nesemese :) anam erkenmi geçmi bilmiyorum bildiğim tek şey 1 yıldır fooossssss :)) neyse yinede çalışmammaı yapayım değilmi siz bana cidiid moral oldunuz mucux
sorma hayatım bende yaza bayılıyorum antalya harika oluyor yazın yani biz sıcağı seviyoruz evet eşimin işi böyle bende çalışıyor olunca sorun ne yapalım evet belki geç yumurtluyoruzdur :)))) yani bahanemiz çok emin ol hava güzel olunca moralim bouzlmuyor ve çok keyifliyim yani bugün bende neşeliyim bu topiciği çok sevdim hepiniz tatlısnız ya aaa bu arda eşim yokken bari 41 meryem suresi okuyayım :)) hepimize fırsat bu fırsat değilmi değerlendirmek lazım :)
al bendensin sen de.. güneş gördüm mü güllerim açar benim, şarkı söylemek gelir içimden:))
keyfin hiç bozulmasınn inşallahh
duanı okurken bizlere dogru da üflemeyi unutmaaa yerimseniben
canım genetik bölümünde yapıyorlar kan alıp...
doktora hatırlatmak gerekiyor yaşanan sebepsiz düşüklerde..kan pıhtılaşması olabilir mi diye??
yani bazı doktorlar hemen bakalım diyor da bazılarının aklına bile gelmiyor...
güzeller nasılsınız
eflatuncum gel gel burası çok güzel bir topik
serpilim allah ol dediyse olur ben buna inandım inan
yazın gelsin sıcacık olsun her yer
326 çıktı kızlar az önce aldım şükür. Lovelicim nasıl, iyi gidiyor mu durumum? Lovelim ya ben ekim annesi mi olucam inşallah kasım mı? Bir türlü çözmedim. SAT'ım 12 Ocak. Kızlar tüm kalbimle dua ediyorum inşallah her biriniz tek tek bu güzel duyguları en yakın zamanda yaşayalım hep birlikte...
güzeller nasılsınız
eflatuncum gel gel burası çok güzel bir topik
serpilim allah ol dediyse olur ben buna inandım inan
yazın gelsin sıcacık olsun her yer
Serpilim bu hikaye çok duygulandırdı beni. Hepimiz elimizden geleni yapıp dua ediyoruz, başka da birşeyimiz yok aslında...Bir duamız var. Dünyayı sersek bebek uğruna faydası yok...
çok güzel değerin neşecim maşallah
serpilcim gerçekten öyle Rabbim yeterki i ol desin ve olur
ne hikayeymiş tüylerim diken diken oldu serpilcim
326 çıktı kızlar az önce aldım şükür. Lovelicim nasıl, iyi gidiyor mu durumum? Lovelim ya ben ekim annesi mi olucam inşallah kasım mı? Bir türlü çözmedim. SAT'ım 12 Ocak. Kızlar tüm kalbimle dua ediyorum inşallah her biriniz tek tek bu güzel duyguları en yakın zamanda yaşayalım hep birlikte...
haklsın güzelim yaradan ol desin yeterki bir hikaye anlatayım gerçek bu yaşanmış antalyada arkadşımın akrabasının başından geçenler
adam evleniyor eşi rahmetli olmuş ben yaşalrda bir hanımla izdivaç kuruyor bebbek istiyorlar tedavi amaaçlı dr lar muayene derken imkansız anne olamzssın diyorlar çünkü yumurtalığının önünde kist mevcut ve çok büyük ,neyse ameliyatla alıyorlar fakat birde ne görsünler düğer yumurtadada kist var ve yumurtanın yine önünde aaaa tabii kadının tek yumurtalığı alınıyor ve diğer yumurtalığında kist mevcut dr lar asla imaknsız olmaz diyoralar ve bunlar memeleketlerine tataile gidiyorlar ev kalablık olduğu için aralarında cinsellik olmuyor ve böylece 1 ay geçiyor evlerinin üstünde yatıyoralrmış yani hani damda yatıyoruz denir ya adam sabaha karşı eşine derki ya ben artık dayanamıyorum lütfen arkanı dönermisin muhakak boşalmam lazım kızlar utanarak yazıyorum ama hikayenin aslı bu kadıncağız dönüyor gizli saklı kısacık bir birliktelik oluyor amaç sadce erkeğin rahatlaması zamanı gelince eve dönüyorlar kadının adet günü geçiyor ve kadın bir ara dr gidelim kistten dolayı sorun yaşıyorum diyor dr a giidyorlar gereken muayeneler ve testler dr ve hemşire ve diğer dr arkadşları rabbim bir mucizeeeeeeeeee bir mucize diyorlar ve dr gözlerinden yaş boşalıyor .. yani işte yaradan istedi oldu tıp asla olmaz derken o sperm nasıl kisti atlamış ve o yumurtayı yakalamış cevapsız işte arkadaşlar rabbim isteyecek biz elçiyiz dualarla o kadar
sigara konusunda kesinlikle toleranslı değilim.. çok kızıyorum.. kişi kendisi sigara içebilir, kendi kararı.. ama bir başkasının temiz hava hakkına saygısızlık yapılmasına dayanamıyorum. hele tazecik bir bebeğe..bu bebiş ilerde allejik astım vs olsa hiç mi vicdan azabı çekmeyecekler. kendi evladı yaa..Allah akıl fikir versin ne diimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?