sizleri okumak ne güzel çılgın kız çok tatlı nesenese muhteşem dua et bizler hepiniizn günü güzel geçsin
inanamıyoruuuuuuum...yaaaa mükemmel bir haber bu neşe..
delikafadulden delikafadulden delikafadulden
canım tebrik ederim...sağlıkla kucağına al bebişini inşallah...:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
canım tebrik ederim çok çok...
sorunsuz bir gebelik geçerirsin inşallah....
okurken ağladım valla...
darısı hepimizin başına tez vakitte...
lovlelimin duası kabul odu...sen de dua et bizim için kabul olur...
dualarımız kabul oldu...sabrın sonu selamet diye boşuna dedemişler...
oh dedim valla....
nesemmmm canım benim inan ağlayarak okudum yazdıklarını :))) allah yüzünü güldürdü ne mutlu sana.. nazarlardan saklasın. sağlık sıhhat versin ikinize de :)))) pardon üçünüze de :))
sabrettin sabretttin insalah en güzel şekilde meyvesini alacaksın. tü tü tü tüüü
ha bizi bırakma he buracıklarda :))opuyorumnanaktan
ay hala ağlıyorum ben ya .yazdıklarını dönüp dönüp okuyorum. o ne güzel heyecandır öyle :) ama içime doğmustu yoksa hayıt mayıt derkene hamişlie kayıt mı olcak die. soranlara dersin ama hiç beklemediğimiz bi anda oldu planda yoktu filan kaydirigubbakcemile3
dün de haberlerde 16 yıl sonra 14 şubatta anne olan birinin haberi vardı :) 6 aşılama 2-3 tüp denemisler gene tüple olmus. nasıl kokulyordu bebeğini. :))
aman amana nazarlardan saklasın allah seni
canlarım benim ya ikiniz için de ne kadar sevindim anlatamam.bugün zaten çok duyguluyum..çok yakın arkadaşım karı - koca 75'liler bu sabah bebekleri oldu..9 yıllık evliydiler o kadar tatlı ki maşallah..bir de sizden böyle güzel şeyler okuyunca Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..darısı başımıza..3. sırada ben olmak istiyorummmmLovelicim sana sevinmiştik şimdi ben d egelince 2 ye katlandı umutlar, hadi hayırlısı herkes görsün 30 da da çatır çatır doğurucaz inşalalh..
duygu dolu yazılar yazmışsınız kızlar, beni ağlatmak üzeresiniz, ağlamamam gereken bir ortamdayım bir dee..:kedi:
anne olma duygusu acaip bişimiş. bana birden pat diye geldi oturdu. halbuki ben köşe bucak kaçan birisiydimm.. bir gün içimde hissettim bunu..
umuyorum birer birer sağlıklı bir şekilde evlatlarımıza kavuşucaz.. bir tane daha çılgınkız , masal, tentation, sezen, serpil olsa ortalıklarda fena mı olur yaa:)
merhaba arkadaşlar öncelikle neşemeşe seni burdanda tebrik edeyim canım birde loveli var galiba hamiş olan onuda tebrik ediyorum sevincinizi paylaşıyorum arkdaşlar rabbim hayırla ve sağlıkla kucağınızada almayı nasip etsin inşallah bir süredir takip ediyorum sizleri ama azla takip edemedim bende 35 yaşındayım evleneli 4 yılı bitiriyoruz nerdeyse bebek özlemim katlanarak büyüyor hep dua ediyorum rabbim bir dahanasip et ama hayırla ve sğlıkla gelsn diye geçen sene şubat ayında hamile olduğumu öğrendim o ay hiç kafama takmamıştım olacağı aklıma bile gelmedi adet günüm geldiğinde kanamam oldu adet gördüm 4 gün adetim normalde 10 sürer benim 4 gün adet görünce şaşırdım hemen erken menepoza giriyorum düşüncesi kapladı beni hamile olacağım aklıma bile gelmedi soğan suyuna aşlayacaktım eşime dedim test al oda aldı yaptım negatif ama sanki hafif bir çizgi var yani ben öle görüyormuşum herkes öle dedi ama içim rahat değil eşim çok tkıntı yaptığımı söyledi adet gördün ne hamileliği dedi aradan4-5 gün geçti eşimden habersiz test aldım yaptım ve gözlerime inanamadım çift çizgi hemde çok net hç beklemedğim anda gelmişti