30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

ilahi masalll...çok güldürdün beni..:roflol: Allah de seni güldürsün güzelim

canım bence o kız tedavi falan görmedi...8 sene beklicek tedaviyle zorla olacak...sonra bi de üstüne sigara tüttürecek...inanamam valla...
Allah akıl versin gerçekten...

evet ya bu kadar sıkıntı çekiliyor, ilaclar iğneler..doktor sıralarında perişan olmalar.. gerçi belli olmaz tabii de.. Neyse biz kendimize bakalım..bizim olsun da, biz sütler içicez, sebzeler meyveler yicez inşallahh..cokacimcoook

allah iyiliğini versin güldürdün beni :) evet değilmi bir ay beklemiş .)))) canım ya hamilelikte sigarayaya şiddetle karşıyım bu hiç hoş değil
kızlar hepinize günaydın hepinize kocaman mucuxlar

kızlar bişi soracağım şimdi dün benden o uzayan akıntı geldi ama eşim nöbetteydi şimdi benim yumurtammı çatladı yoksa yumurta çatlamak üzeremi fikri olan lütfen yazsıın yani çatladıysa kaçırdım eğer çatladıysada erken çatlıyorumdur :))))))))))))))))))))))))))

Serpilcim ben akıntı olayından net hiç anlayamadım. ama bildiğim yumurtlamaya yakın oluyor. yumurtlama olduktan sonra tekrar kuru döneme giriliyor.
yumurtanın da catladıktan yaklasık 20-24 saat yasadıgını dusunursen bence bugunu değerlendirin yerimseniben
ben de cok uzmanım ya, teorik süper, pratik sıfır:)
ben en güzel ovulasyon testleri ile yakaladım günümü. keske taa en bastan yapsaydım..sen de denemediysen denesene canım

canım ben medsmart diye bir test aldım bugün deneyeceğim :) bugün zaten tek günüm deneyeyim umarım işe yarar çünkü eşim 10 gün iş seyahatine çıkıyor

bak soyle bir link buldum.. bu arada ben de cinsel ilişki sonrası nasıl anlasılır diye dusunuyordum hep. hakkatten net olmayabilirmiş..

Doğal Korunma

canım okudum bu 4 gün önemli günlermiş neyse bakalım değerlendirelim :) birde umarım testler bana yardımcı olur hakkımızdan hayırlısı inşallh zemuszemus

canım ben medsmart diye bir test aldım bugün deneyeceğim :) bugün zaten tek günüm deneyeyim umarım işe yarar çünkü eşim 10 gün iş seyahatine çıkıyor

ben de medismart bulmustum. onu kullandım. net olarak oncesini gosteriyor.
yalnız tavsiyem aksam üzeri gibi yap testi, 4 saat idrara cıkma cok da sıvı alma. benim bir gün oncesinde 2. çizgi pembe oluyordu. sonraki gün yapınca kıpkırmızı kızarıyordu. doktora yumurta takibi için gittiğimde de testin dogru sonuc verdiğini anlamıs olduk.. rastgele canım

günaydın arkadaşlar bir bakim dedim kimsecikler yokken kaçamak yapim dedim şu ovulasyon testlerinden bende almayı düşünüyorum bakalım sonuç ne olacak bu testlerin fiyatı nedir arkadaşlar

Kızlar maşallah sayfalar ilerlemiş bir de benim dün netbook'um geldi alışamadım küçücük şeye. Alışkınım hayvan gibi bilgisayarlara telef oldum sizi okuyana kadar, alışanca kolay gelir de. Kızlar netbook çok iyi zamanda geldi çok şükür. Bu ay mali olarak göçürdü ama olsun hayırlısı.

günaydın arkadaşlar bir bakim dedim kimsecikler yokken kaçamak yapim dedim şu ovulasyon testlerinden bende almayı düşünüyorum bakalım sonuç ne olacak bu testlerin fiyatı nedir arkadaşlar

çok değişiyor fiyatlar canım..çeşit çeşit onlar..

nesecim gene uzun uzun güzel güzel yazmıssınn.. nasılsın durumlar yolunda değil mi??
evet laf sana sütler içeceksin, güzel güzel besleneceksin..oh oh..

akıntı anlama konusunda, ben başaramadım zaten. gönderdiğim sayfada yazdığı gibi iliski konusu da beni şaşırtırıyor heralde. ama yumurtlama olup bittikten 1 gün filan sonra artık bende hakkatten kuru donem oluyor adete 1 hafta kala filan:) tam kupkuru yani o derece:)

daha once de yazmıstın bu siteleri. hangi markadan alıyorsun nesecim. gerçi ben artık ne ovulasyon testi kullanıyom ne hamilelik. 1 hafta gecikirsem ancak o zaman bakıcam teste..idrar peşinde koşmak yordu beni:)

öpüyorum ben de seni fıstık hamiş..

Çılgınım iyiyim çok şükür. Rabbim bu günümü aratmasın. Yumurtanın işi bitince zaten akıntıya gerek kalmıyor. Bir de send ekuruluk problemi olabilir, bu da hamişliğe engel. preseed diye bir kayganlaştırıcı var , topikleri var. Onlara ad bir bak. Bne bir ara kullanmıştım.
Canım markalarını hatırlamıyorum zaten hepsi aynı 20mikrogramdan önce hiçbiri göstermiyor. Erken gebelik testleri (fortel) gibi onalrın da duyarlığığı 10mikrogram. Onun parası da kan testi kadar. Gerek yok. dediğim sitelere girip gebe yaz çıakr karşına..
Bne de seni öpüyorum bademşekeri:))

nazar değmesin..hep iyi ol güzelim:)
preseedi sen demiştin bir kere daha ya o topiğe de girmiştim hemen:) hayıt, preseed, bal+çörekotu aklımda..bu ay adete yaklaştım artık bakalım. bişiye başlamıyorum su an..
kuruluk problemi yok galiba ama akıntı anlamında bişi gelmiyor bende son 1 hafta. hatta accık gelse de hamileliğe heveslensem diyorum ama :)
zaten benim ne problemim oldugunu bilsem ben.bilmiyorumkismile belki de bişi yok zamanı gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…