30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

3 yıl evlilik şartı aranıyor dimi bana daha temmuz 3 yıl olacak

canım ya evlilik cüzdanlarına mı bakıyorlar 3 yılın dolmuş mu dolmamış mı diye??anlamıyorum ben bu yıl takıntılarını doktorların...4 yıl bitti desen nolacak..öğrendiklerinde ceza mı verecekler yani??klava:

bencede saçma m,llet 3 yıl ızdırap içinde yaşasın kimin umurundaki hayret bişey sanki millet evlenir evlenmez tüp bebek yapacak

canım ürktüm ben şimdi biraz ..Allah razı olsun senden güzel de anlattın da bilmiyorumkismile ya olasılık az gibi görünse de --bize ille de %90-%95 verecekler ki rahatlayalım--fena değil..
canım lovelinin de dediği gibi ovulasyon testini internetten al..uygun ve 2-3 günde kapına geliyor.
tekrar teşekkürler opuyorumnanaktan

Kızlar ya ne çok yazmışsınız takip edemedim. Arada kaynayan varsa affola..

hayıtla tere etkileşir mi acep???CADIARZU adetim bi gelsin denemeliyim. Kız bana bunu ahtırlat ne olur, ben balık akıllı unutuveririm...

hiç problem değil canım. ben de istiyorum o enerjiden...diyet kazık ki ne kazık ama işe yarıyor. 1. liste bitip 2. geçince gözüm dönmüştü, pastalar, kekler, pizzalar...kocam beni aç aç gezdiriyor diyordum:))laelaelaelaelae

önce buraya koyucam sonra kiralık kasa tutup içine atıcam :roflol:

anicim neden ağlayıp zırlıyon tatlım, ge buraya arada göbicikler atarız arada zırlarız, yalnız yalnız hiç çekilmez ya..Ben de 2 aşılama yaptırdım ne göbişten iğne oldum ne o jelden, normal yumurta takibigibiydi..Benim dr bi terslik vardı sanırım..Canım hi heveslenmiyorum güzel haber falan sanmam hiç. Sabaha bir test yaparım gene, o şişko gıcık tek çizgiyi görürüm sonra da adetim gelir, tamam sırada ne var demeye başlarım...Aksi bir durumda ne yapılır hiç bilmiyorum.

Biri piknik mi dedi? Lalehan canım süper bir fikir. Ben mercimek köftesi yapabilir miyim? Bir de yaprak dolması...boshayallersmile..o zamana kadar birazcık kilo vermem gerek ama..Topu kim getirecek?

Tur mu bindirdi :roflol: al benm gibi araba yarışlarına düşkün biri daha. Çılgınım boşver sen milleti, millet ağlanıyor ya hiç inanmıyorum artık ben. Kendine bak sen, kocişine bak...

Tentation süper bir anlatımın var. Yerinde olsam bişiler yazmaya başlardım. Kitap falan yazsan bence iyisatar, ilk ben alırım. Canım ovulasyon testini en iyi netten alabilirsin. Ben hamilelik testini bile nettenalıyorum bıktım eczene aramaktan ve aynı eczaneye gitmemeye çalışmaktan. Eczaneden 3-4 liraya aldığım testi 40lı kutsuyla alıyorum netten tanesi 50 kuruşa falan geliyor. İstediğim kadar harcıyorum. Ovuasyon testini de öyle al derim, ilk zamnalar tespit edememiştim ben de. Medikal marketlerde araştır daha uygun.

Çılgın gibi sen de tentation anlatıyorum diye gocunma, ben de aynı durumdayım. Kelin ilacı yok başkalarına yol gösteriyor benim durumum. Bir farkla ben hala bebek düşünmüyorum aklinialirimsmile

sizde tüp bebek yaptırın.olmaz diye birşey yokşakkıdı

nesem adaşım hoşgeldin, demesi kolay kuzum, eşini nasıl razı ettin? Benimki kessen istemiyor tüpü.

ben yeni katıldım.tüp bebek yaptıranlardanım bu gün 10.günüm hiç bir belirtim yok
cmtsi belli olacak gebiş olduğum işallah tüm isteyenlere verir allah

Hadi Allah rastgetirsin inşallah nesem. Aminnnnnnnnnnnnnnnn

kızarım bak çılgınım öyle patlamak falan yok. Çörekotu iç, iyi geliyor, denendi onaylandı. Yumoşları büyütüyor inşallah.

3 yıllık evliyim 29 yaşındayım

Ahanda bir çıtır düştü topiğimize...

Canım kanunen ilaçların eblli bir yüzdesini devlete ödetebilmek için 3 yıl ve 3 aşılama şartı var bildiğim. Yoksa paran bolsa git ver paranı paşa paşa yaptır.

