İyi geceler kızlaaaaaarrrrrrrrrrr
Önce size iyi haberi vereyim. opuyorumnanaktan hamişim sanmayın. Bugün test yaptırdım BetaHcG 1den düşük çıktı yani hamiş değilim. Bunun yanısıra bir de prolaktinime baktırdım, 64,5 çıktııııııı zemuszemus çok şükür öyle sevindim ki diğeri için üzüleceğimi sandı laboratuvardakiler ama ben en çok buna sevindim. Önceki ay 165,5 idi. Normali 25 civarı, inşallah en kısa zamanda daha da dücek ve herşey yoluna girecek. Kızlar sanırım Allah'ın izniyle hayıt işe yarıyor. 26 ocakta başladım, günde 2 kez içiyorum yani 2,5 hafta anca oldu maşallah şimdiden işe yaramaya başladı. Eğer yüksek çıksaydı doğru dr gidip ilacımı yazdıracaktım ve ona da baalyacaktım ama şimdi doğal yolla olacağına dair güçlü bir inancım var inşallah. İnşallah düzenimi yeniden yakalayabilirim.
Yazdıklarınızdan sizi üzdüğümü anladm çok özür diliyorum. Herkesin sınavı başka başka bişeylerden. Eşimi çok seviyorum ama bazen çok düşüncesiz ve bencil davranabiliyor. Mesela hala konuşmuyor benimle küs. Tüm bunlara rağmen ben ne yapıyorum? Hİiiiiiçççç umursamıyorum bile. O beni en az 10 yıl sonra anca anlayabilir. İnşallah birşeyler için geç olmaz. Peki ben bunları kendime dert mi edeceğim? Hayır. Bugün arkadaşlar üzgn olduğumu görüp beni gezmeye ve yemeğe çıkardılar. yaklarımız patlayana kadar gezdik, alışveriş yaptık. Kendime çok istediğim kaşmir bir kaban aldım, oooooooohhhhhhhh sefam olsunn zemuszemus , daha nasıl eğlenicem bakın görün inşallah. Eve geç geldim, hesap sordu eşim hiiiiiç tınmadım bile. Gerçeken insanın kendine seçtiği arkadaşlar çok önemli. ONlar da sizler gibi benim yüzümden hemen anlarlar psikolojimi. Sonra da tamir edip gönderirler. Bir de diyorlar ki "hocam yarın seni yoklarız telefonla, eğer keyfin yerinde değilse arkadaşlar çağııyor de çık evden, gel bize takıl sinamaya gidelim". Anlayacağınız eşim böyle tavır yapmaya devam ederse hatunu dha çooooooooook gezer, çoooooooookk alışveriş yapar. OOOOHHh canıma değsin. Demekki neymiş? Erkekleri çok şımartmamak lazımmış, kendilerini bulunmadık hint kumaşı sanabilerlermiş.aklinialirimsmile..
Neyse gene gevezeliğim üstümde gece gece kaydirigubbakcemile3
Sezencim eşinin kıymetini bil o zaman. Diyorum ya hep, mutlaka birşeyler tamsa birşeyler eksik oluyor. ayırlısı, hepimizin imtihanı başka başka şeylerden. Paylaştıkça rahatlıyorum da inşallah sizi sıkmıyorumdur. Gevezeyim malum meslek icabı kaydirigubbakcemile3
Çılgınım tüm sıkıntılarımız hoooooooooooppppppppp geçti bile şükür. Rabim sağlığımızı bozmasın. Eşimle defalarca konuştum, canımcım onun derdini biliyorum ben babasını yanımıza almak istiyor ancak babasıyla geçinemiyoruz biz malesef denedik, benim şeker tavan yaptı o zamanlar. Yine kaşınıyor eşim de ben de anlamazlıktan geliyorum tüm mesele bu. Hani şu tv deki sır kapısı gibi programlarda yaşlıları istemeyen gelinler var ya beni onlardan biri olarak görüyor, bir bilse olayın bir de farklı yönleri var. Yaşlılar da her zaman akça pakça iyi niyetli insanlar olmayabilir. Evladı olduğu için bunu görmek istemiyor. Dolaısıyla tüm iyiniyetiyle bana patlıyor. Hepimiz biliriz ki her iyi niyet insanı iyiliğe götürmez. Neyse uzatmayayım fazla. Mevzular derin.
