30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

masalım bu ay yaptırmayı düşünüyorum hiiç bilgim yok ama araştırmalarım oldukça sana anlatırım sen de bana anlaat bilgilenelim

aa aşılamayı bana sorun kızlar :) 3 kere yaptırmıslığım var :)

ilk aşılamada hap kullanılıyor. adetin üçüncü günü gidiyorsun doktora. o halde bakıo doktor sana.-tatlicadiarzu- ( kafana takma diyenleri ööölece doktora götürüp o masaya bi bes dk yatırmak lazım klava:) klomen vermisti 8-9 tane kullanıyorsun. bitince tekrar gidiyorsun ( gününü belirterek çağırıyor zaten doktorun). bakıyor yumurtanın durumuna-büyüklüğüne ve çatlatma iğnesi yazıyor. şu gün şu saatte vurdur die.( vakti saati önemli) sonra da şu gün şu saatte gelin aşılmayı yapalım diyorlar. gidiyorsun. eşin binbirzahmetle örnek veriyor ( bu tedaviler sırasında erkeklerin eeeen bi büyük ve een tek sıkıntıları budur . allah yardımcıları olsun hiçiç kolay iş değil şekerim :)))) sempatiksalakcinni) :1rolleyes:
2 saat sonra enjekte işlemi yapılıyor. 10-15 dk yattıktan sonra normal yaşantına devam ediyorsun.

olmadı mı

önce bi miktar ağlıyorsun sırnaşık şey, bir miktar isyanları oynuyorsun. sonra gene tıpış tıpış doktora adetin üçüncü günü. bu sefer iğneye başlıyorsun aynı gün. ( gebe kadınların ve menopozlu kadınların idrarlarından alınan örneğin damıtılarak elde edilen bilmemne hormonunun toz hali+ su dan müteşekkil bir iğne) prospektüsü okuyunca yerlere yatmıstık esimle. annelerden numune alaydık da para vermeyeydik filan falan bir sürü geyik sempatiksalakcinni
yumurtanın durumuna göre 9-10 tane kullanıyorsun bitince tekrar doktor +çatlatma iğnesi ve aşılama. birden fazla yumurta oluşması olası. ama tercih edilen bir durum değilmiş. iyi ve sağlam bir yumurta en tercihiymiş. çünkü az bir olasılık de olsa yumurtalar çatlamazsa kiste döndürebilirmiş

olmadı mı

ikinci aşama tekrar ediliyor

bu sürec sırasında forumlardan takip edebildiğim kadarıyla kadınların yumurtalık ve rahim durumlarına göre ekstra ilaçlar verebiliyor doktorlar. jeller filan bisiler.

aşılamada adet?: genellikle aşılama olduktan sonra 15. gün baslar. genellikle kanverengi akıntı şeklinde gelir. bir heyecan basar aman da tutunuo mu noluoo die. sonra cööö yapar ve . ta ta ta ta kırmızılar gelir

ağrı sızı?: işlemden sonra kimi kadınlarda ağrı görülmez. kimileri ise bir saat kıvranır . 1.ve3. aşılamalarımda kıvrım kıvrım kıvranmış yaptığımdan utanmamamıştım :) ikincisindeyse hiç bir sey hissetmedim

aşılamanın yapıldığı ilk hafta kasık ağrıları bel ağrıları göğüs ağrıları görülmesi normaldir.
çatlatma iğnesi ağrı yapar kalça ağrısı görülebilir. hormon iğneleri yakabilir accık bi miktar, normaldir. yumurta çatladığından kasıklarda da bi miktar bisiler hissedilebilir.

aşılama fiyatları?.tedavi üç aşşa beş yukarı aynı olmasına rağmen hastanenin ve doktur vicdan genişliğine göre alçala dabilir yüksele debilir :) ben prof a gidiyordum. totalde 650-700 tutuyordu ilaçlarıyla birlikte

bu da olmadıysa tüp bebeğe geçiliyor.

aşılamanın tutma oranı %15-20 gibi bir rakamdır. doktora ilk duyduğumda ümitsizce ama bu az değil mi filan demiştim. azımsanacak bir rakam olmadığını söylemişti ki gerçekten de ilk aşılaması tutan arkadaşlar var.

umarım yardımcı olabildim. eksik varsa afoola :)

kızlar bu arada ben şu ovulasyon testini sordum bi kaç bi yere ama yokmus. ööle kolay bulanibilir bisi diilmis o. depoya yönlendirdi beni eczacı:uhm:

Son düzenleme:

evet bi ara doğumlar üstüste gelmisti altın almaktan tulum almaktan bi hal olmustum maddiyatını geçtim manevi olarak millet doğrsun hediye derdi bana mı düşsün e dönüyor insan. dışardan bakınca saçma/kötü/kaplsiz/bencil bir ruh hali gibi görünse de değil.

ben de benden sonra evlenen arkadaşlara aman hamila kalın. ben bööle bööle olmususum beyleyken beyle oluyor die kendimi anlatıyordum. onlar bebek büyütüyor ben hala anlatıyorum

kaydirigubbakcemile3

ne güzel anlatmışsın tentation valla başka yere bakmaya gerek kalmadı ovulasyon testini int. üzerinden al hem daha ucuz

ben yeni katıldım.tüp bebek yaptıranlardanım bu gün 10.günüm hiç bir belirtim yok
cmtsi belli olacak gebiş olduğum işallah tüm isteyenlere verir allah

ah neşem ah maddi kısmı ve hemen tüp bebeğe geçemiyorsun bazı şartları var

tentation süper anlatmışsın canım. eline sağlık.
bugun doktora gittim iki tane 10 mm yumurtam oluşmuştu ama 3 gün geçmesine rağmen o şekilde kalmışlar. bunlar büyür mü acaba sonradan? buyumezse bu ay da nanay demektir..
sabahki olumlu enerji patladı boyle elimde:)

ayrıntı adetin ikinci günü gidiyorsun
ben amerikan hastanesinde yatırıyorum aşamaları biliyorsunuz az çok

aşılama şansı %20 veriyorlar 3 defa yapılıyor olmazsa tüp bebek diyor dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…