30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
fastfood spermler ha :)) ilahi nese sen bizi güldürdün allah da seni ggüldür inslh :)

prolaktin için testte normal değer <20 yazıo benimki 27 çıkmıs. doktorum ilaca filan gerek görmemisti. sizde durum ne ki

ağla ağla içine atmaktansa zırlamak daha iyi geliyo bana. biriki gün zırlıom bi 10 gün rahat geçio.. yerimseniben

ben de bugün negatifi gördüm neşecim...kelin tarağı olsa kendi saçını tarar gibi hadi destek verelim şimdi birbirimize...:gitme: kim kime???:gitme:
ağlamaktan harab oldum...
bozma moralini yine de neşecim...sabırla mükafatımızı almayı beklicez....
işte burası da olmasa ne yaparım bilmiyorum..
bugün eltimin çocukları için aldığım hediyelerin hepsini attım...eşime "hayatım başkalarının
çocuklarına,bebeklerine hediye almakla mı geçecek" diye ağladım ağladım ağladım
aha da kimsenin bebeğine bişey almama kararı alıyorum

o abuk subuk laflara da gelince bırak o insanlar da tadını çıkartsın..burası türkiye be gülüm tüp bebek yaptım dese kadın yarın bigün o çocuğunun karşısına konu komşu akrabanın çocuklarının çıkıpta "aaa tüp bebek tüple yapmış seni annen.tüpte piştin,tüpün içinde yaşadın" dememe olasılıkları var mı? (afedersiniz ama düşündükçe deliyorum.olmucak şey değil)
saklıyorum evet...
kimseye sorunumuz yok diyorum evet
tüp bebek yaparsam da saklayabildiğim kadar saklıcam...

masalcım biz birbirimizi anlarız, soyleme kimseye..ben de anlatmıyorum. dediğin gibi anlamazlar, bir de insanın sinirini bozarlarr..biraz sakinleş, kafayı dağıt hadi. biraz düşünmemeye çalış. Ben de bunu diyorum ama gece rüyalarıma söz geçiremiyorum o ayrııı:) doktoru görüp duruyorum habire..

ah ah hepimizin derdi aynı
ben bırak tüp bebeği aşılamayı bile söylemek istemiyorum valla
adet olunca içimden ağlamak geçiyor herşeyden bunalıp kaçmak istiyorum ama nereye kaçalım kocalarımıza bile tam anlatamazken içimizdekileri başkalarına dert anlatalaım
hakkımızda hayırlısı perşembe yasin okuttum helva kavurdum dua ettim bize inanın defalarca aynı duayı ettim rabbim inşallah duyar sesimizi

Bilmiyorum Gizemx canım ya her duyduğumuzu deniyoruz bu da benim hipotezim, becerebilirsem denemeyi düşünüyorum bakalım tutacak mı?

Çılgınkız tuhaf bişi oldu benim umudum hala sürüyor. Perşembe akşamı gelen kanamam birden durdu ve kaç gündür hiçbişi gelmiyor. Ya düzenim iyice bozuldu, ya da...Ay kendimi çok kaptırmak da istemiyorum ama acaba tutunma kanaması olabilir mi diye de merak etmiyor değilim. Tahmini adetim salı günü falan gelecek. Amannnn neyse işte, durumum gene karışık. Belki hayıt içiyorum ya onun yüzünden böyle olmuştur..
Şampuana başladım bakalım işe yarayacak mı? Bioxcin hiç denemedim acaba pH'ı mı uyun değil, saç derisine? Diyeti bulur bulmaz paylaşıcam gerçekten işe yarıyor, yapabilenler verdi hep, kardeşime vermiştim sadece bunu yaparak kilo verdi. Ben yapamadım(bilmiyorumkismile

Tentation Allah hepimizi güldürsün inşallah. sakın prolaktin içi ilaç içme sen. Benimki 165,5 tu en son ölçtürdüğümde. Şimdi hayıta başladım bakalım, olmazsa hapa dönücem, o da bir illet ki sorma. Zırlamak rahatlatıyor iyi de oluyor, eşlerimiz görsünler ne durumda olğumuzu, yoksa umurları bile değil..Olayın hala farkında değil ebnimki hala doğal olsun diyor. 2-2,5 senedir yok, hala izde bişi yokmuş.