Çılgınım ne güzel dedin. Maddi manevi yıpranan biz, depresyona giren onlar kafamçokkarıştı
Anicim sanırım sendeki duygusallık hepimizde var. Canım tüp bebek için merkez araştırıyor musun? Karar verdin mi nereye gideceğine?
Lovelicim keşke yazmasaydım diyeceğim ama o zaman ne yapardm bilmiyorum. Kimse mükemmel değil canım, benim de hatalarım var. Zamanla ya o düzelecek ve birbirimizi tamamlamayı öğreneceğiz yada bu diyardan gidecek yapacak fazla bişi yok. Dedim ya çok iyi niyetli bir insan aslında, kötülük düşünmüyor aynı zamanda etkilere hemen kapılıveriyor. Hayırlısı diyorum.
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn
Üzdüysem hepinizen özür diliyorum bilmiyorumkismile
Hiçbirimizin annelerimizin ile garantisinin olmadığı bir dünyada yaşıyoruz malesef. Rabbim inşallah eşlerimize aklın yanında fikir de verir. Empati yeteneği de verir.
Bakın dert mert kalmadı şükür...kaydirigubbakcemile2 zemuszemus
Tentation canım ben istedim 1 göz Allah verid 2 göz misali ne güzel anlatmışsın. Çok teşekkür ediyorum. Hemen nette araştıracağım. Hele farmville bile açamazsın yazmışsın ya beni 12'den vurdun. Farmville, cafe world en sevdiklerim:))) onları açamazsam napim o bilgisayarı ben sempatiksalakcinni..
Acelem şundan dolayı var, belim yine ağrımaya başaldı,sol bacağım kasıyor. Acilen kilo verip yük taşımayı bırakmam ve yürüyüşe başlamam gerek. Yoksa dr ameliyat için bekliyor ohaoldumsmile..
Ay ben bu domates patates hamsiyi anlamadım ya eyvahedigeldismile..Ay kendimi çok aptal hissettim. Açıklar mısın?
teşekkürler canım arkadaşalrım, iyiki varsınız ve iyiki burdasınız. Siz benim sıkınlarımı giderdiniz Allah da sizinkileri tez zamanda gidersin inşallah...
Önce size iyi haberi vereyim. opuyorumnanaktan hamişim sanmayın. Bugün test yaptırdım BetaHcG 1den düşük çıktı yani hamiş değilim. Bunun yanısıra bir de prolaktinime baktırdım, 64,5 çıktııııııı zemuszemus çok şükür öyle sevindim ki diğeri için üzüleceğimi sandı laboratuvardakiler ama ben en çok buna sevindim. Önceki ay 165,5 idi. Normali 25 civarı, inşallah en kısa zamanda daha da dücek ve herşey yoluna girecek. Kızlar sanırım Allah'ın izniyle hayıt işe yarıyor. 26 ocakta başladım, günde 2 kez içiyorum yani 2,5 hafta anca oldu maşallah şimdiden işe yaramaya başladı. Eğer yüksek çıksaydı doğru dr gidip ilacımı yazdıracaktım ve ona da baalyacaktım ama şimdi doğal yolla olacağına dair güçlü bir inancım var inşallah. İnşallah düzenimi yeniden yakalayabilirim.
Yazdıklarınızdan sizi üzdüğümü anladm çok özür diliyorum. Herkesin sınavı başka başka bişeylerden. Eşimi çok seviyorum ama bazen çok düşüncesiz ve bencil davranabiliyor. Mesela hala konuşmuyor benimle küs. Tüm bunlara rağmen ben ne yapıyorum? Hİiiiiiçççç umursamıyorum bile. O beni en az 10 yıl sonra anca anlayabilir. İnşallah birşeyler için geç olmaz. Peki ben bunları kendime dert mi edeceğim? Hayır. Bugün arkadaşlar üzgn olduğumu görüp beni gezmeye ve yemeğe çıkardılar. yaklarımız patlayana kadar gezdik, alışveriş yaptık. Kendime çok istediğim kaşmir bir kaban aldım, oooooooohhhhhhhh sefam olsunn zemuszemus , daha nasıl eğlenicem bakın görün inşallah. Eve geç geldim, hesap sordu eşim hiiiiiç tınmadım bile. Gerçeken insanın kendine seçtiği arkadaşlar çok önemli. ONlar da sizler gibi benim yüzümden hemen anlarlar psikolojimi. Sonra da tamir edip gönderirler. Bir de diyorlar ki "hocam yarın seni yoklarız telefonla, eğer keyfin yerinde değilse arkadaşlar çağııyor de çık evden, gel bize takıl sinamaya gidelim". Anlayacağınız eşim böyle tavır yapmaya devam ederse hatunu dha çooooooooook gezer, çoooooooookk alışveriş yapar. OOOOHHh canıma değsin. Demekki neymiş? Erkekleri çok şımartmamak lazımmış, kendilerini bulunmadık hint kumaşı sanabilerlermiş.aklinialirimsmile..
