30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

sizleri okumak ne güzel çılgın kız çok tatlı nesenese muhteşem dua et bizler hepiniizn günü güzel geçsin

İnşallah sadece gününüz geçmeyle kalmasın, bebişleriniz sizinle olsun inşallah..

Masalım bir yeni tez konusu daha aldım baksana:)) inşallah 9 ay bu teze hazırlanıcam. Darısı başına bitanem, buradaki tüm arkadaşlarımın başına, her isteyen herkese inşallah..Masalım senin ve diğr arkadaşalrımızın haberlerini de böyle okumaya az kaldı canımcım. Herkese dediğim gibi şu hayıtı bir dene canımcım..

Tentation sıra sizde canım benim. en de sizin haberlerinizi böyle ağlayarak okuyacağım inşallah...Bunlar mutluluk gözyaşlarımız. Rabbim dualarımızı kabul etsin. Buradan hiç kimse bebeişini kucağına almadan ayrılmasın inşallah..

ha bizi bırakma he buracıklarda :))opuyorumnanaktan

Canım siz beni kovana kadar buralardayım inşallah..

Ben size ne diyeyim, işyerinde ağlatacaksınız beni, hiç imse bilmiyor ailelerimiz bile, bir siz. Daha ne diyeyim bitanem..
Canım şöyle 3 ay falan olsn eğer böyle uslu durur da bulantı kusma falan yapmazsa hiçkimseye söylemeyeceğim sonra da aaaaa kaza kurşunu bu diyeceğim:)):roflol:
Allah hepimizi korusun canım benim. Kim bilebilir ki belki içinizden birilerinin bebişi de annesinin karında yer arıyordur kendine. Ay içimden geçti bakar mısın hamiş patlaması yaşarmışız bide..

merhaba arkadaşlar öncelikle neşemeşe seni burdanda tebrik edeyim canım birde loveli var galiba hamiş olan onuda tebrik ediyorum sevincinizi paylaşıyorum arkdaşlar rabbim hayırla ve sağlıkla kucağınızada almayı nasip etsin inşallah bir süredir takip ediyorum sizleri ama azla takip edemedim bende 35 yaşındayım evleneli 4 yılı bitiriyoruz nerdeyse bebek özlemim katlanarak büyüyor hep dua ediyorum rabbim bir dahanasip et ama hayırla ve sğlıkla gelsn diye geçen sene şubat ayında hamile olduğumu öğrendim o ay hiç kafama takmamıştım olacağı aklıma bile gelmedi adet günüm geldiğinde kanamam oldu adet gördüm 4 gün adetim normalde 10 sürer benim 4 gün adet görünce şaşırdım hemen erken menepoza giriyorum düşüncesi kapladı beni hamile olacağım aklıma bile gelmedi soğan suyuna aşlayacaktım eşime dedim test al oda aldı yaptım negatif ama sanki hafif bir çizgi var yani ben öle görüyormuşum herkes öle dedi ama içim rahat değil eşim çok tkıntı yaptığımı söyledi adet gördün ne hamileliği dedi aradan4-5 gün geçti eşimden habersiz test aldım yaptım ve gözlerime inanamadım çift çizgi hemde çok net hç beklemedğim anda gelmişti meleğim sonra doktora koştuk hemen keseyi gördük içinde bebek var dedi doktor sonra ikinci muayene kalp atışını duyamadık doktor normal bir dahaki sefere duyarsın dedi içimde hep bir hüzün bişeyler olacak ters giden bişeyler var diyorum eşim yine kuruntu yapıyorsun diyor bu arada hafif lekelenmeler var oda normalmiş hai canım ne normali diyorum dinlen yat yat sıkıldım 12 haftaya geldik doktorla randevumuz var doktor bir önceki randevuda artık elini ayağını görürsün annesi sana el saallar dedi o heyecanla mutlulukl ma içimde hep bir yanımda hüzünle gittik ben elini ayağını göreceğim derken doktor bebek gelişmemiş 9.haftadan sonra hatta gerilemiş dedi kürtaj o an dünyam başıma yıkıldı sandım eşim bana bakıyor ben eşime ama hiç tepki yok yalan dedm yolda olmaz başka doktora gidelim ama sonuç değişmedi nisanın birinde kürtaj oldum bebeğim çok acı bir nisan şaksı yaptı bana sonra hemen olur dediler aradan 3 ay geçti korunmaı bıraktık ben hemen hamile kalacağım hayaliyle yaşıyorum ama yok olmuyor bu arada sıkıntıdan yemeğe sardım kiloları aldıkça aldım sonra tekrar doktora gittik bir sorun yok herşey gayet güzel olur merak etmeyin tabi canım merk edilecek ne var yaşım olmuş 35 herşey normal hem aradan ne kadacık zaman geçti topu topu 10 ay bize hala merak etmeyin diyorlar ilk zamanlar psikolojim çok bozuldu sonrabenim gibi düşük yapan arkadaşlarla tanıştım bir ben değilmişim bunu yaşayan bunu öğrendim rahatladım yani paylaşmak güzeldi rahatladım derken şimdi hala ekliyorum meleğim glecek diye ve inanıyorum rabbim banada nasip edecek inanıyorum umutluyum adet görüyorum ya sonuçta hala bir şansım var olmazs tüp bebek deneriz kısmet şidi bunları anlatarak sizlerin moralini bozmak yada sizleri üzmek istemedim sadece paylaşak istedim hayatta herkesin başına herşey geliyor ama umudumuzu yitirmemk lazım bu arada eltim ve oğlan kardeşimin hanımı hamile ikisininde iki bebekleri olacak aynı dönemde evlenmiştik üzülürüm sanıyordum hiç öle olmadı aksine nasıl sevindim anlatamam hatta geline diyorum banada doğur bi tane ben beceremedim hazıra konayım bari:))artık kendimi tiye alıyorum hayata daha güzel bakıyorum inşallah 30lu yaşlardaki tüm çıtırların göbüşü sağlıklı uzun ömürlü ve hayırlı meleklerle dolar rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ....öyleyse varım diye bir söz vardı başını hatırlayamadım bende diyorum adet görüyorum öyleyse umudum var hepinize sevgiler sizleri üzdüysem özür dilerim offf bugün duygusalım galiba yazdıkça yazmışım :)))