meleğim sonra doktora koştuk hemen keseyi gördük içinde bebek var dedi doktor sonra ikinci muayene kalp atışını duyamadık doktor normal bir dahaki sefere duyarsın dedi içimde hep bir hüzün bişeyler olacak ters giden bişeyler var diyorum eşim yine kuruntu yapıyorsun diyor bu arada hafif lekelenmeler var oda normalmiş hai canım ne normali diyorum dinlen yat yat sıkıldım 12 haftaya geldik doktorla randevumuz var doktor bir önceki randevuda artık elini ayağını görürsün annesi sana el saallar dedi o heyecanla mutlulukl ma içimde hep bir yanımda hüzünle gittik ben elini ayağını göreceğim derken doktor bebek gelişmemiş 9.haftadan sonra hatta gerilemiş dedi kürtaj o an dünyam başıma yıkıldı sandım eşim bana bakıyor ben eşime ama hiç tepki yok yalan dedm yolda olmaz başka doktora gidelim ama sonuç değişmedi nisanın birinde kürtaj oldum bebeğim çok acı bir nisan şaksı yaptı bana sonra hemen olur dediler aradan 3 ay geçti korunmaı bıraktık ben hemen hamile kalacağım hayaliyle yaşıyorum ama yok olmuyor bu arada sıkıntıdan yemeğe sardım kiloları aldıkça aldım sonra tekrar doktora gittik bir sorun yok herşey gayet güzel olur merak etmeyin tabi canım merk edilecek ne var yaşım olmuş 35 herşey normal hem aradan ne kadacık zaman geçti topu topu 10 ay bize hala merak etmeyin diyorlar ilk zamanlar psikolojim çok bozuldu sonrabenim gibi düşük yapan arkadaşlarla tanıştım bir ben değilmişim bunu yaşayan bunu öğrendim rahatladım yani paylaşmak güzeldi rahatladım derken şimdi hala ekliyorum meleğim glecek diye ve inanıyorum rabbim banada nasip edecek inanıyorum umutluyum adet görüyorum ya sonuçta hala bir şansım var olmazs tüp bebek deneriz kısmet şidi bunları anlatarak sizlerin moralini bozmak yada sizleri üzmek istemedim sadece paylaşak istedim hayatta herkesin başına herşey geliyor ama umudumuzu yitirmemk lazım bu arada eltim ve oğlan kardeşimin hanımı hamile ikisininde iki bebekleri olacak aynı dönemde evlenmiştik üzülürüm sanıyordum hiç öle olmadı aksine nasıl sevindim anlatamam hatta geline diyorum banada doğur bi tane ben beceremedim hazıra konayım bari:))artık kendimi tiye alıyorum hayata daha güzel bakıyorum inşallah 30lu yaşlardaki tüm çıtırların göbüşü sağlıklı uzun ömürlü ve hayırlı meleklerle dolar rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ....öyleyse varım diye bir söz vardı başını hatırlayamadım bende diyorum adet görüyorum öyleyse umudum var hepinize sevgiler sizleri üzdüysem özür dilerim offf bugün duygusalım galiba yazdıkça yazmışım :)))
merhaba arkadaşlar öncelikle neşemeşe seni burdanda tebrik edeyim canım birde loveli var galiba hamiş olan onuda tebrik ediyorum sevincinizi paylaşıyorum arkdaşlar rabbim hayırla ve sağlıkla kucağınızada almayı nasip etsin inşallah bir süredir takip ediyorum sizleri ama azla takip edemedim bende 35 yaşındayım evleneli 4 yılı bitiriyoruz nerdeyse bebek özlemim katlanarak büyüyor hep dua ediyorum rabbim bir dahanasip et ama hayırla ve sğlıkla gelsn diye geçen sene şubat ayında hamile olduğumu öğrendim o ay hiç kafama takmamıştım olacağı aklıma bile gelmedi adet günüm geldiğinde kanamam oldu adet gördüm 4 gün adetim normalde 10 sürer benim 4 gün adet görünce şaşırdım hemen erken menepoza giriyorum düşüncesi kapladı beni hamile olacağım aklıma bile gelmedi soğan suyuna aşlayacaktım eşime dedim test al oda aldı yaptım negatif ama sanki hafif bir çizgi var yani ben öle görüyormuşum herkes öle dedi ama içim rahat değil eşim