30luk çıtırlar, bugün nasılsınız bakalım??? Moraller yerinde mi????
30 luk çıtırlar çok hoşuma gitti. Bana göre en ideal yaşlar annelik için. Daha deneyimli, bilinçli bir anne olmak; daha güzel bireyler yetiştirebilecek en güzel yaş.. Biraz sabır hanımlar.. Her şeyin vardır bir çaresi..Düşünsenize eskileri bebekleri olmadığı zaman saçma sapan deneyler dışında beklemekten başka bir çareleri yoktu..Böyle bir devirde yaşamak büyük şans..Her gün yeni bir şeyler çıkıyor. Yeni bir şans..:teselli:
Morallim yükseklerde, Cumartesi günü için doktordan randevumuz var. Ne ile karşılacağımı bilmediğimden biraz heyecanlıyım içim kıpır kıpır:dance:
Hayırlısı..
Sevgiyle kalın
Bu heyecanını hiç kaybetme. kaydirigubbakcemile2. hatta bana da bulaştır çok hoşuma gitti.
Off ya aşılama tutmadı. 2 yıl keyfmize bakalım dedik korunduk. Bırakınca hemen hamile kalcaz ya. İnanımısınız 30 yaşında korunmayı bıraktım hemen hamile kalacam diye hesaplamıştım. İlk ay ilk korunmadan birliktelikten 10 gün sonra kan testi yaptırmıştım. negatif çıkıncada çok üzülmüştüm. Güleyimmi ağlayımmı bilemiyorum düşününce. Aradan 17 ay geçti. Hala tık yok. 2 yıl korundum diye her ay adet olunca kendime kızıyorum. 30 lu yaş sendromu insanı çok geriyor.
arkadaşlar merhaba ben de uzun zamandır girmiyordum kk ya 30 lu yaşlar diye görünce ben de yazmak istedim benimde hikayem şöyle 32 yaşındayım ve 2,5 yıldır korunmadığımız halde olmuyor ben de ezel.nal arkadaşımızın dediği gibi korunmayı bırakınca hemen hamile kalacağımı düşünüp hatta korkmuştum.Ama kaç ay geçti hala birşey yok.Gerçi benim tüplerim de tıkalıymış.Eylül ayında rahim filmi çektirdim biri açıldı biri kapalı gibi görünüyor gerçi ben o kadar acıya onun da açıldığını düşünüyorum ama yine bir şey yok.1 defa aşılama yaptırdım tutmadı tekrar yaptırmak için de hazır hissetmiyorum.Şimdi incir kürü kullanıyorum eşimde keçiboynuzu.Bakalım bu ay tutturabilecekmiyiz?
Kızlar bugece adetim başladı. 3 Haziranı bekliyodum erken geldi..Flzoktay nerdesin canım?? Bugün morale çok ihtiyacım var kızlar...
merhaba kızlarrr.bende 30 yaşındayım ve nerdeyse 7 yıllık evliyim.evlendiğimizden beri hiç korunmadık bu senenin başında bir dış gebelik geçirdim.sonrada dondurulmuşlarla negatif sonuç aldım.ama birgün mutlaka anne olacağıma inanıyorum.inşallahhhhh hepimiz olacağız....
kızlar selam bende 3 yıllık evlıyım 27 yasındayım.hakketen bu 30 yas bıraz korkutuyo 30 olmadan cocuk sahıbı olmak ıstıyorum ama ınsallah
En kıdemli benmiyim :)
Kızlar bugece adetim başladı. 3 Haziranı bekliyodum erken geldi..Flzoktay nerdesin canım?? Bugün morale çok ihtiyacım var kızlar...
selam 30luk çıtırdaşlarım bugün adetim gecikeli 6 gün oldu kan tahili verdim ancak perşembe alabileceğim hayırlısı olsun herkes bana idrar testi yap diyor ama korkuyorum tekrar tek çizgi görmek istemiyoum neşemeşe adet olmuşsun seni öyle iyi anlıyorum ki her ay kırmızıları görmek ilk gün mahfediyor sonra yine aynı şeyler başlıyor hayırlısı güzelimm
selam 30luk çıtırdaşlarım bugün adetim gecikeli 6 gün oldu kan tahili verdim ancak perşembe alabileceğim hayırlısı olsun herkes bana idrar testi yap diyor ama korkuyorum tekrar tek çizgi görmek istemiyoum neşemeşe adet olmuşsun seni öyle iyi anlıyorum ki her ay kırmızıları görmek ilk gün mahfediyor sonra yine aynı şeyler başlıyor hayırlısı güzelimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?