Lovelicim sana sevinmiştik şimdi ben d egelince 2 ye katlandı umutlar, hadi hayırlısı herkes görsün 30 da da çatır çatır doğurucaz inşalalh..
canlarım benim ya ikiniz için de ne kadar sevindim anlatamam.bugün zaten çok duyguluyum..çok yakın arkadaşım karı - koca 75'liler bu sabah bebekleri oldu..9 yıllık evliydiler o kadar tatlı ki maşallah..bir de sizden böyle güzel şeyler okuyunca Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..darısı başımıza..3. sırada ben olmak istiyorummmm)

loveli
nesemese

tebrikler...haberi okuyunca çok sevindim...sizleri hiç tanımadığım halde bu kadar heyacan ve sevinç yapıyoruz diğer arkadaşlarla acaba bizler hamiş kalınca ne kadarı olur bilemiyorum..çok güzel bir duygu..inş. herkes yaşar bu sevinci ve duyguyu...Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin...Kendinize ve bebişleri iyi bakın...Allah a emanet olun...sevgilera.s.

belenay iyiki yazmışsın içini dökmüşsün buda bir rahatlama metdo bazan bende öyle oturur yazarım canım daha çok gençsin bak ben 41 e girdim 1 yıldır bebek deniyorum ve umutsuz olmuyorum yada bazan umutsuz oluyorum emin ol daha gençsin olacak buna inanıyorum sende inan birgün sende anne olmayı becereceksin hemde çok iyi bir anne olarak

duygu dolu yazılar yazmışsınız kızlar, beni ağlatmak üzeresiniz, ağlamamam gereken bir ortamdayım bir dee..:kedi:
anne olma duygusu acaip bişimiş. bana birden pat diye geldi oturdu. halbuki ben köşe bucak kaçan birisiydimm.. bir gün içimde hissettim bunu..
umuyorum birer birer sağlıklı bir şekilde evlatlarımıza kavuşucaz.. bir tane daha çılgınkız , masal, tentation, sezen, serpil olsa ortalıklarda fena mı olur yaa:)

belenaycım iyi yapmışsın güzelim yazmışsın.. burada harika kızlar var, en yakın dediğim arkadaşlarımdan daha yakın oldular valla. görmeden, duymadan birbirimizi hissediyoruz .

