendim.başladım ağlamaya.ağlıyorum ama neden ağlıyosun deseler şundan da diyemiycem.resmen kafayı yemek üzereyim.oysa ki bi çocuk olsa evde, kimseyi hiç bişeyi kafaya takmam.hele bugün resmen depresyondayım.uykusuzluktan artık sanki bayılacak gibiyim.hiç bişeyin Allahın gücüne gitmesin anlamı yokmuş gibi sanki.yaşamaya değer bişey bile bulamıyorum.bi de anneler günü ve bi çocuğum olsayd dünyanın en değerli insanı ben olacaktım bugün onun gözünde belki de.ama yok ve sebebi bile bulunamadı.yaşsa oldu otuz.işte böyle kendimi parçalaya parçalaya geçti neredeyse 5 yıl ve bu gidişle daha kaç yıl daha geçeceği de belli değil.kimse yardımcı olamıyor.ne doktor,ne anne baba,ne koca,ne de arkadaş.sadece Allah olabilir sadece Allahsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?