herşey yolundadır, kötü düşünmek yok biliyorsun, ayrıca şimdiden bunun stresini yaşama olur mu??
aşama aşama gidiyoruz:)
bu testi çerçeveletiyor muyuz şimdi..
oyle güzel bir bebiş gelecek ki tüm bu sıkıntılarını unutacaksın..
olumunekankayizsmile
sevgili Neşe,Çılgınım ben de çıkıyorum biraz çeviri yapmam gerek. Çok öpüyorum ve dualarınızı bekliyorum...Herşeyden sizi haberdar edeceğim inşallah.Hepiniz Yaradan'a emanet olun...
serpil hoş geldin aramıza.
güzelim herşey kader, geç de olsa mutluluğu bulmuşsun ya.
moralini sakın bozma, tüm tahlillerin normalse olacak. aynı senin gibi 40 yaşında evlenen bir arkadaşım var, 1 sene sonra hamile kaldı..şu an kızını büyütüyor. tren kaçmadı daha yani
çılgınkız hadi sıra sende... güzel haberini bekliyoruz...
mesai bitmek üzeree..yoruldum bugün..
neşecim bizi habersiz bırakma, kızların da dediği gibi çok sevindik bugun. darısı hepimizin basına kızlarrr.
serpilcim sana iyi tatiller..hiç bişi düşünmeden dinlen, kafanı boşalt..
nemesese çok ama çok sevindim. harika bir haber bu.
internet, bloglar yapmacık diyor herkes ama hayır ben en yakın arkadaşım hamile kalmış kadar sevindim senin için şahsen tanımadığım halde. inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına. Süper bir haber bu bize de umut verdin. Allah'ım inşallah gönlüne göre verir.
2010 hepimize uğurlu gelir inşallah
neşe.... çok yorgundum bugün ama senin haberini alınca yorgunluk falan kalmadı.. o ne güzel bir çift çizgi öyle... Rabbim tamamına erdirsin :) iyi haberlerini bekliyorum...
2010'UN GÜZEL HAMİŞLERİ LİSTESİNİ AÇIYORUM....:
1- LOVELİ...: :lepi:a.s.
2- NESEMESE :dance:
HEPİMİZ HAMİŞİMİZE VE BİRBİRİMİZE DUA EDELİM. SIRADA KİM VAR???? a.s.
KİM BUNLARDAN İSTİYOR????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?