Kızlaaaaaaaaaarrrrrrrr herkesin sevgililer günü kutlu olsuuuuuuuuuuuuunnnn...
Her ne kadar biz sevgililer gününü kutlamasak da, ben kendi çapımda kutluyorum işte böyle:))
hmm.. bu aksam yaptım gene tek çizgi.
o vakit benimki erken olüyür..du bakalım öteki ay da yapayım erken basliim .
nesecim senin kullandııın hani daha ucuz olanı testin adı deydi?
benim koca da aksam çiçek almıs. bakkala gidiom die çıktı çiçek almıs gelmis :)) en son üç yıl önce çiçek almıstı.. :) marketten karnabahar alcaktım kalmamıs ben de bunu aldım dio bi de :) çünkü sürekli karnabahar da bi çiçek sana ondan aliim. hem yeriz faydalı bisi diyip duruodu :))
soğan suyu işe yarıyor mu ya devamlı içmek gerek herhal
akıntının geldiği gün mü ve aynı şekilde çizginin koyu çıktığı gün mü ilişki lazım. yoksa hani o gün yumurtuyon da ama çatlaması gerekio. iki gün sonra mı??
du bakim dr un çatlayınca gelen akıntı demiş.
e bu durumda ben adetliyken mi yumurtluyom :)))))
kıslaaaaar ben geldim...
test yaptım negatif..:1no2:
canımın içi adet sikluslarına göre (doktorlar gibi konuşmaya başladık vallah hepimiz) testlerine 1-2 ay devam et...
yumurtluyorsan ki mutlaka yumurtluyorsundur iki koyu çizgiyi mutlaka görürsün...
çizgileri gördükten sonraki 24-48 saat aralığında çat diye çatlıyor yumurtan veee :lepi:
ama salya kıvamındaki akıntıda ne zaman ilişkiye girilmeli bilmiyorum....ben de adetlerime yakın hep o salgı gelirdi...
geç yumutladığımı da testlerden öğrendim...
opuyorumnanaktan
yahu biz kutlamayalım gerçekten de şu gavur icatları günleri...kendimizi çok kaptırıyoruz heralde...
biz de az önce kavga ettik..sabah kahvaltısıyla duruyorum..cokacimcoook
sabah ekmek almaya gidip güllerle geldi çok güzel a.s. yattık kalktık e o da güzel yerimseniben sonra kavga ettik alsanaalsanasmile
konuşmuyoruz şimdi...inattır kendisi de o da benle konuşmaz...yine kendimi oyalamalıyım :hulya:
hmm.. bu aksam yaptım gene tek çizgi.
o vakit benimki erken olüyür..du bakalım öteki ay da yapayım erken basliim .
nesecim senin kullandııın hani daha ucuz olanı testin adı deydi?
benim koca da aksam çiçek almıs. bakkala gidiom die çıktı çiçek almıs gelmis :)) en son üç yıl önce çiçek almıstı.. :) marketten karnabahar alcaktım kalmamıs ben de bunu aldım dio bi de :) çünkü sürekli karnabahar da bi çiçek sana ondan aliim. hem yeriz faydalı bisi diyip duruodu :))
kızlar nasılsınız?? sevgililer gününüz kutlu olsun, hiç sevgisiz kalmayınn inşallahh.
ben bu gün olaylarına pek inanmam, takmam da ..bence her gün sevgililer günü olmalııı..
neşecim sen sıkılınca da sevinince de yazz. paylaşalım herşeyi..
tentation, kopkoyu ikinci çizgiyi gorunceye kadar yılma devam et. geç de olabilir. neşenin dediği gibi 4 saat idrarını tut.
kızlar bu arada benim yumurtam sonradan büyüdü :)) bugun çatlatma iğnemi oldumm. bir umut var bakalım. inşallahh. benim için dua edinn..
masalcım adetin gelmedi daha di mi?? dur bakalım belki gelmezz.
neşecim prolaktinin düşmesine çok sevindim..hersey doğal yoluna giriyor inşallahh
loveli sen nasılsın?? lekelenmelerin azaldı mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?