merhaba arkadaşlar,
biraz kendimden bahsedeyim sizlere..1976 doğumluyum..5 aylık evliyim evlendiğimizden beri hiç korunmadık eşim ve ben çocuk istiyoruz diye..ben evlenmeden önce zannederdim ki filmlerdeki gibi evlenicem ve hemen hamile kalıcam oysa bu kadar da kolay değilmiş..hayatım boyunca regl düzenim harikaydı saat gibi..fakat evlendiğimden beri 7 gün,10 gün kadar gecikmeler yaşıyorum..dr gittik herşey normal benim yumurtalıklarım,rahimim vs. tamamen stresten olduğunu söyledi ama içimiz rahatlasın diye de adetin 3. günü hormon testlerine bakılacak..eşim sperm testi yaptırdı çok güzel çıktı sonuç..
sanırım geç evlenmiş olmanın ve kaybolan yılların stresi var..evlendiğimden beri her ay acaba tutturduk mu? diye düşünmekten adet düzenim de şaştı..en son adet tarihim 31 ocak..çalışmalara devam
bu arada incir kürünü yapıyorum ve civanperçemi,hayıt tohumu,aslanpençesi ve altınotundan oluşan çaydan her gün içmeye çalışıyorum..ve bu ay pek de kafaya takmamaya düşünmemeye çalışıyorum..
bu sitede yeni olmama rağmen bir kaç kez farklı topiklerde bir iki satır yazdım..ama bu topik ve sizler çok sıcaksınız ve kendime çok daha yakın buldum..
şimdiden teşekkürler ortak hayallerimizin olduğu kader arkadaşlarımız..
Masalım hoşgeldin. Kızlar az evvel lekem gelmeye başladı. Bu ay da böyle biter işte...Üzülmeyeceğim inşallah. Sadece kendime yapıyorum. Eşimin umru bile değil. Sormuyor bile. Şimdi küstü gitti. Ders çalışıyorum. Beni düşünmeyeni ben hiç düşünmem. Ailesini ve geleceğimizi düşünmek yerine o başka işlerle meşgul. Benim netbook almamam için 40 neden saydı. Almamın tek sebebi hafifliğiymiş, bana rahat batıyormuş, müsrüfmüşüm. Bu arada 2 bel fıtığım olduğunu bildiği halde bu lafları diyor. Bunları dedikten 5 dk sonra kendi babasına uçak bileti aldığını söyledi. 3-4 şehir ötedeki yolu otobüsle gidebilecekken uçakla gönderiyor. Babası emekli ve maaşı bitmiş sözde. 1 kişi nasıl bitiriyorsa artık. Dedim ki daha ne kadar oldu ki maaş alalı? 2-3 gün önce maaş aldı. Şimdi eşim küstü gitti konuşmuyor.
Karıcım nasılsın? Nasıl hissediyorsun? Dr gidelim mi? Yok bu laflar bizde. Bizim konumuz başka. Bir sürü eşya almışım mutfağa, çokmuş, etrafa dağıtmalıymışım. Paramı doktorlara yediriyormuşum. Daha neler neler..
Şimdi ben bunları kendi aileme anlatsam kıyamet kopar. Kime anlatayım? İçime mi atayım?
Şimdi şu şarkıyı söylüyorum "kendim ettim kendim buldum..."
aynı dertten bende de varr36 yaşındayım şimdide yaşlandın 8 aydır hamile kalamıyorsun diye eşimin küsmeleri var.psikolojimi düşünen yok1,5 yıl önce 26 haft doğum yaptım bebeğimi erken doğumla kay bettim bazen bende aynı düşünüyorum belki de hamile kalamamam daha hayırlıdır
Kızlar yazmayı unutmuşum, aylıkta asus'un 2GB RAMli HA 1005 modelini almayı düşünüyorum, netbook. Pembesini almak istiyorum, hayırlısı bakalım. Bir de 3GB RAMli aser var, çift çekirdekli, Ferrari modeli, kırmızı. Kararsız kaldım. Ne dersiniz?
Eşim alma diyor ama hergün laptoa.sp taşımaktan telef oluyorum bir de bel fıtığım yine çıkacak dye korkuyorum.
Bir de aylıkta kuaföre gidip şöyle güzel bir bakımdan geçmeyi istiyrum inşallah. Hala saç modelime de karar veremedim. Şöyle tembel işi olsun istiyorum..Yıka, kurut, yallah...
canlarım testin sonucunu aldım 831 çıktı çarşamba randevu verdi lekeelenmem var progestan verdi ama bitmedi korkum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?