30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

İyi geceler kızlaaaaaarrrrrrrrrrr
Önce size iyi haberi vereyim. opuyorumnanaktan hamişim sanmayın. Bugün test yaptırdım BetaHcG 1den düşük çıktı yani hamiş değilim. Bunun yanısıra bir de prolaktinime baktırdım, 64,5 çıktııııııı zemuszemus çok şükür öyle sevindim ki diğeri için üzüleceğimi sandı laboratuvardakiler ama ben en çok buna sevindim. Önceki ay 165,5 idi. Normali 25 civarı, inşallah en kısa zamanda daha da dücek ve herşey yoluna girecek. Kızlar sanırım Allah'ın izniyle hayıt işe yarıyor. 26 ocakta başladım, günde 2 kez içiyorum yani 2,5 hafta anca oldu maşallah şimdiden işe yaramaya başladı. Eğer yüksek çıksaydı doğru dr gidip ilacımı yazdıracaktım ve ona da baalyacaktım ama şimdi doğal yolla olacağına dair güçlü bir inancım var inşallah. İnşallah düzenimi yeniden yakalayabilirim.
Yazdıklarınızdan sizi üzdüğümü anladm çok özür diliyorum. Herkesin sınavı başka başka bişeylerden. Eşimi çok seviyorum ama bazen çok düşüncesiz ve bencil davranabiliyor. Mesela hala konuşmuyor benimle küs. Tüm bunlara rağmen ben ne yapıyorum? Hİiiiiiçççç umursamıyorum bile. O beni en az 10 yıl sonra anca anlayabilir. İnşallah birşeyler için geç olmaz. Peki ben bunları kendime dert mi edeceğim? Hayır. Bugün arkadaşlar üzgn olduğumu görüp beni gezmeye ve yemeğe çıkardılar. yaklarımız patlayana kadar gezdik, alışveriş yaptık. Kendime çok istediğim kaşmir bir kaban aldım, oooooooohhhhhhhh sefam olsunn zemuszemus , daha nasıl eğlenicem bakın görün inşallah. Eve geç geldim, hesap sordu eşim hiiiiiç tınmadım bile. Gerçeken insanın kendine seçtiği arkadaşlar çok önemli. ONlar da sizler gibi benim yüzümden hemen anlarlar psikolojimi. Sonra da tamir edip gönderirler. Bir de diyorlar ki "hocam yarın seni yoklarız telefonla, eğer keyfin yerinde değilse arkadaşlar çağııyor de çık evden, gel bize takıl sinamaya gidelim". Anlayacağınız eşim böyle tavır yapmaya devam ederse hatunu dha çooooooooook gezer, çoooooooookk alışveriş yapar. OOOOHHh canıma değsin. Demekki neymiş? Erkekleri çok şımartmamak lazımmış, kendilerini bulunmadık hint kumaşı sanabilerlermiş.aklinialirimsmile..
Neyse gene gevezeliğim üstümde gece gece kaydirigubbakcemile3

Sezencim eşinin kıymetini bil o zaman. Diyorum ya hep, mutlaka birşeyler tamsa birşeyler eksik oluyor. ayırlısı, hepimizin imtihanı başka başka şeylerden. Paylaştıkça rahatlıyorum da inşallah sizi sıkmıyorumdur. Gevezeyim malum meslek icabı kaydirigubbakcemile3

Çılgınım tüm sıkıntılarımız hoooooooooooppppppppp geçti bile şükür. Rabim sağlığımızı bozmasın. Eşimle defalarca konuştum, canımcım onun derdini biliyorum ben babasını yanımıza almak istiyor ancak babasıyla geçinemiyoruz biz malesef denedik, benim şeker tavan yaptı o zamanlar. Yine kaşınıyor eşim de ben de anlamazlıktan geliyorum tüm mesele bu. Hani şu tv deki sır kapısı gibi programlarda yaşlıları istemeyen gelinler var ya beni onlardan biri olarak görüyor, bir bilse olayın bir de farklı yönleri var. Yaşlılar da her zaman akça pakça iyi niyetli insanlar olmayabilir. Evladı olduğu için bunu görmek istemiyor. Dolaısıyla tüm iyiniyetiyle bana patlıyor. Hepimiz biliriz ki her iyi niyet insanı iyiliğe götürmez. Neyse uzatmayayım fazla. Mevzular derin.

Çılgınım ne güzel dedin. Maddi manevi yıpranan biz, depresyona giren onlar kafamçokkarıştı

Anicim sanırım sendeki duygusallık hepimizde var. Canım tüp bebek için merkez araştırıyor musun? Karar verdin mi nereye gideceğine?

