30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

neşemese canım ne haberlerr
sınavın varmış başarılar canım
sen nie moralini bozdun bakalım
nefes aldığımıza dahi şükretmemiz gerekiyor değil mi
Anjeliccim seni burada da yakaladım
ne olur moralinizi yüksek tutun
ve olumlu düşünün
opuyorumnanaktan

Canım ne desem sana çare olmayacak biliyorum. Bu sitede birlikte yola çıkıtğımız arkadaşlarımın hepsinin bebişleri büyüdü bile artık buralara uğramak bile içimden gelmiyor. Burada benim yşadıklarımı yaşayan insanların olduğunu bilmek bencilce hoşuma gidiyor. Bende yalan yok. İnşallah birgünhepimiz bu durumu aşıcaz ama demekki uzun sürecek ve belki yaşadıklarımız günahlarımıza kefaret olucaz. Bir kez daha anladım ben mükemmel değilim.

Canım sınavım 30aralıkta. Hepimizin her adet günü yaşadıklarımız işte. Bazen bir müzik,bazen okuduğum bir yazı bazen de bir bebeğin resmi psikolojimin değişivermesine sebep oluyor. Hayırlısı bakalım. Sen neler yapıyorsun? Kızlar burası neden bu kadar ıssız? Çok mu sıkıcı bir yer oldu burası? Fikirlere açığız...

Merhaba kızlar, ben de uzun süre kimseden ses cıkmadı diye bakamamıstım buraya.. nesemese benim duygularımı yazmıssın ama moralimizi bozmayacağız geç evlenmek ve geç çocuk sahibi olma bizim kabahatimiz değil ki. boyle denk geldi, kaderimiz de boyleymiş.
ben de hamile kalırım belki diye 1 senedir sporu bile bırakmıstım. kiloma dikkat ederim ama kilo da aldım ama iki aydır tekrar spor yapmaya başladım. olmayınca normal hayatıma doneyim dedim bakalım. herseyi ince eleyip sık dokumaktan oluyor heralde. benim etrafımda da nerdeyse tüm arkadaşlarımın bebeği var hem de ikinciler:) bazen cok moralimi bozuyor özellikle de adetimin geldiği ilk gün, bazen de herşey kısmet diyorum ama olacak elbet daha o kadar da yaşlı değiliz yaa ..

Çılgın kız hangi sporla ilgileniyorsun? Ay kilo vermek istiyorum, diyet yapıyorum ama hala kilo veremedim, moralim düzelmesi için spor yapmak istiyorum ama evde ne yapabilirim? Hadi bana koçluk yap:))

Kızlar saçlarımı kestirmek istiyorum, son moda modelelr nasıl? Abuk bişiler yapmak da istemiyorum ama hep katlı kestirmekten de bıktım:)) ayyyyyyyy süper hadi biraz değişelim kızlar:)) bebiş derken be eşimi kendimden soğuttum, resmen adam haklı ya, noldum ben böyle? Hadi çekici bayanlar daha da cazibeli olalım mı? Hadi benim tarzımı değiştirelim, önce ben önce ben...Herkes son moda bişiler önersin. Kıyafet falan almak istiyorum, kilo vermeden olmaz. Bu fikre bayıldım. Saçlarım siyah ve dalgalı, tenim beyaz. Boya yaptırmayı düşünmüyorum, nasıl modeller olabilir ki???

hemen yapayım koçluk sana:) .. pilates yapıyorum. o kadar iyi geliyor ki. hemen başlayabilirsin, eğer gidebileceğin biryer bulmak zorsa evde de başlayabilirsin fakat biryere gitmeni oneririm. Hem hoca senin doğru yapıp yapmadığını kontrol ediyor hem orada da arkadaşlar ediniyorsun, eğlenceli oluyor..
Ben de saçlarımı kestirmek istiyorum bu arada:) benim de saçlarım baya dalgalı ve koyu kahve:) önerilere açığımm

merhaba,
değişim varmış, hemen geldim.. bayılırım saçlarımı kestirmeye.... zaten uzadı modeli bozuldu, kestirmem lazım..
madem niyet ettiniz, şöyle kısa bir şeyler kestirin :)