hayatta hiç birimiz istemiyoruz kötü seyler basımıza gelsin ama elimizde değil ki, oluyor işte. ister kader, ister şans diyelim bu böyle. kimse yok ki yaşadığı sürece başına hep güzel şeyler gelsin.
bazen sorunlar üst üste gelince kaçıp gidesim geliyor benim de ama kaçacak yer yok:))) Böyle zamanlarda nedense hep de bir umut kapısı açılıyor Allah tarafından.. o yüzden umudumuz olduğu sürece çok şükür. en önemli şey sağlığımız yerinde olsunn di mi amaaa..

neşecim kimseye soyleme daha, iyi yapıyorsun. naza çek kendini çok ama çok hak ettin bunu:)
ayrıca Allah nazarlardan, kem gözlerden de korusunn.. Aminnn :Saruboceq:

hiç de fena olmaz canım...beraber yürüyoruz işte....umutlarımız nefes aldığımız sürece var...
kıslar ne diyorum ya biz de neşenin kullandığı şu hayıttan denesek mi aacaba...
vesile böyle şeyler Allah "OL" der oluverir bakarsınız..hım???

canım yazacaksın tabiki de...biz burda okumak ve dertlerimizi paylaştıkça azaltmak için varız...
senin yaşadıklarının aynısını yaşadım..
beklemediğim hatta aklımdan bile geçirmediğim bir ay hamile kaldım...
13. hafta bebeğimde gariplikler vardı...
14. hafta öldü ve aldılar..:gitme:
nasip canım..
beceri işe de değil ayrıca...öyle deme bence...yetenek işi değil ki bu Allah "Ol" diyor oluyor...
istersen bebeğe bişey olmasın diye camdan fanusa gir,yaçatmayacaksa Rabbim yine yaşatmaz..
gel canım sen bize takıl...ağlayalım gülelim bebişlerimizi de beraber karşılıyalım kaydirigubbakcemile5

Belenayım iyiki yazmışsın, ne güzel yazmışsın. Lütfen hiç çekinme, hiçbirimiz diğerinden farklı değil. Hepimiz aynı yolun yolcusuyuz, benzer şeyler yaşıyoruz. İyiki geldin, hoş geldin sefalar getirdin. Muhabbetimize direkt katıl, hiç geri durma. Sana laf atamadığımızda küsme, hemen hatırlat kendini. İçinden ne geliyorsa yaz..

İnşallah canım. 3.müzü arıyoruz zaten, hemen gelin...

Lalehancım canım hiç endişelenme 3.,4. derken 5. ,6. hepimiz hamiş olucaz burası anneler topiği olacak çok yakında inşallah.

Serpilim Yaradan "Ol" deyince ne yaş ne başka birşey kalır. Hiç endişelenmeden beklemekten başka çaremiz yok.

Süpersin çılgınım , aynen ben. önce tez bitsin yok master yok doktora bitsin derken bi baktım hepsi boş..Şimdi Rabbim mutluluğumuzu arttısın hamişlerimiz çoğalsın ve hamilelere de hayırlı hamilelikler versin diye dua ediyoruz. Düşünsenize aylarca listemizde 1 tanecik bile hamiş yoktu. Yakında 1 tanecik bile aday kalamyacak herkes ya hamiş ya anne olacak inşallah..

Canım sanırım ayet avrdı bizim hayır sandıklarımızda şer, şer sandıklarımızda hayır olabilir diye. Diyorum ki bunları da yaşamam gerekti eblki de hemen hamiş kalsaydım bebeğimin kıymetini bilemeyecektim. Benim için en iyisini beni Yaradan bilir.

neşecim kimseye soyleme daha, iyi yapıyorsun. naza çek kendini çok ama çok hak ettin bunu:)
ayrıca Allah nazarlardan, kem gözlerden de korusunn.. Aminnn :Saruboceq:

Canım kismelere demiyorum ama sabahtan beri arkadaşlar şüpheleniyor çünkü neşeniz ağzı kulaklarında geziyor. İnşallah ahyırlısıyla tamamına erdirir Rabbim.
Naz konusunu zamna geçtikçe göreceksiniz inşallah aklinialirimsmile
Amin cnım hepimizi Rabbim nazarlardan korusun. Hepinizin inançlı olduğunuzu biliyorum ne olur Yasin okumayı ihmal etmeyin, bana da hatırlatın. Dua çok özel birşey. Ben sizin dualarınızın gücüne inanıyorum. Benim için sizin yaptığınız dualar günahsız ve çıkarsız çünkü. Hepinizi çok seviyorum...Rabbim en hayırlı zamanda arkadaşlarımı da anne adayı ve sonra anne yap, ne olur, senden başka gidecek yerimiz yok..

