30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Rutin testler yapıldı ve gittiğim 3 dr da bişi bulamadı, sebepsiz infertilite dediler. Eşimin problemi yok şükür bende de birinin sorun dediğine diğeri yok öyle bişi diyor. 2 aşılamam başarısız. Tüp bebeğe sıra geldi ama eşim kesinlikle lafını bile ettirmiyor. 3 yıldır bana kalan sadece moral bozukluğu ve hapların yan etkileri..

neşecm msg attım özeline, canım bir de şunu öğrendim ben, kullaılan ilaçlar rahimde incelmeye de neden oluyor, ben bunu hafif ölçüde de olsa yaşıyorum maalesef.

Anjelic bazen ebn de hiç dr'a gitmesemiydim diyorum. 2-2,5 yıldır bana kilodan başka hiçbirşey getirmedi bu haplar, bir de sayısız yan etki. Dr'lar ne çok da para almak için bu işi uzatıyorlar diye düşünmeye başladım. Kendimde çok hata buluyorum. Neden bu yaşa kadar evlenmedim, neden kendime iyi bakmadım,...devam ediyor. Ne dersem diyeyim hiçbirşey değişmiyor. Yardan verirse olacak yoksa eldenbirşey gelmiyor ama dediğin testleri en kısa sürede dr gittiğimde isteyeceğim ınşallah. Bende pekçok şeye allerji var acaba diyorum eşimin hücrelerine de saldırıyor mu benim saldırgan hücrelerim:)

Canım en olumsuzu düşünme, diyete başla spor yap, ben kilo verip spor yaptığımda ve bu durum 8 ay devam ettiğinde ilk hamileliğimi yaşadım, vücudumda yolunda gitmeyen neyse yoluna girmişti, doktorlar beni de çok stres yapıyor, bu kadar çok aşamadan sonra hangi doktor gerçekten işi biliyor hangisi beni oyalıyor anlıyorum, kendimize zaman verelim, bak ben de 31 de evlendim ama daha önce niye evlenmedim diye hayırflanmıyorum çünkü yaradan o zamana yazmış, yırtınsam da daha önce olmayacaktı, biraz kendimizi olaylara teslim etmemiz gerekiyor,artık takmamak gerek, vara kaderde olacak yoksa ne kadar çırpınsak boşuna, bu arada tedavilerimizi takip edelim olabildiğince strese girmeden.

benim iki cocugum var
ve ben 3 bebek istiyorum 30 yasimdayim ve deneme yaptigim halde olmadi demkki 30 yaslarda hamis kalmak zor mu oluyor arkdaslar ya???

istatistiki olarak yaşla birlikte hamile kalmak da zorlaşıyor, amaaaa biz bu olayı eninde sonunda halledicez inşallah.

Anjelic vicdanımın sesi gibisin maşallah ya. ıyiki bu akşam buraya uğradın. Saoalsın arkadaşım tüm gün eşimin yapamadığını yaptın şimdi içime umut düştü gene. hadi hayırlısı bakalım, yeni bir aya yine yeniden "MERHABA"...
Feyza kuzum bozma yeni düzelen moralimi ne olur. 30' da zor olmuyor, biz hemen olmasını istiyoruz sabır gücümüz azalıyor ve çevre faktörü işe daha br karışıyor da ondan belki de. Yavrularını öp bizim için de..

rabbim büyük canim benim insallah rabbim önce siz gibi güzel arkadaslarima versin cifter cifter insallah.sonra da bana:)
ama ben hep anneli tatmamis kardeslerime dua ediyorum hep önce onlar bu mutluluga ersin diye insallah olcak canim basligi görünce selamsiz daldim hemen kusuruma bakma canim

