30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

kızlar evet ebrunun dediği gibim hamileyimm tamda denemeyi bırakıcam dediğim ayda kaldımmmm yaaa hala inanamıyorummmmmmmmm

canım yaaaa... çok sevindim darısı bizim başımıza hamile haberleri beni hem mahsun ediyor hemde çok sevindiriyor ALLAH sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip eder inşallah

ne zararı..dualarla dönmüyor mu bu dünya???Allah isteyen tüm kullarına nasip etsin inşallah..AMİN :CüvCüv:

canım yaaaa... çok sevindim darısı bizim başımıza hamile haberleri beni hem mahsun ediyor hemde çok sevindiriyor ALLAH sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip eder inşallah

AMİNNNNNNNN kızlar amin inşallah allahım sizlere çok yakın zamanda nasip etsin diyorum inşallah ama cidden hamile kalmakla bitmiyor asıl o zaman başlıyor yok keseyi görcekmiyiz yok kalbi atıcakmı yani ben cidden sevinemiyorum her an sanki kötü bişey olabilme olasılığını düşünmek insanı endişelendiriyor çok şükür tabiki ama sanırım hamile kalana kadar uğraşmak ayrı bir dert kaldıktan sonra sağlıklı hayırlı doğum yapana kadar geçen süre ayrı bir dert allahım herbirimizin yüzünü güldürsün inşallah opuyorumnanaktan

canlarım bir süredir gelmiyordum ama hasretinize dayanamadım okuyup yazmadan geçiyordum ama artık yazıcam size bu arada hamiş kalamadım aşılama yaptıracağım 2 ay daha kendimi dinlendireyim dedim

Kızlar eşimi uyuttum geldim:)) bakayım neler olmuş dedim, iyiki de gelmişim süppeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrr bir haber varmış. Kızlar bu akşam vakti nasıl mutlu oldum bilemezsiniz, yok bilirsiniz tabiki de siz de en az benim kadar mutlu olmuşsunuzdur. Laylay looooooooooooooooommmmmm:sm_cool:..Artık bizim topiğimizin de biricik hamişi varrr. Çok şükür oh be...Kusuruma bakmayın hepimize umut olacak çiçekçiğin hamişliği patır patır hamiş kalıca zinşallah. Şeytanın belini kırdık şükür sırada kim var????opuyorumnanaktan

canlarım bir süredir gelmiyordum ama hasretinize dayanamadım okuyup yazmadan geçiyordum ama artık yazıcam size bu arada hamiş kalamadım aşılama yaptıracağım 2 ay daha kendimi dinlendireyim dedim

Canım Allah kolaylık ve sabır versin. Ben 2 aşılama yaptırdım, tutmadı, inşallah seninki tutar hayırlısıyla. Yalnız şansının %25 olduğunu aklından çıkarma, olmazsa hiç üzülme, zaten şans azdı de. Olursa da göbecikler atarız inşallah...zemuszemus

Canım herşey çok güzel ve yolunda gidecek inşallah hiç endişelenme. Çok ama çok tebrik ediyorum canım. Biricik hamişimiz kendine ve bebişe çok iyi bak. Yaradan'a emanet olun...Bize blca dua etmeyi unutma lütfen...opuyorumnanaktan

ne zararı..dualarla dönmüyor mu bu dünya???Allah isteyen tüm kullarına nasip etsin inşallah..AMİN :CüvCüv:

Aminnnnnnnnnnn canım. İnşallah masallardaki gibi mutlu biter bizlerin bu bekleyişi de...

kıslaaarrr çiçekcik hamileeeeee, hadi dualarımız ona

Ebrubu canım müjdeli ahberi sen verdin bize, dile bizden ne dilersen...

Canım değil biryerlere gitmek, şöyle rahatça bir uzanacak vaktim yok. Çarşamba günü sınavım var inşallah hayırlısıyla kolayca atlatırım. Kızlar bu arada ben 2-3 hafta adet oldum ve parlodel diye bir prolaktin düşürücü hap alıyorum, hiç dermanım kalmadı. Dr gitmeye korkuyorum. 3 ay kullan ilaçları sonra gel demişti şu sınav bir geçsin hayırlısıyla Ocak ayında gidicem inşallah. Sizler neler yapıyorsunuz?

kızlar evet ebrunun dediği gibim hamileyimm tamda denemeyi bırakıcam dediğim ayda kaldımmmm yaaa hala inanamıyorummmmmmmmm

Canım ya şu psikolojiyi biz de bir yakalayabilsek ...

nesemese gösterdiğin model çk güzel bence... kullanabilirsen kesinlikle kestir :)

Canım saçlarım bu parlodel denen hapı kullanmaya başaldığımdan beri tutam tutam dökülüyor, çok üzülüyorum..Sınavdan sonra kestiricem ama hala modeline karar veremedim. Öyle sabahları fön falan uğraşamıyorum, tara çık modeli lazım bana:))

Masalım sorma ya öyle sevindi ki şimdi hepimiz şu 30lu yaşların buhranından kurtulucaz inşallah:))

tebrikler
hayırlı olsun
darısı olmayanlara inş.
a.s.

