30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

canım çılgınımın da dediği gibi 5 ay henüz bunları söylemen için çok erken...
ben de evlenmeden önce adetim tıkır tıkırdı..ama evlendikten sonra --e metabolizma da yabancı birilerinin duruma el attığını biliyor kaydirigubbakcemile3 -- adetim düzensizleşti...5 gün hatta 7 gün gecikip teste gittiğim çok olmuştur...
bekle biraz canım sabır...
filmelerdeki olayları yaşamak için de neler vermezdim kaydirigubbakcemile3
olmuyor yani...
testlerinizi de yaptırın tabi bu arada....
opuyorumnanaktan

neşem Allah'tan umut kesilmez...
hayır olsun inşallah...hayıt geciktiriyor mu sen yine de bir sor...
kasıklarında sancı var mı bu arada???

2010'UN GÜZEL HAMİŞLERİ LİSTESİNİ AÇIYORUM....​
:

1- LOVELİ...: :lepi: a.s.

2- BAKALIM KİM KAPACAK BURAYI????

HEPİMİZ HAMİŞİMİZE VE BİRBİRİMİZE DUA EDELİM. SIRADA KİM VAR???? a.s.

KİM BUNLARDAN İSTİYOR????

Masalım hoşgeldin. Kızlar az evvel lekem gelmeye başladı. Bu ay da böyle biter işte...Üzülmeyeceğim inşallah. Sadece kendime yapıyorum. Eşimin umru bile değil. Sormuyor bile. Şimdi küstü gitti. Ders çalışıyorum. Beni düşünmeyeni ben hiç düşünmem. Ailesini ve geleceğimizi düşünmek yerine o başka işlerle meşgul. Benim netbook almamam için 40 neden saydı. Almamın tek sebebi hafifliğiymiş, bana rahat batıyormuş, müsrüfmüşüm. Bu arada 2 bel fıtığım olduğunu bildiği halde bu lafları diyor. Bunları dedikten 5 dk sonra kendi babasına uçak bileti aldığını söyledi. 3-4 şehir ötedeki yolu otobüsle gidebilecekken uçakla gönderiyor. Babası emekli ve maaşı bitmiş sözde. 1 kişi nasıl bitiriyorsa artık. Dedim ki daha ne kadar oldu ki maaş alalı? 2-3 gün önce maaş aldı. Şimdi eşim küstü gitti konuşmuyor.
Karıcım nasılsın? Nasıl hissediyorsun? Dr gidelim mi? Yok bu laflar bizde. Bizim konumuz başka. Bir sürü eşya almışım mutfağa, çokmuş, etrafa dağıtmalıymışım. Paramı doktorlara yediriyormuşum. Daha neler neler..
Şimdi ben bunları kendi aileme anlatsam kıyamet kopar. Kime anlatayım? ıçime mi atayım?
Şimdi şu şarkıyı söylüyorum "kendim ettim kendim buldum..."

Kızlar bu bebek işinin olmamasında da bir hayır var sanırım. Ben bu adama daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum..

aynı dertten bende de varr36 yaşındayım şimdide yaşlandın 8 aydır hamile kalamıyorsun diye eşimin küsmeleri var.psikolojimi düşünen yok1,5 yıl önce 26 haft doğum yaptım bebeğimi erken doğumla kay bettim bazen bende aynı düşünüyorum belki de hamile kalamamam daha hayırlıdır

Kansut'um canım benim, seni öyle iyi anlıyorum ki. Sana destek olmas gerekirken daha da moralini bozuyorlar değil mi? Sen bu yaştasın da o çok mu genç acaba? Hem 8 ay ne ki? Bak 1 kez hamiş olmuşsun yine olursun hayırlısıyla. Annem hep derdi adam milletini adam etmeyeceksin diye haklıymış kadın. Sözde aşk evliliği yaptık. Aslında benimkinin derdi de anladı ya çocuğmuz olmayacak, ümidi kesti ya, öylece bırakıp gidemiyor dürüstçe. Deseki çocuğumuz olmuyordu bırakıp gittim, diyemez, o kadar cesur değil. Başka birşeyleri mana tutmaya çalışıyor. Olmadı bu olmadı başka bir konu mutlaka bulunur. Ailemi istemiyor diyecek, çok harcıyordu müsrüftü diyecek. Geçinemiyorduk diyecek. Arayana mana çok. Gitsin bakalım. Gece 12'ye kadar ders çalıştım. Sabah da sınavım vardı. Beni hiç çağırmamış, ben de uyuyakalmışım. Bir kalktım ki gidiyor. Sınavım var sabah, yapma, bekle dedim. Defolup gitti. Beni zor durumda bıraktı, Allah da bildiği gibi yapsın Onu. Allah'a havale ediyorum.
Kızlar özel sorunlarımla sizi de meşgul ediyorum özür dilerim. Birilerine anlamazsam patlayabilirim. Bundan sonra kimseyi adam etmeye çalışmayacağım, baba olmaları için de uğraşmayacağım.