Lovelicim keşke yazmasaydım diyeceğim ama o zaman ne yapardm bilmiyorum. Kimse mükemmel değil canım, benim de hatalarım var. Zamanla ya o düzelecek ve birbirimizi tamamlamayı öğreneceğiz yada bu diyardan gidecek yapacak fazla bişi yok. Dedim ya çok iyi niyetli bir insan aslında, kötülük düşünmüyor aynı zamanda etkilere hemen kapılıveriyor. Hayırlısı diyorum.

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn

Üzdüysem hepinizen özür diliyorum bilmiyorumkismile

neşem anlat bize canım bizi bizden başka inan anlayan olmuyor ne eş ne arkadaş
eşim şimdi iyi yarın nasıl olur bilmem hayat bu

Hiçbirimizin annelerimizin ile garantisinin olmadığı bir dünyada yaşıyoruz malesef. Rabbim inşallah eşlerimize aklın yanında fikir de verir. Empati yeteneği de verir.

boşuna dememişler dert anlattıkça azalır
mutluluk anlattıkça artar diyeee
iyiki varsınız 30lukk çıtır arkadaşlarım

Bakın dert mert kalmadı şükür...kaydirigubbakcemile2 zemuszemus

Tentation canım ben istedim 1 göz Allah verid 2 göz misali ne güzel anlatmışsın. Çok teşekkür ediyorum. Hemen nette araştıracağım. Hele farmville bile açamazsın yazmışsın ya beni 12'den vurdun. Farmville, cafe world en sevdiklerim:))) onları açamazsam napim o bilgisayarı ben sempatiksalakcinni..
Acelem şundan dolayı var, belim yine ağrımaya başaldı,sol bacağım kasıyor. Acilen kilo verip yük taşımayı bırakmam ve yürüyüşe başlamam gerek. Yoksa dr ameliyat için bekliyor ohaoldumsmile..

Ay ben bu domates patates hamsiyi anlamadım ya eyvahedigeldismile..Ay kendimi çok aptal hissettim. Açıklar mısın?

teşekkürler canım arkadaşalrım, iyiki varsınız ve iyiki burdasınız. Siz benim sıkınlarımı giderdiniz Allah da sizinkileri tez zamanda gidersin inşallah...

neşecim iyi olmana sevindim bizi üzmedin canım sakın öyle düşünme anlat ve rahatla canım
eşinin iyi olduğuna inanıyorum sadece herşeye yetişmeye ve mutlu etmeye çalışıyor sanırım

Lovelicim teşekkür ediyorum. Senin bebişin nasıl? Sen nasılsın? Bulantılar falan en zaman başlayacak senin?

ara bulantım oluyor umarım eksilmez neşecim bebişimin benle olduğunu anlatıyor
bulantılarımı seviyorum
dr çarşambaya çağırdı gelince haber veririm canım

oh bu da güzel haber...
ne kadar çabuk zamanda düşürdün prolaktini canım...inşallah bundan daha kısa zamda da normal seviyesine düşer ve bebeğin hemen beeeee yapar :CüvCüv:

sıkıntılarımız paylaştıkca azalıyor...
paylaştıkça çoğalan booool bool mutluluklar yaşayalım hep beraber inşallah...

bulantılarımı seviyorum

biz şimdi bebeğin teyzeleri mi oluyoruz...
fasulyeden bile küçük değilken yani yokken biz annesinin yaşadıklarını biliriz...
lovelim sen saağlıkla doğur inşallah biz ona anlatırız uzuuuun uzuuun yaşadıklarını
opuyorumnanaktan

haber ver canım...
bu arada ben de 1 gün geciktim ama sanmıyorum bişey olduğunu...
yarın da bişey gelmezse test yapmayı düşünüyorum (işte o en çok korktuğum)...hayırlısı

tabiki teyzelerisiniz
ayyy heyecan yaptım dua edicem bu gece güzel haberi bekliyoruz ateşini ölçsene diycem ama termometre var mı evde

tabiki teyzelerisiniz
ayyy heyecan yaptım dua edicem bu gece güzel haberi bekliyoruz ateşini ölçsene diycem ama termometre var mı evde

canım eğer ateş düşüyorsa kesin gebeyim...elim ayağım buz gibi..donuyorum...bütün gece ev sıcak olmasına rağmen eşimin üstünde uyuyorum :roflol:
adam soba gibi maşallah....