Aminnnnnnnn

ben de tebrik ederiimm..cok güzel bir haberrr..önce sağlıklı bir hamilelik dilerim, sonra da darısı tüm isteyenlerin başına diyeyim:)

Amiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn

Canım biz de eşimle Yasin'e başlamıştık birkaç aydır daha yarı yaptık mı bilmem, hastalık uzadı ebn de uzaklaştım olaydan. 24 Fatihayı da denemek gerek. Elbette masalın da dediği gibi yer gök dua ile duruyor...

Kızlar kutlama partimiz ne zaman?hihoyyyt şeytanın bacağını kırdık şükür...Tekliflere açığım:))

Kim demiş 30lu yaşlarda hamiş kalmak zor diye? İşte ispatı maşallah ilk hamilemiz

Bebişler teker teker gelecekler inşallah..

1- Çiçekçik :CüvCüv: :lepi: hihoyyyt

2-........şu sıralar çalışmalar devam ediyor :roflol:

canım benim çok çok saoll ne kadar güzel olmuş öylee inşallah uğur getiririm sizlere bereketli olur bundan sonra canım benim dualarım hep sizinle tatlım allahım herbirimizin dualarını kabul eder inşallahh canım benim opuyorumnanaktan

valla eşimle aram çok kötü açıkçası o evde ben annemin evindeyim annemler evde olmadığından allahtan ailelere yansımış bir durum yok şimdilik ama uzunca bi süre yüzünü görmek istemiyorum zaten bir yerden geliyor bir yerden gidiyor kızlar herşeyin hakkımızda hayırlısı ben yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum hamileyim çok mutlu olmam gerekirken şımartılmam gerekirken malesef eşimin aptal kaprisleriyle uğraşıyorum şimdi çok farklı şeyler düşünüyorum ne kadar nankörüm ama malesef öyle kızlar mafoldumben allahım bana akıl fikir versin ne diyim benim için sizlerde dua edin nolur

Canım ya inşallah en kısa zamanda doğruyu bulur eşin de ağzınızın tadı hiç bozulmaz. Anlatmak istersen dinleriz, hepimizin dönem dönem böyle halleri oluyor. Üzme canını, içinden hep "herşey düşündüğümden bile çok güzel olacak inşallah" de ve dua et, anlamazsın bile hiçbirşey olmamış gibi devam edersiniz, gerekirse eşine içinden geçenleri söyle ama hiçbirşeyi içinde büyütme, kendini üzme. Öpüyorum inşallah düzeldi herşey dye yazacaksın en kısa zamanda. Bize umut oldun şimdi umutsuzluğa kaptırma kendini ne olur. Herşey inşallah çok güzel olacak emin ol ...

çiçekçik sen şimdi bebişini ve kendini düşün öncelikle. bak umudumuz oldun.:) böyle şeyler oluyor malesef, herkesin duygu durumu farklı oluyor, bazen birbirini anlamayabiliyor.. ama bence ufaklık herşeyi yoluna koyacak, görürsün bak.

kızlar benim de regl zamanım geldi gene stres sardı beni. bugun tam günü sabah test yaptım dayanamayıp negatif. bu ay da mı olmadı acaba. halbuki doktorum da ben de cok umutluyduk. progestan kullanıyorum gerçi bu ay. uzar mı bilemedim. regli oncesi her zaman kilo artışım olurdu bu sefer yok. bir gün şu testte ben de bir kere de olsa 2. kırmızıyı görebilecek miyim???

Merhaba arkadaşlar; Ben Gebelik başlığı altında birçok konuda arkadaşlarımla paylaşım içindeyim. Günler geçtikçe büyük bir aile olduk ve paylaşımlarda bulunduk. Ben hamile kalmak için çabalıyorum ve şu an Klomen kullanmaktayım. Fakat burada bu çabayı gösteren birçok arkadaşımla henüz tanışma fırsatımız olmadı bu nedenle paylaşımlarımızı daha da büyütmek ve daha da büyük bir aile olmak için Facebook üzerinde bir grup kurduk. Hepinizi bu gruba bekliyoruz.

