30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

kansut sezen, yeni gelenlere hosgeldiniz :) çok güzel bi topiktir burası. az yazılır yerimseniben. ama öz yazılır :)

nese sen de mi biyologsun. ben de biyoloğum ama bırakalı 10 yıl olcak. mezuun olalı beri. tek hatırladığım solanum tuberesum, solanum liposercium, engrailus enrasicholus :))) eheh :)
bu arada esine ben de gıcık oldum klava:

loveli çok sevindim ya ne güzel. hadi bize de bulastır o sihirli peri tozundan.. darısı bizim basımıza. hep tek çizgi hep tek çizgi. bi kere bile silik çizgiyi görmedim ya. nasi bisidir o :1rolleyes:
ben yanlıs mı hatırlıyorum sen aşılama yaptırmayacak mıydın? normal mi oldu senin ki

medisma"tırt"ı 25 e aldım. gelsin de bi deneyyim. umarım yarın elime ulasır. kargoya verilmis. ve umarım tırt çıkmaz :roflol:

bal çörekotu tarçını bikaç ay denemiştim. ama yediğimle kaldım. okuldan bi arkadaş adet düzensizliğ iiçin soan kürü yapmıs bu ay. ve düzene girmis. memnun kalmıs yani.

bugün spora basladım. her tarafım ağriyir. step ayrobik. kendimi hiç bu kadar bön hissetmemistim. canım çıktı yapana kadar hereketleri. hatta yapamadım yattım bi ara.. hihoyyyt

kül işini yapamadım daha. bu hafta içinde yapıcam ihslh. yapıp yapıomuşun sırnaşık şey
görceez artıkın

tüp bebek nesem. senin sonucun ne oldu. bizi merakta koma hele

hepinizi çok öperim.

hadi yaa off o zaman..özür dilerim canım ben bilmeden boyle atlamış oldum. bak bunlara da sıkıyorsundur sen canını..

Sabah bir posta ağladım zaten, yaptığım 50 kuruşluk testler bile göze batıyor. Madem sonucu biliyormuşum neden yapıp duruyormuşum. Ah çılgınım ah, benim çılgınlığım bu adama aşık olmakla başladı. Çok birikmişim var içimde, ah hayırlısıyla bir hamiş kalayımben neler yapıcam ona, varın seyredinn aklinialirimsmile

kızlar geldim lanet olası labaratuar ancak yarın vereilirmiş hormon sonuçlarını gıcıklar dr ardım anlattım sen progestana başla dedi yarın sonucu alınca beni ara dedi durum bu kızlar

Canım sabır, beklemeye alıştık nasıl olsa, varsa zaten seninledir, acele etme. Hayırlısı olsun. Ben de gece yorgunluktan bilgisayarı açamamıştım, meraktan çatladım sabah kadar..Hadi hayırlısıyla senin için güzel haberler bugün gelir. Biz beklemedeyiz olumunekankayizsmile

merhaba arkadaşlar,

ben de aranızdayım artık.. 34 yaşında 5 aylık evli ve 2010 da hamile kalmak isteyenlerden

yaşasııııııııııııııııınnnnnnnnnn 34 yaşında biri daha. Hoşgeldin canım, bereket getirdin, inşallah bebişlerin müjdesini getirdin. 5 aylık evliysen en güzel zamanlarındasın. Kendini hiç kasma, hepimiz bir bir hamiş kalıp başka bir topiğe taşınıcaz inşallah. Sezencim işin ne, gücün haricinde neler yaparsın? Neyi yapmak seni mutlu eder?

2010 da hamile kalmak isteyenlerdenim ama 8 aydır korunmadığımız halde kalamıyorum.2. gebeliğim olucak Allah nasip ederse tabii.ilk gebeliğimde ilk ayda kaldmıştım

Oooo maşallah kansutum hoşgeldin, iyiki geldin. Senin tecrübelerinden faydalanalım o zaman. İçiizdeki tek anne sen olucan. İlk seferde hamiş kalmak nasıl bişi çok merak ediyorum. 8 ay ne ki canım, biz yılları sayıyoruz artık. Allah yavrunu size bağışlasın. Büyüdü mü? Kız mı erkek mi? Sen neler yapıyorsun? Kendinden bahsetsene biraz.

hayırlı olsun canım...sabır artık bizim yol arkadaşımız olmuş...sabredecez bakalım...

