Nelke canım sen napıyorsun? Nasılsın? Antalya sıcaktır şimdi, offff tatili özledim...Geçen yaz oralardaydım...Gel tatil gel...
İyiyim hayatım gün sayıyorum bakalım neler olacak bu ay çok az kaldı.4 gün sonra belli olacak olup olmadığı.şimdiden adet sancısına benzer ağrılar başladı bakalım inşallah gelmez aam ben ümitli değilim.
Buralarda hemde nasıl sıcak başladı artık iyice.buraya tatile gelen tadını çıkarıyor ya biz çalışıyoruz ancak bişey görmüyoruz senede bir yada iki kere denize ancak gidiyoruz.
merhaba arkadaşlar.1yıldır korunmuyoruz hala hamile kalamıyorum.doktora gittik herhangi bi sorun yok dedi test yaptırdım herşey normal dedi.nasıl oluyor anlamıyorum yalnız adet dönemimde hergün ağrım var nerdeyse rahimde kalınlaşma var dedi doktor oda daha hiç doğum yapmamış olduğu içinmiş.etrafımızda herkesin bebeği var.bizde hala bişey yok
selam kızlar
bende 34 yaşımdayım. hamile kalamadım daha. 1,5 yıllık evliyim. 8 aydır korunmuyorum.
birkaç ay doktorum klomen verdi. olmadı. kendimi birkaç ay rahat bırakacağım. aklıma getirmezsem adetlerimde düzenli oluyor. allah inşallah yakın zamanda nasip eder.
bende 30 yasında olupta hiç hamile kalmayanlardan biriyim ve 10 yıldırda korunmamamıza rağmen ama biliyorumki bir gün olacak ama allahım inşallah hayırlısıyla sağlıklı sığatli bir bebek versin rabbim isteyen herkese inşallah
selam 30 çıtırlarım 1 yıl sonunda klomenle hamileyim rabbim size bu duyguyu tez zamanda yaşatsın allahıma binlerceşükür olsun ki bebeğim içimde dr daha gidemedim inşallah herşey yolundadır bebeğim iyidir inşallah
selam 30 çıtırlarım 1 yıl sonunda klomenle hamileyim rabbim size bu duyguyu tez zamanda yaşatsın allahıma binlerceşükür olsun ki bebeğim içimde dr daha gidemedim inşallah herşey yolundadır bebeğim iyidir inşallah
Loveli, gözünaydın canım, çoook sevindim.Ne mutlu sana......Darısı inşallah bizlerin başına...Bende 31lik bir çıtırım.Bu ay klomenle tedavimde 2. ayım.Geçen ay döllenmiş ama tutunamamış, kimyasal gebelik yaşamışım anlayacağım.Bu ay daha bir umutluyum, bakalım artık...Hayırlısı....Tekrar tebrikler, kendine dikkat et tamam mı, sakın ağır kaldırma ve kendini çok yorma...Sevgiler....
tebrik ederim. inşallah bebeğinde sağlıklıdır. allah mutluluğunu bozmasın inşallah.
selam kızlar en güzel yaş ve zamanı yaşayan 30 kızlar ben de buradayım
hala anne olmak için sırasını bekleyenlerdenim
bende burdayım...
beklerim hep bir umut...
Neşemese sağol canım temennin için...Bu ay olacak inşallah demişsin ya, okurken içim kıpır kıpır oldu.İnşallah canım.Hepimiz, 30 luk çıtırlar serisi olarak hamile olacağız bir gün :)
liste yapalım ben burdayım ve uzunça bir sürede burdayım
onun için başta ben olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?