30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

30luk çıtırlar, bugün nasılsınız bakalım??? Moraller yerinde mi????

30 luk çıtırlar çok hoşuma gitti. Bana göre en ideal yaşlar annelik için. Daha deneyimli, bilinçli bir anne olmak; daha güzel bireyler yetiştirebilecek en güzel yaş.. Biraz sabır hanımlar.. Her şeyin vardır bir çaresi..Düşünsenize eskileri bebekleri olmadığı zaman saçma sapan deneyler dışında beklemekten başka bir çareleri yoktu..Böyle bir devirde yaşamak büyük şans..Her gün yeni bir şeyler çıkıyor. Yeni bir şans..:teselli:

Morallim yükseklerde, Cumartesi günü için doktordan randevumuz var. Ne ile karşılacağımı bilmediğimden biraz heyecanlıyım içim kıpır kıpır:dance:
Hayırlısı..
Sevgiyle kalın

Bu heyecanını hiç kaybetme. kaydirigubbakcemile2. hatta bana da bulaştır çok hoşuma gitti.

Bu heyecanını hiç kaybetme. kaydirigubbakcemile2. hatta bana da bulaştır çok hoşuma gitti.

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt yaklaş biraz korkma hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :CüvCüv: rabbim çifter çifter verir inşallah ta aylarca dolaşırız koccamann karınlarla.. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt her şey çok güzel olacak .... kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

Fizoktay o zaman geldiğinde de yoruluyoruz yo öyle yok böyle diye yakınırız kesin, insanız işte..Kızlar bugün cuma birbirimize dua edelim, kimin duasının kabul edileceği belli olmaz...

Off ya aşılama tutmadı. 2 yıl keyfmize bakalım dedik korunduk. Bırakınca hemen hamile kalcaz ya. İnanımısınız 30 yaşında korunmayı bıraktım hemen hamile kalacam diye hesaplamıştım. İlk ay ilk korunmadan birliktelikten 10 gün sonra kan testi yaptırmıştım. negatif çıkıncada çok üzülmüştüm. Güleyimmi ağlayımmı bilemiyorum düşününce. Aradan 17 ay geçti. Hala tık yok. 2 yıl korundum diye her ay adet olunca kendime kızıyorum. 30 lu yaş sendromu insanı çok geriyor.

arkadaşlar merhaba ben de uzun zamandır girmiyordum kk ya 30 lu yaşlar diye görünce ben de yazmak istedim benimde hikayem şöyle 32 yaşındayım ve 2,5 yıldır korunmadığımız halde olmuyor ben de ezel.nal arkadaşımızın dediği gibi korunmayı bırakınca hemen hamile kalacağımı düşünüp hatta korkmuştum.Ama kaç ay geçti hala birşey yok.Gerçi benim tüplerim de tıkalıymış.Eylül ayında rahim filmi çektirdim biri açıldı biri kapalı gibi görünüyor gerçi ben o kadar acıya onun da açıldığını düşünüyorum ama yine bir şey yok.1 defa aşılama yaptırdım tutmadı tekrar yaptırmak için de hazır hissetmiyorum.Şimdi incir kürü kullanıyorum eşimde keçiboynuzu.Bakalım bu ay tutturabilecekmiyiz?

Sorma canım ya sabah bir kanalda izledim 35'ten sonra daha da güçleştiğini anlatıyordu bir tüpbebek merkezinden dr. Telaşa kapılmadım dersem yalan olur, eşimin umru bile değil..

Canım inşallah işe yarar bu yaptıklarının sonucunu güzel alırsn.

Kızlar bugece adetim başladı. 3 Haziranı bekliyodum erken geldi..Flzoktay nerdesin canım?? Bugün morale çok ihtiyacım var kızlar...

Kızlar bugece adetim başladı. 3 Haziranı bekliyodum erken geldi..Flzoktay nerdesin canım?? Bugün morale çok ihtiyacım var kızlar...

