loveli....belenaycım anlat ve rahatla canım bu yollardan ben de geçtim tedaviyle hamile kalmıştım nasıl mutlu olduk anlatama ilk kalp atışını dinlemeye gittiğimizde alamadık geç döllenmiştir ded dr ama içimden bir his hayır gidiyor diyordu 2 hafta sonra gittik kesesi bozulmuştu meleğimin 1 hafa daha bekleyelim ddedi dr bekledik artık tamamnen bozulmuştu kürtaj oldum uyutun beni hatırlamak istemiyorum dedim çok ağladım hala ağlarım şimdi tedavisiz hamile kaldım çok şükür ilk adet günümden yaptım testi hiç ümidim yoktu silik çıktı sonra kan testi yaptık falan şimdi her gün karnımdan iğne yapılıyor
kanım sulansın diye
çok dua ettim şimdi her gün yasin okuyorum bebeğime nazar değmesin dualarla korunsun diye hiç bir şey yapmamaya özen gösteriyorum her şey bebeğim için
serpilim allah dualarımızı kabul edecek sırayla geleceksiniz
neşem kimseye söyleme çok erken biz ailelerimize söylemedik bile bana kalsa çevreme doğunca söyleyeceğim de
çılgınım tentanioncüm neşem kansutçum sezenim hepimiz birbirimize dua edelim allah kabul etsin
bugün sabahtan çıktık rapor çıkartmak için iğne kullanıyorum ya sonra gezdik çünkü randevumuz saat 3.40 olunca ancak ddolandık dr gittik kalabalık her hasta çağrıldığında yüreğim ağzımda atıyordu ellerim uyşuyordu dua ediyprdum sonra ismim okundu kocamla girdik içeri dr muayene etti minicik bir kese çok küçütü sonra kocamı içeri çağırdılar dr keseyi gösterdi çok iyi maşallah dedi herşey yolunda dedi doğal beslen 2 hafta sonra gel dedi Rabbime şükürler olsun ki şimdilik herşey yolunda
Neşecim,
o kadar güzel anlatmışsın ki inan gözümde film gibi canlandı okuyunca..emeğine sağlık..çok ama çok teşekkür ediyorum çok açıklayıcı olmuş yine de herhangi bir yerinde takılırsam sorarım hiç çekinmeden..sağlıkla geçsin günler bir an evvel al bebişini kucağına inşallah..dualarım seninle tüm arkadaşlarla..iyi geceler arkadaşım..
ne güzell sezen.. Allah analı babalı büyütsün.
benim de hayalim olursa eğer güzel rahat bir hamilelik, rahat bir dogum:)) çok şey mi istiyorum??
soyle her gün yürüyeyim, karnımdayken ona şarkılar soyleyeyim :)
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr gününüz dünden güzel geçsin göbüşlerinize bebeişler konsun aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)
günaydınn kıslarrr..
nasılsınız..?? bir iş günümden daha size sevgilerimi yolluyorum..
serpilcim ne zaman çıkıyorsun tatile..havalar da süper gidiyor..çok şanslısın.
hepinize çok teşekkür ederim bu ne güzel bu ne sıcacık bir karşılama çok mutlu oldum gündüzleri fazla yazamıyorum çalıştığım için akşamları daha rahat bakıyorum siteye çok içten çok güzel yorumlar yapmışsınız çok teşekkür ederim neşemeşe hayıt tohumu içmişsin yanlış okumadıysam hemde çok kıs sürde etkisini göstermiş ne güzel ben iki aydır içiyorum şimdilik bir etkisi yok ama en az üç ay kullanmam gerektiğini söylediler bende sabırla kullanıyorum işe yarıycak inanıyorum birde sadece sabahları içiyorum bir barsak yeterlimi bilmiyorum ama iki aydır hiç aksatmadım bakalım neler olacak
kızlarrrr selammm,
hamişlerimiz iyimişş..ohh ohh daha da iyi olsunlar insallahh..
bizler de umudumuzu koruyoruz bakalım..
Hepimiz birbirimize dua ediyoruz. Dualarımız yavaş yavaş kabul oluyorrr..
bu arada derin mevzulara da girilmiş:)) dogru eskiden dogum kontrol, ileri tıp yokmus ama 4 tane dogururlarmıs 4 tane de olu dogarmıs..zaten bence şimdi de tıp tedaviden cok takipe yarıyor, olasılık arttırıyoruz işte ama olmadı mı olmuyor, olunca pat diye oluyor:)) modern yaşam insanın yapısına aykırı aslında. o yüzden bizler boyle dağıldık gitti.
hayıtı alıcam içicem ben de.. severim otu, bitkileri ben:))
var çok şükür sürekli değil ama mvar yoksa korkardım iyi değil mi diye bulansın kusayım sorun değil bebeğim iyi olsunda
hosgledin dersem, hosgeldin belenay.. turnayı gözünden vurdunuz çok güzel bi topiiee rasladınız. bereketlidir burası :)
fekaatt kariyer de yaparım çocuk da yalannn :) nil ablanın kulaa çınlasınn,ikisi birden olmuyoo.. niyeyse okumaya devam etmememis hemmen evlenivirmis kızcaazzlar paçalarda iki üç çocukla geziolar hep.. (ya da bana komsuunun tavuu kaz hesaabıı)
neseeee.. nassen guzumm. eyi misenn.
