30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

nesemese sen bu konuda deneyimlisn canım ben medsmart aldım adetimin 6cı günü yaptım nefatifti dün duş alırken o uzayan yapışakan akıntıyla karşılaştım bugün eve gidince testi uygulayacağım yani benim adetimin bugün 9 cu günü kafam karıştı sen medsmartı bayağı kullanmışsın topicde okudum yani bu uzayan akıntı ne anlamda ya araştırdım ıslak günler diyor yani ben adetin 8ci günümü ıslak günlere geçtim yada bu çatlama göstergesimi offff arapsaçına döndüm

iyi akşmalr arkadaşlar gündüz sorup kaçmış gibi oldum ama işyerinden yazmak zor oluyor eve geldim bi bakayım dedim ayrıca erdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim bende alayım bakalım bir onu denememiştim onuda deneyelim bakalım
hamişler nasılsın bakalım loveli ve neşemeşe ve hamiş olma yolunda ilerleyen diğer 30 luk çıtırlar siz nasılsınız ay ne güzel ya 30luk çıtır sevdim bunu ben :))

iyi akşamlar ,
hamiş olma isteğindeki 30 luk çıtır(kıtır) olan bendeniz sporunu yaptı geldi, oyle internette dolanıyorr

cilginkiz
verdiğin link için tşk.
yararlı bigiler edinmiş olduk
yalnız kafama takılan yine sorular oldu..bu konuda bilgin var mı bilmiyorum ama verdiğin linkte şöyle birşey yazıyor:
Akıntının Niteliğini İzlemeye Dayalı Yöntem

Adet kanaması tam olarak bitince, birkaç gün vajinadan akıntı gelmez. Bu günler “KURU” günler sayılır.

Kuru günlerden sonra yapışkan, koyu kıvamlı ve pürtüklü az miktarda bir akıntı hissedilir. Rengi sarı ya da beyazdır. Bu akıntı bazen fark edilemeyebilir.

Yumurtlama günleri yaklaşırken akıntı artar, kıvamı incelir ve görünümü berraklaşır. İki parmak arasında uzayabilir. Vajinada “ISLAKLIK” olarak hissedilen bu ortamda spermler rahatlıkla 3 - 5 gün yaşayabilir, rahim içine geçer ve yumurtayı dölleyebilirler.

ikinci pragrafta yazılan bilgi doğrultusunda yumurtlama günü tam olarak o gün mü oluyor yoksa 3. pragrafta yazılan mı oluyor...bi de yumurtanın çatlaması hangi zamanda gerçekleşiyor...bunun takibi benim için öenmli çünki eşim de yoğun olduğu için belirli zamnalarda vaktimiz oluyor ...belki bu yumurtlama takibiyle inş. bizlere hamiş kalabilirz...bide şunu duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama düzenli olmayan birlikteliklerde yumurtlama ve sperm kalitesi düşüyormuş... bunu nasıl halledecez bilmiyorum ....verdiğin bilgişer için şimdiden tşk...sevgiler

kızlar ben dün test yaptı medsmarta çift çizgi hemen çıktı zaten o gün çalışmamamı yaptım eşim görevli olarak bugün şehirdışına giitii acaba yakalayabildimii .( ve rüyamda bir at yavurlamış ve ikiz o kadar tatalılardıki anlatamam ve ben gelinlik giyinmiştim ya tabbii bilinçaltı rüyadır ama bu test çift çizgiyi gösterdi sizce şansım varmı eğer spermler 72 saat yaşıyorsa bende pazartesi gününe kadar yaşayacak anlamında bu değilm bu testin faydasını görücem galiba ben 28 günde regl olurum ama bu çizgi adetimin 9 cu günü görmüş oldum erken yumurtlamamı oldu bir akıl verin bana

sanırım erken yumutlamışsın canım..ama normal tabiki ...inşallah gebelik işilemi gerçekleşmiştir...
rüyan da hayırla karşına çıksın..ikizler geliyor diye yorumlayalım ikiz bebişler gelsin

canım 3. paragrafta yazılan bölüm. yumurta vücutta gelişiyor, LH diye bir hormon artıyor ve o çok yükseldiğinde yumurtlama oluyor 36 saat içinde. işte ovulasyon testleri bu LH değerini idrardan gösteriyor. bence mutlaka o testlerden uygulayarak tahmini ovulasyon gününü gör. tabi gene de sperm ve yumurta karşılaşsa da bir döllenme olması garanti değil. O kısım Allah'a kalıyor artık:) Nesemese akıntı ile ilgili detaylı bilgiler vermişti önceki mesajlarında ..istersen onlara da göz gezdir

