30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

kanda pıhtılaşma var canım sanırım sen de doğru mu?
bende de aynı sorun var...3 bebeği de bu yüzden kaybettim...
haberim yoktu tabi...şimdi haberim var bebek yok
maşallah...sağlıcaksa büyüsün annişinin karnında inşallah...:CüvCüv:

Merhaba Arkadaslar,,,

Bende yeni araniza katildim ve soyle bi konular arasinda gidip gelirken sizin konu takildi gozume...

Ben 28 yasindayim ve 2 yillik evliyim.Bu ay hamile kaldim fakat gecen hafta doktora gittigimde yolk kesesinin olustugunu ama icinde embriyo*bebek*in gorunmedigini soyledi,bu hafta sonu tekrar gidicem son kez bakacak yine gorunmuyorsa kurtaj olucam.

Diyecegim oki sizlere insanin basina gelmedikce neyin ne oldugunu kimse anlamiyor,her sey ALLAH tan verende o alanda.

Sabir sukur ve dua iste butun kapilari acan bu uc anahtar.Rabbim cekemeyeceginden fazla dert vermezmis kullarina,,,,Bu dunya sinav dunyasi,sinavi kazanmakta kendi elimizde,,,,

Eskiden bu teknolojiler yokken hayatimizda analarimiz ninelerimiz nasilda 3 5 bilemedin 10 cocuk yapiyorlardi,hemde boylesine imkanlar yokken!! Iste YARADAN,,,,

Dilerim Rabbim en hayirli zamanda yuvamizdaki mutlulugu bir bebekle taclandirir.

ALLAH hepimizin Yar ve Yardimcisi olsun

desemcim kaç haftalık hamilesin
boş gebeliği yaşadım ben 7 haftalık hamileydim ama 5.5 haftaalık görünüyordu 9.haftam da gittim kese hala aynıydı ve bozulmuştu

var masalım pıhtılaşma ilkinden hemen dr test yaptı çıktı hamile kalır kalmaz başladım iğneye. hamile kalmadan önce başladım coraspine folik aside sen neler yapıyorsun

hosgledin dersem, hosgeldin belenay.. turnayı gözünden vurdunuz çok güzel bi topiiee rasladınız. bereketlidir burası :)

fekaatt kariyer de yaparım çocuk da yalannn :) nil ablanın kulaa çınlasınn,ikisi birden olmuyoo.. niyeyse okumaya devam etmememis hemmen evlenivirmis kızcaazzlar paçalarda iki üç çocukla geziolar hep.. (ya da bana komsuunun tavuu kaz hesaabıı)

neseeee.. nassen guzumm. eyi misenn.

loveli sen kıdemli oldun sağa sormom :) iisin sen çünküm, allah daha iyi edecek seni inslh

bizim bir velimiz. üçüncüye kazara hamile kaldı. durumları yok ama hakkatten öyle böyle diil yok. hamilelii boyunca fosur fosur sigara da içti o ayrı.. doktora da gidemedi çünkü doktor da para. sekeri var 300 lerde. tansiyonu var bilmem kaçlarda. yok yok anlıcaarız. 10 gün mü ne kaldı doğuma. geçenlerde bi gitmis hastaneye almamıslar takipsiz gebelik olduğu için biz bakamayız demisler( riskli olunca riske girmiolar mıymış ne) doğum anında alırız demsler. doğumlar da ücretsizmis devlette galiba..
ey yımırtaya can veren rabbim. öylesi de vaaarrr. böylesi de.. kendimi düsündüm olsa nasıl el bebek gül bebek her seyi ince ince takip ederdim. aman gak dedim aman guk dedim elim yüreemde olurdu herhal... çok garip oldum bugün onunla konuşunca

hoşgeldin aramıza canım..
sen de güzel haberlerini verirsin bize inşallah...
gerçekten de eskiden bu kadar teknoloji yokken bu kadar da sorun yoktu...
ben diyorum ki radyasyon dolu bu dünya,hormonlu gıdalar,kirli hava,kirli su,....bütün bunlar doğurganlığımızı da azaltıyor..
doğanın doğal gidişine dur diyince o da bizi durduruyor tabii olarak..

