kızlar evet ebrunun dediği gibim hamileyimm tamda denemeyi bırakıcam dediğim ayda kaldımmmm yaaa hala inanamıyorummmmmmmmm
ne zararı..dualarla dönmüyor mu bu dünya???Allah isteyen tüm kullarına nasip etsin inşallah..AMİN :CüvCüv:
canım yaaaa... çok sevindim darısı bizim başımıza hamile haberleri beni hem mahsun ediyor hemde çok sevindiriyor ALLAH sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip eder inşallah
canlarım bir süredir gelmiyordum ama hasretinize dayanamadım okuyup yazmadan geçiyordum ama artık yazıcam size bu arada hamiş kalamadım aşılama yaptıracağım 2 ay daha kendimi dinlendireyim dedim
AMİNNNNNNNN kızlar amin inşallah allahım sizlere çok yakın zamanda nasip etsin diyorum inşallah ama cidden hamile kalmakla bitmiyor asıl o zaman başlıyor yok keseyi görcekmiyiz yok kalbi atıcakmı yani ben cidden sevinemiyorum her an sanki kötü bişey olabilme olasılığını düşünmek insanı endişelendiriyor çok şükür tabiki ama sanırım hamile kalana kadar uğraşmak ayrı bir dert kaldıktan sonra sağlıklı hayırlı doğum yapana kadar geçen süre ayrı bir dert allahım herbirimizin yüzünü güldürsün inşallah opuyorumnanaktan
ne zararı..dualarla dönmüyor mu bu dünya???Allah isteyen tüm kullarına nasip etsin inşallah..AMİN :CüvCüv:
kıslaaarrr çiçekcik hamileeeeee, hadi dualarımız ona
Canım ben uzman olmadığımdan şu hareketleri yap demeyeyim ama pilates yapmak iskeleti düzelttiğinden, vücuda esneklik ve direnç kazandırdığından bir çok bel fıtıklı insan da yapabiliyor. hatta iyi geliyor diye biliyorum. zaten zayıflatmıyor aslında ama sıkılaştırıyor. Yakınlarda gidebileceğin hiç bir yer yok mu? DVD ve internetten de faydalanabilirsin tabi ama eğer daha once sporla da pek ilgilenmediysen mutlaka hoca eşliğinde yapmanı oneririm. hatalı bir hareket yaparsan daha kotu sonuclara yol acilabiliyor.illa büyük salonlar da gerekmez. ben de küçük bir salona gidiyorum ama hoca cok iyi.
kızlar evet ebrunun dediği gibim hamileyimm tamda denemeyi bırakıcam dediğim ayda kaldımmmm yaaa hala inanamıyorummmmmmmmm
nesemese gösterdiğin model çk güzel bence... kullanabilirsen kesinlikle kestir :)
tebrikleeeer yaşasıııııınnn :dance:
neşecim bak kimse hamile değil bu topikte diyordun..artık sana ve bizlere moral olur diye düşünüyorum..
darısı burdaki bütün çıtırlara :sm_cool:
Allah sağlıkla kucağına almayı ve güzel ömrünü bir ömür boyu sizlere göstermeyi nasip etsin çiçekcik opuyorumnanaktan
tebrikler
hayırlı olsun
darısı olmayanlara inş.
a.s.
ben de tebrik ederiimm..cok güzel bir haberrr..önce sağlıklı bir hamilelik dilerim, sonra da darısı tüm isteyenlerin başına diyeyim:)
çok çok saolun kızlarrrr allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhhh dualarım sizinle inşallah daha fazla beklemezsiniz allahım ol deyince gerisi bahane kızlar yaa kafamdan attım ama sinirlerim bozulduğu için atmıştım artıkk eeehhhhh diyordum olmazsada olmasın napiyim diyorken geldi mercimekk inşallah darısı sizlerin başına herbirniz için dua edicem bol bol
geçen ay kuzenim demişti banada 41 gün boyunca her gün 24 kere fatiha süresi okuyosun ve dileğini diliyorsun ben buna başlamıştım hatta 41. gün iki gün önce doldu bilmiyorum etkisi oldumu olmadımı ama denemekten zarar gelmez deneyebilirsiniz sizde kızlar öpüyorum herbirinizi opuyorumnanaktan
Kim demiş 30lu yaşlarda hamiş kalmak zor diye? İşte ispatı maşallah ilk hamilemiz
Bebişler teker teker gelecekler inşallah..
