burası tam bana göre bir yermiş bende 30 lu yaşlarda olup ama hala anne olamayanlardanım maalesef. 1.5 yıllık evliyim bir düşük yaptım 6 ay önce şimdide tedavi oluyorum olsun diye bakalım inşallah olur. 30lu yaşlarda olmak canmı sıkmıyor canımı sıkan arkamdan yapılan yorumlar yaşlı çocuğu olmuyor falan filan sonra her önüne gelen akıl vermeye çalışıyor onu yap şunu yap belkide onlar olmasa kafaya takıp stres yapmasam hamile kalıcam ama varlar maalesef allah yardımcımız olsun
neşemese canım ne haberlerr
sınavın varmış başarılar canım
sen nie moralini bozdun bakalım
nefes aldığımıza dahi şükretmemiz gerekiyor değil mi
Anjeliccim seni burada da yakaladım
ne olur moralinizi yüksek tutun
ve olumlu düşünün
opuyorumnanaktan
kızlar evet ebrunun dediği gibim hamileyimm tamda denemeyi bırakıcam dediğim ayda kaldımmmm yaaa hala inanamıyorummmmmmmmm
kızlar evet ebrunun dediği gibim hamileyimm tamda denemeyi bırakıcam dediğim ayda kaldımmmm yaaa hala inanamıyorummmmmmmmm
cicekcik tebrik ederim...Allah tamamına erdirsin..... sağlıkla...
tebrikleeeer yaşasıııııınnn :dance:
neşecim bak kimse hamile değil bu topikte diyordun..artık sana ve bizlere moral olur diye düşünüyorum..
darısı burdaki bütün çıtırlara :sm_cool:
Allah sağlıkla kucağına almayı ve güzel ömrünü bir ömür boyu sizlere göstermeyi nasip etsin çiçekcik opuyorumnanaktan
tebrikler
hayırlı olsun
darısı olmayanlara inş.
a.s.
ben de tebrik ederiimm..cok güzel bir haberrr..önce sağlıklı bir hamilelik dilerim, sonra da darısı tüm isteyenlerin başına diyeyim:)
çok çok saolun kızlarrrr allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhhh dualarım sizinle inşallah daha fazla beklemezsiniz allahım ol deyince gerisi bahane kızlar yaa kafamdan attım ama sinirlerim bozulduğu için atmıştım artıkk eeehhhhh diyordum olmazsada olmasın napiyim diyorken geldi mercimekk inşallah darısı sizlerin başına herbirniz için dua edicem bol bol
geçen ay kuzenim demişti banada 41 gün boyunca her gün 24 kere fatiha süresi okuyosun ve dileğini diliyorsun ben buna başlamıştım hatta 41. gün iki gün önce doldu bilmiyorum etkisi oldumu olmadımı ama denemekten zarar gelmez deneyebilirsiniz sizde kızlar öpüyorum herbirinizi opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?