30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Tamam canım herşey asıl olacak bilmiyorum ama Yaradan'ın izniyle çok güzel olacak inşallah.
Çerçevelettirmek ne demek? Altınla kaplatmak geliyor içimden. İnşallah canım hep birlikte bu güzel anneliği yaşayacağız hayırlısıyla.
Demekki dneymiş 30luk çıtırlarda hala iş varmış)) umut en güzeli sanırım.

evet ya umudumuz varr:) 2010 'da loveliden sonra 2. olucam demiştin, oldunn..
inşallah ben de olacağım bir anne adayı. ondan sonra size sorucam ne nasıldı diyee:)

Canım hayırlısıyla herşey ortaya çıksın bi, daha toplu kutlama yapıcaz burada. Eğer doğruysa Loveli ile yakın zamnalarda doğurucam inşallah dimi? :)) düşüncesi bile çok hoş. Ya bunun hesabı nasıl yapılıyor?

regliden başlayarak sayılıyor hafta..
evet yakın olacaksınız. bence dogru :)
off valla çok sevindim.
ben çıkıyorum şimdilikk.. öpüyorum.

Çılgınım ben de çıkıyorum biraz çeviri yapmam gerek. Çok öpüyorum ve dualarınızı bekliyorum...Herşeyden sizi haberdar edeceğim inşallah.Hepiniz Yaradan'a emanet olun...

Çılgınım ben de çıkıyorum biraz çeviri yapmam gerek. Çok öpüyorum ve dualarınızı bekliyorum...Herşeyden sizi haberdar edeceğim inşallah.Hepiniz Yaradan'a emanet olun...
sevgili Neşe,
yazdıklarını okuyunca inanılmaz mutlu oldum..hiç tanımadığım halde dua ettim senin için..kesin hamilesin..ve dilerim çok sağlıklı bir hamilelik geçirir ve sağlıkla alırsın bebişini kucağına..hadi darısı başımıza...biraz detay verirmisin? kaç gün olmuştu gecikeli belirtiler fln..ve en son yaptığın bir kür falan varmıydı?
şansın bol olsun canım..

canım desteğin için tşk haftasonu tatile çıkıyorum 10 gün yokum aklım bu topicte olacak gelince hepsini okuyacağım tatil hazırlığı medisamart diye bir test aldım onu uygulayacağım :) umarım hayırlı gelir bu tatil ve döndüğümde burda hamiş çok okurum hani çoğu insan tatilde hamile kalmış ya ha bu arda dün 41 yasin okudum herkese dua ettim allahım bebeiş bekleyenlere tez zamanda dedim belki kabul olur gerçi yaradan ona dönen ellri boş çevirmezmiş ....... biizde boş çevirmeyecekkaydirigubbakcemile5

nemesese çok ama çok sevindim. harika bir haber bu.
internet, bloglar yapmacık diyor herkes ama hayır ben en yakın arkadaşım hamile kalmış kadar sevindim senin için şahsen tanımadığım halde. inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına. Süper bir haber bu bize de umut verdin. Allah'ım inşallah gönlüne göre verir.

2010 hepimize uğurlu gelir inşallah

mesai bitmek üzeree..yoruldum bugün..
neşecim bizi habersiz bırakma, kızların da dediği gibi çok sevindik bugun. darısı hepimizin basına kızlarrr.
serpilcim sana iyi tatiller..hiç bişi düşünmeden dinlen, kafanı boşalt..

neşe.... çok yorgundum bugün ama senin haberini alınca yorgunluk falan kalmadı.. o ne güzel bir çift çizgi öyle... Rabbim tamamına erdirsin :) iyi haberlerini bekliyorum...

