30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

ınşallah çılgınım inşallah...Herkes kocişleriyle iyi ilgilensin bu ay hamiş patlaması bekliyorum inşallah ben..

Belenay gel güzelim katıl aramıza. Burada çok iiyi insanalr var. Bulduk birbirimizi hiç bırakmayacağız inşallah: bebişlerimizi doğurup doğurup bir de uykusuz bırakıyorlar diye yakınıcaz yakında buralarda, hadi gel aramıza...

Loveli nerde ya? Online görünüyor nerelere gitti bu kız?
Bakın şimdi öğretmenlik damarlarımı kabartmayın, yoklama alırım, kaç gündür uğramayanlar var? Nerdesiniz kaçaklar???ısmen söyletmeyin bana:))

Kızlar ben çıkıyorum, eşim kızmaya başladı, yrın görüşürüz inşallah. hepinizi tek tek öpüyorum. Allah'a emanet olun..

neşe hamile misin ya süperrrrr ya valla yanında olsam sarılır ağlardım çok çok çok çok çok şükürr çok şükür dualarıım kabul olacağını biliyordum

maşallah bre demiştim ben demiştim ben demiştim sana neşeeeeeeeeee seni çok seviyorum yaaaa

inşallah
neşe folik asit al hemen folbiol günde bir düşük olmasın diye progestan ya mükemmel yaaaa ya valla çok mutlu oldummmm
hadi kızlar çıtırlar hamiş olsun yasinimmde size dua ediyorum

canlar geldim ben burdaydım ama yoktum baakmıyordum

Takipçinim kızım, benden kurtuluş yok, peşime kim takılacak bakalım?

neşe hamile misin ya süperrrrr ya valla yanında olsam sarılır ağlardım çok çok çok çok çok şükürr çok şükür dualarıım kabul olacağını biliyordum

Kuzum sabahtan beri zırlıyorum zaten, ağlamayalım gülelim artık. Çok şükür Rabbime...

güle güle fıstık..kendine dikkat et bakalım artık..bayanssulusmile

Canımsınız canımsınız :gitme:, başka bişi demiyorum...

maşallah bre demiştim ben demiştim ben demiştim sana neşeeeeeeeeee seni çok seviyorum yaaaa

Ben de sizi seviyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, eşim tuhaf tuhaf bakıyor, burada zırlamaya başladım gene yaaa :sinifsinif:

süpper di mi?? çok sevindik hepimiz..
inşallah aynı zamanlarda doğum yapacaksınız.

İnşallah takıl bize çılgınım inşallah...

Kızlar ben kaçtım yazdıklarınıza sabah cevap veririm adam ilk günden bıktı:)):roflol:

Hamişiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzz:CüvCüv: çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.Mevlam ne olur arkadaşlarımın hepsine ver hayırlısıyla....

lendini yorma süt iç meyve ye dengeli beslen ceviz fındık çerezolanlardan değil kırıp ye kızartma yeme yeşil yapraklı sebze yeee maşallah neşem hayırlsıyla beraber doğururz

Lovelicim progestan vardı evde alayım mı? Ama bebğin kalbine zararı oluyormuş diye duydum. Neyse alayım, sen dediğine göre vardır bir bildiğin...

amin Rabbim arkaadaşlartıma hayırlısıyla sağlıkla bebiş basip et biz hamilelere sağlıkla bebişimizi kucağımıza almayı nasip et aamin

Lovelicim sana sevinmiştik şimdi ben d egelince 2 ye katlandı umutlar, hadi hayırlısı herkes görsün 30 da da çatır çatır doğurucaz inşalalh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…