Neyse gene gevezeliğim üstümde gece gece kaydirigubbakcemile3
ben en çok loveli için sevindim..darısı yürekten isteyen herkesin başına..
bir de nesemese arkadaşım,o kadar içten yazmışsın ki yaşadıklarını gözümün önünde canlandı sanki..ben çok şanslıyım dünyanın en iyi kocasına sahibim ama etrafımda senin yaşadıklarını yaşayan o kadar çok tanıdığım var ki..bence en zoru seni anlamayan ve aynı duyguları paylaşmadığın bir eşe sahip olman..dilerim sorunların çözülür..ayrıca paylaş paylaş ki en azından bir parça rahatlayasın..
sevgiler,
Sezencim eşinin kıymetini bil o zaman. Diyorum ya hep, mutlaka birşeyler tamsa birşeyler eksik oluyor. ayırlısı, hepimizin imtihanı başka başka şeylerden. Paylaştıkça rahatlıyorum da inşallah sizi sıkmıyorumdur. Gevezeyim malum meslek icabı kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlarrr,
size güzel duygularımı gonderiyorum.. tüm sıkıntılarımız hooop diye buharlaşsın gitsin inşallahh :Saruboceq:
Neşecim bence eşinin de psikolojisi iyi değil. belki de sıkıntısını senden çıkartıyor olabilir. başka bir şeylere sıkılıyor da olabilir?? erkekler herşeylerini anlatmazlar kolay kolay.. egoları da çok çabuk yaralanır. Anlamsız gerçi o egoları ya, ama asırlardır böyle işte onlar.
İstersen sakin bir şekilde al karşına konuş,once onun derdini sor dinle bakalım. biz kadınlar daha güçlüyüz erkeklere göre bu kesin, daha dayanıklıyız.
ona sen bebek olayına taktın, başka hiçbirşeyi düşünmüyorsun gibi geliyordur. iki insanın duyguları düşünceleri bambaşka , belki birbirinizi yanlış anlıyor, bosuna kendi kafanızda birbirinize sinir oluyor olabilirsiniz..
hadi gül bakayım biraz kaydirigubbakcemile5..eşler, sevgililer arasında boyle şeyler olur. hayatın stresleri bizi boyle yapıyorr..
Çılgınım tüm sıkıntılarımız hoooooooooooppppppppp geçti bile şükür. Rabim sağlığımızı bozmasın. Eşimle defalarca konuştum, canımcım onun derdini biliyorum ben babasını yanımıza almak istiyor ancak babasıyla geçinemiyoruz biz malesef denedik, benim şeker tavan yaptı o zamanlar. Yine kaşınıyor eşim de ben de anlamazlıktan geliyorum tüm mesele bu. Hani şu tv deki sır kapısı gibi programlarda yaşlıları istemeyen gelinler var ya beni onlardan biri olarak görüyor, bir bilse olayın bir de farklı yönleri var. Yaşlılar da her zaman akça pakça iyi niyetli insanlar olmayabilir. Evladı olduğu için bunu görmek istemiyor. Dolaısıyla tüm iyiniyetiyle bana patlıyor. Hepimiz biliriz ki her iyi niyet insanı iyiliğe götürmez. Neyse uzatmayayım fazla. Mevzular derin.
kansutcum neden boyle yapıyor bu eşler yaa.. kimsenin suçu yok ki bunda. elinden geleni yapıyorsun. ayrıca bu ders çalışmak gibi bişi değil ki..biz elimizden geleni yapıyoruz, gerisini Allah'a bırakıyoruz.