FISTIKLAAAAAAR....
SEVGıLıLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN...
"BEBEKSıZ GEÇEN SON SEVGıLıLER GÜNÜMÜZ OLSUN" (yıllar önce buna benzer bir yazı yazdırmıştık sevgililer günü pastamızın üstüne 7-8 bekar arkadaş sonra birden bire hepimiz evlendik de)

ANNELERıN DE ANNE ADAYLARININ DA SEVGıLıLER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM..
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Kızlaaaaaaaaaarrrrrrrr herkesin sevgililer günü kutlu olsuuuuuuuuuuuuunnnn...
Her ne kadar biz sevgililer gününü kutlamasak da, ben kendi çapımda kutluyorum işte böyle:))

Kızlar size adetim geldi diye yezıp duruyorum ya o lekelerin sonu hiç gelmiyor. Şiştim resmen hala gelen giden yok. 1 gece az leke geliyor başka da bişi yok. Şimdi kahvaltıdan önce soğan suyu yaptım içeyim belki iyi gelir. Cuma günü kan tahlili yaptırmasam acaba diyeceğim ama hayıt mı geciktirdi ki? Topiklere baktım hayıt, adet olmayanların bile adetini getirmiş. Ben ters hatunum ya adetim de ters :)) napayım kızlar ya???

bulantılarımı seviyorum

Canım ya inşallah hayırlı güzel haberlerle dönersin bize...

Amiiiiinnnnnnnnnnnnnn masalım aminnnnnnnnnnnnnnnn...

Masalım neden ümitlenmeyelim kız, Loveli de öyle dememiş miydi? Haydi ahyırlısı bu ay haiş patlaması yaşarız belki belli mi olur? Tahlil yaptırmayı dşünüyor musun? İdrar testleri rutinimiz oldu zaten :))

canım eğer ateş düşüyorsa kesin gebeyim...elim ayağım buz gibi..donuyorum...bütün gece ev sıcak olmasına rağmen eşimin üstünde uyuyorum :roflol:
adam soba gibi maşallah....

Canım ateş yükselir ve gebeysen sabit bir şekilde yüksek devam eder. Düşerse adetin gelecektir. Gene de Allah bilir. Yaklaşık 1 sene ölçmüşlüğüm var ama hala çözebilmiş değilim o olayı...

Canım inşallah dediğin gibi olur. Önce sağlık ve huzurumuz yerinde olsun ama.

Tentation kız nerelerdesin? Bak hatun geziniyor da buraya uğramıyor...Ben sana ceza kesmez miyim şimdi? Kahvaltımı yapıp çkücem başınıza:))hehe..

ben geldim sabah kimse yoktu :). preseed midir nedir onla ilgili bisiler okuyordum. neymis ne değilmiş die :)

bi ise yaramıormus anlıdığım kadarıyla.. he mi

sevgililer gününz kutlu olsun. sevginiz eksik olmasın :) artsın eksilmesin..

benim esimse çiçekçiler ve kuyumcular günü diyor. :) boş boş geçircezzz belli :)

iki yıl kadar önce gene bu zamanlar adetim gecikince gidip pahalı bi hastanede kan testi yaptırmıstım 45 lira vermistim o zamanın zamanında. hani daha hassas olcak hemmen anlıcak filan hesaabıı.. 14 şubat yaklasıodu. aman da belki süpriz olur filan. sevgliler günü hediyesi olur kim bilir bi hevesle gitmistim. kanı verdim. hastaneden çıkarken regl olduğumu anladım. süprüüssss.. geldi bizimkiler :))

bir de şu ovulasyon testi var. ilk gün silik , ilki kadar koyu olmayan bi çizgi çıktı. okuduklarım kadarıyla koyu ve hatta ilkinden de koyu olması gerekiyormus çizginin. dün yaptığımda ikinci çizgi yoktu. anlamadım.. bugün 14. gün bakalım ne çıkacak.

bu de şu yumurta akı kıvamında akıntı meselesi var. benim adetim bittikten bir iki gün sonra gelir o. 10-11. gün oluyor yani. ovulasyonun basladığını gösteriyordu di mi?