ben en çok loveli için sevindim..darısı yürekten isteyen herkesin başına..
bir de nesemese arkadaşım,o kadar içten yazmışsın ki yaşadıklarını gözümün önünde canlandı sanki..ben çok şanslıyım dünyanın en iyi kocasına sahibim ama etrafımda senin yaşadıklarını yaşayan o kadar çok tanıdığım var ki..bence en zoru seni anlamayan ve aynı duyguları paylaşmadığın bir eşe sahip olman..dilerim sorunların çözülür..ayrıca paylaş paylaş ki en azından bir parça rahatlayasın..
sevgiler,

günaydın kızlarrr,
size güzel duygularımı gonderiyorum.. tüm sıkıntılarımız hooop diye buharlaşsın gitsin inşallahh :Saruboceq:

Neşecim bence eşinin de psikolojisi iyi değil. belki de sıkıntısını senden çıkartıyor olabilir. başka bir şeylere sıkılıyor da olabilir?? erkekler herşeylerini anlatmazlar kolay kolay.. egoları da çok çabuk yaralanır. Anlamsız gerçi o egoları ya, ama asırlardır böyle işte onlar.

İstersen sakin bir şekilde al karşına konuş,once onun derdini sor dinle bakalım. biz kadınlar daha güçlüyüz erkeklere göre bu kesin, daha dayanıklıyız.

ona sen bebek olayına taktın, başka hiçbirşeyi düşünmüyorsun gibi geliyordur. iki insanın duyguları düşünceleri bambaşka , belki birbirinizi yanlış anlıyor, bosuna kendi kafanızda birbirinize sinir oluyor olabilirsiniz..

hadi gül bakayım biraz kaydirigubbakcemile5..eşler, sevgililer arasında boyle şeyler olur. hayatın stresleri bizi boyle yapıyorr..

kansutcum neden boyle yapıyor bu eşler yaa.. kimsenin suçu yok ki bunda. elinden geleni yapıyorsun. ayrıca bu ders çalışmak gibi bişi değil ki..biz elimizden geleni yapıyoruz, gerisini Allah'a bırakıyoruz.
Bugün güzel canlarımızı sıkmıyoruz. Kimse bizlere ugrasmadın diyemez. psikolojimizi, sağlığımızı koyuyoruz bu işe..

merhaba arkadaslar,

Loveli cok ama cok sevindim. Bence de progesteron halleder, kucagina alicaksin bebisini insallah.

Darisi bizlerin basina, ardi ardina gelir umarim 2010 'da . Ben de 2. cizgiyi silik de olsa goremeyenlerden biri olarak cerceveletmeyi dusunuyorum))

Bu arada tup bebek yapmaya karar verdim, sizlerle paylasmak istedim. Insallah Mart ayinda maddi, manevi hazirlanip sansimizi deneyecegiz. Buyuk konusmak istemiyorum ama 1 ya da dondurulmuslarla 2 kez deneyip sonrasinda elimden geleni yapmis olmanin rahatligiyla mutlu, mesut tatil planlari yapmayi dusunuyorum) Arkadaslarima bakiyorum da cocuksuz hayat maddi manevi cok daha kolay ve eglenceli. Ama arkadaslarimin bebeklerini gorunce, televizyonda, dergide bir bebk gorunce bogazim dugumleniyor. Allah insallah gonlumuzdekini hayirli eder, biz de saglikli hayirli bebislerimize kavusuruz. Ya da bu duygu azalir zamanla insallah.

Gecen gun imparator penguenlerle ilgili bir belgesel izledim. Uremek icin 200 km yol yuıruyorlar ve nerdeyse 3 -4 ay ac kaliyorlar. Birinin yumurtasi yere dustu ve duser dusmez donup catladi. Disi penguenin halini gormeliydiniz. Ben bir agla bir agla. Allah boyle bir duygu nasip etmis, bebisleri de nasip eder insallah.