grup linki : Welcome to Facebook | Facebook
grup ismi : KK KARDEŞLİĞİ (facebookta üye olanlar bu şekilde aratabilirler)

canım arkadaşım çok üzüldüm şu erkek milleti neden düşüncesiz olur anlamam üzme mucizene sarıl
herşey güzel olacak:1hug::teselli::teselli:

çiçekçik sen sakın vazgeçme..erkekler bazı şeylerin ciddi ve güzel tarafını geç görürler..yani geç DANK eder diyelim..Anladın
sen sabırlı ol canım..şimdi en hassas dönemindesin seni anlıyorum çünkü ben de 3 ay yaşadım gebeliği..
çok hassas oluyor insan herşeye ağlar mesela..aman sabırlı ol ve sakın vazgeçme bebeğinden..
sabrının mükafatını elbet alacaksın opuyorumnanaktan

neşecim sensiz de olmuyor valla..
listeyi de yapmışsın..
dünyanın en uzun listesi olsun inşallah canım..hihoyyyt

slm bende 31yaşındayım 6yıllık evliyim çocuga hasretim sorun eşimde 6yıl önce çift taraflı varikosel amelyatı oldu ama boş sperm sayısı ve hareketliliği çok düşük,asıl zoruma giden şey eşimin umursamaz davranışları 6 yıl boyunca sadece 1 kez 3aylık ilaç tedavisi denedi başka birşey yapmıyor bende sorun yok bende olsaydı her tür tedaviyi denerdim en azından denedim olmadı derdim...

canım arkadaşım çok üzüldüm şu erkek milleti neden düşüncesiz olur anlamam üzme mucizene sarıl
herşey güzel olacak:1hug::teselli::teselli:

çok çok saolun kızlarrrr sizleri çok seviyorum opuyorumnanaktan iyiki varsınız
eşimle olan sorun o kadar küçük görünsede derin bir mevzu aslıdada ben biraz görmemezlikten geliyordum belki şimdi hamişlikten olan hormonel dengesizlikle had safhaya çıktı ne biliyim gerçi yaptığı ayılıktan sonra çok özür diledi ama içim acıyor hala açıkçası da üç maymunu oynayınca sorun yok kaydirigubbakcemile3
eşim işsiz toplam 3 ay çalıştı sonra iş aradı bulamadı falan filan yeterince çaba harcamadığını düşündüğüm zamanlarda oldu haliylen ama tın o hep yeterince uğraştığını düşündü falan filan üzerine çıkan bir sürü sorun hem maddi hem manevi ben vazgeçmiştim bebek sevdasından zaten ayranımız yok içmeye diyerekten ki eşime olan saygımda ciddi sarsılmaya başlamıştı çünkü çok ama çok çaba harcayıp yada harcadığını düşünüp işsiz kalsa hiç sorun değil olay para değil yani yeterince sorumluluk sahip olamaması sorumluluktan kaçması neyse yani bu şekilde devam ediyor gidiyor kızlar ...
kadınlar olarak sanırsam hep maymun olmalıyız gibime geliyor mutlu olabilmek için şimdilik iyiyiz ama her an bi kaşık suda boğabilme arzum gelebilir buna engel olamıyorum işte kaydirigubbakcemile3

inşlalah yeni yılla herbirimizin duaları kabul olur kızlar inşallahh opuyorumnanaktan

bende varım kızlar aşılama yapacaktık kist oldu 2 aydır yasmin kullanıyorum.yok olunca yapavcagız inşallah.amin

canım en kısa zamanda hasretliğin son bulsun..
eşini tedavi için ikna etmeye çalış..erkekler zor kabulleniyor tedavi olmaları durumunu..erkeklik psikolojisi böyle bişey demekki..onları da anlamak lazım..
bir de şu bitkisel ilaçları denesen??keçi boynuzu küründen bahsediyor herkes,doktorlar..
sabah- akşam içir..belki faydası olur..

Kızlar kutlama partimiz ne zaman?hihoyyyt şeytanın bacağını kırdık şükür...Tekliflere açığım:))

valla biz de teklif vermeye hazırız...:teytey:
canım sabır biraz daha..bi artsın HAMıŞLERıMıZ...ayyyyy bu sözü hep söylemek ya da yazmak istemişimdir...HAMıŞ HAMıŞ HAMıŞ :dance: bak yazdım..
neşecim senin için de söylerim tez zamanda inşallah..Neşe HAAAAAMııııııııŞ diye...
AMıN :Saruboceq: Allahım duy sesimi :Saruboceq:

Hepimizin yeni yılı kutlu olsun kızlarrr..umarım 2010 hepimize mutluluk, sağlıklı hamişler ve bebişler getirir..Bu yıl arka arkaya güzel haberleri alırızz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…