Günaydınlar herkese,
Kuzum yoksa herkes bizim gibi uğraşıyor da sonra böyle abuk subuk laflar mı ediyor? Çevremden biliyorum en az 3 yıldır uğraşıp gizli tüp bebek denemeleri geçirenler, nasılsa, istedik birkaç ayda oluverdi gibi yalanlar söylüyorlar. Hatta bir kadın doğumcu akrabaları var, nasıl oluyorsa o akraba tüp bebek merkezinde çalışmaya başlamış :roflol:, aaaaaa bu bebek sürpriz geldi:)) alınan o raporlar başka iş içindi aklinialirimsmile..Biz de saman yiyoruz ya...:roflol: Ne gerek var bunlara ya..Sana bebeği nasıl yaptın diye soran oldu mu?? Bana ne ister kocanla yap ister fasfood spermlerle..Ay zaten bugün kçiler tepemde. Akşam saatlerce zırladım, bu ay adet olursam ağlamayıp size de yazacaktım karar vermiştim, diyecektim ki arkadaşlar sabredelim..Kendimi ne sanıyorsam artık.
..
Günaydınlar herkese,
Kızlar beklenen oldu ve akşam 1 hafta varken adetim başladı:) ay artık halime ağlasam mı gülsem mi bilemiyorum..3 haftada adetim geldi, sanırım hayıt tohumundan. Hayırlısı bakalım 3 ay kullanıp prolaktinimi ölçtürücem bakalım işe yarayacak mı? Eşim isyanlarda :roflol: hatunu 10 gün adet olup 3 hafta mesai yapıyor, onun da yarısı ders çalışmakla, yarısı iş yorgunlğu ile geçiyor...Yakında adam beni müzeye kaldıracak :roflol:
Kuzum yoksa herkes bizim gibi uğraşıyor da sonra böyle abuk subuk laflar mı ediyor? Çevremden biliyorum en az 3 yıldır uğraşıp gizli tüp bebek denemeleri geçirenler, nasılsa, istedik birkaç ayda oluverdi gibi yalanlar söylüyorlar. Hatta bir kadın doğumcu akrabaları var, nasıl oluyorsa o akraba tüp bebek merkezinde çalışmaya başlamış :roflol:, aaaaaa bu bebek sürpriz geldi:)) alınan o raporlar başka iş içindi aklinialirimsmile..Biz de saman yiyoruz ya...:roflol: Ne gerek var bunlara ya..Sana bebeği nasıl yaptın diye soran oldu mu?? Bana ne ister kocanla yap ister fasfood spermlerle..Ay zaten bugün kçiler tepemde. Akşam saatlerce zırladım, bu ay adet olursam ağlamayıp size de yazacaktım karar vermiştim, diyecektim ki arkadaşlar sabredelim..Kendimi ne sanıyorsam artık.
..
ben de bugün negatifi gördüm neşecim...kelin tarağı olsa kendi saçını tarar gibi hadi destek verelim şimdi birbirimize...:gitme: kim kime???:gitme:
ağlamaktan harab oldum...
bozma moralini yine de neşecim...sabırla mükafatımızı almayı beklicez....
işte burası da olmasa ne yaparım bilmiyorum..
bugün eltimin çocukları için aldığım hediyelerin hepsini attım...eşime "hayatım başkalarının
çocuklarına,bebeklerine hediye almakla mı geçecek" diye ağladım ağladım ağladım
aha da kimsenin bebeğine bişey almama kararı alıyorum
o abuk subuk laflara da gelince bırak o insanlar da tadını çıkartsın..burası türkiye be gülüm tüp bebek yaptım dese kadın yarın bigün o çocuğunun karşısına konu komşu akrabanın çocuklarının çıkıpta "aaa tüp bebek tüple yapmış seni annen.tüpte piştin,tüpün içinde yaşadın" dememe olasılıkları var mı? (afedersiniz ama düşündükçe deliyorum.olmucak şey değil)
saklıyorum evet...
kimseye sorunumuz yok diyorum evet
tüp bebek yaparsam da saklayabildiğim kadar saklıcam...
neşecim teorine bayıldım.Gerçekten dikkat ettim çok haklısın.eltim hiç aklına getirmediği ayda taşınma vs..işleriyle uğraşırken hamile kaldı.Bir arkadaşım da borç yüzünden kötü günler yaşarken korunmasız tek ilişkide üstelik hamile kalmayayım diye evin içinde 10 tur koştuğu halde hamile kaldı.
neşecim adeti görünce az da olsa var olan umutlar bu ay için de sonduğunden ağlayıp sızlıyoruz ama sen güçlü olacaksın. söz verdik birbirimize. zamanı gelince olacak, oldugu zaman da burada paylaşacağız inşallah..
ayrıca dediğin gibi çogu insan da saklıyor bunu.. çok fazla ugrasan var aslında. sadece kadın milleti neden birbiriyle yarısa giriyor, destek olmuyor birbirine ben buna üzülüyorum. kendini diğerinden üstün hissetmek için elinden geleni yapıyorlar sanki
herkesin hayatı kendine boşverr.. bazı konularda şanslı bazı konularda şanssızız.. önemli olan çaresiz dert olmasın diyeceğiz öyle değil mii?? hadi sıra bende gül ve rahatla biraazz.