Bugün güzel canlarımızı sıkmıyoruz. Kimse bizlere ugrasmadın diyemez. psikolojimizi, sağlığımızı koyuyoruz bu işe..
Çılgınım ne güzel dedin. Maddi manevi yıpranan biz, depresyona giren onlar kafamçokkarıştı
merhaba arkadaslar,
Loveli cok ama cok sevindim. Bence de progesteron halleder, kucagina alicaksin bebisini insallah.
Darisi bizlerin basina, ardi ardina gelir umarim 2010 'da . Ben de 2. cizgiyi silik de olsa goremeyenlerden biri olarak cerceveletmeyi dusunuyorum))
Bu arada tup bebek yapmaya karar verdim, sizlerle paylasmak istedim. Insallah Mart ayinda maddi, manevi hazirlanip sansimizi deneyecegiz. Buyuk konusmak istemiyorum ama 1 ya da dondurulmuslarla 2 kez deneyip sonrasinda elimden geleni yapmis olmanin rahatligiyla mutlu, mesut tatil planlari yapmayi dusunuyorum) Arkadaslarima bakiyorum da cocuksuz hayat maddi manevi cok daha kolay ve eglenceli. Ama arkadaslarimin bebeklerini gorunce, televizyonda, dergide bir bebk gorunce bogazim dugumleniyor. Allah insallah gonlumuzdekini hayirli eder, biz de saglikli hayirli bebislerimize kavusuruz. Ya da bu duygu azalir zamanla insallah.
Gecen gun imparator penguenlerle ilgili bir belgesel izledim. Uremek icin 200 km yol yuıruyorlar ve nerdeyse 3 -4 ay ac kaliyorlar. Birinin yumurtasi yere dustu ve duser dusmez donup catladi. Disi penguenin halini gormeliydiniz. Ben bir agla bir agla. Allah boyle bir duygu nasip etmis, bebisleri de nasip eder insallah.
Etmezse benim tum paralami dunyayi gezerek yemeyi dusunuyorum. Aslinda cok cazip))
Anicim sanırım sendeki duygusallık hepimizde var. Canım tüp bebek için merkez araştırıyor musun? Karar verdin mi nereye gideceğine?
neşem yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm gerçekten çünkü yazıların bana hep mükemmel biri olduğunu hissettirdi bunları yaşıyor olmana gerçekten çok üzüldüm
kesinilkle herşeyde bir hayır var sana arrkadaşımdan bahsedeyim görücü usülü liseyi bitirir bitirmez evlendi evi onun değildi kira bile değildi kayının eviyidi eltisi olacak kadın misafirlerini hep arkadaşımın evine getirirdi banyosuna kadar yaprdı evde bişey yapmamak için 6 yıl evli kaldı biz arkadaşımla başbaşa konuşamadık hiç hep yanımızda kayınvalide görümce ve elti oluurdu eşi abnnem kardeşim abim deyip kızı umursamıyordu ilgisizdi hiçbirşeyi olmamamsına rağğmen hamile kalamadı sonra eşinnin onu aldattığını öğrendi ve ayrıldılar çok şey var da özet yazıyorum eşi boşanma sonrası çok yalvardı dönmesi içn dönmedi 2 yıl sonra benzer sorunlar yüzünden boşanmış ve çocuğu olmamış adamla evlendi 1 yıl sonra bebekleri oldu eşi el üstünde tutuyor eşinin ailesi öyle dünya güzeli oğulları var bi de
anlattım herşeyde bir hayır var dedinya o yüzden yazdım canım
Lovelicim keşke yazmasaydım diyeceğim ama o zaman ne yapardm bilmiyorum. Kimse mükemmel değil canım, benim de hatalarım var. Zamanla ya o düzelecek ve birbirimizi tamamlamayı öğreneceğiz yada bu diyardan gidecek yapacak fazla bişi yok. Dedim ya çok iyi niyetli bir insan aslında, kötülük düşünmüyor aynı zamanda etkilere hemen kapılıveriyor. Hayırlısı diyorum.