kızlar ben dün 41 ayetel kürsü ve 1 yasin okudum hepinize dua ettim pzt günüde 41 yasin okumuştum yine sizlere ve tüm isteyenlere dua ettim allah kabul etsin dualarımızı :

İŞte canım ben de diyorum, kaybedecek neyimiz var ki? O bir sürü yanetkisi olan hapları hemen alıveriyoruz da, onların hammaddesi olan otlardan enden sakınıyoruz, dokunursa bırakırsınız. Sormak istediğiniz bişi olursa lütfen çekinmeden sorun anlatırım.
Bence hayıt-500Yasin-Meryem Suresi deneyin. Bir de Meryem suresinde Hz Meryemin doğumundan bahsederken hurma ağacına vurgu yapılmış. Ben aradım bulamadım ama hamişliğimde de yemek istiyorum inşallah içinde bir madde varmış, tv de izledim, hem hamiş kalmayı kolaylaştırıyormuş hem de doğumu. Ben duyduklarımı yaptıklarımı paylaşıyorum. Siz bilirsiniz. Eğer sizde de işe yarasa dua edersiniz bana..
Hayıt tohumunu 5 liralık almıştım yarısı duruyor daha, 3 hafta gitti yani doktorlara döktüğüm paralara göre hiç kalıyor ve yanetkisi de olmadı şimdilik. Zaten bıraktım şimdi.

Masalımağzın abl yesin ben unutmuşum çok önemli bir noktaya temas ettin, bu bir beceri işi değil, bu Yaradan'ın hükmü. Düşünsenize en beğenmediğimiz küçücük bir hücremize bile gücümüz yetmiyor. Rabbim bize haddimizi bildiriyor ama biz anlamıyoruz. Hani bir laboratuvar vardı adı Sörn gibi birşeydi, madde altı parçacılara bile hükmedemediler, yapamadılar. Yaradan "ol" derse olur, kimse engel olamaz, "ol"demezse d eyapacak kimse yok. Bu teslimiyet. Bu şeytanın yaptığı, "ben daha kıymetlyim isteğimi yaparım" bencilliğinin tersi. İşte bizi şeytandan ayıran, yücelten bu duygu.
Vay be ne laflar çıktı benden, hayretler içinde kaldım. Arkadaşalrım şimdi "tabi sana konuşması kolay" diyeceksiniz. Belki de bunları yaşamamız gerekiyor. Belki de çok uzun soluklu güzel dostlukların tohumları atılıyor. Hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız.

kızlar ben dün 41 ayetel kürsü ve 1 yasin okudum hepinize dua ettim pzt günüde 41 yasin okumuştum yine sizlere ve tüm isteyenlere dua ettim allah kabul etsin dualarımızı :

Amin Allah kabul etsin canım benim. Ben de sabah arabayla işe gelirken okudum, hepimize dua ettim. İnanıyorum ki en az birimizin duasıyla hepimiz hamiş listesini doldurucaz inşallah, sonra ad anneler listesini. Boy boy bebiş fotoları koyucaz.

Neşe'cim,
mümkünse hayıt'ı nasıl içtiğini anlatırmısın? her gün mü? içine birşey katıyormuydun? demleme mi? çok merak ettim..ben de içmek istiyorum da..

bilmiyorumkismile
canım benim senin hamilelğine çok sevindim evet dualarımızı eksik etmeyelim sağ salim tatlı hamilelğin geçer inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh :)

Neşe'cim,
mümkünse hayıt'ı nasıl içtiğini anlatırmısın? her gün mü? içine birşey katıyormuydun? demleme mi? çok merak ettim..ben de içmek istiyorum da..