Masalım çok haklısın. Ay ben ne güzel insanların içindeyim böyle. Hepsi hep güzel şeyleri düşünüp güzel yazıyorlar. Bu topikte isyan yok, sabır var. Görmesek de sevgi var, arkadaşlık, sırdaşlık, dostluk var. İyiki burdayım. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum.

adet oldun mu sen neşem?

sezencim kansutcum aramıza hoşgeldiniz...

Masalım sabah test yaptım yine aynı tek çizgi. Adetim de yok ortalıkta. Masalım yoksa benim prolaktinim mi yüksek gene? Kızlar ya adet de olamazsam? Gidip doktorun yazdığı hapı mı alsaydım? Hayıt en az 3 ayda etisini gösteriyormuş? Napsam ki?Prolaktinim bu kadar yüksekken tüp de yapmazlar. Hapı kullanınca inmedi ki, daha da yükseldi. Kzlar çok karışığım...

Tentaton doğru demişsin canım. Az kişi var, az yazılır ama bitanedir bizim topiğimiz. Hepimiz benzer kafa yapısına benzer kültür seviyesinde 30luk çıtırlarız.
Biyologum canım ama bu yazdığın latinceler neydi hatırlamıyorum, ne yalan söyleyeyim. Neydi kız bunlar? Eşimi boşver. Biz kendiize bakalım. Ben onun hakkından gelirim evvelAllah. Benim gibi salağa da öyle uyanık adam işte...Ben hiç hesap yapmam hele ağlık konusunda, adam kılı kırk yarar. Peki elinde avucunda ne var desen? Allah verdikçe bana daha çok veriyor, o ayrı. Bu da onu iyice çileden çıkarıyor bence. Hesap kitap çok yapanların paralarını yiyen birileri mutlaka oluyor. Ne zaman çok sıksam mutlaka doktorlara yedirdim o paraları. Şimdi kendim yiyip içip eğleniyorum. Yaradan elbet beni seviyor ki yaratmış, ne diye 2 günlük dünya için kendimi kasayım dimi ya? Çocuk vermiyorsa da mulaka bir değil bir çok sebebi vardır. Oh be. İşte gerçek ben. Buna selfterapi diyorum :))
Tentationcum o çift çizgiyi ben de hiç görmedim, nasıl olduğunu çok merak ediyorum. Bi göreyim zaten çerçeveletip asıcam, görmedik deseler de hakkaten görmedim yani. Loveli önümüzdeki ay aşılama yaptıracaktı. Bak meleği sürpriz yaptı inşallah.
Medismartırt mı :roflol: ilahi, sabah sabah neşemi getiriyorsunuz ya..Senin bu uslübunu çok seviyorum. Kitap yazma knusunu düşün bence canım.
Soğan içitiğm en berbat kürdü, sonra brokoli geliyor. Hayıt yanlarında hiç kalır.
zemuszemus spora mı başladın? Ayyyyyyyyy çok kıskandım şimdi. Ben de yürüyüş yapmak istiyrum. Bugün hayırlısıyla becerebilirsem diyetime başladım 1. gününden. Var mı benim diyeti birlikte taki ederiz. Neler yaptığımızı, neler yediğimizi yazarız. Belkim kilo verip hamiş kalırız. Benim tezim doğruysa tabi. Bak spor insana daha çok yedirir. Dikkat et. Ne zaman spor yapsam veridğimi 2 katıyla geri aldım. Aman dikkat diyorum...

Hadi bugün lovelinin sonucunu sabırla bekliyorum. Şimdi gidebilirim, işler beni bekliyor. Hepinizi tek tek öpüyorum...