Kızlar gecenin bir vakti coştum yazayım dedim. Şimdi eşim bağıracak, nerdesin diye. Yarın muhtemelen adetim gelir, mendillerimi hazırlayın. Salya sümük buraya zırlarım gene :sinifsinif:

e kızlar testi aldıınız site yi de yazaydınız ya :).. bugün bi kaç eczaneye daha baktım. onlar da bana aval aval baktı. enteresan bisi istiorum sanırsam, anlayamadım.

evimin bulundugu yakın eczanelerden ben de gebelik testiydi filan almaya rahatsız oluyorum. her gün sabah aksam önünden geçtiğim eczacı vayy bu ay da olmadı gene mi test filan gibi bakıo gibi hissediorum

tüpbebek yaptıran nesem. inslh tutmustur. ama tüp bebek de hadi bu aksam çalısalım der gibi kolay değil. maddi ve manevi. ayrıca ben istemiyorum tüp ü çünkü sebepsiz bizimki. . bu durumdayken de o kadar hormondu filan dı işlemlere girmek gözümü korkutuyor..

kızlar spora baslıyorum öbür gün :) bekle beni ayşearman. dambıllarımla geliyorum

hani devlet evlilik tarihine bakıyor. ya bu insancıklar evlenmeden önce rahat rahat yaşıyolarsa da devletin çizdii sınırı uzuun uzun geçtilerse :)) nolcek?

Son düzenleme:

kızlar bugün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı umarım sorun yoktur kan testi yaptıracağım umarım kesinleşir bu sefer herşey yoluna girer

tama neşecim umarım bu sefer olumsuzluklarla karşılaşmam inan çok korkuyorum aynı şey olmasın boş gebelik yaşamıştım hatırlıyor musun

Tentation canım eczanemizde diye bir yerdi benim aldığım ve medikal market. İkisinden de aldım. Canım istedikçe yapıyrum. Benim ovulasyon testlerimi kibele Amerika'dayken göndermişti. Yazdığım sitelerde de var. Tüp bebekli nesem :roflol: iyi fikir ayırtedebilmek için. Spora ben de başlayacğım ama önce adetim gelsin de..

gittgidiyordan medismart aldım.
elimize bi gelsin,bakalım ne göstercek

Kaça aldın canım? O biraz pahalı..

neşem ne oldu haber vermedin hamişsin parti yapıyon dimi

Hangi nese? Tüplü mü tüpsüz mü :roflol: :roflol: :roflol:...Canım idrar testi yaptım dün koca göbek tek çizgi çıktı, adetim de henüz gelmedi, dün gelmesi gerekiyordu ama hayıt düzenimi bozmuş olabilir. Bugün de moralimi bozmamakiçin test yapmadım. Cumaya kadar dayanabilirsem bekleyeceğim. Bu testlerin bana garezi var..

Lovelicim iç aklına kötü şeyler getirme, var ki bişiler 2. çizgi çıkmış maşallah. Boş, dış yada başka olumsuz hiçbişi olmayacak. Bebişin annesine tutunmuş, bekliyor annesi. Ay çok sevindirik oldum. Allah'ım inşallah bu güzel duyguları hepimiz yaşarız hayırlısıyla...

Lovelicim liste yapmak istedim, bizim topiğe uğrayıp da hamiş kalanlara bi bakayım dedim. Geçmiş sayfaları şöyle bir gezdim ki ne göreyim? Bir sürü arkadaş hamiş ama hiç bize haber vermemişler, keşke bizi bırakıp gitmeselerdi. Sen de bizi bırakma olur mu? olumunekankayizsmile

bırakmam canım neden bırakayım dualarımda hep sizler varken dert ortaklığı yapmışken bırakmam sizi çok seviyorum ben görürüsün bak bırakmayacağım sizin duanız bana lazım canlarım

bırakmam canım neden bırakayım dualarımda hep sizler varken dert ortaklığı yapmışken bırakmam sizi çok seviyorum ben görürüsün bak bırakmayacağım sizin duanız bana lazım canlarım

loveli, hadi inşallah yaa :) valla çok sevindim. güzel haber bekliyorum..
neşe senin durum nasıl? senden de umutluyum ben halaaa:)

Çılgınım ben neden umutlanamıyorum, adetim gelsin de önümüzdeki ay yapacaklarımı araştırmaya başladım bile. ıbrahim saraçoğlu hocanın tlefonunu aradığımı ve randevu verdiklerini yazmıştım hatırlamazsınız. Pazartesi-salı-çarşamba 1,5 ile 4,5 arası arayıp bağlanın dediler. Pazartesi aradım yok dediler. Dün aradım ama düşürmek ne mümkün. 4 hattın hepsi kilitli sanki. Yani benim hamile kama ihtimalimden daha düşük hocanın telefonlarını düşürme ihtimalim. Bugün de düşmez diye hiç tınmıyorum. Üstelik işyerinde kimseye çaktırmadan arama da çok zor. Dün kafayı yedim desem abartmamış olurum. Altü üstü 2 bitki ismi almak için çektiklerime bakın ya..Diyekeleri de belli, kürlerinden birini önerir herhalde. Zaten onları da KK'de görüp görüp deniyorum. Şimdilik şu hayıta evam edicem 3 ay falan bakalım işe yarayacak mı? Bizden çalışması, vermesi Yaradan'dan..
Gene çenem düştü, yani parmaklarım mı desem. Ay Loveli hadi güzel heberini bekliyoruz. Haberin ne lursa olsun biz hep yanındayız unutma...
Kızlar be hepinizi çok seviyorum...Hamiş kalıp da gelip bir haber vermeyenlere küstüm lmaz:..Geçmiş sayfalara bakın bak aramıza katılanlar hep bilmem kaç haftalık hamişlik takvimleri var. Acaba bir kusurumuz mu oldu? Birilerini kırdıysam, özür diliyorum..Sebep bizim topiğimizi stresli buluyorsanız da siz bilirsiniz. Yanımızda kalanlarla yola devam, dimi? Ben de üzülmüşüm be bu kaçaklara. Neyse herkesin canı saolsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…