Kızlar Yaradan hepimizin gönlünde olanı en hayırlı şekilde versin. Hepinizi (sessizce bizi takip eden Arkadaş, yojimbo ve diğerleri) kocaman öpüyorum. Çok yakınd burada şenlik var haberiniz olsun. Bebişler patır patır gelecek inşallah...Şenlik için herkes hazırlıklara başlasın. Mercimek köfteleri benden, gece gece nerden aklıma düştüyse artık:))

Dal güelim, gel biz herkese açığız. Hele ağzı dualı arkadaşalrımızı hep bekleriz, anadım ki duadan başka yapacak çok birşeyimiz yok. Yahu bir küçücük hücrelerimize bile söz geçiremiyoruz. NE biçim bir teknolojik çağ bu? Ne kadar acizmişiz de haberimiz yokmuş. Evrimcilerin kulakları çınlasın. Ben hala her ay attığım bir küçük hücreme söz dinletemiyorum, yapabilen varsa beri gelsin...İşte benden bu kadar yasakkelime..

istatistiki olarak yaşla birlikte hamile kalmak da zorlaşıyor, amaaaa biz bu olayı eninde sonunda halledicez inşallah.

İstatistik "yalan bilimidir" der hocalarımız:)) boşver sen onu..Biz çıkıntı tipleriz, öyle istatistik falan işlemez bize. Yakında 30luk aneler topiği açacağız haberin olsun inşallah...

Gidicem dedim dedim gidemedim. Hepinize hayırlı geceler, tatı rüyalar. Her yeni başlayan gün yepyeni umutlar getirsin bize...

:) şöyle moralin güzel olsun neşecim yaaa, kendimizi hırpaladığımız yanımıza kar kalıyor, oysaki biz sağlıklı olalım gerisi önemli değil, şu zamanlar belki de ileride çok arayacağımız zamanlardır değerlendirelim.

Feyzacım benim inşallah ilk olacak, bu yolda 2 bebeğimi kaybettim ama ümidimi kaybetmedim, Rabbim dlerse herşey olur, bekleyip göreceğiz, sen de ümitsizliğe düşme hemen, daha önce olmuş yine olacaktır, rahat ol,

sizleri çok öpüyorum kızlar iyi geceler.

burası tam bana göre bir yermiş bende 30 lu yaşlarda olup ama hala anne olamayanlardanım maalesef. 1.5 yıllık evliyim bir düşük yaptım 6 ay önce şimdide tedavi oluyorum olsun diye bakalım inşallah olur. 30lu yaşlarda olmak canmı sıkmıyor canımı sıkan arkamdan yapılan yorumlar yaşlı çocuğu olmuyor falan filan sonra her önüne gelen akıl vermeye çalışıyor onu yap şunu yap belkide onlar olmasa kafaya takıp stres yapmasam hamile kalıcam ama varlar maalesef allah yardımcımız olsun

ah.. seni o kadar iyi anlıyorum ki...

hic stess etme canim kimseyi kafaya takma insallah vakti zamani gelince olacak
benim regl günlerim düzenliydi 28 günde bir oluyorum.ama kayfaya taktikca son 7 aydir
düzeni bozuldu bir oluyorum 32 günde bir oluyorum 27 günde
sabretmekle oluyor hersey umudunuda yitirmiyceksin.insalllah rabbimmm
tüm kardeslerimin yüzünü güldürsün

amiiiin...
stres her derdin başını çekmiyor mu??stresten uzak durun stresten uzak durun diyip durur bütün doktorlar...birbirimizi ancak yine biz anlarız.Türkiye de yaşamanın dez avantajlarından..ay herkes çok meraklı...benim düşüğüm oldu, doktor 6 ay bekleyin dedi milleti gerdi benim hamile kalıp kalmadığım..ben hariç herkes gün saymaya başladı.."Niye olmuyorki tüh ya" diyip üzülenler mi demezsin.."E hadi zamanınız dolmadı daha " diyenler mi...
Zaten bizi bize bıraksalar arka arka çifter çifter doğuracaz da :CüvCüv:bıraksalar artık :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…