Kızlar az önce doktora gittik, bana hapları sordu hemen,
"ne yalan söyleyeyim, kullanamdım, hayıt içtim" dedim doktora. "ne içtin ne?" diye şaşırdı önce. Sonra "neden geldin?" dedi. Kızacaktı sanırım. Ben de "8 gün geciktm" dedim, "hormondandır" dedi, "ama sabah test yaptım çift çizgi çıkt" deyince ciddiye aldı. Hemen "ultrosona bakalım" dedi, "daha 8 günde pek çıkmaz ama" dedi. Gene de baktı, bişi görür gibi oldu emin olamadı, vajinal ultrosonla baktı gene göremedi. En iyisi "Beta Hcg yapalım" dedi. Tabi bende moral sıfır o anda, yüzüm düştü. Eşim içeride "Ona demiş ki var gibi ama emin olalım, rahim duvarı da kalınlaşmış" bana hiç demiyor bunları kızdı tabi. Amaaaaaaaaannn hiç umrumda bile değil. Sonra 2 saat geçti sonucu almaya gittik ama bende hiç ümit kalmadı, eşim beni neşelendirmeye çalışsa da nafile. Laboratuvardaki kız kağıdı verdiği gibi havadan kaptım, bir baktııııııııııııııııııııııımmmmmmm
110,7 maşallah deyin lütfen kuzucuğuma teyzeleri
eşimden hemen müjdemi istedim ve aldım:)) hehe...
Hiç belirti aramadım bu güne kadar hiç bulantım, uykum, yok akıntım yok başka bişeyim olmadı. edepsüz sıpa çok iyi saklandı. Ama annesi onu sobelediiiiiiiiii..Kızlar inşallah en kısa zamanda ahyırlısıyla hepiniz bir bir sobelersiniz kuzucuklarınızı.
Loveli sanırım doğumlarımız yakın olacak inşallah bana öğrendiğin herşeyi anlat. Şidi ne yapıcaz? Doktor "pozitif çıkarsa 1 hafat sonra keseyi görmek için gel" dedi. Vitamin falan alıyor muyuz? Ne yapıyoruz, ay çok cahilim yaaa...Daha ilk siftahımız, görmediğim var mı bişi diyen? Görmedik olucam, olucaz dimi ama kızlar..Hadi şu listeyi tıklım tıklım dolduralım...
Bu arada burayı bırakmayacağım inşallah, siz benden bıkana kadar. Kızlar hepinizin bir bir mutlu haberi verdiğinizi görmeden şurdan şuraya gitmem...Hadi çalışma zamanı olanalr çalışsın, yallah kocişlerinizin yanına, dinlenmedekilere bol uzun sağlıklı tatiller diliyorum.

Çılgınım sen olmasan ben hala hayıt adeti geciktirir mi diye topik topik geziyor olurdum. Evet hayıt adeti geciktirirmiş çünkü bebiş için ortamı düzneler, temizlik yaparmış maşallah...Çılgınım hormonlarda bir problem olmas ada bir deneyin derim ve tabi ki 500 Yasin, Meryem Suresi ve bol dua...

Canım ben hepinizi şahsen tanıyorum. Hepiniz yürekleri tertemiz pırıl pırıl hatunlarsınız. Hiç bir menfaat gözetmeyen, birbiri için duada yarışan, bildiği herşeyi paylaşan canım arkadaşlarım benim. Hepinizi çok seviyorum hatta seviyoruz:))kaydirigubbakcemile3...

neşe.... çok yorgundum bugün ama senin haberini alınca yorgunluk falan kalmadı.. o ne güzel bir çift çizgi öyle... Rabbim tamamına erdirsin :) iyi haberlerini bekliyorum...

Kahvelokumum hadi senin ahberinle de ben dinlenirim inşallah..Mevlam hepinize tez zamanda hayırlısıyla o çizgiyi göstersin, her ay 3er 5er hamişimiz olsun inşallah...Amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn inşallah Rabim hepimizin mutluluğunu tamamlasın bebişlerle.

Kızlar benim siteye ilk giriş tarihime bakın, 2008 şubat, Tam 2 senede bir sürü şey paylaştım sizinle. Hepiniz ahkkınızı helal edin, hepinizin ayrı ayrı hakkı geçti bana. Siz olmasanız ben bugün bu aşamada olamazdım. Rabbim hepinizinyüzünü güldürsün...

Kahvelokum ocak ayında çilek olur mu bilmiyorum ama şubat ayında çok iyi hamiş olur:)) siz de katılın aramıza...

neşeee valla güzelim çok şükür yaa.. güzel bir hamilelik geçirmenizi sağlıkla bebişinizi kucağınıza almanızı diliyorum. Güzel şeyler olması insanı çok mutlu ediyorr. :hooray:
Evet bir bir burada hamilelik haberleri sonra da doğum haberleri alalım inşallah diyorum..
hayıtı yazdık bir kenara valla:)
Canım ben birşey yapmadım, sadece umudu korumaya çalışıyorum işte:)
bu arada maşşallah'ı da hemen yapıştırıyorumm..

Çılgınım Allah razı olsun. ınşallah tez zamanda sizin edepsüzler de size gelir. Dualarına amin diyorum başka bişi demiyorum..

canım bunu sen göndermiştin loveli için..2. sıraya hemen seni koydummm

Çılgınım teşekkür ediyorum. Baştaki ve sondaki [quate]ları siliyorsun. O zaman devamı gelebilir, bu haliyle senden kimse devam etitremez. Ellerine sağlık canım...

2010'UN GÜZEL HAMİŞLERİ LİSTESİNİ AÇIYORUM....​
:

1- LOVELİ...: :lepi: a.s.

2- nesemese :sm_cool: kaydirigubbakcemile5 aklinialirimsmile sempatiksalakcinni
3- bakalım kim kapacak burayı???

HEPİMİZ HAMİŞİMİZE VE BİRBİRİMİZE DUA EDELİM. SIRADA KİM VAR???? a.s.

KİM BUNLARDAN İSTİYOR????[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…