hadi yaaoff o zaman..özür dilerim canım ben bilmeden boyle atlamış oldum. bak bunlara da sıkıyorsundur sen canını..
kızlar geldim lanet olası labaratuar ancak yarın vereilirmiş hormon sonuçlarını gıcıklar dr ardım anlattım sen progestana başla dedi yarın sonucu alınca beni ara dedi durum bu kızlar
merhaba arkadaşlar,
ben de aranızdayım artık.. 34 yaşında 5 aylık evli ve 2010 da hamile kalmak isteyenlerden
2010 da hamile kalmak isteyenlerdenim ama 8 aydır korunmadığımız halde kalamıyorum.2. gebeliğim olucak Allah nasip ederse tabii.ilk gebeliğimde ilk ayda kaldmıştım
hayırlı olsun canım...sabır artık bizim yol arkadaşımız olmuş...sabredecez bakalım...
adet oldun mu sen neşem?
sezencim kansutcum aramıza hoşgeldiniz...
kansut sezen, yeni gelenlere hosgeldiniz :) çok güzel bi topiktir burası. az yazılır yerimseniben. ama öz yazılır :)
nese sen de mi biyologsun. ben de biyoloğum ama bırakalı 10 yıl olcak. mezuun olalı beri. tek hatırladığım solanum tuberesum, solanum liposercium, engrailus enrasicholus :))) eheh :)
bu arada esine ben de gıcık oldumklava:
loveli çok sevindim ya ne güzel.hadi bize de bulastır o sihirli peri tozundan.. darısı bizim basımıza. hep tek çizgi hep tek çizgi. bi kere bile silik çizgiyi görmedim ya. nasi bisidir o :1rolleyes:
ben yanlıs mı hatırlıyorum sen aşılama yaptırmayacak mıydın? normal mi oldu senin ki
medisma"tırt"ı 25 e aldım. gelsin de bi deneyyim. umarım yarın elime ulasır. kargoya verilmis. ve umarım tırt çıkmaz :roflol:
bal çörekotu tarçını bikaç ay denemiştim. ama yediğimle kaldım. okuldan bi arkadaş adet düzensizliğ iiçin soan kürü yapmıs bu ay. ve düzene girmis. memnun kalmıs yani.
bugün spora basladım. her tarafım ağriyir. step ayrobik. kendimi hiç bu kadar bön hissetmemistim. canım çıktı yapana kadar hereketleri. hatta yapamadım yattım bi ara.. hihoyyyt
kül işini yapamadım daha. bu hafta içinde yapıcam ihslh. yapıp yapıomuşun sırnaşık şey
görceez artıkın
tüp bebek nesem. senin sonucun ne oldu. bizi merakta koma hele
hepinizi çok öperim.
canım merhaba,
iyiyim ben.. ama herhangi bir gelişme yok.. doktoruma gidemedim daha.. çok yoğunum... nete de giremiyorum doğru dürüst... bu ay da benden umut yok.. çünkü çalışamadık
sizler iyisiniz umarım..
öptüm...
merhaba arkadaşlar,
biraz kendimden bahsedeyim sizlere..1976 doğumluyum..5 aylık evliyim evlendiğimizden beri hiç korunmadık eşim ve ben çocuk istiyoruz diye..ben evlenmeden önce zannederdim ki filmlerdeki gibi evlenicem ve hemen hamile kalıcam oysa bu kadar da kolay değilmiş..hayatım boyunca regl düzenim harikaydı saat gibi..fakat evlendiğimden beri 7 gün,10 gün kadar gecikmeler yaşıyorum..dr gittik herşey normal benim yumurtalıklarım,rahimim vs. tamamen stresten olduğunu söyledi ama içimiz rahatlasın diye de adetin 3. günü hormon testlerine bakılacak..eşim sperm testi yaptırdı çok güzel çıktı sonuç..
sanırım geç evlenmiş olmanın ve kaybolan yılların stresi var..evlendiğimden beri her ay acaba tutturduk mu? diye düşünmekten adet düzenim de şaştı..en son adet tarihim 31 ocak..çalışmalara devam
bu arada incir kürünü yapıyorum ve civanperçemi,hayıt tohumu,aslanpençesi ve altınotundan oluşan çaydan her gün içmeye çalışıyorum..ve bu ay pek de kafaya takmamaya düşünmemeye çalışıyorum..
bu sitede yeni olmama rağmen bir kaç kez farklı topiklerde bir iki satır yazdım..ama bu topik ve sizler çok sıcaksınız ve kendime çok daha yakın buldum..
şimdiden teşekkürler ortak hayallerimizin olduğu kader arkadaşlarımız..
günaydın...
bu sayfalar hangi ara bu kadar ilerledi? uzun bir zamandır giremiyorum.. loveli, gözün aydın canım.. inş güzel haberlerle gelirsin..
nese, hala kestirmedin mi saçını? hadi ben kestircem bu hafta sonu....
merhaba arkadaşlar,
biraz kendimden bahsedeyim sizlere..1976 doğumluyum..5 aylık evliyim evlendiğimizden beri hiç korunmadık eşim ve ben çocuk istiyoruz diye..ben evlenmeden önce zannederdim ki filmlerdeki gibi evlenicem ve hemen hamile kalıcam oysa bu kadar da kolay değilmiş..hayatım boyunca regl düzenim harikaydı saat gibi..fakat evlendiğimden beri 7 gün,10 gün kadar gecikmeler yaşıyorum..dr gittik herşey normal benim yumurtalıklarım,rahimim vs. tamamen stresten olduğunu söyledi ama içimiz rahatlasın diye de adetin 3. günü hormon testlerine bakılacak..eşim sperm testi yaptırdı çok güzel çıktı sonuç..
sanırım geç evlenmiş olmanın ve kaybolan yılların stresi var..evlendiğimden beri her ay acaba tutturduk mu? diye düşünmekten adet düzenim de şaştı..en son adet tarihim 31 ocak..çalışmalara devam
bu arada incir kürünü yapıyorum ve civanperçemi,hayıt tohumu,aslanpençesi ve altınotundan oluşan çaydan her gün içmeye çalışıyorum..ve bu ay pek de kafaya takmamaya düşünmemeye çalışıyorum..
bu sitede yeni olmama rağmen bir kaç kez farklı topiklerde bir iki satır yazdım..ama bu topik ve sizler çok sıcaksınız ve kendime çok daha yakın buldum..
şimdiden teşekkürler ortak hayallerimizin olduğu kader arkadaşlarımız..
Çılgınım bir ikimiz varzı sanırım. Loveli neden habersiz bıraktı ki bizi? İnşallah herşey yolundaıdr. Benim az işim var açık bırakıcam yazdıklarınza sonra cevap yazarım. Öpüyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?