Allah'ın mücizelerinden...
aslında her yerde var bu mucizelerden de...ah ah göremiyoruz çoğu zaman...
yalnız spermin kisti atlaması da çook normal bence kaydirigubbakcemile3 adamcağız bir aydır beklemiş sperm de fırlamış gitmiş..soluğu yumurtada almış kaydirigubbakcemile
bööyle adamı bir ay bekletcen :kedi:
canım bence o kız tedavi falan görmedi...8 sene beklicek tedaviyle zorla olacak...sonra bi de üstüne sigara tüttürecek...inanamam valla...
Allah akıl versin gerçekten...
yalnız spermin kisti atlaması da çook normal bence kaydirigubbakcemile3 adamcağız bir aydır beklemiş sperm de fırlamış gitmiş..soluğu yumurtada almış kaydirigubbakcemile
kızlar bişi soracağım şimdi dün benden o uzayan akıntı geldi ama eşim nöbetteydi şimdi benim yumurtammı çatladı yoksa yumurta çatlamak üzeremifikri olan lütfen yazsıın yani çatladıysa kaçırdım eğer çatladıysada erken çatlıyorumdur :))))))))))))))))))))))))))
Serpilcim ben akıntı olayından net hiç anlayamadım. ama bildiğim yumurtlamaya yakın oluyor. yumurtlama olduktan sonra tekrar kuru döneme giriliyor.
yumurtanın da catladıktan yaklasık 20-24 saat yasadıgını dusunursen bence bugunu değerlendirin yerimseniben
ben de cok uzmanım ya, teorik süper, pratik sıfır:)
ben en güzel ovulasyon testleri ile yakaladım günümü. keske taa en bastan yapsaydım..sen de denemediysen denesene canım
bak soyle bir link buldum.. bu arada ben de cinsel ilişki sonrası nasıl anlasılır diye dusunuyordum hep. hakkatten net olmayabilirmiş..
Doğal Korunma
canım ben medsmart diye bir test aldım bugün deneyeceğim :) bugün zaten tek günüm deneyeyim umarım işe yarar çünkü eşim 10 gün iş seyahatine çıkıyor
günaydın arkadaşlar bir bakim dedim kimsecikler yokken kaçamak yapim dedim şu ovulasyon testlerinden bende almayı düşünüyorum bakalım sonuç ne olacak bu testlerin fiyatı nedir arkadaşlar
Kızlar az önce doktora gittik, bana hapları sordu hemen,
"ne yalan söyleyeyim, kullanamdım, hayıt içtim" dedim doktora. "ne içtin ne?" diye şaşırdı önce. Sonra "neden geldin?" dedi. Kızacaktı sanırım. Ben de "8 gün geciktm" dedim, "hormondandır" dedi, "ama sabah test yaptım çift çizgi çıkt" deyince ciddiye aldı. Hemen "ultrosona bakalım" dedi, "daha 8 günde pek çıkmaz ama" dedi. Gene de baktı, bişi görür gibi oldu emin olamadı, vajinal ultrosonla baktı gene göremedi. En iyisi "Beta Hcg yapalım" dedi. Tabi bende moral sıfır o anda, yüzüm düştü. Eşim içeride "Ona demiş ki var gibi ama emin olalım, rahim duvarı da kalınlaşmış" bana hiç demiyor bunları kızdı tabi. Amaaaaaaaaannn hiç umrumda bile değil. Sonra 2 saat geçti sonucu almaya gittik ama bende hiç ümit kalmadı, eşim beni neşelendirmeye çalışsa da nafile. Laboratuvardaki kız kağıdı verdiği gibi havadan kaptım, bir baktııııııııııııııııııııııımmmmmmm
110,7 maşallah deyin lütfen kuzucuğuma teyzeleri
eşimden hemen müjdemi istedim ve aldım:)) hehe...
Hiç belirti aramadım bu güne kadar hiç bulantım, uykum, yok akıntım yok başka bişeyim olmadı. edepsüz sıpa çok iyi saklandı. Ama annesi onu sobelediiiiiiiiii..Kızlar inşallah en kısa zamanda ahyırlısıyla hepiniz bir bir sobelersiniz kuzucuklarınızı.
Loveli sanırım doğumlarımız yakın olacak inşallah bana öğrendiğin herşeyi anlat. Şidi ne yapıcaz? Doktor "pozitif çıkarsa 1 hafat sonra keseyi görmek için gel" dedi. Vitamin falan alıyor muyuz? Ne yapıyoruz, ay çok cahilim yaaa...Daha ilk siftahımız, görmediğim var mı bişi diyen? Görmedik olucam, olucaz dimi ama kızlar..Hadi şu listeyi tıklım tıklım dolduralım...