Çılgınkız bu plates bırakınca kio yapıyor diyorlar doğru mu? Bizim hocalar bunu yapıp incecik kalıyorlar. Nasıl yapıcaz? Biryerere gitmem imkansız evde nasıl yapabilirim?
Kahvelokum canım kısa saçı çok severim, ahdi güzel modeller bulalım. Ay gaza geldim resmen değişeme hazır ol kocacım,eşini tanıyamayacaksın:))

Eski resimlerime bakıyorum kızlar hep kilolu olmamdan şikayet ederdim ama ne de inceymişim, kafaya taktıkça şiştim ya....

Çılgınkız bana evde yapabileceğim birkaç hareket öğretsene, belıtığım var 2 tane:) onlara zarar vermeyecek şekilde olsun, bir de göbiş ritirse süper olur..Önce azdan başlamalıyım, korkutmadan:))

Canım ben uzman olmadığımdan şu hareketleri yap demeyeyim ama pilates yapmak iskeleti düzelttiğinden, vücuda esneklik ve direnç kazandırdığından bir çok bel fıtıklı insan da yapabiliyor. hatta iyi geliyor diye biliyorum. zaten zayıflatmıyor aslında ama sıkılaştırıyor. Yakınlarda gidebileceğin hiç bir yer yok mu? DVD ve internetten de faydalanabilirsin tabi ama eğer daha once sporla da pek ilgilenmediysen mutlaka hoca eşliğinde yapmanı oneririm. hatalı bir hareket yaparsan daha kotu sonuclara yol acilabiliyor.illa büyük salonlar da gerekmez. ben de küçük bir salona gidiyorum ama hoca cok iyi.

kızlar evet ebrunun dediği gibim hamileyimm tamda denemeyi bırakıcam dediğim ayda kaldımmmm yaaa hala inanamıyorummmmmmmmm

kızlar evet ebrunun dediği gibim hamileyimm tamda denemeyi bırakıcam dediğim ayda kaldımmmm yaaa hala inanamıyorummmmmmmmm

tebrikleeeer yaşasıııııınnn :dance:
neşecim bak kimse hamile değil bu topikte diyordun..artık sana ve bizlere moral olur diye düşünüyorum..
darısı burdaki bütün çıtırlara :sm_cool:
Allah sağlıkla kucağına almayı ve güzel ömrünü bir ömür boyu sizlere göstermeyi nasip etsin çiçekcik opuyorumnanaktan

ben de tebrik ederiimm..cok güzel bir haberrr..önce sağlıklı bir hamilelik dilerim, sonra da darısı tüm isteyenlerin başına diyeyim:)

cicekcik tebrik ederim...Allah tamamına erdirsin..... sağlıkla...

tebrikler
hayırlı olsun
darısı olmayanlara inş.
a.s.

ben de tebrik ederiimm..cok güzel bir haberrr..önce sağlıklı bir hamilelik dilerim, sonra da darısı tüm isteyenlerin başına diyeyim:)

çok çok saolun kızlarrrr allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhhh dualarım sizinle inşallah daha fazla beklemezsiniz allahım ol deyince gerisi bahane kızlar yaa kafamdan attım ama sinirlerim bozulduğu için atmıştım artıkk eeehhhhh diyordum olmazsada olmasın napiyim diyorken geldi mercimekk inşallah darısı sizlerin başına herbirniz için dua edicem bol bol
geçen ay kuzenim demişti banada 41 gün boyunca her gün 24 kere fatiha süresi okuyosun ve dileğini diliyorsun ben buna başlamıştım hatta 41. gün iki gün önce doldu bilmiyorum etkisi oldumu olmadımı ama denemekten zarar gelmez deneyebilirsiniz sizde kızlar öpüyorum herbirinizi opuyorumnanaktan

ne zararı..dualarla dönmüyor mu bu dünya???Allah isteyen tüm kullarına nasip etsin inşallah..AMİN :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…