30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

nesemese :) anam erkenmi geçmi bilmiyorum bildiğim tek şey 1 yıldır fooossssss :)) neyse yinede çalışmammaı yapayım değilmi siz bana cidiid moral oldunuz mucux

canım benim 1 yıl çok değil merak etme 1-2 aya kalmaz bebişini sobelersin. Siz de baa moral oluyorsunuz. Hepinizi çok seviyorum..

Canım yasin de oku, bak faydasını göreceksin...

al bendensin sen de.. güneş gördüm mü güllerim açar benim, şarkı söylemek gelir içimden:))
keyfin hiç bozulmasınn inşallahh
duanı okurken bizlere dogru da üflemeyi unutmaaa yerimseniben

ben de istiyorum dualardan, ben değil biz de istiyoruz teyzeleri...

Benim dr da çok umursamaz bakalım sonumuz ne olacak?

güzeller nasılsınız
eflatuncum gel gel burası çok güzel bir topik
serpilim allah ol dediyse olur ben buna inandım inan
yazın gelsin sıcacık olsun her yer

Loveli bu yaz biz pek gezemeyiz ama hiç umrumda değil, yeterki sağlıklarımız yerinde olsun...

maşallah alalh nazarlardan saklasın sağ salim kucağına alırsın inşallhh :)

Serpilim Allah razı olsun. Amiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum. ımnşalalh çok yakında hepinizin kutlamasını yapıcaz bir bir. Buna tüm aklbimle inanıyorum.
Lovelicim değer artışım normal mi?
Kızlar ne olur hepinizden kocaman maşallah istiyorum. Dualarınızı kucuzuğuma da gönderin..Teyzeleri sizin dualarınıza çok ihtiyacımız var...

güzeller nasılsınız
eflatuncum gel gel burası çok güzel bir topik
serpilim allah ol dediyse olur ben buna inandım inan
yazın gelsin sıcacık olsun her yer

haklsın güzelim yaradan ol desin yeterki bir hikaye anlatayım gerçek bu yaşanmış antalyada arkadşımın akrabasının başından geçenler
adam evleniyor eşi rahmetli olmuş ben yaşalrda bir hanımla izdivaç kuruyor bebbek istiyorlar tedavi amaaçlı dr lar muayene derken imkansız anne olamzssın diyorlar çünkü yumurtalığının önünde kist mevcut ve çok büyük ,neyse ameliyatla alıyorlar fakat birde ne görsünler düğer yumurtadada kist var ve yumurtanın yine önünde aaaa tabii kadının tek yumurtalığı alınıyor ve diğer yumurtalığında kist mevcut dr lar asla imaknsız olmaz diyoralar ve bunlar memeleketlerine tataile gidiyorlar ev kalablık olduğu için aralarında cinsellik olmuyor ve böylece 1 ay geçiyor evlerinin üstünde yatıyoralrmış yani hani damda yatıyoruz denir ya adam sabaha karşı eşine derki ya ben artık dayanamıyorum lütfen arkanı dönermisin muhakak boşalmam lazım kızlar utanarak yazıyorum ama hikayenin aslı bu kadıncağız dönüyor gizli saklı kısacık bir birliktelik oluyor amaç sadce erkeğin rahatlaması zamanı gelince eve dönüyorlar kadının adet günü geçiyor ve kadın bir ara dr gidelim kistten dolayı sorun yaşıyorum diyor dr a giidyorlar gereken muayeneler ve testler dr ve hemşire ve diğer dr arkadşları rabbim bir mucizeeeeeeeeee bir mucize diyorlar ve dr gözlerinden yaş boşalıyor .. yani işte yaradan istedi oldu tıp asla olmaz derken o sperm nasıl kisti atlamış ve o yumurtayı yakalamış cevapsız işte arkadaşlar rabbim isteyecek biz elçiyiz dualarla o kadar

Serpilim bu hikaye çok duygulandırdı beni. Hepimiz elimizden geleni yapıp dua ediyoruz, başka da birşeyimiz yok aslında...Bir duamız var. Dünyayı sersek bebek uğruna faydası yok...

Kızlar ben çıkmalıyım. Hepinize dua ediyorum, siz de bize dualarınızda küçücük bir yer vermeyi ne olur unutmayın. Mevlam hepinizin güzel haberini buradan kutlamayı ve tamamına erdirmeyi nasip etsin bizlere inşallah...