Seve seve anlatırım bitanem olumunekankayizsmile, Önce aktara gidilir, hayıt tohumu istenir. Eve gelince bir cam kavanoza konur. Yanına bir tatlı kaşığı konur. Benim evimde bir de kahve çekmek için bir makine vardı. Kahve hariç herşeyi çekiyor o ayrı:)) neyse. Sabah kalktın mı? Kahvaltı hazırlamaya başlamadan hemen kettle'a suyu koy, kaynayadursun. Sen hayıttan 1 tatlı kaşığı al, makinen varsa çek. Yoksa az havanda döv, yada hiçbişi yapamıyorsan öylece koy. En iyisi tphumun içeriindeki maddelerin açığa çıkması için taze taze çekmek. Benim bitki demelmek için porselen kupalarım var. Ona az kaynamış su koyup süzgecini koydum süzgece o 1 tatlı kaşığı hayıtı koydum ve kaynamış suyu ekledim. Seviyesine kadar. Sonra üstünde kapağı var. Onu kapatıyorsun. 5-10 dk git lavaboya falan, işlerini bitiresiye. Sonra szgeci çıakrıp biraz soğutuyordum. Bunun için vaktim varsa bekliyordum, yoksa soğuk su koyduğum bir kaba oturtuyordum fincanı, yada içine az soğuk su katıp hemen kahvaltıdan önce içiyordum. Sonra kahvaltı. Akşam daha rahat. Eve geldin, yemeğe başlamadan hemen koş aynı işlemleri tekrarla. Kendi mutfak eşyalarınla en kolay ansıl oluyorsa hemen hazırla iç. Kaynatmayacaksın, ılık içeceksin ve taze hazırlayacaksın. en az 3 ay kullanın diyorlar. Benim 3 haftada maşallah prolaktini 165,5 tan 64,5 a indirdi. Diğer hormonlara baktırmadım ama tüm akdınlık hormonlarını düzenliyormuş, kimbilir bilmediğimiz daha neler var. Eskiden kadın otu derlermiş. Anlamadığın yeri sor. Sabah akşam iç. İçine hiçbişi koyma, tatlandırma, tadı soğan suyundan kötü değil. İçtiğimiz hapları düşününce hiç kalır. Bir de acizane fikrim duasız bırakma tedavini.

bilmiyorumkismile

canım benim senin hamilelğine çok sevindim evet dualarımızı eksik etmeyelim sağ salim tatlı hamilelğin geçer inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh :)

İnşallah hep birlikte güzelim. Serpilim umut çok güzel, hiç kaybetmeyelim. Bebek konusu yada başka konular...

belenaycım anlat ve rahatla canım bu yollardan ben de geçtim tedaviyle hamile kalmıştım nasıl mutlu olduk anlatama ilk kalp atışını dinlemeye gittiğimizde alamadık geç döllenmiştir ded dr ama içimden bir his hayır gidiyor diyordu 2 hafta sonra gittik kesesi bozulmuştu meleğimin 1 hafa daha bekleyelim ddedi dr bekledik artık tamamnen bozulmuştu kürtaj oldum uyutun beni hatırlamak istemiyorum dedim çok ağladım hala ağlarım şimdi tedavisiz hamile kaldım çok şükür ilk adet günümden yaptım testi hiç ümidim yoktu silik çıktı sonra kan testi yaptık falan şimdi her gün karnımdan iğne yapılıyor
kanım sulansın diye
çok dua ettim şimdi her gün yasin okuyorum bebeğime nazar değmesin dualarla korunsun diye hiç bir şey yapmamaya özen gösteriyorum her şey bebeğim için

serpilim allah dualarımızı kabul edecek sırayla geleceksiniz
neşem kimseye söyleme çok erken biz ailelerimize söylemedik bile bana kalsa çevreme doğunca söyleyeceğim de
çılgınım tentanioncüm neşem kansutçum sezenim hepimiz birbirimize dua edelim allah kabul etsin
bugün sabahtan çıktık rapor çıkartmak için iğne kullanıyorum ya sonra gezdik çünkü randevumuz saat 3.40 olunca ancak ddolandık dr gittik kalabalık her hasta çağrıldığında yüreğim ağzımda atıyordu ellerim uyşuyordu dua ediyprdum sonra ismim okundu kocamla girdik içeri dr muayene etti minicik bir kese çok küçütü sonra kocamı içeri çağırdılar dr keseyi gösterdi çok iyi maşallah dedi herşey yolunda dedi doğal beslen 2 hafta sonra gel dedi Rabbime şükürler olsun ki şimdilik herşey yolunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…