Masalım ağlamaksa ağlayacağız boşver, sıkma hiç kendini, koyver gitsin..Ben de burası olmasa ne yapardım hiç bilmiyorum, kesin psikologları gezer, onları da bıktırırdım..aklinialirimsmile. Ya ben de habire birilerinin bebeklerine hediye alıp duruyorum, aynı psikoloji bende de var sanırım :sinifsinif:..Saklama konusunda , en iyisi bu sanırım, biz de alellerimize bile bişi demiyoruz. Geçen annem "hap yutup durma, ileride istediğinde çocuk yapman zorlaşıcak" diyor. Ah anne ahhhh, o aşamayı çoktan geçtik biz sen ne diyorsun diyecektim sustum. Aldığım haplar zaten onun için mafoldumben zaten...

Çılgınkız rüyalarımız da günlük hayatımızdan etkileniyor.

Loveli canım Allah kabul etsin. İnşallah dualarımız hayırlısıyla kabul olur. Rabbim bizi duyuyor ve bizimiçin hayırlısını veriyor, biliyorsun. Biliyoruz da inşallah bebekler de bizim için hayırlı olur tez zamanda..

nesecim bak beni de umutlandırdın..olur mu olur yaa. en azından bu ay için hala güzel haber gelebilir..

lovelicim Allah kabul etsinn.. bizim işimiz zor olacak ama güzel olacak sonunda... ben inancımı yitirmedim..

Çılgınım 2 senedir her ay umutlanıp hüsrana uğramaktan, umutlanmaya da korkar oldum. Sabahmeraklanıp test yaptım tek çizg çıktı pis test. Salıya daha var ama ben pek kendimi kaptırmak da istemiyorum, hayırlısı. Senin son durum nasıl? Sorduysam unutuyorum kusuruma bakma. ıyice dağıldım...

Kızlar bahsettiğim diyet adesini yazıyorum, dileyen deneyebilir. Oldukça sağlıklı bir diyet, az yapmıştım. Genelde çok doymuyorsunuz. Her besin grubundan yiyorsunuz ama. ınşallah yarın tekrar başlamayı düşünüyorum. Bazen akşam yemeklerini oadakilerden yapamıyorum ama başka bir sebze yada myve ile yerdeğiştiriyorum çünkü herşeyi mevsiminde yemek en iyiisi.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/178521-diyetisyenden-saglikli-diyet.html

işe yararsa lütfen paylaşın ki hepimiz faydalanalım. Bebiş olmuyor hiç değilse kendimize bakalım. Belki dediğim hipotez de doğrudur. Sakın sizi kobay olarak gördüğümü düşünmeyin...aklinialirimsmile..

Allah kabul etsin..duaların kabul olsun tez zamanda inşallah loveli
canım ne oldu senin aşılaman..yaptırdın mı??
biraz anlatsana loveli biz de yaptırma kararı aldık..doktor adetinin 2. veya 3. günü gelin dedi...
doğru mudur?

Son düzenleme:

çılgınım millet bebek görür sen doktor görürsün ilahi :roflol:
hayır olsun canım beyaz önlükleri de varsa güzel haberler inşallah...

bu arada beni eriten diyet tarifimi vereyim...
bir çay kaşığı tere tohumunu bir tatlı kaşığı bal ile sabah aç karnına yiyip üzerine bir bardak sıcak su içiyorsunuz...habire tuvalete çıkıp zayıflıyorsunuz...ben bu diyeti yaparken gebe olduğumu öğrenmiştim..
yine de araştırmadan başlamayın...opuyorumnanaktan

masalım bu ay yaptırmayı düşünüyorum hiiç bilgim yok ama araştırmalarım oldukça sana anlatırım sen de bana anlaat bilgilenelim

Çılgınım nerelere gittin kızz??Eşim acıkmış, bebeğimi doyurup geleyim kızlar kaydirigubbakcemile3..

Güzelim annemler gelmişti o sırada da kapatmak zorunda kaldım..