kansutçum inan eşine çok kızdım hem de çok herşeyi çeken biz suratı asan onlar kimse senin kendini düşündüğün gibi düşünmez üzüldüm rabbim inşallah tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlara kuvuşmanızı diliyorum kızlar anne olamamak zaten yıkıcı bi de ilgisiz sorumsuz düşüncesiz bir adamla daha da zor allah yardımcınız olsun
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn
anicim inşallah gonlune göre olacak herşey.
ben de dünya turu hayalimi hep canlı tutuyorum. kredi kartı puanlarımı biriktirip bedava ucak bileti alıyoruz eşimle :) denk getirdiğimiz vakit gezmeye çalışıyoruz..
umarım bebişinle gezersiniz dünyayı...
kızlar iyi ki varsınız , her boş vaktimde buraya bir göz atıyorum valla.. güzel haberler sevindiriyor, derdiniz üzüyor. ama paylaşmak güzel
Üzdüysem hepinizen özür diliyorum bilmiyorumkismile
neşem anlat bize canım bizi bizden başka inan anlayan olmuyor ne eş ne arkadaş
eşim şimdi iyi yarın nasıl olur bilmem hayat bu
Hiçbirimizin annelerimizin ile garantisinin olmadığı bir dünyada yaşıyoruz malesef. Rabbim inşallah eşlerimize aklın yanında fikir de verir. Empati yeteneği de verir.
boşuna dememişler dert anlattıkça azalır
mutluluk anlattıkça artar diyeee
iyiki varsınız 30lukk çıtır arkadaşlarım
Bakın dert mert kalmadı şükür...kaydirigubbakcemile2 zemuszemus
nesecim esim bilg cı. ben de ona sorup duruorum bu varmıs su varmıs neymiş hanimiş die :) bu arada o da netboook la iş yapıo. adı bile var makinanın. uhura :) star trek seyredenler bilir. ordaki iletişimci zenci abla.
sindi ondan aldığım bilgileri aktariimm. asus olan çok minik kalırmıs. yine asus 1201N modeli. varmış. bulabilirsen ondan al. ( 1001 ya da 1201HA modeli var ondan alma yanlışlıkla. farmville bile açamazsın) bulsa kendine alcakmıs. hatta bulursan nerde bulduunu da yaz. biz de alalım ehheh. ama acer alma. çünkü o da çok yavaşmış.
ama aslan gbi netbook istiyorsan daha önce de yazmıştım. asus UL30A. netbook gibi hafif ama laptop gibi hızlı. bi nevi doğan görünümlü şahin hesaabıhatta apple ın macbook air çakması imiş. piyasada yok satıyormuş. bulman zor olablir. acelen yoksa bekle istersen. 1500 lira civarındaymış
Tentation canım ben istedim 1 göz Allah verid 2 göz misali ne güzel anlatmışsın. Çok teşekkür ediyorum. Hemen nette araştıracağım. Hele farmville bile açamazsın yazmışsın ya beni 12'den vurdun. Farmville, cafe world en sevdiklerim:))) onları açamazsam napim o bilgisayarı ben sempatiksalakcinni..
Acelem şundan dolayı var, belim yine ağrımaya başaldı,sol bacağım kasıyor. Acilen kilo verip yük taşımayı bırakmam ve yürüyüşe başlamam gerek. Yoksa dr ameliyat için bekliyor ohaoldumsmile..
oy oy oyy hihoyyyt:dance::teytey::içelim:
ve hatta
geçen gün fal baktırdım ekim kasım gibi bebek kucaamdaymış ::lepi:
dolayısıyla bu aylar çook çalışmam lazım çook eheh
nese yazdığım kelimeler domates patates ve hamsi :)
Ay ben bu domates patates hamsiyi anlamadım ya eyvahedigeldismile..Ay kendimi çok aptal hissettim. Açıklar mısın?
bu arada eslerinizle ilgili yazdıklarınıza çok üzüldüm.ne diyelim, allah iyi eder inşlh.
dinlemekten baska bir sey gelmior elimizden. dert anlattıkça azalırmıs. siz anlatın biz dinlemekten bıkmayız.
:enbuyukkk: biziz :)
teşekkürler canım arkadaşalrım, iyiki varsınız ve iyiki burdasınız. Siz benim sıkınlarımı giderdiniz Allah da sizinkileri tez zamanda gidersin inşallah...