Etmezse benim tum paralami dunyayi gezerek yemeyi dusunuyorum. Aslinda cok cazip))

neşem yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm gerçekten çünkü yazıların bana hep mükemmel biri olduğunu hissettirdi bunları yaşıyor olmana gerçekten çok üzüldüm
kesinilkle herşeyde bir hayır var sana arrkadaşımdan bahsedeyim görücü usülü liseyi bitirir bitirmez evlendi evi onun değildi kira bile değildi kayının eviyidi eltisi olacak kadın misafirlerini hep arkadaşımın evine getirirdi banyosuna kadar yaprdı evde bişey yapmamak için 6 yıl evli kaldı biz arkadaşımla başbaşa konuşamadık hiç hep yanımızda kayınvalide görümce ve elti oluurdu eşi abnnem kardeşim abim deyip kızı umursamıyordu ilgisizdi hiçbirşeyi olmamamsına rağğmen hamile kalamadı sonra eşinnin onu aldattığını öğrendi ve ayrıldılar çok şey var da özet yazıyorum eşi boşanma sonrası çok yalvardı dönmesi içn dönmedi 2 yıl sonra benzer sorunlar yüzünden boşanmış ve çocuğu olmamış adamla evlendi 1 yıl sonra bebekleri oldu eşi el üstünde tutuyor eşinin ailesi öyle dünya güzeli oğulları var bi de
anlattım herşeyde bir hayır var dedinya o yüzden yazdım canım

anıcım canım darısı baınıza dualarımdasınız tek tek aklıma gelen isimleri sayıyorum duamda her gece yasin okuyorum allahım kabul eder inşallah

kansutçum inan eşine çok kızdım hem de çok herşeyi çeken biz suratı asan onlar kimse senin kendini düşündüğün gibi düşünmez üzüldüm rabbim inşallah tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlara kuvuşmanızı diliyorum kızlar anne olamamak zaten yıkıcı bi de ilgisiz sorumsuz düşüncesiz bir adamla daha da zor allah yardımcınız olsun

anicim inşallah gonlune göre olacak herşey.
ben de dünya turu hayalimi hep canlı tutuyorum. kredi kartı puanlarımı biriktirip bedava ucak bileti alıyoruz eşimle :) denk getirdiğimiz vakit gezmeye çalışıyoruz..
umarım bebişinle gezersiniz dünyayı...

kızlar iyi ki varsınız , her boş vaktimde buraya bir göz atıyorum valla.. güzel haberler sevindiriyor, derdiniz üzüyor. ama paylaşmak güzel

neşem anlat bize canım bizi bizden başka inan anlayan olmuyor ne eş ne arkadaş
eşim şimdi iyi yarın nasıl olur bilmem hayat bu

boşuna dememişler dert anlattıkça azalır
mutluluk anlattıkça artar diyeee
iyiki varsınız 30lukk çıtır arkadaşlarım

nesecim esim bilg cı. ben de ona sorup duruorum bu varmıs su varmıs neymiş hanimiş die :) bu arada o da netboook la iş yapıo. adı bile var makinanın. uhura :) star trek seyredenler bilir. ordaki iletişimci zenci abla.
sindi ondan aldığım bilgileri aktariimm. asus olan çok minik kalırmıs. yine asus 1201N modeli. varmış. bulabilirsen ondan al. ( 1001 ya da 1201HA modeli var ondan alma yanlışlıkla. farmville bile açamazsın) bulsa kendine alcakmıs. hatta bulursan nerde bulduunu da yaz. biz de alalım ehheh. ama acer alma. çünkü o da çok yavaşmış.

ama aslan gbi netbook istiyorsan daha önce de yazmıştım. asus UL30A. netbook gibi hafif ama laptop gibi hızlı. bi nevi doğan görünümlü şahin hesaabı hatta apple ın macbook air çakması imiş. piyasada yok satıyormuş. bulman zor olablir. acelen yoksa bekle istersen. 1500 lira civarındaymış

canlarım testin sonucunu aldım 831 çıktı çarşamba randevu verdi lekeelenmem var progestan verdi ama bitmedi korkum var

oy oy oyy hihoyyyt:dance::teytey::içelim:

ve hatta

geçen gün fal baktırdım ekim kasım gibi bebek kucaamdaymış ::lepi:
dolayısıyla bu aylar çook çalışmam lazım çook eheh

nese yazdığım kelimeler domates patates ve hamsi :)

bu arada eslerinizle ilgili yazdıklarınıza çok üzüldüm. ne diyelim, allah iyi eder inşlh.
dinlemekten baska bir sey gelmior elimizden. dert anlattıkça azalırmıs. siz anlatın biz dinlemekten bıkmayız.
:enbuyukkk: biziz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…