30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

tamam Lovelicim hemen alayım inşallah. ÇOk teşekkürler..Aklına başka gelen bişi olursa beni uyar ne olur, bu dr bana kızdı parlodeli bıraktım diye, bişi demiyor(

Yasin ezberimde canım, sabah akşam okurum ben çok şükür yıllardır..Canım folik asidi kaç tane ne zaman alıcaz? Ondan d avardı evde benim ya sonradan geldi aklıma..

Çılgınım fısıtk dedin d ecanım fıstık istedi :)) hemen de havaya girdim bak, şimdie şim korksun ebnden yaptıklarını fitil fitil burnundan getirmez miyim onun ben :)) hehe..

kızlar içten bir aminn diyorum...:Saruboceq:
canın fıstık mı istedi.. he he..evet yap accık nazını.
bebiş de çok güzel zamanda geldi sanki bee

kızlar içten bir aminn diyorum...:Saruboceq:
canın fıstık mı istedi.. he he..evet yap accık nazını.
bebiş de çok güzel zamanda geldi sanki bee

Hıhı süper zamanlama, tam da babası beni üzüyordu.Gelirken dedim "hadi o dediklerini yaptıklarını bir de şimdi yap, beni bırakıp git otobüsle gel git de", "demem" diyor. Yaaa ..Hayırlısıyla biz bu yola devam edelim kızlar komedi izleyeceksiniz komedi:))) nesenin intikamı 1:)))

hamilelik hesaplamaya gir googleden ordan daha net çıkar güzelim

19 ekim diyor doğuma ama diğer topiklere baktım değerim onlara göre düşük geldi, neyse amannnnnnnnnnnn neler diyorum ben. Rabbim korusun hepimizi...

4 haftalık kuzucum
günde bir tane folbiol ama folik plus ise günde 3 tane

tamam canım

ben ce de ekim bebeği olacak bizim bebeler allahın izniyle

İnşallah bitanem. Ben gidiyorum adam delirdi..Herkese hayırlı geceler...

ben de kaçıyorum kızlar..çok yorgunum. gözlerim çift görmeye başladı.
30 luk ,40 lık çıtırlar süpersinizz..

iyi gecelerrrrr

kız yok düşük değil kim demiş değer döllenmeye göre değişir 2080 de 4 haftalık 70 de 4 haftalıkk sen kafana takmaa sen sevin sen ya herşey güzel olacakkkkkkk çok güzellll

inanamıyoruuuuuuum...yaaaa mükemmel bir haber bu neşe..
delikafadulden delikafadulden delikafadulden
canım tebrik ederim...sağlıkla kucağına al bebişini inşallah...:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
canım tebrik ederim çok çok...
sorunsuz bir gebelik geçerirsin inşallah....
okurken ağladım valla...
darısı hepimizin başına tez vakitte...
lovlelimin duası kabul odu...sen de dua et bizim için kabul olur...
dualarımız kabul oldu...sabrın sonu selamet diye boşuna dedemişler...
oh dedim valla....

nesemmmm canım benim inan ağlayarak okudum yazdıklarını :))) allah yüzünü güldürdü ne mutlu sana.. nazarlardan saklasın. sağlık sıhhat versin ikinize de :)))) pardon üçünüze de :))

sabrettin sabretttin insalah en güzel şekilde meyvesini alacaksın. tü tü tü tüüü

ay hala ağlıyorum ben ya .yazdıklarını dönüp dönüp okuyorum. o ne güzel heyecandır öyle :) ama içime doğmustu yoksa hayıt mayıt derkene hamişlie kayıt mı olcak die. soranlara dersin ama hiç beklemediğimiz bi anda oldu planda yoktu filan kaydirigubbakcemile3

dün de haberlerde 16 yıl sonra 14 şubatta anne olan birinin haberi vardı :) 6 aşılama 2-3 tüp denemisler gene tüple olmus. nasıl kokulyordu bebeğini. :))

aman amana nazarlardan saklasın allah seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…