loveli sen kıdemli oldun sağa sormom :) iisin sen çünküm, allah daha iyi edecek seni inslh
bizim bir velimiz. üçüncüye kazara hamile kaldı. durumları yok ama hakkatten öyle böyle diil yok. hamilelii boyunca fosur fosur sigara da içti o ayrı.. doktora da gidemedi çünkü doktor da para. sekeri var 300 lerde. tansiyonu var bilmem kaçlarda. yok yok anlıcaarız. 10 gün mü ne kaldı doğuma. geçenlerde bi gitmis hastaneye almamıslar takipsiz gebelik olduğu için biz bakamayız demisler( riskli olunca riske girmiolar mıymış ne) doğum anında alırız demsler. doğumlar da ücretsizmis devlette galiba..
ey yımırtaya can veren rabbim. öylesi de vaaarrr. böylesi de.. kendimi düsündüm olsa nasıl el bebek gül bebek her seyi ince ince takip ederdim. aman gak dedim aman guk dedim elim yüreemde olurdu herhal... çok garip oldum bugün onunla konuşunca
süt korur derler ya ondan ah ahh
neler gördük kadın hopluyor zıplıyo karnı burnunda biz ayağımızın altına yumurta koysan kırılmaz öyle dikkatli yürüyoruz
günaydınn kıslarrr..
nasılsınız..?? bir iş günümden daha size sevgilerimi yolluyorum..
serpilcim ne zaman çıkıyorsun tatile..havalar da süper gidiyor..çok şanslısın.
arkadaşlare merhaba bende 30 lu yaşların başındayım artık psikolojim bozulmaya başladı paylaşmadan olmuyor beni en iyi benimle aynı derdi yaşayanlar anlar diye düşündüm bana da yanınızda yer verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum sevgiler
arkadaşlare merhaba bende 30 lu yaşların başındayım artık psikolojim bozulmaya başladı paylaşmadan olmuyor beni en iyi benimle aynı derdi yaşayanlar anlar diye düşündüm bana da yanınızda yer verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum sevgiler
canım havalar antalayad bugün çok güzel ne yazıkki taitili iptal ettirmek zorunda kaldım eşim asker görev çıktıneyse başaka zamana artık yani ben bu ay hamiş olamam zaten olamıyordumda tam özel günlerimde eşim olmayacak ne yapalım bundada vardır bir hayır canım umarım izmirdede havalar güzeldir.emin ol çok şirin cıvıl cıvıl bir şekersin
günaydın diyecektim sate baktım öğlen olmuş:)vaktin nasıl geçtiğini anlamadım nasılsınız arkadaşlar güzel bir olmasını diliyorum neşecim şu hayıt işi bana zor geliyor sabah erken işyerine olmam gerektiği için zor geliyor akşamda geç gidiyorum aman buda ne mazeret he hem bebek iste hemde mazeret uydur günde iki kez içmeye çalışayım bari biraz zorlıyayım kendimi ah veletler ah neler yaptırıyorlar bize:))
nesecim yeni hamişim iyisin di mi?? kan degerini yaz bize de:)) meraklı kızlarr:kedi:
eflatunbebek hoş geldin aramızaa..gel dertleşelim güzelim. bu ara topiğimiz cok ugurlu, 2 tane yeni hamişimiz varrr.. Allah nazarlardan korusun onları
canım havalar antalayad bugün çok güzel ne yazıkki taitili iptal ettirmek zorunda kaldım eşim asker görev çıktıneyse başaka zamana artık yani ben bu ay hamiş olamam zaten olamıyordumda tam özel günlerimde eşim olmayacak ne yapalım bundada vardır bir hayır canım umarım izmirdede havalar güzeldir.emin ol çok şirin cıvıl cıvıl bir şekersin
aa tuh yaa üzüldüm valla.. çalışınca hep boyle işte..biz de geçen sene eşimle bir haftamızı denk getiriricez diye çatladık. o da istediğimiz hafta olamadı.. ondan sonra nerde çocuk yok tabii.. kaydirigubbakcemile3
neden oyle diyorsun, hiç beklenmeyen aylarda hamile kalınıyor..belkim sen de benim gibi geç yumurtluyorsundur:) biz kaç ay hep yanlış günler de çalışmışızz :roflol:
izmirde de hava süpper :) bahar gelsin pek severim baharı, yazı..cıvıl cıvıl olur ortalık...
sağol canım ya o senin tatlılığın.. :)
sorma hayatım bende yaza bayılıyorum antalya harika oluyor yazın yani biz sıcağı seviyoruz evet eşimin işi böyle bende çalışıyor olunca sorun ne yapalım evet belki geç yumurtluyoruzdur :)))) yani bahanemiz çok emin ol hava güzel olunca moralim bouzlmuyor ve çok keyifliyim yani bugün bende neşeliyim bu topiciği çok sevdim hepiniz tatlısnız ya aaa bu arda eşim yokken bari 41 meryem suresi okuyayım :)) hepimize fırsat bu fırsat değilmi değerlendirmek lazım :)
kızlar pıhtılaşma sorunu nasıl anlaşılıyorr?? ozel bir kan testi var di mi?? bir arkadasım daha bebeğini bu yüzden kaybetti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?