Bu arada burayı bırakmayacağım inşallah, siz benden bıkana kadar. Kızlar hepinizin bir bir mutlu haberi verdiğinizi görmeden şurdan şuraya gitmem...Hadi çalışma zamanı olanalr çalışsın, yallah kocişlerinizin yanına, dinlenmedekilere bol uzun sağlıklı tatiller diliyorum.
canımcım neşecim hayırlı uğurlu olsun gebeliğin yeni öğendim. çok sevindim KOCAMAN Bİr maşallahallah nazarlardan korusun kucağına sağlıkla almayı nasip etsin...
darısı isteyen herkesin başına. gelip senin sayfana yazmak istedim bizim topikte de listede yerini aldın... öptüm cacnım tekrar tebrikler..........
günaydın arkadaşlar bir bakim dedim kimsecikler yokken kaçamak yapim dedim şu ovulasyon testlerinden bende almayı düşünüyorum bakalım sonuç ne olacak bu testlerin fiyatı nedir arkadaşlar
Kızlar az önce doktora gittik, bana hapları sordu hemen,
"ne yalan söyleyeyim, kullanamdım, hayıt içtim" dedim doktora. "ne içtin ne?" diye şaşırdı önce. Sonra "neden geldin?" dedi. Kızacaktı sanırım. Ben de "8 gün geciktm" dedim, "hormondandır" dedi, "ama sabah test yaptım çift çizgi çıkt" deyince ciddiye aldı. Hemen "ultrosona bakalım" dedi, "daha 8 günde pek çıkmaz ama" dedi. Gene de baktı, bişi görür gibi oldu emin olamadı, vajinal ultrosonla baktı gene göremedi. En iyisi "Beta Hcg yapalım" dedi. Tabi bende moral sıfır o anda, yüzüm düştü. Eşim içeride "Ona demiş ki var gibi ama emin olalım, rahim duvarı da kalınlaşmış" bana hiç demiyor bunları kızdı tabi. Amaaaaaaaaannn hiç umrumda bile değil. Sonra 2 saat geçti sonucu almaya gittik ama bende hiç ümit kalmadı, eşim beni neşelendirmeye çalışsa da nafile. Laboratuvardaki kız kağıdı verdiği gibi havadan kaptım, bir baktııııııııııııııııııııııımmmmmmm
110,7 maşallah deyin lütfen kuzucuğuma teyzeleri
eşimden hemen müjdemi istedim ve aldım:)) hehe...
Hiç belirti aramadım bu güne kadar hiç bulantım, uykum, yok akıntım yok başka bişeyim olmadı. edepsüz sıpa çok iyi saklandı. Ama annesi onu sobelediiiiiiiiii..Kızlar inşallah en kısa zamanda ahyırlısıyla hepiniz bir bir sobelersiniz kuzucuklarınızı.
Loveli sanırım doğumlarımız yakın olacak inşallah bana öğrendiğin herşeyi anlat. Şidi ne yapıcaz? Doktor "pozitif çıkarsa 1 hafat sonra keseyi görmek için gel" dedi. Vitamin falan alıyor muyuz? Ne yapıyoruz, ay çok cahilim yaaa...Daha ilk siftahımız, görmediğim var mı bişi diyen? Görmedik olucam, olucaz dimi ama kızlar..Hadi şu listeyi tıklım tıklım dolduralım...
Bu arada burayı bırakmayacağım inşallah, siz benden bıkana kadar. Kızlar hepinizin bir bir mutlu haberi verdiğinizi görmeden şurdan şuraya gitmem...Hadi çalışma zamanı olanalr çalışsın, yallah kocişlerinizin yanına, dinlenmedekilere bol uzun sağlıklı tatiller diliyorum.
canımcım neşecim hayırlı uğurlu olsun gebeliğin yeni öğendim. çok sevindim KOCAMAN Bİr maşallahallah nazarlardan korusun kucağına sağlıkla almayı nasip etsin...
darısı isteyen herkesin başına. gelip senin sayfana yazmak istedim bizim topikte de listede yerini aldın... öptüm cacnım tekrar tebrikler..........
canım çok tşk, şey özür dilerim ama hangi topik??? O kadar çok topikte yazım var ki...