Serpilim bu hikaye çok duygulandırdı beni. Hepimiz elimizden geleni yapıp dua ediyoruz, başka da birşeyimiz yok aslında...Bir duamız var. Dünyayı sersek bebek uğruna faydası yok...

evet gerçeketn yaşanmış bir hikaye bu hi,kayeyi anlatan mesai arkadşlarımdan bir erkek ve bir babab anlatırken tüylerim diken diken oluyor der ve mucize zaten yaradılış bir mucize değilmi ve dünya dualar üzerine kurulmuş onun için dualar en büyük ilacımız

çok güzel değerin neşecim maşallah
serpilcim gerçekten öyle Rabbim yeterki i ol desin ve olur
ne hikayeymiş tüylerim diken diken oldu serpilcim

nesecim gözün aydın canım..değer güzel güzel yükseliyor.. maşşallahh maşallahhh diyorum hemenn.. dualarım hem kendime hem size hem de bebişlerinizeeeee..
Allah'ım bize de ol de artık.. Bebişlerimizi alalım kucağımıza..sonra da ekip olarak gene toplanır yok benimki yemiyor, benimki konuştu, 6. hastalık oldu filan diye yazışırızz:)))

eflatuna hosgeldin. opuyorumnanaktan
güneşe de hoşgeldin kaydirigubbakcemile3
bebişlere de hoşgeldiniz :lepi:
bahar da heepten hoşgelmiş. alkisalkisalkis
yakında ilk cemre de gelecek . o da hoşgelecek :sm_cool:
aman sabahlar olmasın. keyfimiz bozulmasın :sm_cool:

hoşgedin didim de. nesemhamisim. hane senin görümceler merakla bekliyodu misafiri bi de o geldi aklıma :roflol:

serpil anlattığın hikayeyi dinleyince benim de tüylerim diken diken oldu. yaradan bize de yaratsın artık :):1rolleyes:

bu arada sporda hala bimiktar mese odunu kıvamındayım mlsf :)) karın hareketlerinde o kadar zorlanıyorum ki anlatamam. en iii yaptıım hareket söylemiş miydim "çeek ve diinlen"

kuzenimim 8 yıl üstüne bebeği oldu geçen yıl. epeyepey bi kilosu var obez hatta. doktorlar illaki zayıflayacaksın dedikleri halde zayflyamadığı gibi sigarayı da hiç bırakmadı. bize söyledikleri kendilğinden oldu ama ben inanmıyorum. 8 yıl olmadıktan sonra dürtmeyle olmaması biraz zor. neyse mesele bu değildi . bizim hatun onca yılın üstüne gebe kaldı. ama sigarayı bıraktı mı hayır bırakmadı. eşinde gizli gizi içmeye devam etti. doğum geldi yaklaştı ve sezaryan olması gerektiği söylendi. sezeryana girdi, sezeryan bitti bebeği aldılar. bebek nefes alamıyor morarmıs filan. anneyi de ayıltamıyorlar. bebek bi yanda çırpınıo anne bi yanda. neyse bebeği bi sekilde oksijen şeysine kuveze filan koydular ama anne hala ayılamıo. bir telas bir telas baska bir hastaneye sevk acilden. oraya gidiyor 2 gün yoğun bakımda kalıyor. çünkü akıllımın zaten ciğerleri hassasmıs astım mı bronşit mu ne. üstüne bir de sigara, üstüne bir de narkoz.. direkten döndü resmen. doktorlar gençliğin olmasaydı zor kurtarırdın demişler..
allah ikisine de sağlık versin.

neticede alınan ders; sigara bırakıldı mı. hayır. durmak yok yola devam.

ben de içiyorum ama istediğim zaman aylarca bırakabiliyorum. 1 yıl bile bırakmışlığım var.. gerçi içtiğim de günde 4-5 i geçmiyor.

hepinize bol sağlıklı güneşli günler dilerim a.s.

canım hakikaten üzülüyorum
arkadaşım da 8 yıl so nra hamile kaldı sigara içiyordu bırakır dedim bi de ne göreyim içiyor çok kızdım dr izin verdi dedi daha da kızdım bebek iyiydi sorun olmadı çok şükür

maşallah maşallaaaaah annesi sen stres yapma...Allaha emanet et sen onu...Melekler onu korur inşallah...

sigara konusunda kesinlikle toleranslı değilim.. çok kızıyorum.. kişi kendisi sigara içebilir, kendi kararı.. ama bir başkasının temiz hava hakkına saygısızlık yapılmasına dayanamıyorum. hele tazecik bir bebeğe..bu bebiş ilerde allejik astım vs olsa hiç mi vicdan azabı çekmeyecekler. kendi evladı yaa..Allah akıl fikir versin ne diimm

Allah'ın mücizelerinden...
aslında her yerde var bu mucizelerden de...ah ah göremiyoruz çoğu zaman...

yalnız spermin kisti atlaması da çook normal bence kaydirigubbakcemile3 adamcağız bir aydır beklemiş sperm de fırlamış gitmiş..soluğu yumurtada almış kaydirigubbakcemile
bööyle adamı bir ay bekletcen :kedi:

canım bence o kız tedavi falan görmedi...8 sene beklicek tedaviyle zorla olacak...sonra bi de üstüne sigara tüttürecek...inanamam valla...
Allah akıl versin gerçekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…