tekrar hoşgeldin opuyorumnanaktan

benim bir öğrencim vardı doğuda çalışırken 8.sınıftı 7de kardeş 6 54321ve anasınıfta ikiz kardeşvar her sınıfta kardeşi var patır patır doğuruyor
kadın yine hamileydi yaşı 45 mi ne tabi torun sahibi bi de kadın kızını oğlunu evlendirmiş 15 çocuğu vardı

benim baska bi velim üçüncüyü doğurduktan snra epey bi süre görünmemisti. 3. olunca sakayla karısık kızmıstım ona hem durumun yok hem de korunmuyorsun. perisan oluyor bu çocuklar diye. meer ortalıkta görünmedii sürede gene hamile kalmıs. benden korkusuna okula gelemimomus. bi gördüm karnı burnunda. nooldu sana hayırdır filan? kaynanası demis ki ben emzirirken bisi olmadı. sen emzir hamile mamile kalmazsın. o da onun aklına uymus. ama gene kalmıs. ( kaynana bu arada farkında olmadan prolaktin den bahsediomuş :)) )

süt korur derler ya ondan ah ahh
neler gördük kadın hopluyor zıplıyo karnı burnunda biz ayağımızın altına yumurta koysan kırılmaz öyle dikkatli yürüyoruz

hepinize çok teşekkür ederim bu ne güzel bu ne sıcacık bir karşılama çok mutlu oldum gündüzleri fazla yazamıyorum çalıştığım için akşamları daha rahat bakıyorum siteye çok içten çok güzel yorumlar yapmışsınız çok teşekkür ederim neşemeşe hayıt tohumu içmişsin yanlış okumadıysam hemde çok kıs sürde etkisini göstermiş ne güzel ben iki aydır içiyorum şimdilik bir etkisi yok ama en az üç ay kullanmam gerektiğini söylediler bende sabırla kullanıyorum işe yarıycak inanıyorum birde sadece sabahları içiyorum bir barsak yeterlimi bilmiyorum ama iki aydır hiç aksatmadım bakalım neler olacak

var masalım pıhtılaşma ilkinden hemen dr test yaptı çıktı hamile kalır kalmaz başladım iğneye. hamile kalmadan önce başladım coraspine folik aside sen neler yapıyorsun

folik asite de coraspirine de küstüm ben lovelim...
adetim 2 saat gecikince hemen almaya başlıyorum..bu ay iki gün gecikince 2 gün kullandım..
şimdi de eşimle beraber kullanmak istiyorum eşim de kullanalım diyor..bu ay da kürler falan artık olmadı martta aşılama yaptırıcaz...
öyle işte canım...
bebekten haber ver teyzelerine...
opuyorumnanaktan

kızlarrrr selammm,
hamişlerimiz iyimişş..ohh ohh daha da iyi olsunlar insallahh..
bizler de umudumuzu koruyoruz bakalım..
Hepimiz birbirimize dua ediyoruz. Dualarımız yavaş yavaş kabul oluyorrr..

bu arada derin mevzulara da girilmiş:)) dogru eskiden dogum kontrol, ileri tıp yokmus ama 4 tane dogururlarmıs 4 tane de olu dogarmıs..zaten bence şimdi de tıp tedaviden cok takipe yarıyor, olasılık arttırıyoruz işte ama olmadı mı olmuyor, olunca pat diye oluyor:)) modern yaşam insanın yapısına aykırı aslında. o yüzden bizler boyle dağıldık gitti.
hayıtı alıcam içicem ben de.. severim otu, bitkileri ben:))

var çok şükür sürekli değil ama mvar yoksa korkardım iyi değil mi diye bulansın kusayım sorun değil bebeğim iyi olsunda

kızlar pıhtılaşma sorunu nasıl anlaşılıyorr?? ozel bir kan testi var di mi?? bir arkadasım daha bebeğini bu yüzden kaybetti.

Neşecim,
o kadar güzel anlatmışsın ki inan gözümde film gibi canlandı okuyunca..emeğine sağlık..çok ama çok teşekkür ediyorum çok açıklayıcı olmuş yine de herhangi bir yerinde takılırsam sorarım hiç çekinmeden..sağlıkla geçsin günler bir an evvel al bebişini kucağına inşallah..dualarım seninle tüm arkadaşlarla..iyi geceler arkadaşım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…