Hocanın hattı düştü, şoke oldum. Aaa o da nesi ordaki kız demez mi "hoca toplantıda, 3'te arayın belki burda olur, olmadı pazartesi arayın". Benden bu kadar. Daha da olsa gelmem kötükedihüso
canlarım ben çıkayım toplantım var sonra sonuç alacam akşama yazarım
Lovelicim hsg çekildi çok oldu, bir problem yok dendi. Sonraki dr'um da ters rahim dedi ve tavanı biraz eğriymiş düşüklere yol açarmış bu şekil. Önceki hiç böyle dememişti. Çok şükür kanalalrda problem yoktu. Allerjiden şüphelendim ama 2 aşılamam da tutmayınca ondan da vazgeçtim. Bilmiyorum aklıma bişi gelmiyor. Bazen diyorum kesin gözden kaçırdığım ufak birşeyler var. Şu anda en mantıklı gelen acilen büyük bir borca girmeli, ani kilo vermeli organizmamı zora sokmalıyım:)))
Çılgınkız bu yaptıklarımız da çılgınlık değil mi? Uykusuz geceler, büyük sorumluluklar içi parçalışıyoruz kendimizi. Amannnnnnnnn neşemize bakalım, keyfimize bakalım demiyoruz hepimz cinsiz işte...Millet bizim gibi hala balayı yaşayanlara imrenir, bize rahat batıyor, eşim bana öyle diyor, gıcık adam...
kızlar geldim lanet olası labaratuar ancak yarın vereilirmiş hormon sonuçlarını gıcıklar dr ardım anlattım sen progestana başla dedi yarın sonucu alınca beni ara dedi durum bu kızlar
kızlar geldim lanet olası labaratuar ancak yarın vereilirmiş hormon sonuçlarını gıcıklar dr ardım anlattım sen progestana başla dedi yarın sonucu alınca beni ara dedi durum bu kızlar
Hocanın hattı düştü, şoke oldum. Aaa o da nesi ordaki kız demez mi "hoca toplantıda, 3'te arayın belki burda olur, olmadı pazartesi arayın". Benden bu kadar. Daha da olsa gelmem kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?