Kızlar yazmayı unutmuşum, aylıkta asus'un 2GB RAMli HA 1005 modelini almayı düşünüyorum, netbook. Pembesini almak istiyorum, hayırlısı bakalım. Bir de 3GB RAMli aser var, çift çekirdekli, Ferrari modeli, kırmızı. Kararsız kaldım. Ne dersiniz?
Eşim alma diyor ama hergün laptop taşımaktan telef oluyorum bir de bel fıtığım yine çıkacak dye korkuyorum.
Bir de aylıkta kuaföre gidip şöyle güzel bir bakımdan geçmeyi istiyrum inşallah. Hala saç modelime de karar veremedim. Şöyle tembel işi olsun istiyorum..Yıka, kurut, yallah...

lovelii test sonucunu ne zaman alacaksınn??
ben de bugün doktora gidicem. büyümeyen yumurtalar büyümüş olabilir mi diye..yımırta, mımırta konuşmak istemiyorum aslında ama..öf pöfff

tentation spora başladıysa bırakmak yok. bak ben 8 sene step yaptım, daha once yapmadıysan harika bir spordur çok eğlenirsin. ben de pilateste 3. aydayım. bir kazığım ben ya :) gevşemiyor kaslar bir türlü:) ama belden 2 cm inceldim. kilo veremedim ama olsun..

neşecim, eşine takma kafayı gitsin. dediğin gibi çok şükür çalışıyorsun kazanıyorsun. o da takılsın oyle kendi haline..
ben de 2. çizgiyi silik de olsa görsem hayatımda heryerler yapıştıracam :)))
sağlıklı bir bebeğim olursa fotograflarını dağıtıcaammm.. ahh ahh..

tentation kullanıcısından alıntı
medisma"tırt"ı 25 e aldım. gelsin de bi deneyyim. umarım yarın elime ulasır. kargoya verilmis. ve umarım tırt çıkmaz :roflol:

bal çörekotu tarçını bikaç ay denemiştim. ama yediğimle kaldım. okuldan bi arkadaş adet düzensizliğ iiçin soan kürü yapmıs bu ay. ve düzene girmis. memnun kalmıs yani.
---

bu arada medismartı ben kullanmıştım 3 ay hep koyu 2. çizgiyi buldum. Çok deneyimliyim yanii.. laelaelaelaelae ilk seferde ikinci çizgiyi görünce çok sevinmiştimm.. he he. hamilelik testlerinde göremedim bari bununla sevineyim di mi sempatiksalakcinni

3-4 saat idrarını tutmayı unutmaa bu aradaaa..

bal çörekotu işe yaramadı mı ben de başlayayım diyordum.. dur bakalım bir gideyim de bu akşam gene benim doktora..durum ne?

günaydın...
bu sayfalar hangi ara bu kadar ilerledi? uzun bir zamandır giremiyorum.. loveli, gözün aydın canım.. inş güzel haberlerle gelirsin..
nese, hala kestirmedin mi saçını? hadi ben kestircem bu hafta sonu....

canım merhaba,
iyiyim ben.. ama herhangi bir gelişme yok.. doktoruma gidemedim daha.. çok yoğunum... nete de giremiyorum doğru dürüst... bu ay da benden umut yok.. çünkü çalışamadık
sizler iyisiniz umarım..
öptüm...