evet ya bu kadar sıkıntı çekiliyor, ilaclar iğneler..doktor sıralarında perişan olmalar.. gerçi belli olmaz tabii de.. Neyse biz kendimize bakalım..bizim olsun da, biz sütler içicez, sebzeler meyveler yicez inşallahh..cokacimcoook
Şimdi bu bana ipucu sanırım:))
allah iyiliğini versin güldürdün beni :) evet değilmi bir ay beklemiş .)))) canım ya hamilelikte sigarayaya şiddetle karşıyım bu hiç hoş değil
kızlar hepinize günaydın hepinize kocaman mucuxlar
ben de karşıyım Serpilim.
kızlar bişi soracağım şimdi dün benden o uzayan akıntı geldi ama eşim nöbetteydi şimdi benim yumurtammı çatladı yoksa yumurta çatlamak üzeremifikri olan lütfen yazsıın yani çatladıysa kaçırdım eğer çatladıysada erken çatlıyorumdur :))))))))))))))))))))))))))
canım benden tavsiye bulduğğun her fırsatı değerlendir. Aramızda kalsın ama benim bu ay yumurtladım zannettiğim zaman boş geçmişti. ÇOk takma bunları kafana..
Serpilcim ben akıntı olayından net hiç anlayamadım. ama bildiğim yumurtlamaya yakın oluyor. yumurtlama olduktan sonra tekrar kuru döneme giriliyor.
yumurtanın da catladıktan yaklasık 20-24 saat yasadıgını dusunursen bence bugunu değerlendirin yerimseniben
ben de cok uzmanım ya, teorik süper, pratik sıfır:)
ben en güzel ovulasyon testleri ile yakaladım günümü. keske taa en bastan yapsaydım..sen de denemediysen denesene canım
Çılgınım akıntı yumurtladıktan sonra oluyor. Tabiki yumurta akı kıvamında olan. Ya geçen sayfalarda yazmıştım ya, bu akıntının mantığı yumurtayla spermin buluşmasını kolaylaştırmak. yumurtayınca geliyor. o gün ve sonraki günü boş geçirmeyin. Bu akıntı oalyı adetten hemen sonra gelen değil, yeni adete yakın gelen...Aynı zamanda kocişinizin peşinden koştuğunuz günler, dikkat edin, hormonlar gayet mantıklı çalışıyor..
bir de belenaycım nesemeseler internetten daha uyguna alıyorlamıs gittigidiyor filan sanıyorum
oradan hiç almadım, "eczanemizde" "medikal market" gibi yerlerden alıyorum testlerimi ben bunlara gebelik testleri de dahil, 40 tane bir kutada mesela tanesi 50 kuruştu. Düşünün nasıl ucuz, onlarla gebeliğimi tespit ettim mesela. Hala alışamadım bu gebelik lafına da:)) bir de kibele amerikadayken göndermişti saolsun ama şimdi Türkiye'de..
öyle hayatım ama ben inanıyorum bu topicde çok hamiş olacak çünkü enerjisi bol :) pozitif enerji yayıyor
Serpilim bak uyuşturucu etkisi de var bu sitenin, hamiş olanlar da terkedemiyor. Benden söylemesi..
nesecim gözün aydın canım..değer güzel güzel yükseliyor.. maşşallahh maşallahhh diyorum hemenn..dualarım hem kendime hem size hem de bebişlerinizeeeee..
Allah'ım bize de ol de artık.. Bebişlerimizi alalım kucağımıza..sonra da ekip olarak gene toplanır yok benimki yemiyor, benimki konuştu, 6. hastalık oldu filan diye yazışırızz:)))
benim ilk kurduğum gruptaki arkadaşalrdan bazıları 2.ye hamile düşünün gerisini, sonrakiler de başka bir topikteler onlar da geçen okudum bebeklerinin mızmızlıklarından bahsediyorlar, onalra kızıyorum, eskileri hatırlatıp duruyorum yakında beni kovacaklar:)) biz d eöyle olucaz inşallah. Yakında 2. ye hamiş kalmak isteyen 30luk çıtırlar topiğini kurmazsak ne olayım:)) kızlar bugün cuma, bir vakit varmış duaların kabul olduğu. Birbirimize dua edelim..