bu arada şu diyeti paylaşsanaa. 3-4 kilo versem çok mutlu olacağım :hooray:
ducrayi ben kepek için kullanmıştım işe yaramıştı. bendeki kepek normal kepek şampuanlarıyla geçmeyen allerjik bişi. o yüzden hep eczanelerden kullanıyorum. saç dökülmesine bioxcin de iyi geldi ama bende kepeği arttırdı nedense, bıraktım.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
fastfood spermler ha :)) ilahi nese sen bizi güldürdün allah da seni ggüldür inslh :)
prolaktin için testte normal değer <20 yazıo benimki 27 çıkmıs. doktorum ilaca filan gerek görmemisti. sizde durum ne ki
ağla ağla içine atmaktansa zırlamak daha iyi geliyo bana. biriki gün zırlıom bi 10 gün rahat geçio..yerimseniben
ben de bugün negatifi gördüm neşecim...kelin tarağı olsa kendi saçını tarar gibi hadi destek verelim şimdi birbirimize...:gitme: kim kime???:gitme:
ağlamaktan harab oldum...
bozma moralini yine de neşecim...sabırla mükafatımızı almayı beklicez....
işte burası da olmasa ne yaparım bilmiyorum..
bugün eltimin çocukları için aldığım hediyelerin hepsini attım...eşime "hayatım başkalarının
çocuklarına,bebeklerine hediye almakla mı geçecek" diye ağladım ağladım ağladım
aha da kimsenin bebeğine bişey almama kararı alıyorum
o abuk subuk laflara da gelince bırak o insanlar da tadını çıkartsın..burası türkiye be gülüm tüp bebek yaptım dese kadın yarın bigün o çocuğunun karşısına konu komşu akrabanın çocuklarının çıkıpta "aaa tüp bebek tüple yapmış seni annen.tüpte piştin,tüpün içinde yaşadın" dememe olasılıkları var mı? (afedersiniz ama düşündükçe deliyorum.olmucak şey değil)
saklıyorum evet...
kimseye sorunumuz yok diyorum evet
tüp bebek yaparsam da saklayabildiğim kadar saklıcam...
masalcım biz birbirimizi anlarız, soyleme kimseye..ben de anlatmıyorum. dediğin gibi anlamazlar, bir de insanın sinirini bozarlarr..biraz sakinleş, kafayı dağıt hadi. biraz düşünmemeye çalış. Ben de bunu diyorum ama gece rüyalarıma söz geçiremiyorum o ayrııı:) doktoru görüp duruyorum habire..
ah ah hepimizin derdi aynı
ben bırak tüp bebeği aşılamayı bile söylemek istemiyorum valla
adet olunca içimden ağlamak geçiyor herşeyden bunalıp kaçmak istiyorum ama nereye kaçalım kocalarımıza bile tam anlatamazken içimizdekileri başkalarına dert anlatalaım
hakkımızda hayırlısı perşembe yasin okuttum helva kavurdum dua ettim bize inanın defalarca aynı duayı ettim rabbim inşallah duyar sesimizi
ah ah hepimizin derdi aynı
ben bırak tüp bebeği aşılamayı bile söylemek istemiyorum valla
adet olunca içimden ağlamak geçiyor herşeyden bunalıp kaçmak istiyorum ama nereye kaçalım kocalarımıza bile tam anlatamazken içimizdekileri başkalarına dert anlatalaım
hakkımızda hayırlısı perşembe yasin okuttum helva kavurdum dua ettim bize inanın defalarca aynı duayı ettim rabbim inşallah duyar sesimizi
masalcım biz birbirimizi anlarız, soyleme kimseye..ben de anlatmıyorum. dediğin gibi anlamazlar, bir de insanın sinirini bozarlarr..biraz sakinleş, kafayı dağıt hadi. biraz düşünmemeye çalış. Ben de bunu diyorum ama gece rüyalarıma söz geçiremiyorum o ayrııı:) doktoru görüp duruyorum habire..
masalım bu ay yaptırmayı düşünüyorum hiiç bilgim yok ama araştırmalarım oldukça sana anlatırım sen de bana anlaat bilgilenelim
Çılgınım nerelere gittin kızz??Eşim acıkmış, bebeğimi doyurup geleyim kızlar kaydirigubbakcemile3..
çılgınım millet bebek görür sen doktor görürsün ilahi :roflol:
hayır olsun canım beyaz önlükleri de varsa güzel haberler inşallah...
Çılgınım 2 senedir her ay umutlanıp hüsrana uğramaktan, umutlanmaya da korkar oldum. Sabahmeraklanıp test yaptım tek çizg çıktı pis test. Salıya daha var ama ben pek kendimi kaptırmak da istemiyorum, hayırlısı. Senin son durum nasıl? Sorduysam unutuyorum kusuruma bakma. İyice dağıldım...
bu arada beni eriten diyet tarifimi vereyim...
bir çay kaşığı tere tohumunu bir tatlı kaşığı bal ile sabah aç karnına yiyip üzerine bir bardak sıcak su içiyorsunuz...habire tuvalete çıkıp zayıflıyorsunuz...ben bu diyeti yaparken gebe olduğumu öğrenmiştim..
yine de araştırmadan başlamayın...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?