30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Hocanın hattı düştü, şoke oldum. Aaa o da nesi ordaki kız demez mi "hoca toplantıda, 3'te arayın belki burda olur, olmadı pazartesi arayın". Benden bu kadar. Daha da olsa gelmem kötükedihüso

Hocanın hattı düştü, şoke oldum. Aaa o da nesi ordaki kız demez mi "hoca toplantıda, 3'te arayın belki burda olur, olmadı pazartesi arayın". Benden bu kadar. Daha da olsa gelmem kötükedihüso

hadi canım.. hocaya bak yaa. neşe ben anlamam hocadan, senin kürlerini bekliyorum yerimseniben

Lovelicim hsg çekildi çok oldu, bir problem yok dendi. Sonraki dr'um da ters rahim dedi ve tavanı biraz eğriymiş düşüklere yol açarmış bu şekil. Önceki hiç böyle dememişti. Çok şükür kanalalrda problem yoktu. Allerjiden şüphelendim ama 2 aşılamam da tutmayınca ondan da vazgeçtim. Bilmiyorum aklıma bişi gelmiyor. Bazen diyorum kesin gözden kaçırdığım ufak birşeyler var. Şu anda en mantıklı gelen acilen büyük bir borca girmeli, ani kilo vermeli organizmamı zora sokmalıyım:)))

Çılgınkız bu yaptıklarımız da çılgınlık değil mi? Uykusuz geceler, büyük sorumluluklar içi parçalışıyoruz kendimizi. Amannnnnnnnn neşemize bakalım, keyfimize bakalım demiyoruz hepimz cinsiz işte...Millet bizim gibi hala balayı yaşayanlara imrenir, bize rahat batıyor, eşim bana öyle diyor, gıcık adam...

ben de de bir sorun gözükmüyor. hatta klomenden once daha güzeldi yumurtalarım valla..strestir yaa kesin. bu kadar yogun, stresli çalışmaya ne olacak.
aslında benim canımdan daha mı onemli diyorum arada ama lafta kalıyor ..
valla aslında dogrusun, benim eşim de bir tanedir. Allah razı olsun, her cinsliğime katlanıyor. nazar değmesin eşlerimize diyelim o zaman..opuyorumnanaktan

Çılgınım sen yanlış anladın benimki kim anlayış kim? Ben bu işlerden bahsederken "sana rahat batıyor" diyor, endişlenecek hiçbirşey yokmuş, abartıyormuşum...O yüzden gıcık benimki..Daha neler var neler, ne inciler var benimkinde...Hiç girmeyelim o konuya...Tüp bebek de onun yüzünden yaptramıyoruz, çok pahalıymış...Tabi babasına yiğenlerine gönderdiği paralar çıkacak ortaya, o zaman onlara gönderemeyecek ya, ihyiyaçları olsa nalayacağım, hepsinin geliri bizden çok iyi.....Aman sinirimi zıplatmayayım hiç. Kapatalım bu onuyu. Laylay looooommmmm....sempatiksalakcinni

hadi yaa off o zaman..özür dilerim canım ben bilmeden boyle atlamış oldum. bak bunlara da sıkıyorsundur sen canını..

kızlar geldim lanet olası labaratuar ancak yarın vereilirmiş hormon sonuçlarını gıcıklar dr ardım anlattım sen progestana başla dedi yarın sonucu alınca beni ara dedi durum bu kızlar

merhaba arkadaşlar,

ben de aranızdayım artık.. 34 yaşında 5 aylık evli ve 2010 da hamile kalmak isteyenlerden

2010 da hamile kalmak isteyenlerdenim ama 8 aydır korunmadığımız halde kalamıyorum.2. gebeliğim olucak Allah nasip ederse tabii.ilk gebeliğimde ilk ayda kaldmıştım

kızlar geldim lanet olası labaratuar ancak yarın vereilirmiş hormon sonuçlarını gıcıklar dr ardım anlattım sen progestana başla dedi yarın sonucu alınca beni ara dedi durum bu kızlar

haydaa lovelicimm..çatlayalım diye..benim daha once bir kere yaptırmam gerekmişti de 1 saatte vermişlerdi. neyse yarını bekleriz

hoşgeldiniz aramıza kızlar..
kansut insallah bizler de anne olabiliriz canım senin gibi. ikinci yavruna da kavuşursun umarım

hayırlı olsun canım...sabır artık bizim yol arkadaşımız olmuş...sabredecez bakalım...

adet oldun mu sen neşem?

sezencim kansutcum aramıza hoşgeldiniz...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…