30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Şeniz ben de öperim:)) a.s.

canikom, moral bozmak yok, her işde bir hayır vardır, şimdi sen sınavına odaklan ve başka hiçbir şey düşünme, diğer topikte de yazdım, o yüzden tekrar etmeyeceğim... herşeyin bir zamanı var ve bunu sadece Allah belirliyor, biz ne kadar kendimizi paralasakta eğer zamanı gelmediyse istediğimiz o şey olmuyor :)

Kesinlikle Rüzgarım Denizim, biz sadece kendimizi yıprattığımızla kalıyoruz..Hayırlısı bakalım..

Vırak Vırak Uykusuz Gecelere Şimdiden Hazır, Nazlı Bebişlerini Bekleyen Hatunlar

1-Nesemese (başı ben çekicem...kaydirigubbakcemile3)
2-....

Bizimkileri aradım buldum kızlar, tatile çıkmışlar topluca. Keyif ehli bunlar...:roflol: babalarına mı benzediler ne??delikafadulden Librarian bu seninki galiba...

Ohooo bu kiminki??? Mumudihaba yoksa seninki mi kız bu???

işte buldum

Hamişler :CüvCüv::

1...Bakalım kim ismini yazdıracak ilk???

Hadi kızlar listeye siz de isminizi ekleyin, liste uzayıp gitsin..Tek yapmanız gereken alıntı yapmak ve baştaki ve en sondaki [quiate] ları silmek. a.s.

Son düzenleme:
Ayy ne güzel evet evet kesin benim yaramazdır bu bebiş:) ya, ben bu alıntı, liste falan yapmada gerçekten kabiliyetli değilim.Ama denerim bir ara.... Mumudihaba çok istiyordu nerdesin arkadaşım, bence sen devam et listeye, tabi yapabiliyorsan canım...

ıŞTE 30 YAŞ BAYANLARIM UMUTLU HAMıŞ LıSTESı

1-MUMUDıHABA---------EN KISA ZAMANDA UMUT EDıYORUM OLACAK

2-PıNKROSE--------------YAZ HAMıŞı OLACAK ıNŞ

3-LıBRARıAN--------------OLACAK OLACAK ıNŞ

4-NESEMESE------------SIRASINI BEKLYEN ANNE ADAYI

olmuşmu kızlar böyle mi olsun

Son düzenleme:

kızlar çok beğendim
ACABA RABBİM BEBEĞİMİ YIOKAYACAĞIM GÜNLERİ NASİP EDECEK Mİ

Kızlar topiği okuyunca yazmadan geçemedim, neşecim canım öbür topikte de yazmıştım daha önce, sebepsiz infertil denilenlerde en büyük sebep psikolji, bebek olayını tahıntı haline getirmek, biz evlendik 1 sene korunduk sonra hadi deneyelim dedik, 2,5 yıl bekledik, bu süre bıyunca her tahlik, film çekildi, yok yok sebep yok...Kaç defa klomen+pregnly kaç defa aşılama oldum yok, yaş oldu 34, artık kaçarı yok tüp bebek dedik, başladığımız ay ben hamileymişim, deme o ki düşündiğimi zannettiğim aylarda bile ben bebeği kafaya takar olmuşum, yazdığınız tüm bunalımları yaşadım, çok ağladım ama tevekkül ettim, sabretmekten başka çare yoktu çünkü...Hamile kalmam bir mucize gibi gelmişti, maalesef 13 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu kaybettim, inan o anı yaşamaktansa olmaması daha iyiydi, olup da kaybetmek çok acı...Kaybettiğim bebeğimin tek tesellisi hamile kalabildiğimi bilmekti, Allah şükrettim. Aralıkta meleğimi kaybetmiştim, nisanda artık beklemek istemiyorum deyip tüp bebek tedavisine başladım, Rabbime şükürler olsun meleğimi gönderdi, şimdi hergün ve her ezan vakti Allaha yalvarıyorum, sağlıkla devam etsin ve kucağıma alayım diye...Kızlar Allahtan hayırlısını dileyin, illa olacak diye değil, hayırlısını nasip et diye, bunlar hep bir imtihan inşallah sizler ve ben bu konudaki imtihanın sonuna gelmişizdir, amin:) Sakın umutsuz olmayın, yaşadığınız anın, sevdiklerinizle ve eşinizle olan zamanın da ne kadar değerli olduğunu düşünüp olabildiğince buna odaklanın, inanın herşeyin bir vakti var, vakti dolduğunda hepinizin melekleri gelecek.kaydirigubbakcemile3

kızlar çok beğendim
ACABA RABBİM BEBEĞİMİ YIOKAYACAĞIM GÜNLERİ NASİP EDECEK Mİ

Elbette bitanem hepimiz bir de buradan bebişlerimizi anlatıcaz, resimlerine bakıcaz inşallah hayırlısıyla..

Mumudihabanın listesi de güzel olmuş, hem devamda ettiriyor. Ben sadece örnek olsun diye yapmıştım. Kızlar birbirimize destek olmaya devam edelim. Bu eşşek sıpaları bizi yıldıramaz inşallah klava:

kızlar benide yazın listeye bende umutla bekliyorum hayırlısıyla olucak inşş

İnşallah canım. Müracat Mumudihaba'ya...

Canım benim çok haklısın. Bugün biraz daha iyiyim. Eşlerimiz bizim gibi hislerini dışa vuramıyorlar da..Onların işi daha zor, bir de mahalle baskısı var ki sormayın:umursamaz:.

selam kızlar:1hug:

Selam durucuk, hoşgeldin canım...

pinkim ben yazayım seni bak yazdım bile editledim hemen

Ne güzel yapmışsın listeyi, ellerine sağlk canım. Arada ben de burnumu sokabilir miyim listeye kaydirigubbakcemile3?? Yalnız her zaman paylaşımda bulunmayanları listeden silicez dimi??? İstersen listeye girmek isteyenleri sınav bile yapabilirsin sositososito

Kızlar bişi sorucam, aşılama geçirenler bana yardımcı olabilir mi? Aşılamanın ertesi günü işe gidip tedbirli yürüme ve oturma yapabiliyor muyuz yoksa yatmalı mıyız? Ne kadar yatmamız gerek??

Kızlar bişi sorucam, aşılama geçirenler bana yardımcı olabilir mi? Aşılamanın ertesi günü işe gidip tedbirli yürüme ve oturma yapabiliyor muyuz yoksa yatmalı mıyız? Ne kadar yatmamız gerek??

Ben bir kaç kez yaptırdım canım dr.um sadece 45 dk uzanmanın yeterli olacağını söylemişti ama ben abartarak 2 gün yerimden kalkmamıştım normal presedüre göre azami bir saat dinlen sonra rutin hayatına devam et ..Tabi edebiliyorsan çünkü nedendir bilinmez o içgüdü tedbirli davranmasına neden oluyor insanın a.s

Teşekkür ediyorum Durucum. Cevabımı da aldığıma göre artık yatabilirim. Kocaman öpüyorum...Tatlı rüyalar, hayırlı geceler.....opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…