ay aklım karıştı bildiklerim birbirine dolandı. ben ne zaman yumurtluyom yaaa kaydirigubbakcemile3

sevgi haftamız kutlu olsun
hehehhehehe evde pijamayla sevgililer günü kutluyoruz heheheheheehkaydirigubbakcemile3

tentationcum adetsüren kaç mesela ben kaç ay 22-23 günde bir oldum erken yumurtluyordum adetim bitiyordu bakıyordum yapışkan akıntım geliyror polen yedim bir çay kaşığı bir çay kaşığı bal yedim sabahları aç karna o ay 29 günde oldum hamile kaldığım ay fazla yiyemedim adetimin 12.günü yumurtlama oldu eğer yiyebilirsen polene alerjin yoksa tavsiye ederim

Al benim eşim de kutlamamakta ısrarlı, batıdan bizi maddi açıdan sömürmek için yeni gelen bişeymiş, annelerimiz böyle bişi kutluyorlarmıymış. Birilerine para kazandırmak için uydurulmuş. Neyse çok haksız da sayılmazlar ama biz de meraklıyız böyle şeylere.
Preseed bende işe yaramadı ama bazı arkadaşlarda işe yaradı. İstersen dene. Ben zamanın birinde tüm ay her ilişkid ekullandım yumurtlamayı kaçırmayayım diye gene olmadı. Herkesin durumu farklı.

Ben de soğan içtim sabah bakalım hayırlısı. İnsan adet olsa bir türlü olamasa bir türlü, şiştim rahatlayamadım. Bize de yaranılmaz canım. Bi olmsak deriz bi olsak deriz:))

Ben ovulasyon testlerini yaparken hçbir zaman o kontrol çizgisi kadar koyu renk yakalayamadım. Seninki de öyle demekki. Kibele bana şöyle öğretmişti. Saolsun bildiklerimin çoğunu O öğretti bana. Ovulasyon testi yapmaya başlayınca atmıyordum beyaz bir kağıda yapıştırıyordum. Altına da tarihi ve adetimin kaçıncı günü old. yazıyordum. Testleri yanyana yapıştırıyordum. Bazı aylar 10-15 test yaptığım oluyordu. Bir kağıda 2-3 ay sığıyor. Yanyana olduklarında biri dieğrlerine göre daha koyu çıkıyor. Sonarki gün gene silikleşiyor. İşteo yumurtlamadan önceki 24-48 saat öncesi yükselen bir hormonun varlığını gösteriyor. Ama en az 4 saat hiçbişi içmiyordum. Bende yumurtlama hep belli bir gün çıkmıyordu, her ya farklı günlerde. O yüzden diyorum bunlara afzla akfayı takmayın. Ben takip ettim ettim elde var sıfır.
Akıntı işini hiç anlamıyorum. yalnız aşılamamın yapılacağı bir seferinde dr'a gittim alttan tam aşılama için o katateri takacaktı. Dedim ki "bi ultrosonda baksaydınız yumurtlamış mıyım? Çatlatma iğnesi de olmadım" Dr o zaman gerek yok yumurtan çatladıktan sonra gelen yumurta akı kıvamındaki akıntın gelmiş, hem de öyle belli ki yumurtladığın dedi. Aşılamayı yaptı. Tutmadı ama o zaman öğrenmiştim yumurtlama olduktan sonra geliyormuş yapışkan renksiz akıntı.
İnşallah faydalı olabilmişimdir.

sevgi haftamız kutlu olsun
hehehhehehe evde pijamayla sevgililer günü kutluyoruz heheheheheehkaydirigubbakcemile3

Sen onu bulduğuna şükret. Bizim bekar arkadaşlar kendi aralarında antisevgililer günü yapacakalrdı bugün, beni çağırmadılar( ama biz de kutlamıyoruz demiştim. Keşke biraz kafa dağıtabilseydim:))

akıntının geldiği gün mü ve aynı şekilde çizginin koyu çıktığı gün mü ilişki lazım. yoksa hani o gün yumurtuyon da ama çatlaması gerekio. iki gün sonra mı??
du bakim dr un çatlayınca gelen akıntı demiş.
e bu durumda ben adetliyken mi yumurtluyom :)))))

kıslaaaaar ben geldim...
test yaptım negatif..:1no2:

canımın içi adet sikluslarına göre (doktorlar gibi konuşmaya başladık vallah hepimiz) testlerine 1-2 ay devam et...
yumurtluyorsan ki mutlaka yumurtluyorsundur iki koyu çizgiyi mutlaka görürsün...
çizgileri gördükten sonraki 24-48 saat aralığında çat diye çatlıyor yumurtan veee :lepi:
ama salya kıvamındaki akıntıda ne zaman ilişkiye girilmeli bilmiyorum....ben de adetlerime yakın hep o salgı gelirdi...
geç yumutladığımı da testlerden öğrendim...
opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…