2. çizgi daha koyuydu di mi serpilcim. o zaman erken yumurtluyorsun. bu koyu çizgiyi gordukten tahmini 36 saat sonra yumurtlama oluyor. dediğin gibi spermler uzunca yasıyorlar. şansın var yani:)
bir de canım doktor yumurta takibi yaptı mı sana??

gebeliğin hayırlı olsun..Allah kucağında görmeyi de nasip etsin inşallah ben de hayıtı yeni bıraktım ama çok ta umutlu değilim kaç yıl sonra....senağlama

canım ben iki kere yumurta takibi yaptırmıştım dr lar senden çok umutluyuz demişlerdi .( ilerleyen zamndadad aşılama yaptırdım yine umutluyuz dediler sonuç negatif ve artık ne dr giidyorum nede herhangi birşey uyguluyorum geçen ay soğan kürü uygulamıştım demekki bu ay erken yumurtladım teste iki çizgide aynı seviyedeydi test, biz hep ayın 12 ve 14 ü gibi düşünürken yumurtlamayı sürpriz oldu bu bana belkiide yüce rabbim acıdı bana umutsuzdum eşim bugün giiti yani artık şansa kalmış birşey bu kısmet bakalım ne olacak

canım benim ya :) evet ikiz gelecek bugün sabahtan beri ikiz doğuracağim deyip duruyorum hani birini buldumda kaldı ikiz annemi aradım sıkı dur ben ikiz doğuracağım dedim :)) benim annem 5 aylık ikiz bebek düşürmüştü teyzeminde ikiz bebekleri olmuştu ama sonra rahmetli olmuşlardı anneme söyle dedim sülallaede kaç kilşide var ikiz :) annemde var hepimizde ikiz dedi bende eeeeeeeeee bende doğuracağım dedim hayali bile güzel )

canım bende dün değil ondan önceki gün uzayan akıntı olmuştu o gün test yapmadım nedense ertesi günü yaptım çiftçizgi şok oldum beklemiyordum artık iş şsnsa kaldı artık koyu çıkıp çıkmamması 36 satte çatlamsı önmeli olmayacak ayın 27 sine kadar yalnızm :umursamaz: hımmm hamilelik olursa sürpriz olur

e bu işler böyle..belli olmuyor canım..hani damda ilişkiye giren çiftleri hatırlıyor musun?
onlara doktor hiç olmaz demiş olmuş..
kociş şart mı yani??
depodan bir de bakmışsın ki bir yaramaz sperm fırlayıvermiş hoooop annesinin karnına...
:lepi:
işte bu...yerimseniben

ben geçen ay kullandım ovulasyon testlerini..bu ay da kullanıcam...preseedle birlikte..
umutlarımız tükenmiyor çok şükür...
çalışmalara devam..beklemedeğin an bi bakmışsın ki gelivermiş bebeğin

evet canım haklısn sendede yumurtlama döneminde göğüslerinde ağrı oluyormu benim bugün çok ağrıyorda kafam karıştı ben bu ay 1 gün adet olmuştum sğoan kürü uygulamıştım ve erken yumurtladım evetttt o atlayan sperm bize ciddi umut

bizim gebelerimiz nerde???
kıslar doğuma falan gitmiş olamazsınız...biliyoruz yani kaç aylık olduklarını..biz onların henüz yokken ki hallerini biliriz sırnaşık şey

hah benim de oyle..habire benden cok umutlu doktor:) ama nerde. hormon sorunu yok, kanal sorunu yok, yumurta kalite sorunu yok, rahim problemi yok, kist yok..Çok şükürrrrr tabii olmasın da nazar da değmesin.. ama bebiş yokk benim de sendeki gibi anlamıyorumm bilmiyorumkismile
sorma sebebim o zaman da erken mi yumurtlamıştım yani hep boyle mi ooluyor yoksa bu sefer olsun diye Allah'ın bir işareti mi?? mıyerimseniben
neşe de oyle umutsuzdu ama bak çok şükür hamiş..her an her şey olabilir :)

iyiyim çılgınım..sen de iyiysindir umarım..
ikiz süper bir fikir olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5
valla belli mi olur istemesi bizden vermesi Yaradandan....:CüvCüv: :CüvCüv:

ben de iyiyim canım sağol,. regli zamanı yaklaştı iyice..gerginlik başladı bende..:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…