Umut olması güzeldir beee. Hiç umudumuz olmasa daha kötü olurdu sanki. o yüzden umutlanmaya devam
Bu sabah pek bir olumlu kalktım, hepinize olumlu enerjimi yollamak istiyorumm..

Diyet biraz kazık gözüküyor:) bakalım deneyebilecek miyim..CADIARZU

çılgınım millet bebek görür sen doktor görürsün ilahi :roflol:
hayır olsun canım beyaz önlükleri de varsa güzel haberler inşallah...

hiç ama demi :)) bebek de görüyorum ikizim filan oluyor ama, doktoru da cok görüyorum ya bu ara onu da almışım rüyama. şöyle tatiller, deniz kenarları, eğlence filan görmek istiyorum..
Amin canım hepimizden gelsin güzel haberlerr..

Bu arada bendeki durumlar soyle. klomen kullandım, doktor takibindeyim, bugun gideceğim duruma bakacak. sonra zamanı gelince çatlatma iğnesi vuracak..Bilirsin işte klasik yöntemi deniyoruz bakalım.

Ya neşecim su testleri pozitif gorursek bir gün, çerçeveletip asalım yaa.. Ya da plaket haline getirelim.. kaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaslar,

uzun zaman oldu. Bu esnada maalesef aglayip zirlamakla mesguldum;((( Arkadaslarimin ardi ardina gelen hamilelik haberleri de tuz biber oldu. insanlarin sizin icin uzulmeleri ayri bir mevzuuu.

neyse gecicek insallah, herseyin bir vakti saati var. Aglayip zirlamayinca da daha uzun suruyor.

arkadaslar asilama yaptirmak isteyenler var. Ben bir kere yaptirdim. Adetin 2. gidiyorsunuz. Ilac veriyorlar, sonra sanirim 5 gun sonra tekrar gidiyorsunuz. Yumurtanızın buyuklugune gore igne, ilac tedavisine basliyorlar. Yumurtanin kalitesini arttirmak icin , isi sansa birakmamak icin dedi doktor, gobekten igne vermislerdi bana. 2 gunde bir kontrole gidiyorsunuz. Olgunlasinca catlatma ignesi veriyorlar. 36 saat sonraya randevu verip asilama islemini yapiyorlar. Sabah esimden sperm almislardi. Oglen gibi de beni cagirip transferi yaptilar. transfer sirasinda herhangi bir aci hissetmedim, gayet kolay oldu. sonrasinda vajinadan sikilarak kullanılan progesteron veriyorlar jel halinde. benim 7 gun gecikmisti ama sonuc maalesef negatif oldu. insallah sizin guzel haberlerini aliriz arkadaslar. asilama 2 gunde bir doktora gitmek ve gobekten igne vurulma disinda gayet sikintisiz ve kolay olmustu benim icin. insallah sizin derdinize deva olur .

Bu arada insallah guzel haberlerini bekliyoruz nemesese.

sevgiler,

2 gündür nete girmedim ...canım çok sıkılıyor...
iyi varsınız arkadaşlar...
bir yere gitmek istemiyorumm artık..her yerde çocuk muhabbeti...bizleri ancak biz gibler anlar..keşke fırsatı olsada hepimiz bir yerde piknik yapsak baharın güzel mevsiminde...neyse gönüller bir olsun yeter...selametle..

bende bir ara deneyecektim fırsatım olmadı ..inş. bu ay denerim tadı nasıl acaba?

sizi çok iyi anlıyorum. ben de çocuklu ailelerle görüşmek, bebek ziyareti yapmak istemiyorum. ınsanın bazen herşey üstüne üstüne geliyor..bir arkadaşım var evlenemiyorum diye üzülüyordu ben de ona hep destek oluyordum. geçen sene evlendi de şu an hamile. 2 ay sonra bebeği olacak. düşünün tur bindirdi bana.. :bbo:
geçen gün doktorun muayehanesinde beklerken hep hamile kadınlar gelir ya, birden soğudum. hiç çekici gelmedii hamilelik.
ama sıkmayın güzel canınızı. diyorum ya kutlayacağız burada olacak bu iş bir ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…