30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Kızlaaaaaaaaaarrrrrrrr herkesin sevgililer günü kutlu olsuuuuuuuuuuuuunnnn...
Her ne kadar biz sevgililer gününü kutlamasak da, ben kendi çapımda kutluyorum işte böyle:))

yahu biz kutlamayalım gerçekten de şu gavur icatları günleri...kendimizi çok kaptırıyoruz heralde...
biz de az önce kavga ettik..sabah kahvaltısıyla duruyorum..cokacimcoook
sabah ekmek almaya gidip güllerle geldi çok güzel a.s. yattık kalktık e o da güzel yerimseniben sonra kavga ettik alsanaalsanasmile
konuşmuyoruz şimdi...inattır kendisi de o da benle konuşmaz...yine kendimi oyalamalıyım :hulya:

hmm.. bu aksam yaptım gene tek çizgi.
o vakit benimki erken olüyür..du bakalım öteki ay da yapayım erken basliim .
nesecim senin kullandııın hani daha ucuz olanı testin adı deydi?

benim koca da aksam çiçek almıs. bakkala gidiom die çıktı çiçek almıs gelmis :)) en son üç yıl önce çiçek almıstı.. :) marketten karnabahar alcaktım kalmamıs ben de bunu aldım dio bi de :) çünkü sürekli karnabahar da bi çiçek sana ondan aliim. hem yeriz faydalı bisi diyip duruodu :))

:roflol::roflol::roflol::roflol:doğru söze ne denir dimi ya

kızlar nasılsınız?? sevgililer gününüz kutlu olsun, hiç sevgisiz kalmayınn inşallahh.
ben bu gün olaylarına pek inanmam, takmam da ..bence her gün sevgililer günü olmalııı..
neşecim sen sıkılınca da sevinince de yazz. paylaşalım herşeyi..
tentation, kopkoyu ikinci çizgiyi gorunceye kadar yılma devam et. geç de olabilir. neşenin dediği gibi 4 saat idrarını tut.
kızlar bu arada benim yumurtam sonradan büyüdü :)) bugun çatlatma iğnemi oldumm. bir umut var bakalım. inşallahh. benim için dua edinn..
masalcım adetin gelmedi daha di mi?? dur bakalım belki gelmezz.
neşecim prolaktinin düşmesine çok sevindim..hersey doğal yoluna giriyor inşallahh
loveli sen nasılsın?? lekelenmelerin azaldı mı??

kalmadı çok şükürrrrr
hadi inşallah bu sefer bir güzel hamiş olursun
neşe prolaktini yenecek sonra bebeği gelecek
masalın adet, gelmediyse umut devam eder

neşem gelmiş okuyor hala valla çılgınım çok çalış ama olur mu iğneden sonra sık sık ilişki olsun tamam mı hadi inşallah tutar
az sonra yasinimi okuyacağım dua edeceğim size

soğan suyu işe yarıyor mu ya devamlı içmek gerek herhal

Bir zamanalr yarıyordu hala gelen giden yok. Bakalım deneyeceğim. İyice çok karıştırmak da istemiyorum ama. Senin son durum nasıl? Bir problem yok değil mi canım? Size ta sevgililer günü hediyesi oldu bebiş:))

Canım önce ovulasyon testindeki çizgi çıkacak. O bir hormonun varlığını gösteriyor. Bu hormon yumurtlamadan önce çok yükselyor. Ovulasyon testlerinin mantığı bu. Akıntı ise yumurtlaman gerçekleştiğinde geliyor. Düşünsene yumurta ve spermlerin buluşması için uygun ortamın sağlanması gerek. Bu sıvı spermlerin yumurtaya kolayca ulaşması için. Ben doktora gittiğimde yumurtladığım için çatlatma iğnesi vermedi. Senin adetten hemen sonra gördüğün akıntı değil bu. Yeni gelecek adetine yakın geliyor. Hani şu sarımtırak koyu kıvamlı akıntı geliyor ya, o gelecek gelecek sonra bir bakacaksın o kesilmiş, yumurta akı gibi şeffaf ve çok başka bir akıntın başlayacak. O sıralar eşin kaçacak sen kovalayacaksın. Hormonlarımıza bıraksak aslında onlar zamanını biliyor. O yüzden diyorum bu işlere çok akfayı takmamak gerek.
Aslında Tentationcum şuna kanaat getirdim. Spermler 2-3 gün yaşayabiliyor bizim vücudumuzda. 2-3 günde bir düzenli ilişki ile bu günleri kovalamaya gerek kalmıyor.
Dr'un bana söylediği hiç bilmediğim birşey daha; aşılama sonrasında "spermler şimdi karın boşluğunda" dedi. Ben zannediyordum ki yüze yüze kanallara çıkmaya çalışıyorlar. Meğer onlar bir ivmeyle tüm yolu kat edip tüplerden karın boşluğuna dağılıyorlarmış. Sonra tekrar geri dönüyorlarmış. Yumurtayı orada buluyorlarmış. "o zaman karın boşluğumuz çöplük gibi" dedim. "yok öyle değil, geri dönemeyenleri karın boşluğundaki hücreler geri emiyor, temizliyor" dedi. O zaman dış gebelik mantıklı gldi bana. Bilmiyorum doktorun yalancısıyım. Bu durumda illa o günü yakalamaya çalışmak mantıksız geldi. Yada yatak döşek yatmak.
Neyse uzattım gene. Anlaşılmayan bir yer varsa sor...

Canım test için daha erken, dur bir bekle bakalım. Benim adet de hala adam gibi gelmedi. Yarın 1 hafta oluyor gecikmem. Hayıtı bıraksam acaba düzelir mi diyorum sona da herşey olacağına varır deyip geiyorum.
Canım testte tam koyu rengi yakalayamayabilir, bende de öyle oluyordu. Mesela yumurtlama zamanına yakın hormonun max olduğu zaman sabahsa o da akşam 7-8 gibi test yaptıysa çizgi tam koyu çıkmayabilir.
Akıntıya gelince, akıntıyı gördüğün gibi hemen çalışmalara başla ve birkaç gün devam et. Tam yumurtladın ve yumurta 1-2 gün bekleyecek, sonra işe yaramayacak.

ah o inatları olmasa zaten..

canım ben medismart denedim, bir de Kibele Amerika'dan göndermişti kesin dönüş yapmadan önce. Hala onalr bitmedi. Ebay'da satılıyor. Kuusu yok ama sadece testler olduğu için uygun. Onun gebelik testleri de vardı.
Senin eşin de benimkine benziyor bazı yönlerden. Birine hdiye alacak olsak 5 kilo baldo prinç götürelim der hemen. Çiçek faslı bizd ehiç olmadı, genelde çok nadirdir çiçek olayı..

Hadi Çılgınım Allah rastgetirsin.Bak şeytanın abcağını kırdık artık, 30luk bayanlar da kolayca gebe kalabiiyorlarmış gördük. yılmadan devam inşallah..

Ben de Yasin okuyayım diyeceğim ama adetli miyim değil miyim şüpeli, günlerdir adeti geçtim leke bile gelmiyor. Şiştim...

nesecim, bir haftadır gelmedi adetin?? doktor ile konustun mu? canın da sıkılıyor anladığım bu aralar.
düzelecek herşey gör bak..

ben hamile olduğum zaman lekelenmem vardı ama Rabbime dua etmiştim hamile kalırsam her gece okuyacağım öğrendiğim gün başladım Rabbim kabul etsin öyle okudum duamı öyle ettim diye
çünkü ne zaman lekelnme biter bilemediğim için başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…