30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

canlarım testin sonucunu aldım 831 çıktı çarşamba randevu verdi lekeelenmem var progestan verdi ama bitmedi korkum var

canlarım testin sonucunu aldım 831 çıktı çarşamba randevu verdi lekeelenmem var progestan verdi ama bitmedi korkum var

İşte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:lepi: ..Süpper maşallah opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 . Çok sevindim o bugün biraz daha katlamıştır. Canım benim çok tebrik ediyorum. Lekeyi kafana takma. Hamiş birarkadaşım var her adet döneminde 4 gün leke geliyormuş, sen endişelenme olur mu? Stres yapma. Allah verirse kmse senden onu alamaz. Hadi hayırlısı...
Oh oh da oh oh, hadi bir gübicik atalım şöyl döne döne...zemuszemus

neşem test yaptın mı hayıt geciktirir mi

Yatım sabah hiçbişi çıkmadı. Hayıt geciktirir mi bilmiyorum ki...Ay bir topik açıp sorsam mı?

Amannnnnnnnn beni boşverin şimdi kutlama zamanı. Ya benim bir listem vardı nerelerde o? İlk hamişimiz vardı bizim, hayırsız uğramaz oldu ya...

buranın ilk hamilesi bendim hatırlıyormusun daha yeni açmıştın sonra ben düşük yaptım sonra ilk hamiş çiçekçik oldu ikinci ben oldum alllahın izniyle

Loveli ben o kötü günleri unuttum bile, delete yaptık hafızalarımıza şimdi güzel günler var inşallah. Çıçekçik nerelerde? Hiç hayır haber vermiyor. Hamişim dedi ve gitti(

2010'UN GÜZEL HAMıŞLERı LıSTESıNı AÇIYORUM....​
:

1- LOVELı...: :lepi: a.s.

2- ?????? BEN BEN BEN OLMAK ıSTıYORUM aklinialirimsmile sempatiksalakcinni
BAKALIM KıM KAPACAK BURAYI????

HEPıMıZ HAMıŞıMıZE VE BıRBıRıMıZE DUA EDELıM. SIRADA KıM VAR???? a.s.

KıM BUNLARDAN ıSTıYOR????

Son düzenleme:
2 Saattir bişeyi yapamadım. kızla rben çıkmalıyım. Hepinizi öpüyoru, loveli seni 3 kez öpüyorum, tekrar tebrikler arkadaşım....

delikafadulden delikafadulden delikafadulden

canım tebrikler...darısı bize inşallaaaaaah
Çoooook sevindim stres yapma sakın....sakin ol korkma aman
canım tebrikler...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…