merhaba arkadaşlar,
biraz kendimden bahsedeyim sizlere..1976 doğumluyum..5 aylık evliyim evlendiğimizden beri hiç korunmadık eşim ve ben çocuk istiyoruz diye..ben evlenmeden önce zannederdim ki filmlerdeki gibi evlenicem ve hemen hamile kalıcam oysa bu kadar da kolay değilmiş..hayatım boyunca regl düzenim harikaydı saat gibi..fakat evlendiğimden beri 7 gün,10 gün kadar gecikmeler yaşıyorum..dr gittik herşey normal benim yumurtalıklarım,rahimim vs. tamamen stresten olduğunu söyledi ama içimiz rahatlasın diye de adetin 3. günü hormon testlerine bakılacak..eşim sperm testi yaptırdı çok güzel çıktı sonuç..
sanırım geç evlenmiş olmanın ve kaybolan yılların stresi var..evlendiğimden beri her ay acaba tutturduk mu? diye düşünmekten adet düzenim de şaştı..en son adet tarihim 31 ocak..çalışmalara devam
bu arada incir kürünü yapıyorum ve civanperçemi,hayıt tohumu,aslanpençesi ve altınotundan oluşan çaydan her gün içmeye çalışıyorum..ve bu ay pek de kafaya takmamaya düşünmemeye çalışıyorum..
bu sitede yeni olmama rağmen bir kaç kez farklı topiklerde bir iki satır yazdım..ama bu topik ve sizler çok sıcaksınız ve kendime çok daha yakın buldum..
şimdiden teşekkürler ortak hayallerimizin olduğu kader arkadaşlarımız..

iyiysen sorun yok canım. loveli den ses bekliyoruz işte bugün:)

canım çok erken daha 5 ay hiç birşey biliyorsun. ne güzel hiç de korunmamışsın.. Şansın git gide daha da artacak..

Loveliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nerdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn? Çatlayacağım meraktan...

Hah bir kaçak gelmiş, nerdesin sen kız? Küstüm size ben, eskilerin isimlerini yazmamaya karar vermiştim, gelin şöyle bir selam verin. Şenlensin ortamımız.. Hala saçlarımı kestiremedim canım, ben de senin gibi yoğunum bakalım halimiz ne olacak? Dünyanın işini biz bitiricez sanki...

Oh 76lı biri süpersin. Aynen ben de geç kalmışlığın telaşını yaşıyorum ama bu telaş herşeyi karıştırıyor haberin olsun. Karışıklık dedim de sen o otları biraz fazla karıştırmışsın güzelim ya. Otları da ilaçlar gibi düşün. Birbirleriyle etkileşirler. Bu kadar ot birarada düzenini bozmasın...Aman haa..

Çılgınım bir ikimiz varzı sanırım. Loveli neden habersiz bıraktı ki bizi? ınşallah herşey yolundaıdr. Benim az işim var açık bırakıcam yazdıklarınza sonra cevap yazarım. Öpüyorum ...

ayy evet inşallahh iyidirr.. ben bugun daha rahatım, o yüzden sık sık girip kontrol ediyorum :kedi:

Çılgınım ben nasıl kilo vericem ya? Durmadan aburcubur atıştırıyorum ders çalışırken...Offfff boshayallersmile

ben atıştırmıyorum da ne oluyor? valla buzdolabının üstüne ekli resmimi koydum. o halime donmek istiyorum diyee..
zararsız abur cuburlar yesen? daha kolay bir diyet listesi bulsak bir de CADIARZU

2 gün mü gecikti şimdi. benim bir kere 4 gün gecikmişti de yapmadığım test kalmamıştı.
bekleyelim bakalım bu aralar yogun da çalışıyorsun sanıyorum. hamilelik olasılığını hala düşünüyorum ama..:)

salı gelmeliydi 3 gün geciktim ama tahminim hayıttandır. Yine de adeti görene kadar umutlanacağım, hayırlısı...Eski resmimi koymam ya ben hep tombiştim:)) diyet sıkı dimi? Ama iyi verdiriyor..

sıkı valla accaip..benim midemin cok fazla boş kalmaması gerekiyor. acaip asit salgılıyor. o yüzden sık aralıklarla az miktarda tutan şeyler bulunması lazım kıymetli midemin içinde
ben oyle düzgün besleniyorum ki hep sabit kiloda kalıyorum:) su 4-5 kiloyu da var ya dogum kontrol hapı aldırdı ve üstüme yapıstı kaldı. o hapı hiç kullanmamalıymışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…