30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

loveli....
harika haberler vermişsin ne güzel bak herşey yolunda ve bence harika bir hamilelik geçirecek ve sağlıkla alacaksin bebişini kucağına Allahın izni ile..bugün hastanedeydim ve çok sevdiğim arkadaşım doğum yaptı 75 li..o kadar tatlı bir bebişi var ki..9 yıllık evliydiler..darısı her isteyenin başına..iyi geceler canım..dualarım sizinle..

ne güzell sezen.. Allah analı babalı büyütsün.
benim de hayalim olursa eğer güzel rahat bir hamilelik, rahat bir dogum:)) çok şey mi istiyorum??
soyle her gün yürüyeyim, karnımdayken ona şarkılar soyleyeyim :)

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr gününüz dünden güzel geçsin göbüşlerinize bebeişler konsun aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)

günaydınn kıslarrr..
nasılsınız..?? bir iş günümden daha size sevgilerimi yolluyorum..
serpilcim ne zaman çıkıyorsun tatile..havalar da süper gidiyor..çok şanslısın.

Canım benim, siz sorun ben anlatırım inşallah hepiniz bir bir hamiş kalacaksınız hayırlıısyla...

Çok şey olur mu Çılgınım, ne güzel yazmışsın. Benim durum da iyice bir netleşsin ben d eyürüyüş yapmak istiyorum inşallah...

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr gününüz dünden güzel geçsin göbüşlerinize bebeişler konsun aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)

Amiiiiiiiiinnnnnnnnn Serpilim...

günaydınn kıslarrr..

Bahar geldi bahar, sabah kuşlar ne güzel ötüyorlardı...

Belenayım sabah akşam içmek gerekiyor diye biliyorum ben ama gene de kendin bilirsin.

Çılgınım hemen başla derim hayıta, için ve bize de haber verin. ASlında hepsi bahane, Yaradan "ol" dyince oluveriyor.

var çok şükür sürekli değil ama mvar yoksa korkardım iyi değil mi diye bulansın kusayım sorun değil bebeğim iyi olsunda

Lovelicim bulantı kusma bunlar ne zaman başlıyor? Ben hiçbişi hissetmiyorum, inşallah bebişim iyidir. kaydirigubbakcemile3 Ay yazması bile garip geliyor onca zamandan sonra..Sabah hastaneye kan vermeye gittim dr demedi ama ben merak ediyoru herşey yolunda mı diye, başka bir hastaneye verdim kanımı. Öğleden sonra 2,5-3 gibi alıcam inşallah sonucuu. 2 günde bir 2ye katlaması gerekiyormuş ya. Benim dr çok geniş ya. 1 hafta 10 gün sonra gel keseye bakalım diyor, ben meraktan geberiyorum.

Tentation canım iyiyim çok şükür, sen nasılsın? Takip etmedikleri gebelere bakmadıklarına inanamıyorum. Ne biçim bir sistem bu ya...
Canım bizim burada da fosur fosur sigara içen hamile hocalrı gördükçe sinirleniyorum maşallah onlara hiçbişi d eolmuyor...

süt korur derler ya ondan ah ahh
neler gördük kadın hopluyor zıplıyo karnı burnunda biz ayağımızın altına yumurta koysan kırılmaz öyle dikkatli yürüyoruz

Süper bir tabir, ahkikaten bişi olacak diye aklımız çıkıyor. Allah sağlıkla tamamına erdirsin, olmayanlara da sağlıkla hayırla versin güzel Mevlam..

günaydın diyecektim sate baktım öğlen olmuş:)vaktin nasıl geçtiğini anlamadım nasılsınız arkadaşlar güzel bir olmasını diliyorum neşecim şu hayıt işi bana zor geliyor sabah erken işyerine olmam gerektiği için zor geliyor akşamda geç gidiyorum aman buda ne mazeret he hem bebek iste hemde mazeret uydur günde iki kez içmeye çalışayım bari biraz zorlıyayım kendimi ah veletler ah neler yaptırıyorlar bize:))

arkadaşlare merhaba bende 30 lu yaşların başındayım artık psikolojim bozulmaya başladı paylaşmadan olmuyor beni en iyi benimle aynı derdi yaşayanlar anlar diye düşündüm bana da yanınızda yer verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum sevgiler

nesecim yeni hamişim iyisin di mi?? kan degerini yaz bize de:)) meraklı kızlarr:kedi:
eflatunbebek hoş geldin aramızaa..gel dertleşelim güzelim. bu ara topiğimiz cok ugurlu, 2 tane yeni hamişimiz varrr.. Allah nazarlardan korusun onları

günaydınn kıslarrr..

