30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

oyyy arkadaşım sağlık olsun kalanlarla yola devam stres dolu değilki burası bence dinlenmelik sıkıntısı olan anlatıyor rahatlıyor onunla aynı yaşta aynı duyguları paylaşan insanlar var burda
bitkici olmak varmış valla
ben hatırlıyorum saraçoğlunu arayacam demiştin ben de bize haber ver demiştim

çılgınım sağol inşallah güzel haber alırım
kaan verdim canım saat 4.30da çıkar akşam yazarım ben olumlu olumsuz

Akşamları neti açmıyorum ama meraktan açarım inşallah. Canım şimdi senin sonucun iyi çıkarsa başlarsın ne zaman kalp atışlarını duyucam demeye:)) ne güzel bir süreç bu, hayırlısıyla hepimiz yaşayalım inşallah...

derim valla korkum ilki gibi olmasın çünkü ilkinde kalp atışını hiç duymadık büyük bir yıkımdı.
neşe ateş ölçmeyi kullandın mı hiç ben öyle denedim valla

etme yaaaa mücadele et neşe bırakma önemli olan sen değil misin herşey bu bebek için değilmi hadi ulaşana kadar ara herşeyi yaptım de yoksa pişman olursun sora

denemez miyim belki 1 yıl ateş ölçtüm, sonra ovulasyon testlerini keşfedince onlarla tutmadığını gördüm, ben geç yumurtluyormuşum meğer. Canım 1,5 yıl falan dr yumurta takibi bile yaptı, klomen ve çatlatma iğneleri kullandım, progestanlar kullandım. Yumurtanım hangi yönde olduğundan tut da ne zmana çatlayacağına kdar biliyordum ama bişi var olmuyor. Belki genetik bir problem vardır , bilmiyorum. Tüp başarısız olursa genetik testler de yapılıyormuş. Ben size de dediğim gibi biraz da cahil olmak istiyorum ve ani kilo kaybı. Hayıta da devam, aklıma başka bişi gelmiyor. Bişiler duyarsanız banada haber verin ne olur..Çok şey denedim olmadı. Yani Yaradan "ol" demedi henüz..(

hoca ordayken bu hatlar düşmez güzelim ya, değil 4 hat 14 hat olsa yetmez bu şekilde. Mail atamaz mısnız bana dedim yazacağı 3 kelime, hoca mail ile cavp vermiyor dediler. Gel de sinir olma.

ben polen yedim bal yedim yumurtalarımı besledi ondan eminim bişey ööğrenirsem hemen yazarım

boş kaldıkça arıyorum da dünden biliyorum, sanki açık bırakmışlar 4 hattan biri 1 kere olsun düşmüyor..

olsuuun dene dene dene elden başka bişey gelmiyor madem salamıyoruz bari çabalıyalım

Bal çiçek balı olmazsa yiyebiliyorum da polen asla..Acillik olurum, allerjim var. Çörekotu-tarçın-bal yapmıştım bir zamanlar..

yaaaa ay hiç aklıma gelmedi alerji olabileceği sana bişey olsa ne yapardım iyiki biliyorsun alerjin olduğunu

Biyologum sözde, bilseydim bitkici olurdum diyeceğim, aslında ilk tezime adaçayı ile başlamıştım. Hayat başka başka yerlere savurdu. Belki ben de birgün kürlerle karşınıza çıkarım yada bir deli hastanesinde rastlarsınız eyvahedigeldismile

Lovelicim ben cins bir kadınım..Soğan ve incir kürü yapayım dedim incirler gizli şekerimi fırlattı yüksek tansiyondan geberiyordum, o yüzden herşeyi yapamıyorum. Kimin aklına gelir dimi?
Geçen KK'e gezinirken gördüm 4 aylık evli 2 aylık hamile bir bayan yazmış, eşiyle problemleri varmış ayrılacakmış, öyle zor durumdaydı ki, halime şükrettim. Herşeyde bir hayır görüyorum.
ışte benim şımarıklığımda 2-3 gün sonra adet olunca geçer:))

insan neye karşı problemi var bilemiyor kitap yaz ben denemedim ama deneyenler va r dersin okuyuculara

kızlar ben bugun çok az girebiliyorum nete ama fırsatı bulunca hemen damladım 2 dk.
neşecim ben de çok cinsim mesela. her bitkiyi deneyemem. allerjikim, midem hoplar zıplar..hatta arada kalbimde çarpıntılar olur garip. ilaçlar hemen dokunur filan:) cinsim ben de cinsss..

lovelicim kötü düşünme sakın. kötü düşünmek yok..iyi düşüncez iyi olacak..eğer olmazsa da bizim elimizde değil diyip boşvericezz.

valla sayenizde su moralsiz, zor zamanlarımı paylaşıyorum. çılgınkızdık moralsiz kız olduk son zamanlarda yaa..nerde benim çılgınlığım:)

şu bal-çörekotu-tarçını deneyim ben de ya. soğan kürü yapamam midem berbat olur. sürekli incir de yersek kilo alacak başını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…