1- Çiçekçik:CüvCüv: :lepi: hihoyyyt
2-........şu sıralar çalışmalar devam ediyor :roflol:
canım benim çok çok saoll ne kadar güzel olmuş öylee inşallah uğur getiririm sizlere bereketli olur bundan sonra canım benim dualarım hep sizinle tatlım allahım herbirimizin dualarını kabul eder inşallahh canım benim opuyorumnanaktan
valla eşimle aram çok kötü açıkçası o evde ben annemin evindeyim annemler evde olmadığından allahtan ailelere yansımış bir durum yok şimdilik ama uzunca bi süre yüzünü görmek istemiyorum zaten bir yerden geliyor bir yerden gidiyor kızlar herşeyin hakkımızda hayırlısı ben yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum hamileyim çok mutlu olmam gerekirken şımartılmam gerekirken malesef eşimin aptal kaprisleriyle uğraşıyorum şimdi çok farklı şeyler düşünüyorum ne kadar nankörüm ama malesef öyle kızlar mafoldumben allahım bana akıl fikir versin ne diyim benim için sizlerde dua edin nolur
canım benim çok çok saoll ne kadar güzel olmuş öylee inşallah uğur getiririm sizlere bereketli olur bundan sonra canım benim dualarım hep sizinle tatlım allahım herbirimizin dualarını kabul eder inşallahh canım benim opuyorumnanaktan
valla eşimle aram çok kötü açıkçası o evde ben annemin evindeyim annemler evde olmadığından allahtan ailelere yansımış bir durum yok şimdilik ama uzunca bi süre yüzünü görmek istemiyorum zaten bir yerden geliyor bir yerden gidiyor kızlar herşeyin hakkımızda hayırlısı ben yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum hamileyim çok mutlu olmam gerekirken şımartılmam gerekirken malesef eşimin aptal kaprisleriyle uğraşıyorum şimdi çok farklı şeyler düşünüyorum ne kadar nankörüm ama malesef öyle kızlar mafoldumben allahım bana akıl fikir versin ne diyim benim için sizlerde dua edin nolur
Canım ya inşallah en kısa zamanda doğruyu bulur eşin de ağzınızın tadı hiç bozulmaz. Anlatmak istersen dinleriz, hepimizin dönem dönem böyle halleri oluyor. Üzme canını, içinden hep "herşey düşündüğümden bile çok güzel olacak inşallah" de ve dua et, anlamazsın bile hiçbirşey olmamış gibi devam edersiniz, gerekirse eşine içinden geçenleri söyle ama hiçbirşeyi içinde büyütme, kendini üzme. Öpüyorum inşallah düzeldi herşey dye yazacaksın en kısa zamanda. Bize umut oldun şimdi umutsuzluğa kaptırma kendini ne olur. Herşey inşallah çok güzel olacak emin ol ...
çiçekçik sen şimdi bebişini ve kendini düşün öncelikle. bak umudumuz oldun.:) böyle şeyler oluyor malesef, herkesin duygu durumu farklı oluyor, bazen birbirini anlamayabiliyor.. ama bence ufaklık herşeyi yoluna koyacak, görürsün bak.
kızlar benim de regl zamanım geldi gene stres sardı beni. bugun tam günü sabah test yaptım dayanamayıp negatif. bu ay da mı olmadı acaba. halbuki doktorum da ben de cok umutluyduk. progestan kullanıyorum gerçi bu ay. uzar mı bilemedim. regli oncesi her zaman kilo artışım olurdu bu sefer yok. bir gün şu testte ben de bir kere de olsa 2. kırmızıyı görebilecek miyim???
canım arkadaşım çok üzüldüm şu erkek milleti neden düşüncesiz olur anlamam üzme mucizene sarıl
herşey güzel olacak:1hug::teselli::teselli:
çiçekçik sen sakın vazgeçme..erkekler bazı şeylerin ciddi ve güzel tarafını geç görürler..yani geç DANK eder diyelim..Anladın
sen sabırlı ol canım..şimdi en hassas dönemindesin seni anlıyorum çünkü ben de 3 ay yaşadım gebeliği..
çok hassas oluyor insan herşeye ağlar mesela..aman sabırlı ol ve sakın vazgeçme bebeğinden..
sabrının mükafatını elbet alacaksın opuyorumnanaktan
slm bende 31yaşındayım 6yıllık evliyim çocuga hasretim sorun eşimde 6yıl önce çift taraflı varikosel amelyatı oldu ama boş sperm sayısı ve hareketliliği çok düşük,asıl zoruma giden şey eşimin umursamaz davranışları 6 yıl boyunca sadece 1 kez 3aylık ilaç tedavisi denedi başka birşey yapmıyor bende sorun yok bende olsaydı her tür tedaviyi denerdim en azından denedim olmadı derdim...
Kızlar kutlama partimiz ne zaman?hihoyyyt şeytanın bacağını kırdık şükür...Tekliflere açığım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?