canım havalar antalayad bugün çok güzel ne yazıkki taitili iptal ettirmek zorunda kaldım eşim asker görev çıktı neyse başaka zamana artık yani ben bu ay hamiş olamam zaten olamıyordumda tam özel günlerimde eşim olmayacak ne yapalım bundada vardır bir hayır canım umarım izmirdede havalar güzeldir.emin ol çok şirin cıvıl cıvıl bir şekersin

canım daha hayatın baharındasın daha dur bakalım önünde uzun yıllar var rahat olkaydirigubbakcemile2

aramıza hoşgeldin canım...dertlerini anlat ki azalsın..
herzaman yanındayız..

aa tuh yaa üzüldüm valla.. çalışınca hep boyle işte..biz de geçen sene eşimle bir haftamızı denk getiriricez diye çatladık. o da istediğimiz hafta olamadı.. ondan sonra nerde çocuk yok tabii.. kaydirigubbakcemile3

neden oyle diyorsun, hiç beklenmeyen aylarda hamile kalınıyor..belkim sen de benim gibi geç yumurtluyorsundur:) biz kaç ay hep yanlış günler de çalışmışızz :roflol:
izmirde de hava süpper :) bahar gelsin pek severim baharı, yazı..cıvıl cıvıl olur ortalık...
sağol canım ya o senin tatlılığın.. :)

Canım şöyle yap o zaman bir bardak akşam yemeğinden önce iç, geç yatıyorsan bir bardak da yatmadan önce iç.

Eflatunbebek hoşgeldin aramıza, yer vermek ne demek, burası hepimizin. Hatta 30lu yaşlarda olmaya bile gerek yok. Ben sadece 30larda telaş yapmaya başladım ve belki benim gibi olanlar vardır dedim o yüzden açtım burayı. Hoşgeldin, sefa getirdin...

Çılgınım alayım da yazarım inşallah, biliyorsuuz siz yazma deseniz de ben duramam yazarım.
Amiiiiiiiiiiiiiiiinnnn Allah hepimizi ve yuvalarımızı nazarlardan korusun..

Serpilim sanırım benimki geç döllenme, belki senin yumurtlaman da hesapladığın zamanda olmaz. Kim bilebilir ki?

sorma hayatım bende yaza bayılıyorum antalya harika oluyor yazın yani biz sıcağı seviyoruz evet eşimin işi böyle bende çalışıyor olunca sorun ne yapalım evet belki geç yumurtluyoruzdur :)))) yani bahanemiz çok emin ol hava güzel olunca moralim bouzlmuyor ve çok keyifliyim yani bugün bende neşeliyim bu topiciği çok sevdim hepiniz tatlısnız ya aaa bu arda eşim yokken bari 41 meryem suresi okuyayım :)) hepimize fırsat bu fırsat değilmi değerlendirmek lazım :)

nesemese :) anam erkenmi geçmi bilmiyorum bildiğim tek şey 1 yıldır fooossssss :)) neyse yinede çalışmammaı yapayım değilmi siz bana cidiid moral oldunuz mucux

al bendensin sen de.. güneş gördüm mü güllerim açar benim, şarkı söylemek gelir içimden:))
keyfin hiç bozulmasınn inşallahh
duanı okurken bizlere dogru da üflemeyi unutmaaa yerimseniben

kızlar pıhtılaşma sorunu nasıl anlaşılıyorr?? ozel bir kan testi var di mi?? bir arkadasım daha bebeğini bu yüzden kaybetti.

canım genetik bölümünde yapıyorlar kan alıp...
doktora hatırlatmak gerekiyor yaşanan sebepsiz düşüklerde..kan pıhtılaşması olabilir mi diye??
yani bazı doktorlar hemen bakalım diyor da bazılarının aklına bile gelmiyor...

güzeller nasılsınız
eflatuncum gel gel burası çok güzel bir topik
serpilim allah ol dediyse olur ben buna inandım inan
yazın gelsin sıcacık olsun her yer

326 çıktı kızlar az önce aldım şükür. Lovelicim nasıl, iyi gidiyor mu durumum? Lovelim ya ben ekim annesi mi olucam inşallah kasım mı? Bir türlü çözmedim. SAT'ım 12 Ocak. Kızlar tüm kalbimle dua ediyorum inşallah her biriniz tek tek bu güzel duyguları en yakın zamanda yaşayalım hep birlikte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…