çok tkıntı yaptığımı söyledi adet gördün ne hamileliği dedi aradan4-5 gün geçti eşimden habersiz test aldım yaptım ve gözlerime inanamadım çift çizgi hemde çok net hç beklemedğim anda gelmişti meleğim sonra doktora koştuk hemen keseyi gördük içinde bebek var dedi doktor sonra ikinci muayene kalp atışını duyamadık doktor normal bir dahaki sefere duyarsın dedi içimde hep bir hüzün bişeyler olacak ters giden bişeyler var diyorum eşim yine kuruntu yapıyorsun diyor bu arada hafif lekelenmeler var oda normalmiş hai canım ne normali diyorum dinlen yat yat sıkıldım 12 haftaya geldik doktorla randevumuz var doktor bir önceki randevuda artık elini ayağını görürsün annesi sana el saallar dedi o heyecanla mutlulukl ma içimde hep bir yanımda hüzünle gittik ben elini ayağını göreceğim derken doktor bebek gelişmemiş 9.haftadan sonra hatta gerilemiş dedi kürtaj o an dünyam başıma yıkıldı sandım eşim bana bakıyor ben eşime ama hiç tepki yok yalan dedm yolda olmaz başka doktora gidelim ama sonuç değişmedi nisanın birinde kürtaj oldum bebeğim çok acı bir nisan şaksı yaptı bana sonra hemen olur dediler aradan 3 ay geçti korunmaı bıraktık ben hemen hamile kalacağım hayaliyle yaşıyorum ama yok olmuyor bu arada sıkıntıdan yemeğe sardım kiloları aldıkça aldım sonra tekrar doktora gittik bir sorun yok herşey gayet güzel olur merak etmeyin tabi canım merk edilecek ne var yaşım olmuş 35 herşey normal hem aradan ne kadacık zaman geçti topu topu 10 ay bize hala merak etmeyin diyorlar ilk zamanlar psikolojim çok bozuldu sonrabenim gibi düşük yapan arkadaşlarla tanıştım bir ben değilmişim bunu yaşayan bunu öğrendim rahatladım yani paylaşmak güzeldi rahatladım derken şimdi hala ekliyorum meleğim glecek diye ve inanıyorum rabbim banada nasip edecek inanıyorum umutluyum adet görüyorum ya sonuçta hala bir şansım var olmazs tüp bebek deneriz kısmet şidi bunları anlatarak sizlerin moralini bozmak yada sizleri üzmek istemedim sadece paylaşak istedim hayatta herkesin başına herşey geliyor ama umudumuzu yitirmemk lazım bu arada eltim ve oğlan kardeşimin hanımı hamile ikisininde iki bebekleri olacak aynı dönemde evlenmiştik üzülürüm sanıyordum hiç öle olmadı aksine nasıl sevindim anlatamam hatta geline diyorum banada doğur bi tane ben beceremedim hazıra konayım bari:))artık kendimi tiye alıyorum hayata daha güzel bakıyorum inşallah 30lu yaşlardaki tüm çıtırların göbüşü sağlıklı uzun ömürlü ve hayırlı meleklerle dolar rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ....öyleyse varım diye bir söz vardı başını hatırlayamadım bende diyorum adet görüyorum öyleyse umudum var hepinize sevgiler sizleri üzdüysem özür dilerim offf bugün duygusalım galiba yazdıkça yazmışım :)))
canlarım benim ya ikiniz için de ne kadar sevindim anlatamam.bugün zaten çok duyguluyum..çok yakın arkadaşım karı - koca 75'liler bu sabah bebekleri oldu..9 yıllık evliydiler o kadar tatlı ki maşallah..bir de sizden böyle güzel şeyler okuyunca Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..darısı başımıza..3. sırada ben olmak istiyorummmm)
loveli
nesemese
tebrikler...haberi okuyunca çok sevindim...sizleri hiç tanımadığım halde bu kadar heyacan ve sevinç yapıyoruz diğer arkadaşlarla acaba bizler hamiş kalınca ne kadarı olur bilemiyorum..çok güzel bir duygu..inş. herkes yaşar bu sevinci ve duyguyu...Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin...Kendinize ve bebişleri iyi bakın...Allah a emanet olun...sevgilera.s.
