ben hemen umudumu yitirdim yaooo feyzacım 1 deneme olmadı demek için çok az...:)
insallah canim senin ilk bebek mi olcak insallahistatistiki olarak yaşla birlikte hamile kalmak da zorlaşıyor, amaaaa biz bu olayı eninde sonunda halledicez inşallah.
rabbim büyük canim benim insallah rabbim önce siz gibi güzel arkadaslarima versin cifter cifter insallah.sonra da bana:)Anjelic vicdanımın sesi gibisin maşallah ya. İyiki bu akşam buraya uğradın. Saoalsın arkadaşım tüm gün eşimin yapamadığını yaptın şimdi içime umut düştü gene. hadi hayırlısı bakalım, yeni bir aya yine yeniden "MERHABA"...
Feyza kuzum bozma yeni düzelen moralimi ne olur. 30' da zor olmuyor, biz hemen olmasını istiyoruz sabır gücümüz azalıyor ve çevre faktörü işe daha br karışıyor da ondan belki de. Yavrularını öp bizim için de..
rabbim büyük canim benim insallah rabbim önce siz gibi güzel arkadaslarima versin cifter cifter insallah.sonra da bana:)
ama ben hep anneli tatmamis kardeslerime dua ediyorum hep önce onlar bu mutluluga ersin diye insallah olcak canim basligi görünce selamsiz daldim hemen kusuruma bakma canim
istatistiki olarak yaşla birlikte hamile kalmak da zorlaşıyor, amaaaa biz bu olayı eninde sonunda halledicez inşallah.
burası tam bana göre bir yermiş bende 30 lu yaşlarda olup ama hala anne olamayanlardanım maalesef. 1.5 yıllık evliyim bir düşük yaptım 6 ay önce şimdide tedavi oluyorum olsun diye bakalım inşallah olur. 30lu yaşlarda olmak canmı sıkmıyor canımı sıkan arkamdan yapılan yorumlar yaşlı çocuğu olmuyor falan filan sonra her önüne gelen akıl vermeye çalışıyor onu yap şunu yap belkide onlar olmasa kafaya takıp stres yapmasam hamile kalıcam ama varlar maalesef allah yardımcımız olsun
hic stess etme canim kimseyi kafaya takma insallah vakti zamani gelince olacakburası tam bana göre bir yermiş bende 30 lu yaşlarda olup ama hala anne olamayanlardanım maalesef. 1.5 yıllık evliyim bir düşük yaptım 6 ay önce şimdide tedavi oluyorum olsun diye bakalım inşallah olur. 30lu yaşlarda olmak canmı sıkmıyor canımı sıkan arkamdan yapılan yorumlar yaşlı çocuğu olmuyor falan filan sonra her önüne gelen akıl vermeye çalışıyor onu yap şunu yap belkide onlar olmasa kafaya takıp stres yapmasam hamile kalıcam ama varlar maalesef allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?