eflatuna hosgeldin. opuyorumnanaktan
güneşe de hoşgeldin kaydirigubbakcemile3
bebişlere de hoşgeldiniz :lepi:
bahar da heepten hoşgelmiş. alkisalkisalkis
yakında ilk cemre de gelecek . o da hoşgelecek :sm_cool:
aman sabahlar olmasın. keyfimiz bozulmasın :sm_cool:
hoşgedin didim de. nesemhamisim. hane senin görümceler merakla bekliyodu misafiri bi de o geldi aklıma :roflol:
serpil anlattığın hikayeyi dinleyince benim de tüylerim diken diken oldu. yaradan bize de yaratsın artık :):1rolleyes:
bu arada sporda hala bimiktar mese odunu kıvamındayım mlsf :)) karın hareketlerinde o kadar zorlanıyorum ki anlatamam. en iii yaptıım hareket söylemiş miydim "çeek ve diinlen"
kuzenimim 8 yıl üstüne bebeği oldu geçen yıl. epeyepey bi kilosu var obez hatta. doktorlar illaki zayıflayacaksın dedikleri halde zayflyamadığı gibi sigarayı da hiç bırakmadı. bize söyledikleri kendilğinden oldu ama ben inanmıyorum. 8 yıl olmadıktan sonra dürtmeyle olmaması biraz zor. neyse mesele bu değildi . bizim hatun onca yılın üstüne gebe kaldı. ama sigarayı bıraktı mı hayır bırakmadı. eşinde gizli gizi içmeye devam etti. doğum geldi yaklaştı ve sezaryan olması gerektiği söylendi. sezeryana girdi, sezeryan bitti bebeği aldılar. bebek nefes alamıyor morarmıs filan. anneyi de ayıltamıyorlar. bebek bi yanda çırpınıo anne bi yanda. neyse bebeği bi sekilde oksijen şeysine kuveze filan koydular ama anne hala ayılamıo. bir telas bir telas baska bir hastaneye sevk acilden. oraya gidiyor 2 gün yoğun bakımda kalıyor. çünkü akıllımın zaten ciğerleri hassasmıs astım mı bronşit mu ne. üstüne bir de sigara, üstüne bir de narkoz.. direkten döndü resmen. doktorlar gençliğin olmasaydı zor kurtarırdın demişler..
allah ikisine de sağlık versin.
neticede alınan ders; sigara bırakıldı mı. hayır. durmak yok yola devam.
ben de içiyorum ama istediğim zaman aylarca bırakabiliyorum. 1 yıl bile bırakmışlığım var.. gerçi içtiğim de günde 4-5 i geçmiyor.
hepinize bol sağlıklı güneşli günler dilerim a.s.
canım görümcemlerden biri yakında ikizlerini doğuracak şimdi beni görecek halleri yok, hehe:))
canım hakikaten üzülüyorum
arkadaşım da 8 yıl so nra hamile kaldı sigara içiyordu bırakır dedim bi de ne göreyim içiyor çok kızdım dr izin verdi dedi daha da kızdım bebek iyiydi sorun olmadı çok şükür
şimdilik sorun görünmez de lovelicim ya sonrası??
maşallah maşallaaaaah annesi sen stres yapma...Allaha emanet et sen onu...Melekler onu korur inşallah...
Masalım inşallah aynı cümleleri çok yakında ebn sana yazıcam ve buradaki altın kalpli tüm arkadaşalrıma...
sigara konusunda kesinlikle toleranslı değilim.. çok kızıyorum.. kişi kendisi sigara içebilir, kendi kararı.. ama bir başkasının temiz hava hakkına saygısızlık yapılmasına dayanamıyorum. hele tazecik bir bebeğe..bu bebiş ilerde allejik astım vs olsa hiç mi vicdan azabı çekmeyecekler. kendi evladı yaa..Allah akıl fikir versin ne diimm
Çılgınım insanalr çocuklarını kendi malları sanıyor, oysa onlar Allah'ın emaneti..
:roflol::roflol::roflol::roflol: Masalım Allah da seni güldürsün...
çok güzel değerin neşecim maşallah
serpilcim gerçekten öyle Rabbim yeterki i ol desin ve olur
ne hikayeymiş tüylerim diken diken oldu serpilcim
Lovelicim içimi rahatlattın çok teşekkürler canım..
Kızlar buradaki arkadaşalr bahçeye çıktı beni bekliyorlar, biraz hava alalım dediler. Hepinizi öpüyorum..Allah hepimizin yüzünü iki cihanda da güldürsün inşallah..Evlatsızlıkal yada hayırsız, sağlıksız evlatlarla sınamasın bizi...
ben medsmart aldım 30 ytl canım
ben netten aldım gittigidyordan 25 e geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?