belenay iyiki yazmışsın içini dökmüşsün buda bir rahatlama metdo bazan bende öyle oturur yazarım canım daha çok gençsin bak ben 41 e girdim 1 yıldır bebek deniyorum ve umutsuz olmuyorum yada bazan umutsuz oluyorum emin ol daha gençsin olacak buna inanıyorum sende inan birgün sende anne olmayı becereceksin hemde çok iyi bir anne olarak
duygu dolu yazılar yazmışsınız kızlar, beni ağlatmak üzeresiniz, ağlamamam gereken bir ortamdayım bir dee..:kedi:
anne olma duygusu acaip bişimiş. bana birden pat diye geldi oturdu. halbuki ben köşe bucak kaçan birisiydimm.. bir gün içimde hissettim bunu..
umuyorum birer birer sağlıklı bir şekilde evlatlarımıza kavuşucaz.. bir tane daha çılgınkız , masal, tentation, sezen, serpil olsa ortalıklarda fena mı olur yaa:)
belenaycım iyi yapmışsın güzelim yazmışsın.. burada harika kızlar var, en yakın dediğim arkadaşlarımdan daha yakın oldular valla. görmeden, duymadan birbirimizi hissediyoruz .
hayatta hiç birimiz istemiyoruz kötü seyler basımıza gelsin ama elimizde değil ki, oluyor işte. ister kader, ister şans diyelim bu böyle. kimse yok ki yaşadığı sürece başına hep güzel şeyler gelsin.
bazen sorunlar üst üste gelince kaçıp gidesim geliyor benim de ama kaçacak yer yok:))) Böyle zamanlarda nedense hep de bir umut kapısı açılıyor Allah tarafından.. o yüzden umudumuz olduğu sürece çok şükür. en önemli şey sağlığımız yerinde olsunn di mi amaaa..
neşecim kimseye soyleme daha, iyi yapıyorsun. naza çek kendini çok ama çok hak ettin bunu:)
ayrıca Allah nazarlardan, kem gözlerden de korusunn.. Aminnn :Saruboceq:
hiç de fena olmaz canım...beraber yürüyoruz işte....umutlarımız nefes aldığımız sürece var...
kıslar ne diyorum ya biz de neşenin kullandığı şu hayıttan denesek mi aacaba...
vesile böyle şeyler Allah "OL" der oluverir bakarsınız..hım???
canım yazacaksın tabiki de...biz burda okumak ve dertlerimizi paylaştıkça azaltmak için varız...
senin yaşadıklarının aynısını yaşadım..
beklemediğim hatta aklımdan bile geçirmediğim bir ay hamile kaldım...
13. hafta bebeğimde gariplikler vardı...
14. hafta öldü ve aldılar..:gitme:
nasip canım..
beceri işe de değil ayrıca...öyle deme bence...yetenek işi değil ki bu Allah "Ol" diyor oluyor...
istersen bebeğe bişey olmasın diye camdan fanusa gir,yaçatmayacaksa Rabbim yine yaşatmaz..
gel canım sen bize takıl...ağlayalım gülelim bebişlerimizi de beraber karşılıyalım kaydirigubbakcemile5
kızlar ben dün 41 ayetel kürsü ve 1 yasin okudum hepinize dua ettim pzt günüde 41 yasin okumuştum yine sizlere ve tüm isteyenlere dua ettim allah kabul etsin dualarımızı :
Neşe'cim,Amin Allah kabul etsin canım benim. Ben de sabah arabayla işe gelirken okudum, hepimize dua ettim. İnanıyorum ki en az birimizin duasıyla hepimiz hamiş listesini doldurucaz inşallah, sonra ad anneler listesini. Boy boy bebiş fotoları koyucaz.
Amin Allah kabul etsin canım benim. Ben de sabah arabayla işe gelirken okudum, hepimize dua ettim. İnanıyorum ki en az birimizin duasıyla hepimiz hamiş listesini doldurucaz inşallah, sonra ad anneler listesini. Boy boy bebiş fotoları koyucaz.
Neşe'cim,
mümkünse hayıt'ı nasıl içtiğini anlatırmısın? her gün mü? içine birşey katıyormuydun? demleme mi? çok merak ettim..ben de içmek istiyorum da..
bilmiyorumkismile
canım benim senin hamilelğine çok sevindim evet dualarımızı eksik etmeyelim sağ salim tatlı hamilelğin geçer inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?