:teselli: canım :1hug: moralini bozma
bende 36 yaşındayım 2,5 yıllık evliyiz 2,5 yıldır korunmuyoruz ve bebek istiyoruz geçen yıl başlamıştık tahlillere yarım kaldı geçtiğimiz haftatekrar başladık.bu hafta yine bazı işlemler var bakalım hayırlısı Şeniz

kızlar selam bende 3 yıllık evlıyım 27 yasındayım.hakketen bu 30 yas bıraz korkutuyo 30 olmadan cocuk sahıbı olmak ıstıyorum ama ınsallah

merhaba kızlarrr.bende 30 yaşındayım ve nerdeyse 7 yıllık evliyim.evlendiğimizden beri hiç korunmadık bu senenin başında bir dış gebelik geçirdim.sonrada dondurulmuşlarla negatif sonuç aldım.ama birgün mutlaka anne olacağıma inanıyorum.inşallahhhhh hepimiz olacağız....

ınşallah canım,, inşallah. Ben de merak ediyorum bizden önce kim bu müjdei haberi verecek diye epey 30lu çıtır varmış burda:)) çok sevindim..

kızlar selam bende 3 yıllık evlıyım 27 yasındayım.hakketen bu 30 yas bıraz korkutuyo 30 olmadan cocuk sahıbı olmak ıstıyorum ama ınsallah

inşallah sağlıkla bebişin olur canım, ne güzel erken başlamışsın herşeye. Doktora gidiyor musun caım?

En kıdemli benmiyim :)

canım sanırım en kıdemlimiz sensin. Kürler uyguluyorun, devam ediyor musun? Faydası var mı sence? Ben de başlamayı düşündüm kürlere sonra düzenimi bozarım diye korktum..

teşekkür ederim canım sen de moralini bozma gerçi ilk gün ben de çok üzülüyorum ama sonra toparlıyorum moralini topla ki çabuk gelsin bebeklera.s

Kızlar adeti yaklaşan yok mu aramızda??Ben bu ay aşılama yaptırıcam inşallah, sizden de aşılama yada tüp deneyecek var mı?

selam 30luk çıtırdaşlarım bugün adetim gecikeli 6 gün oldu kan tahili verdim ancak perşembe alabileceğim hayırlısı olsun herkes bana idrar testi yap diyor ama korkuyorum tekrar tek çizgi görmek istemiyoum neşemeşe adet olmuşsun seni öyle iyi anlıyorum ki her ay kırmızıları görmek ilk gün mahfediyor sonra yine aynı şeyler başlıyor hayırlısı güzelimm

hadi inşallah hayırlı haberlerini alırız canım....

Ayyyyy alkisalkisalkis süper çok sevindim canım neden perşembe alıyorsun ki 2-3 saat sonra bile veriliyor normalde. Ben senin yerine olsam ortalıkta yapılamdık test bırakmazdım. 6 gün gecikicem de hala böyle soğukkanlılıkla durucam ha. İnşallah ahyırlı güzel haberlerini bekliyoruz...kaydirigubbakcemile2..zemuszemus

Aynen dediğin gibi baştan acaba yerleşme kanaması mı diye kendine teselli vermeye çalışıyor insan sonra yavaş yavaş geldikçe artık umut bitiyor ve 1-2 gün salatalık turşusu gibi geziyorum ortalıkta, sonraki günler aşırı şen şakrak oluyorum herşeye boşveriyorum sonra yavaş yavaş normale dönüyorum. Her ay aynı aşamalr. Sizde de öyle mi??
Kızlar bu arada aklıma gelmişken söyleyeyim. Eğer hamiş değilseniz ve adet olamıyorsanız bol yürüyüş ve spor yapın temiz havada hemen sökülüyor. Tecrübe edilmiştir.

ne bileyim ya burdan bşka ilçeye yolluyorlar bi de il olalım diyorlar daha bir betahcg yapamıyorlar ne yapayım neşe ya yine hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ya sanki yaparsam pişman olurum diye korkuyorum dr dinlesedim dr bana idrar yapma direk kantahlili yaptımbekliyoru yarınn haber veririm size olumlu olumsuz aynen öyle tam tarifini yapmışsın o yüzden akışına bıraktım korkudan olmazsa yine klomen verecek yine olmazsa aşılama olacak yarın yolum belli olacak
evet ben bir defasında az geliyordu koştum o gün baktım arttı spor düzenler azsa artırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…