30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

nesecim, bir haftadır gelmedi adetin?? doktor ile konustun mu? canın da sıkılıyor anladığım bu aralar.
düzelecek herşey gör bak..

Canım dr ile hiç konuşmadım, onun verdiği hapları yutmadığım için gitmek istemiyorum. Bugün 1 hafta oldu. Hala adet yok. Hayıt mı bu hale getiriyor adeti bilmiyorum...

ahh canım yaaa
tam da gidiyordum valla

Canım akşam akşam netim gitti, 12'ye kadar uğraştım ama burası açılmadı. Üzgünüm..

Canım inşallah Rabbim bebişinle sana sağlık sıhhat vesin...

canım ben çıkıyorum duamı okuyup yatayım Allaha emanet olun

Siz de Allah'a emanet olun canlarım.

iyi haftalar arkadaşlar..
Neşecim hayıtı bıraktın ama değil mi?? Ara ara test de yapıyorsun?
gebelik olabilir mi acaba ya, gelmeyen adetten ümit kesilmez:Saruboceq:
benim bugun kasıklarım çok ağrıyor. iğnedendir heralde değil mi?

merhaba...
topik hareketlenmiş....okuyamadım hepsini... nasılsınız arkadaşlar? umarım herkesşn keyfi yerindedir... ben çok yorgunum.. daha yeni geldim eve...
hepinizi öpüyorum...

kıslar dün gece adet oldum...:çok üzgünüm:
ya aslında bekliyordum da geç gelince umut işte...umutsuz da yaşanmaz ki...

kahvelokum hoşgeldin canım...:)

kızlar sizler 30 lu yaşlardasınız bende 40 lı yaşlardayım geç gelen mutluluk diyelim 1 yıldır bebişim olmadı tüm tahliler normal rahim flmide normal negatif bir aşılama şuan 41 yaşındayım ben anne olamayacakmıyım fikri olan varmı ? yoksa yaşamdaki trenimi kaçırdım peşinden koşuyorum

serpil hoş geldin aramıza.
güzelim herşey kader, geç de olsa mutluluğu bulmuşsun ya.
moralini sakın bozma, tüm tahlillerin normalse olacak. aynı senin gibi 40 yaşında evlenen bir arkadaşım var, 1 sene sonra hamile kaldı..şu an kızını büyütüyor. tren kaçmadı daha yani

Çılgınım "gelmeyen adetten ümit kesilmez" dedin. Sabah bir gazla test yaptım. Şimdi sıkı durun...

Ne olur kızlar bana dua edin, çok korkuyorum. 2,5 -3 senedir ilk defa görüyorum bunu. Lütfen çok korkuyorum...

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyy kızlarrrrrrrrrrrrr nirdesiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzz??
Olay var burda olaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyy
Allah'ım inşallah hayırlısıya güzel haberi alırız ve tamamına erer. Lütfen kızlar çok korkuyorum, dualarınıza çok ama çok ihtiyacım var..

geldimmm neşeee....
Allahım ikinci çizgi bu.. kaydirigubbakcemile2
kan testi yaptır hemen..
dualarım seninle canım..

geldimmm neşeee....
Allahım ikinci çizgi bu.. kaydirigubbakcemile2
kan testi yaptır hemen..
dualarım seninle canım..

Canım sen olmasna ben ümidi kesmiş artk hiçbişi yapmıyordum. Senin yazdığın "geledik adetten ümit kesilmez" lafı üzerine sabah test yaptım. Bakamadım bile teste sonra düşürücem diye korktm ağlaya ağlaya eşime gittim. Canım inşallah herşey yolundadır dimi.

bence hamilesinn yaaa..off kan testini çok merak ediyorum..

canım akşama doktordan randevu adım 5,5 ta. Test anca yarın yaptırabilirim inşallah. Bugün gidebilmem imkansız, o yüzden hiç bekleme canım.

neşee kaçırdım mı senii..açık bırakıyorum sayfayı. girer girmez yaaz:)

Canım benim ya, inan ki bu günü yaşayacağımı hiç düşünmezdim. Tam bir görmediğim. 2,5 senedir denemediğim yol kalmamıştı.
Şimdi hüsranla sonuçlanmasndan çok korkuyorum. Ne olur dualarınızı bekliyorum..

herşey yolundadır, kötü düşünmek yok biliyorsun, ayrıca şimdiden bunun stresini yaşama olur mu??
aşama aşama gidiyoruz:)
bu testi çerçeveletiyor muyuz şimdi..
oyle güzel bir bebiş gelecek ki tüm bu sıkıntılarını unutacaksın..
olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…